🗓 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: پنجشنبه - ۰۶ دی ۱۳۹۷
میلادی: Thursday - 27 December 2018
قمری: الخميس، 19 ربيع ثاني 1440
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت حسن بن علي العسكري عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- لا اِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِكُ الْحَقُّ الْمُبین (100 مرتبه)
- یا غفور یا رحیم (1000 مرتبه)
- یا رزاق (308 مرتبه) برای وسعت رزق
🗞 وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️16 روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
▪️24 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 75روز)
▪️44 روز تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (روایت 95روز)
▪️54 روز تا وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
▪️61 روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
👈قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات👉 در تلگرام 👇
https://telegram.me/joinchat/A9RIwjvuaKGX3QS979_J_w
در سروش 👇
http://sapp.ir/gharargahshayat
در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/2775384064Ccbdd7dd634
#نشر_مجدد
🔴متن شایعه
"متن بسیار زیبایی از "استفان واینبرگ" برنده جایزه نوبل فیزیک :
با دین یا بدون دین،
انسانهای خوب،کارهای خوب میکنند و انسانهای بد، کارهای بد...
اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند قطعا به دین نیاز دارد...! "
🔵 پاسخ شایعه
1. باید دانست که استفان واینبرگ فردی آتئیست (بی خدا) است و بارها صراحتا به بی اعتقادی خود به خداوند اذعان داشته است ! همین امر دلیل بیان این عبارات دین ستیزانه اوست .
http://goo.gl/aSIAEE
2. صرف داشتن یک تخصص و حتی دریافت جایزه نوبل ، دلیلی بر پذیرش ادعاهای یک فرد در تمام زمینه ها ، خصوصا امر تخصصی دین نیست !
www.hawzah.net/fa/Article/View/77973
3. نظرات برخی فیزیكدانان بزرگ در مورد خداوند و دین ، بر گرفته از كتاب «فیزیكدانان غربی و مسأله خداباوری»:
* گالیله: «خداوند در اعمالطبیعت، بیشتر از جملههای مقدّس انجیل، متجلّی میشود».
* انیشتین: «باور من به خدا، اعتقادی شورانگیز به هستی قدرت عقلانی برتری است، كه در جهان، به گونهای درك ناپذیر آشكار میشود ».
* شالو فیزیك دان آمریكایی و "برنده جایزه نوبل" : «به نظر من، وقتی با عجایب حیات و جهان روبرو میشویم، به جز سؤال از چگونگی، باید از چرایی نیز بپرسیم زیرا تنها دین پاسخگوی آن هاست... . من در جهان و در زندگی خودم، بهخدا نیاز دارم«.
http://goo.gl/7lTwBl
4. خوب و بد باید با معیاری سنجیده شوند و دین همان معیار است . معیاری که فراتر از نگاه محدود انسان است و تعیین شده از طرف خالق او که بر نیازها و صلاحش آگاهست ، می باشد .
porseman.org/q/show.aspx?id=121293
5. شاید برخی صرفا بر مبنای فطرت کارهای خوب انجام دهند ، اما قطعا در تمام امور درستکار نیستند . چرا که تنها دین است که با شناخت انسان و راههای کمال و عوامل سقوطی چون نفس و شیطان ، کامل ترین دستورالعمل خوب زندگی کردن را ارائه می دهد .
www.porseman.org/q/vservice.aspx?logo=images/right.jpg&id=448945
6. برخلاف ادعای "واینبرگ" دین با معرفی نیکیها و پلیدیها و اینکه انسان در دنیا و آخرت باید پاسخگوی اعمالش باشد ، موجب تشویق افراد به نیکیها و دوری از پلیدیها می شود .
www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=273531
7. تنها دین نیست که برخی برای رسیدن به اهدافشان از آن سو استفاده می کنند . مفاهیمی چون دموکراسی ، آزادی ، حقوق زن و ... در این ردیفند .
