📍 ولادت با سعادت مولای متقیان امام علی (ع) و روز پدر را تبریک و تهنیت عرض میکنیم
🆔 @ghalibaffan
📍رسایی تحت فشار نیروهای انقلابی / استفاده از تاکتیک فریب رسانهای با عنوان "قانون یا مصلحت"
🔹 با انتشار سخنان دکتر قالیباف که موجب فشار شدید نیروهای انقلابی به رسایی شده است، وی با تولیدات مختلف تلاش میکند تا به جای پاسخ به سوال اصلی که چرا به جای برکناری ظریف، دنبال محاکمه و تضعیف رئیسجمهور در شرایط حساس جنگی کشور است، بحث اصلی را منحرف کند. سوال افکار عمومی از رسایی این است که چرا پس از نامه کمیسیون امنیت ملی مجلس، که تصمیم گرفت به جای ماده ۲۳۴ و محاکمه رئیسجمهور، از انتصاب غیرقانونی ظریف به دیوان عدالت اداری شکایت کند، فشار و جنجال خود را روی دیوارن عدالت اداری نگذاشته است و همچنان پیگیر محاکمه رئیسجمهور است؟ در حالی که یک حکم ساده دیوان، شبیه حکمی که درباره میثم لطیفی در دولت آقای رئیسی صادر شد، میتواند موجب برکناری ظریف از سمتش بدون جنجال شود.
🔹رسایی در برابر این سوال بزرگ، به جای تغییر رویه خود، تصمیم گرفته است فرار به جلو کند و با تکرار حرفهای دروغ، اذهان را از سوال اصلی منحرف کند. ابتدا اسناد مختلفی از گزارش کمیسیون مبنی بر ماده ۲۳۴ و محاکمه رئیسجمهور منتشر کرد و هنگامی که فیلم اظهارات خود که تایید میکرد کمیسیون هنوز گزارش نهایی خود را ارسال نکرده است، پخش شد، مجبور شد فیلم جدیدی منتشر کند و دوقطبی دروغین "قانون یا مصلحت" را مطرح کند. وی سعی کرد وانمود کند که رئیس مجلس قانون را فدای مصلحت کرده است؛ در حالی که این یک تکنیک فریب رسانهای است که بر اساس یک فرض دروغین تحلیلی ارائه میشود و ناخودآگاه مخاطب آن فرض را میپذیرد. در حالی که اصلاً قانونی زیرپا گذاشته نشده که بخواهد بر اساس مصلحت باشد.
🔹 رسایی در حالی میگوید قالیباف به نام مصلحت جلوی قرائت گزارش کمیسیون امنیت ملی در خصوص ظریف را گرفته که گویا فراموش کرده خود او در صحن اقرار کرد کمیسیون گزارش را پس گرفته و به هیئت رئیسه ارسال نکرده است. از سوی دیگر، وی میگوید چرا قالیباف قانون حجاب را ابلاغ نمیکند! گویا نمیداند تاخیر در ابلاغ قانون بر اساس تصمیم شورای عالی امنیت ملی بوده است و حتماً اطلاع دارد که شورای عالی امنیت ملی چه جایگاهی در قانون اساسی دارد.
🔹 اما کار جایی جالب میشود که رسایی میگوید قالیباف مانع استیضاح همتی شده است! آن هم تنها ساعاتی پس از اینکه اسامی نمایندگان امضاکننده استیضاح منتشر شده و هیچکس مانع امضای آنها نشده است. از همه عجیبتر ادعای سکوت دکتر قالیباف در مسأله ارز است؛ چرا که حتی اگر وی از پیگیریهای رئیسجمهور در چند جلسه سران بیخبر باشد، در جلسات پیگیری ارز در صحن مجلس حضور داشته است، مگر اینکه آنجا هم به جای گوش دادن به مطالب، به دنبال طراحی حاشیهای دیگر با رفقایش بوده باشد.
🔹به نظر میرسد راهبرد یک جریان در کشور که هدف آن زمین زدن دولت با مقاصد انتخاباتی است، بیش از پیش روشن میشود. در حالی که دکتر قالیباف تصریح کرده است که علیرغم اختلافات سیاسی با آقای پزشکیان، بر اساس نظر رهبر انقلاب، در مواردی که دولت به دنبال حل مسائل مردم باشد، به دولت کمک میکند و در رفتارهای غیرقانونی با ابزار نظارت مقابل دولت میایستد.
