فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی علیهالسلام امشب (چهارشنبه) با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی و جمعی از عزاداران حسینی در حسینیه امام خمینی(ره) ۱۴۰۳/۴/۲۴
#دینی_عقیدتی
┄┄┅┅┅▪️ﷻ▪️┅┅┅┄┄
#قَمَر_هشتم | عضوشوید 👇
🆔 @ghamar8th
30.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 لحظاتی از نوحهخوانی آقای محمود کریمی در مراسم عزاداری شب تاسوعای حسینی در حسینیه امام خمینی(ره) . ۱۴۰۳/۴/۲۴
#دینی_عقیدتی
┄┄┅┅┅▪️ﷻ▪️┅┅┅┄┄
#قَمَر_هشتم | عضوشوید 👇
🆔 @ghamar8th
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 مرثیهخوانی حاج مهدی رسولی در حسینیه اعظم زنجان در مراسم یومالعباس(علیهالسلام)
#دینی_عقیدتی
┄┄┅┅┅▪️ﷻ▪️┅┅┅┄┄
#قَمَر_هشتم | عضوشوید 👇
🆔 @ghamar8th
10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مداح عراقی چه غوغایی برای آقا ابوالفضل العباس علیهالسلام از زبان مادرش حضرت امالبنین به زبان فارسی، به پا میکنه!
#دینی_عقیدتی
┄┄┅┅┅▪️ﷻ▪️┅┅┅┄┄
#قَمَر_هشتم | عضوشوید 👇
🆔 @ghamar8th
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا برای اباعبدالله از چند روز قبل از شهادتشان عزاداری میکنیم؟
در محضر استاد عالی
#دینی_عقیدتی
┄┄┅┅┅▪️ﷻ▪️┅┅┅┄┄
#قَمَر_هشتم | عضوشوید 👇
🆔 @ghamar8th
🚩در روز تاسوعا چه گذشت؟
تا روز نهم محرّم، وقوع جنگ و زمان شروع آن، به خوبی روشن نبود. در آن روز، نامه عبیدالله بن زیاد به دست عمر بن سعد فرمانده کل سپاه رسید که
«هر چه زودتر كار حسين ابن على را تمام كن. اگر تسليم شد اورا زنده نزد من بفرست تا در بارهاش تصميم بگيرم، ولى اگر از تسليم شدن امتناع مىورزيد، او و اصحاب و يارانش را به قتل برسان و بعد از كشتن بدنش را مثله كن.».
عمر بن سعد پیرو این نامه تصمیم گرفت با امام حسین بجنگد؛ چون، میدانست او تسلیم نخواهد شد. بعد از ظهر روز پنجشنبه نهم ماه محرّم به سپاهیانش فرمان داد که: «يا خيلالله! اركبي و بالجنة ابشري.».
سپاهیان سوار شدند و به سوی خیمه گاه امام حسین علیهالسلام حرکت کردند. امام در آن زمان در جلو خیمه سر را بر زانو نهاده در خواب بود. زینب خواهرش که ناظر صحنه بود صدای حرکت سپاه را شنیده نزد برادر آمد و عرض کرد: «برادر! مگر صداى حركت سپاه را نمىشنويد؟ نزديك شدند!».
امام حسین سر از زانو برداشته فرمود: «خواهرم! هم اكنون جدّم رسول خدا را در خواب ديدم، فرمود: ,,به زودى به سوى ما خواهى آمد``.».
آن گاه به برادرش عباس فرمود: «برادر! سوار شو و به سوى سپاه ابن زياد برو و از آنان بپرس چرا حركت كردهايد و منظور شما چيست؟».
حضرت عباس با سرعت خودش را به سپاه رسانید و سؤال کرد که «منظورتان از اين حركت چيست؟». گفتند: «عبيدالله به ما فرمان داده كه كار شما را تمام كنيم. اگر حاضريد تسليم شويد، شما را زنده به سوى او مىفرستيم تا درباره شما تصميم بگيرد و اگر تسليم نمىشويد ناچاريم با شما بجنگيم.».
حضرت عباس مراجعت کرد و سخن سپاهیان را برای برادر نقل کرد.
امام فرمود: «نزد آنان برو و اگر توانستى امشب را مهلت بگير تا در اين شب نماز بخوانيم و دعا كنيم و از خداى متعال مغفرت بطلبيم. خدا مىداندكه من نماز و قرائت قرآن و دعا و استغفار را دوست دارم.».