8. دین به دلیل قداست و مقبولیت زیاد بین مردم ، بیش از سایر مفاهیم مورد سو استفاده واقع شده است . اما آنها که به دین عمل نمیکنند ، نه دیندارند و نه معیار شناخت دین . معیار شناخت دین کسانی هستند که بیشترین تقید را به رعایت قوائد دین (آنهم در تمام زمینه ها) دارند .
👈قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات👉 در تلگرام 👇
https://telegram.me/joinchat/A9RIwjvuaKGX3QS979_J_w
در سروش 👇
http://sapp.ir/gharargahshayat
در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/2775384064Ccbdd7dd634
🔺ایرانخودرو عدم پرداخت سود مشارکت را تکذیب کرد
🔹پیرو خبر منتشر شده در شبکههای اجتماعی مبنی بر صدور فاکتور تعهدات قطعی شرکت ایران خودرو بدون سود مشارکت، گروه صنعتی ایران خودرو این خبر را تکذیب کرد/ ایسنا
♦️این درحالی است که نمایندگی های رسمی فروش این خودروساز با درج اطلاعیههایی، از شرط انصراف دریافت سود برای دریافت خودرو خبر میدهند.
📡 قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات
@GhararGahShayeat
💢آیا از لحاظ روایی #صحت دارد که امیرالمومنین(ع) زمانیکه احساس فتنه میکردند از #انگشتر با نگین یاس کبودی استفاده میکردند؟
✅از روایات بر می آید که امیرالمؤمنین (ع) دو انگشتر داشته اند که یکی انگشتر خودشان و دیگری #انگشتری بود که از پیامبر(ص) به ایشان به ارث رسیده بود.
نگین انگشترِ خودِ امیرالمؤمنین(ع) از جنس فیروزه بود و عبارت «المُلکُ لِله» بر آن حک شده بود(کلینی، الكافي ؛ ج6، ص: 472). از آنجا که نام «فیروزه» به معنای «پیروزی» است احیانا در عربی به «ظفر» ترجمه شده است.
اما انگشتر رسول الله(ص) که بعدها به امام علی(ع) به ارث رسید ، کاملا از نقره بوده و نگینِ(جداگانه) نداشته است(کلینی، الكافي ؛ ج6 ؛ ص468)
✅ظاهرا این انگشتر کاملا از نقره و یک تکه بوده و نگینِ جداگانه ای از جنس دیگر (مثل عقیق یا فیروزه و ...) که در میان نقره نصب و جای گذاری شود نداشته است. با اینهمه برخی نیز ادعا کرده اند که نگین انگشتر رسول الله(ص) عقیق بوده است(مقریزی، إمتاع الأسماع، ج7، ص:48 و 50).
درباره نقش #انگشتر پیامبر(ص) نقل شده که عبارت «لا اله الا الله محمد رسول الله» را بر آن کنده کاری کرده بودند و از آن برای مُهر کردنِ برخی از نامه های مهم استفاده فرمودند(مقریزی، إمتاع الأسماع، ج7، ص36)
✅این انگشترِ بعدها به امیرالمومنین(ع) رسید که نقل شده آن حضرت نیز در مواردی از این انگشتر برای مُهر کردنِ اسناد مهم استفاده فرمودند(بلاذری، أنساب الأشراف، چاپ زكار،ج2،ص:407).
در برخی از #روایات ، خواص نیکویی برای انگشتر عقیق ، یاقوت ، زمرد ، فیروزه و جَزع یمانی(نوعی عقیق) بیان شده است(کلینی، الكافي ؛ ج6 ؛ صص:470-472)
✅چیزی با عنوان «نگین یاس کبود» در روایات اهل بیت(ع) و منابع تاریخی #نیافتیم و به نظر می رسد این تعبیر یک تعبیر «جعلی» و «جدید» است که شاید هدف از آن «بازاریابی برای نوع خاصی از نگین» باشد.