🆔 @ghalibaffan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍انتشار به مناسبت روز پدر
🔹صحبتهای پدرانه، پدر رئیس مجلس به او
🔹مستند منتشر شده از محمدباقر قالیباف ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
🆔 @ghalibaffan
📍انتشار به مناسبت ولادت حضرت علی علیه السلام | محمدباقر قالیباف شهردار تهران برای زیارت حرم امیرالمومنین(ع) و حضرت اباعبدالله الحسین(ع) به کشور عراق سفر کرده است.
🔹 تصویری از نمازخواندن وی در نجف اشرف را مشاهده میکنید.
🗓️۱۰ آذر ۱۳۹۴
🆔@ghalibaffan
📍آنچه قالیباف درباره ظریف انجام داده
📝 نواصولگرا نوشت:
🔹پس از آنکه غیرقانونی بودن انتصاب آقای ظریف در جایگاه معاون رئیسجمهور مسجل شد، قالیباف سلسله اقداماتی را صورت داد تا هم نقش مجلس به درستی انجام شود و هم تنش گستردهای در کشور صورت نگیرد. برخی تندروهای مجلس قصد داشتند در وضعیت جنگی کشور با اسرائیل و ناترازیهای شدید، با استفاده از ماده 234 رئیسجمهور را دادگاهی کنند. ماده 234 قانون آییننامه داخلی مجلس میگوید که با درخواست نمایندگان، میتوان گزارشی را در کمیسیون بررسی کرد و در صورت تصویب صحن، از قوه قضاییه درخواست شود بدون فوت وقت، رئیسجمهور به دادگاه کشانده شود.
🔹قالیباف اما معتقد بود این ماده در وضعیت کنونی اساسا کاری انجام نمیدهد و قوه قضاییه امکان این را ندارد که رئیسجمهور را به دادگاه بکشاند و از اینها مهمتر نباید چنین سطحی از تنش را در کشور آغاز کرد. لذا قبل از هرچیز با شخص دکتر پزشکیان گفتگو کرد و موضوع را به ایشان توضیح داد که این انتصابِ غیرقانونی باید رفع شود. البته رئیسجمهور و تیم دولت سعی داشتند با لایحه دوفوریتی، اصلاح قانون مربوطه را صورت دهند تا بدون اخراج ظریف از دولت، قانون تغییر کند. در اینجا هم قالیباف معتقد بود چنین موضوعی اولویت ندارد و به همین علت رای به فوریت لایحه نداد و قبل از رایگیری به دیگر نمایندگان هم گفته بود.
🔹قالیباف در مرحله بعدی، بجای آوردن موضوع به صحن و ایجاد تنش در مجلس، از طریق کمیسیون مربوطه مسئله را پیگیری کرد تا مجلس به وظیفه خود عمل کرده باشد. نامهای که رئیس کمیسیون امنیت ملی به قوه قضاییه ارسال کرده و در آن غیرقانونی بودن این انتصاب را توضیح داده، با پیگیری قالیباف به سرانجام رسیده است. همچنین قالیباف به نگاهداری -رئیس مرکز پژوهشهای مجلس- دستور داده تا به هیچ کدام از نامهها و درخواستهای معاونت راهبردی ریاست جمهوری پاسخ ندهند. البته باید بدانید که آقای ظریف هم شخصا هیچ نامهای را در معاونت مربوطه امضا نمیکند چراکه میداند در صورت دادگاهی شدن، باید پاسخ تک تک نامههای امضا شده را بدهد و این خود نشان از اطلاع او از غیرقانونی بودن انتصابش دارد.
🔹به صورت خلاصه باید گفت که قالیباف برخلاف برخی تندروهای مجلس، قصدی برای بافتن یک نمد سیاسی برای خود و دست و پا کردن جایگاه سیاسی در ایتا ندارد و لذا سعی دارد تا موضوع با کمترین تنش پیش برود. اما از طرف دیگر، او متعهد به رعایت قانون و پاسداری از جایگاه مجلس است. از همین جهت باید وظیفه قانونی مجلس در مقابله با این انتصاب غیرقانونی را انجام دهد. برای غیرقانونی بودن این انتصاب هم همین بس که کلیت دولت، لایحه اصلاحی داده و آقای ظریف هیچ نامهای را امضا نمیکند.
🆔@ghalibaffan
📍کسی شنید قالیباف گفت؛ من پای این انقلاب ایستاده ام؟
-خب معلومه که نه؛ چون هر کی عربده بکشه انقلابیه!
📝عماد مطیع قوامی
🆔@ghalibaffan