حضرت ابوالفضل به سوی سپاهیان رفت و پیشنهاد امام را برایشان مطرح ساخت. مورد قبول واقع شد و جنگ را تا روز بعد تأخیر انداختند.
📗پی نوشت
بحارالأنوار، ج 44 ، ص 491
#دینی_عقیدتی
┄┄┅┅┅▪️ﷻ▪️┅┅┅┄┄
#قَمَر_هشتم | عضوشوید 👇
🆔 @ghamar8th
بلندشو علمدار...
شب و روز تاسوعا که میشود، برای #حضرتآقا
کمی آرامتر روضهی عباس(ع) بخوانید...
دلها بسوزد برای #سیدعلی ...
#اللهماحفظقائدناالخامنهای
#دینی_عقیدتی
┄┄┅┅┅▪️ﷻ▪️┅┅┅┄┄
#قَمَر_هشتم | عضوشوید 👇
🆔 @ghamar8th
.
🔻محرم،MI6 و مابقی ماجرا !
🔹سفیر انگلیس در بغداد، (به همراه نخست وزیر عراق) در یکی از مجالس حسینی دهه اول محرم امسال در بغداد حضور پیدا کرد.
🔹"استیون چارلز هیچن" سال گذشته به عنوان سفیر بریتانیا در عراق منصوب شد اما سوابق حرفهای او بیش از آن که به سابقه یک دیپلمات شباهت داشته باشد، سابقه یک افسر اطلاعاتی است:
"هیچن" پیش از ورود به عراق، طی سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ مدیر بخش مبارزه با تروریسم وزارت خارجه انگلیس را بر عهده داشته است.
🔹انگلیسیها بیش از صد سال است که فهمیده اند نبض تحولات عمیق و ریشه دار منطقه غرب آسیا در هیاتهای حسینی و مساجد می زند و برای تسلط راحت و بدون مشکل بر منطقه ، نفوذ به این دو عرصه دینی و معنوی لازم و ضروری است.
🔹هیاتی که در آن برائت از دشمنان دین خدا و نفرت و لعن به ظالمان و مستکبران ترویج نشود، هدف و لانه ماموران اطلاعاتی انگلستان خواهد شد و در آن شیعه انگلیسی پرورش خواهد یافت! چه در ایران و چه در عراق و چه در هرجای دیگر دنیا!
❇️ هیات و مجلس عزاداری وقتی "حسینی" است که حاضرین در آن، زندگی برای انجام تکالیف الهی و دفاع از دین خدا و شهادت در این مسیر را از سالار شهیدان و یاران ایشان فرابگیرند.
✍🏻محمدصادق کوشکی
#دینی_عقیدتی
┄┄┅┅┅▪️ﷻ▪️┅┅┅┄┄
#قَمَر_هشتم | عضوشوید 👇
🆔 @ghamar8th
〽️تا قبل از شهادت حاج قاسم،
درک درستی از برنگشتن سردار و علمدار نداشتیم.. بعد از شهادتشون فهمیدیم که نیامدن علمدار چقدر سخته😭😭
▪️السلام علیک یا علمدار کربلا 🏴
#دینی_عقیدتی
┄┄┅┅┅▪️ﷻ▪️┅┅┅┄┄
#قَمَر_هشتم | عضوشوید 👇
🆔 @ghamar8th
〽️روايت عجیب فرزند شهید زاهدی از دست جامانده پدرش در سوریه بعد از شهادت
دستش در سوریه، زیر آوار جا ماند و پیدا نشد...
روز بعد از حمله وعده ی صادق گفتند دست پیدا شده
شخص خوش ذوقی گفت:
شاید دست ماند تا سیلی را بزند و بعد برگردد.
سرانجام دست قطع شده شهید به پیکرش ملحق شد...
السلام علیک یا قمر بنی هاشم
#شهید_القدس
#شهید_زاهدی
#دینی_عقیدتی
┄┄┅┅┅▪️ﷻ▪️┅┅┅┄┄
#قَمَر_هشتم | عضوشوید 👇
🆔 @ghamar8th
•| #سیاست_و_دیانت |•
📃 من هیئت و حسینیه را حسینیه نمیدانم مگر اینکه دلاورانی را برای نبرد یا دشمن اسراییلی فارغالتحصیل کند.
در هیئتی که دغدغه مبارزه با اسرائیل نباشد، شمر هم سینه میزند.
✍#امام_موسی_صدر
#محرم
#شمر_امروزت_را_بشناس
┄┄┅┅┅▪️ﷻ▪️┅┅┅┄┄
#قَمَر_هشتم | عضوشوید 👇
🆔 @ghamar8th