#مباهله_قرن_21
📡 قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات
@GhararGahShayeat
شماره شبهه:2369
🔆متن شبهه:
#عروسی_یک_شب_موسیقی
یکی از مشکلاتی که در #عروسی های ما وجود داره استفاده از موسیقیه. اگه بهش اعتراض کنیم،و میگویند : ۱ - پس فرقش با مجلس عزا چیه ۲ - یه شب که هزار شب نمیشه ۳ - #موسیقی جای خودش دعا و قرآن هم جای خودش ۴ - خدا آنقدر هم سخت نمیگیره! لطفا راهنمایی کنید
🔆پاسخ شبهه:
🔮این مشکل (موسیقی بی ربط و گناه)، فقط به مجالس عروسی اختصاص ندارد، بلکه رسانه ی ملی ما نیز هم خودش مبتلا به این عارضه میباشد و هم به شدت آن را شایع نموده و تسری میبخشد.
🖌ما همین جا، از رییس صدا و سیما، شورای نظارت بر آن و سایر مدیرانش دعوت میکنیم که فقط یک شب از شبهای عزاداریهایو بزرگ، که برای هموطنان مسلمان و غیر مسلمان محترم است را به عنوان سند بیاورند، که در آن برنامه ای درباره موسیقی، ساز و آواز پخش نشده باشد! حتی شب شهادت حضرت فاطمة الزهراء علیهاالسلام – که دیگر خیلی لطف نمودند – یک برنامه پخش شد که یک گروه موسیقی های انقلابی، خاطره تعریف کردند که ارگ و نی را به حسینه ی جماران بردند و برای حضرت امام خمینی (ره) نواختند و سپس سرودش را به جبههها فرستادند و ... . (البته نه در چنین شبی)! شما هیچ تیزر یا وله ی مذهبی نمیبینید و هیچ سخنرانی دینی، فلسفی ، عرفانی و تفسیری نمیشنوید، مگر آن که در بینابین آن، سری به اتاق فرمان نزنند، و اتاق فرمان یک موسیقی بی ربط پخش نکند (؟!) بنابراین، وقتی در رسانه ی ملی یک مملکت، جشن، عزا، خبر، گزارش، طنز، سرگرمی، مسابقه، و حتی تشییع جنازه ی شهداء، عزاداری برای اهل عصمت علیهم السلام، معارف اسلامی و ...، همه با موسیقی تعریف و عرضه میشوند، دیگر از مجالس عروسیِ قشر عوام، چه انتظاری دارید؟!
@GhararGahShayeat
اما پاسخ سؤال های مطروحه :
1⃣فرقش با مجلس عزا چیست؟ :
چه کسی گفته که اگر در مجلسی موسیقی حرامب پخش نشود، گناه صورت نگیرد و ...، میشود «مجلس عزا»؟! نباید بی استعدادی و بی هنری خودشان در مجلس گردانی را متوجه اسلام نمایند و بگویند: «درو هر مجلسی که گناه نشود، میشود مجلس عزا». مگر اهل عقل، شعور، فرهنگ، ایمان و تقوا، در مجالس عروسی و جشن خود، عزاداری میکنند؟! پیش از این بحثهای بسیاری در تاکتیک «بدل سازی» توسط شیاطین انس و جن نموده ایم و توضیح دادیم که یکی ازو موارد بدل سازی، همین اختصاص دادن تعریف شادی و نشاط، به گناه میباشد، تا آنجا که اذهان عمومی چنین تخیل کنند که تفریح مستلزم گناه است و اگر گناهی صورت نگیرد، یعنی عزا، غم و ماتم!
2⃣یه شب که هزار شب نمیشه؟ :
این توجیه عوامانه برای گناه در چنین مجالسی، سابقه ی دیرینه (حتی هزار ساله) دارد! از قدیم الایام، عوام بی فرهنگ، هنگام میل به شرکت و ارتکاب گناه در چنین مجالس گناهی میگفتند: «عروسیِ دیگه، در عروسی اشکالی ندارد»! - «یک شب که هزار شب نمیشه»! و البته این جمله را در اصل، در نفی سوره ی قدر ساختند که فرمود: خیر این یک شب، از هزار ماه بیشتر است. خب، اگر هیچ اعتقادی به توحید، معاد، اسلام، اخلاق ، عفت، غیرت و ... ندارند، که هر شب آنها چنین است و "یک شب" و قیاس آن با هزار شب، برایشان موضوع و مصداقی ندارد. اما اگر اعتقادی دارند، باید پرسید: «آیا خداوند فرمود که ارتکاب به حرام، در عروسی اشکال ندارد و یک شب هزار شب نمیشه»، یا خودت میگویی و به او نسبت میدهی؟! - مگر آثار و عواقب گناه، در دنیا و آخرت، به تناسب تعداد شبهای ارتکاب به آن، با بقیه ی شبها مترتب میگردد؟!
❗️فرض کنید کسی بگوید: من دوست دارم شبی یک ساعت با عده ای جمع شوم و در آن مجلس، کفر بگویم، شرک بورزم ، شراب بنوشم ، قمار ببازم ...، و در توجیه بگوید: «یک ساعت که ۲۴ ساعت نمیشه»!
گناه اینکه حرام خدا را (ولو برای یک شب) حلال اعلام میکنند، به مراتب بیشتر از موسیقی یا رقص حرام در آن مجالس است.
👈قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات👉 در تلگرام 👇
https://telegram.me/joinchat/A9RIwjvuaKGX3QS979_J_w
در سروش 👇
http://sapp.ir/gharargahshayat
در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/2775384064Ccbdd7dd634
ادامه پاسخ 👇
3⃣موسیقی جای خودش دعا و قرآن هم جای خودش :
بحث ما راجع به مطلق موسیقی نیست، چرا که مطلق موسیقی حرام نیست، بلکه طرب و غنا حرام میباشد، و در چنین مصداقی «موسیقی جای خودش دعا و قرآن هم جای خودش» یعنی چه؟! آیا کسی میگوید: «عقل جای خودش، جهل و دیوانگی نیز جای خودش»؟ - «امنیت جای خودش، ناامنی نیز جای خودش»؟ - «عفت جای خودش، بی عفتی نیز جای خودش» - «نظم و قانونمندی جای خودش، بی نظمی ، قانون شکنی و هرج و مرج نیز جای خودش» ...؟! پس چطور شد به احکام الهی و حلال و حرام که میرسد، هر دو را جایز میشمارند و میگویند: هر کدام جای خودش؟!
⁉️جای دیوانگی، کفر، شرک، معصیت، بی غیرتی، بی عفتی، بی نظمی و ... کجاست؟! چطور موسیقی، در هر جایی، حتی در میان تفسیر قرآن کریم، یا گفتگو با عالم دینی، تشییع جنازهی شهدا توسط خانواده ها و مردم داغدار و ... جای دارد و در این مصادیق نمیگویند: دعا و قرآن جای خودش، موسیقی جای خودش؟!
خیر،هیچ حرامی، در جایگاه خودش متوقف نمیشود چرا که هم جایگاه اولیه اش غصبی است، و هم دامنه ی نفوذ و سلطه را گسترش میدهد! آیا مراسم ازدواج که جشن و سروری برای آغاز تشکیل مقدس ترین کانون اجتماعی (خانواده) میباشد، جایگاه تجلی و نمایش این رذیلتهای انسانی است؟! چرا این جایگاه مقدس را غصب کرده و به معصیت خدا اختصاصش داده اند و میگویند: در اینجا اشکالی ندارد؟! این حکم را از کجا آورده اند؟!
4⃣خدا آنقدر هم سخت نمیگیره! :
خداوند علیم ، حکیم، هادی و ربّ ، نه تنها "آنقدر هم سخت نمیگیرد"، بلکه اصلاً سخت نمیگیرد، چرا که اگر قرار بود یک کمی و حتی یک مورد سخت بگیرد، دیگر انسانی روی زمین باقی نمیماند؛ اما سخت نگرفتن در ارتکاب به معصیت، به معنای نادیده یا حلال و یا بی اثر قرار دادن آن نمیباشد، بلکه مهلت میدهد تا شاید اصلاح شوند (فاطر، ۴۵) خداوند متعال، به روح پر عظمت، عقل، شعور، فطرت، قلب، اختیار، اراده و نیز وحی، کتاب، شریعت، پیامبر و امامی که برای هدایت و رشد و کمال به انسان ارزانی داشته است، حرمت و قداست قائل است و از ما میخواهد که این حرمت و قداست را قایل شویم و این نعمات را ضایع ننمایم. از این رو، بندگانش را آزاد گذاشته تا اگر دلشان خواست مسیر رشد را پیش بگیرند و اگر دلشان خواست، در مسیر انحطاط و سقوط پیش روند و اصلاً در اختیار، اراده و انتخاب سخت نمیگیرد، اگر چه بتها و إله های کاذب را به جای او بندگی کنند؛ اما معنایش این نیست که تقوا و فسق را مساوی قرار دهد و هیچ عواقب سوئی در دنیا و آخرت، دامنگیر فاسقان، مجرمان و اهل معصیت نگردد. (الإنسان، ۳ و ۴)
🔮نکته :
ما مسلمانیم، یعنی تسلیم امر خدا – ما که یهودی و ... نیستیم، پس مراقب باشیم که فرهنگ آنها به دینشناسی و دینداری ما نفوذ نکند. یهودیان فاسق و منافق صفت، خرافه های عوامفریبانه ی خود را جایگزین حکمت الهی نمودند و قضاوتها و احکام خود را جایگزین اوامر و احکام الهی کردند و برای توجیه گفتند: «خداوند آنقدرها هم که گفته شده، سخت نمیگیرد – ما اصلاً عذاب نمیشویم، یا اگر به فرض عذاب شویم، فقط چند روز است»! و البته گناه این توجیه غلط، به مراتب بیشتر از ارتکاب آنها به گناهان دیگرشان میباشد، چرا که نسبت دادن این ادعاهای مندرآوردی به خداوند سبحان، افترا بستن به اوست!(آلعمران، ۲۳)
❗️حال مدعیان بگویند: این که هم مسلمان باشند و هم برای توجیه شرکت در مجلس گناه و مشارکت در گناه بگویند: «در عروسی اشکال ندارد - یک شب که هزار شب نمیشه – خدا هم آنقدر سخت نمیگیره» را از کجا آورده اند؟! العیاذ بالله، در کتاب خدا چنین آمده است؟ یا در سیره ی و سنت و تعلیمات اهل عصمت علیهم السلام چنین یافته اند؟! و یا از خود میبافند و بدتر آن که این بافته ها را به خداوند متعال نسبت داده و به او افترا میبندند؟! و تمامی این شیطنتها،برای عوامفریبی است!
👈قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات👉 در تلگرام 👇
https://telegram.me/joinchat/A9RIwjvuaKGX3QS979_J_w
در سروش 👇
http://sapp.ir/gharargahshayat
در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/2775384064Ccbdd7dd634
#چهل_سال_افتخار
❗️تا قبل از انقلاب سهم هر ایرانی از فضای ورزشی کشور تنها ۲ سانتی متر مربع بود و امروز با وجود اینکه جمعیت کشور حدود ۲/۵ برابر نسبت به قبل از انقلاب رشد کرده، با ساخت سالن های ورزشی متعدد، سهم هر ایرانی به ۷۶ سانتی متر مربع رسیده است.
✅تا قبل از انقلاب اسلامی تنها در ۱۲ روستای کشور زمین ورزشی وجود داشت و امروز بیش از ۲۲۰۰ روستای کشور از زمین ورزشی بهره مند شده اند
🔶همچنین تعداد سالن های ورزشی که در روستاها در سال ۵۸ تنها ۵ مورد بود، امروز به ۴۰۰ مورد رسیده است.
✳️باتوجه به نگاه جامع و همه جانبه نگر نظام برای پیشرفت دادن کشور در همه ی زمینه ها، بعد از انقلاب، کشور در زمینه ورزش هم پیشرفت های درخشانی داشته است.
☀️قبل از انقلاب بالاترین رتبه ای که ایران توانسته بود در رقابتهای المپیک کسب کند رتبه چهاردهم بود، اما امروز جمهوری اسلامی ایران توانسته خود را به رتبه پنجم المپیک در بازی های ۲۰۱۶ برساند
☝️و اگر به این نکته توجه شود که درآمد نفتی ایران به ازای هر نفر در قبل از انقلاب بیش از ۶ برابر درآمد فعلی کشور بوده است، کاملا روشن خواهد شد که بعد از انقلاب با وجود این درآمد کم و درشرایط تحریم، چه پیشرفت های درخشانی درسایه انقلاب برای کشور حاصل شده است.
📚منبع :
▫️http://yon.ir/EpkBK
📡 قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات
@GhararGahShayeat
#نشر_مجدد
🔴پرسش:
بزرگترین تلاش دشمن این است که بگوید دین از سیاست جداست تا فضا برای حکومت امثال معاویه فراهم شود، اما برخی در استدلال میگویند: سیاست کثیف هست همانطور که آیت الله بهجت از آن دوری میکردند، آیا این درست است؟ چطور امکان دارد شخص برجسته ای مانند آیت الله بهجت چنین عقیده ای را داشته باشد؟
🔵پاسخ: @GhararGahShayeat
همان طور که خود شما هم در سوال اشاره نموده اید هر کسی با تصور درست از دین و سیاست به اتحاد و عینیت این دو پی می برد و اذعان خواهد کرد که سیاست بخشی از دین است، و در صورت جدا کردن آن، دینی که بر جای میماند، جز دینی مرده که زمینه را برای افرادی چون معاویه و یزید خواهد گشود. لذا نسبت دادن نظریه جدایی دین از سیاست به آیت الله بهجت(ره) هرگز صحیح نبوده و ناشی از جهل به افکار و سیره ایشان است.
برای پاسخ ابتدا باید سیاست را معنا کرد، اگر سیاست را به معنای حضور در بخش های اجرایی و نظارتی حکومت بدانید، بله، ولی روشن است که چنین تعریفی از سیاست درست نیست، این یک مغالطه است که شکل گرفته، این که «عدم ورود به سیاست های اجرایی» یعنی «قائل شدن به جدایی دین از سیاست»!، در این صورت همه مراجع به جز رهبری، و عامه مردم از جمله من و شما هم معتقد به جدایی دین از سیاست خواهیم بود! چون به مسائل سیاسی ورود به این معنا پیدا نکرده ایم!! می بینید که چقدر مغالطه روشنی در این ادعا شکل گرفته است.
علت این که مرحوم آیت الله بهجت(ره) ظهور و بروز سیاسی کمتری داشتند، نه به این خاطر است که سیاست را از دین جدا می دانشتند، بلکه به این خاطر است که به شدت از شهرت گریزان بودند و از هر چه که موجب توجه مردم به ایشان می شد به شدت پرهیز داشتند، لذا اهل بیانیه تلویزیونی و جلسات اینچنینی نبودند و در مسجد کوچکی نماز می خواندند، پس این از تواضع ایشان، و بی رغبتی به دنیا بوده است، نه اعتقاد به جدایی دین از سیاست.
👈قرارگاه پاسخ به شبهات و شایعات👉 در تلگرام 👇
https://telegram.me/joinchat/A9RIwjvuaKGX3QS979_J_w
در سروش 👇
http://sapp.ir/gharargahshayat
در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/2775384064Ccbdd7dd634