eitaa logo
قاصدک
899 دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
4.5هزار ویدیو
121 فایل
#تربیتِ_نیرویِ_مومنِ_انقلابی
مشاهده در ایتا
دانلود
امام صادق علیه السّلام: کسی که به خانواده اش خوب نیکی کند روزی اش زیاد می شود. بحار الانوار ج۷ص۱۰۴
4_6041746429611870322.mp3
2.82M
🎙واعظ: حاج آقا 🔖 خوش اخلاقی در خانه
قطعاً خداوند براى هر چيزى اندازه اى قرار داده ... هر چيزى پايانی دارد سختی ها، خوشی ها ، آزمايش ها از سختی ها اندوهگين مشو و به خوشی ها دل مبند ...!
🦋رسول گرامی اسلام (ص): 👆سه گناه است که کیفرشان در همین دنیا می رسد و به آخرت نمی افتد... 📚امالی مفید ص؛ 237 ‌
♨️ارتباط با نامحرم در فضای مجازی🧐 ⁉️آیا صحبت یا شوخی با نامحرم به شکل صوتی ، تصویری یا نوشتاری و نیز فالو یا لایک کردن جنس مخالف در فضای مجازی حرام است ؟ ✅پاسخ: به طور کلی ارتباط با نامحرم که مستلزم مفسده بوده و یا خوف وقوع در حرام در میان باشد جایز نیست.
دو شنبه ۲۲دیماه ۱۳۹۹ با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید ‌🔰🔰🔰🔰 @ghasedak40
▼ حرف روز ماینرها و برق یارانه‌ای خاموشی بزرگراه‌ها یا خاموشی نوبه‌ای موضوعی است که این روزها همه مردم با آن آشنا هستند. کمبود برق و انرژی در شرایطی رخ داده است که به نظر می‌رسد با توجه به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها، خوابگاه‌ها، استخرها و... مصرف انرژی می‌بایست با کاهش مواجه باشد. یکی از مهمترین دلایلی که برای این موضوع ذکر شده است، فعالیت مجاز و یا غیرمجاز ماینرها برای استخراج بیت کوین می‌باشد. مصرف یک دستگاه ماینر تقریبا معادل مصرف برق 24 خانواده می‌باشد. با توجه به اینکه فعالیت این دستگاه‌ها مستمر می‌باشد در ساعات اوج مصرف فشار زیادی بر روی شبکه برق کشور ایجاد می‌کند. هزینه تولید برق در ایران چیزی حدود 5 تا 7 برابر هزینه‌ای است که در حال حاضر از مصرف کنندگان دریافت می‌شود. این موضوع باعث شد که دولت برای مدیریت مصرف، مجوز فعالیت ماینرها را با این شرط صادر کند که قیمت برق برای آن‌ها به قیمت واقعی محاسبه شود. در حال حاضر حدود 300 مگاوات توسط ماینرهای مجاز و بیش از 300 مگاوات نیز توسط ماینرهای غیرمجاز مصرف می‌شود. برخی کارشناسان میزان مصرف غیر مجاز برای این دستگاه‌ها را تا حدود 500 مگاوات نیز تخمین می‌زنند و شواهدی نیز برای این سناریو مطرح می‌کنند. در حال حاضر که در اوج زمستان هستیم و مصرف سایر حامل‌های انرژی به ویژه گاز افزایش چشم‌گیری داشته است، سوخت مورد نیاز نیروگاه‌ها در برخی از نقاط کشور برای جلوگیری از افت فشار گاز با سوخت‌های دیگر مانند گازوئیل و مازوت جایگزین می‌شود. در حال حاضر ماینرهای غیرمجاز شناسایی و به مراجع قضایی معرفی می‌شوند و شرکت برق برای معرفی آنها جایزه 10 میلیون تومانی را تعیین کرده است ولیکن افزایش قیمت بیت کوین از حدود 7 هزار دلار به بالای 30 هزار دلار باعث شده است که سودجویان، منافع شخصی خود را بر منافع حیاتی عموم مردم ترجیح دهند. ذکر این نکته ضروری است که افزایش قیمت بیت کوین باعث شده که استخراج این رمز ارز حتی با قیمت برق آزاد بسیار سودآور باشد. در شرایط فعلی دو اقدام کاملا ضروری به نظر می‌رسد: 1- اینکه با توجه به مصرف برق بالای این دستگاه‌ها شرکت برق از روش‌های فنی مانند بررسی میزان مصرف و یا استمرار مصرف بالا و... نسبت به شناسایی متخلفین اقدام کند و به معرفی آنها توسط مردم بسنده نکند. 2- برخورد قضایی با مجرمین به گونه‌ای باشد که هم برای مجرم و هم برای ناظرین بازدارنگی لازم را ایجاد کند. (نویسنده: علی کارگر)
▼ گزارش روز وافق مبهم امیر قطر برای شرکت در چهل و یکمین نشست شورای همکاری خلیج فارس به عربستان سفر کرد و مورد استقبال ولیعهد سعودی قرار گرفت. در این نشست پادشاه بحرین به دلیل بهبود روابط قطر با عربستان حضور پیدا نکرد. اکنون در این رابطه سوالی مطرح می‌شود که بنابر چه دلایلی عربستان برای بهبود رابطه با قطر از خود انعطاف نشان داده است؟ گزاره‌های خبری: 1- عربستان بعد از شکست ترامپ در انتخابات آمریکا دچار نوعی سرخوردگی شده است. ا ین سرخوردگی نشات گرفته از یک نوع احساس تنهایی و ایجاد یک خلا امنیتی در جهت همکاری مداوم آمریکاست. در واقع عربستان در گام اول به دنبال پرکردن خلا آمریکا برای خود از طریق یک اجماع‌سازی عربی در برابر تهدیدات منطقه‌ای است. ۲- عربستان با این اقدام قصد دارد که دوباره قطر را وارد محور وهابی- عبری منطقه کند. در طول چند سال گذشته که قطر با تحریم‌های اقتصادی از سوی سه کشور عربی همراه بود، گرایش دوحه به تهران و آنکارا بیشتر شد. برای عربستان نزدیکی بیش از اندازه یک کشور عربی به ایران و ترکیه به منزله تضعیف توازن منطقه‌ای به ضرر ریاض است. ۳- عربستان این‌گونه نشان داده که ایجاد رابطه با قطر براساس یک سری شروط بوده است. به عنوان مثال منابع خبری اعلام کردند که عربستان ایجاد توافق با قطر را منوط به عدم شکایت دوحه از ریاض کرده است. این درحالی است که وزير خارجه قطر این امر را تکذیب کرد و گفت:« ما به دنبال آن نيستيم که دولتي براي ديگري شرط تعيين کند.» گزاره پایانی: عربستان اکنون در یک برزخ امنیتی و سیاسی به سر می‌برد که شکست‌های میدانی آن در یمن و سیاسی در سطوح مختلف منطقه‌ای، منجر به ایجاد رفتارهایی بر مبنای دوگانگی امنیت‌محوری شده است. عربستان از یک سو با شکست ترامپ خود را بازنده اصلی تحولات منطقه‌ای می‌داند و از سوی دیگر با از دست دادن کشورهای غربی منطقه خود را بازنده قدرت‌های منطقه‌ای می‌داند. همچنین عربستان این گزاره را در سر می‌پرواند که جذب قطر و ایجاد روابط پایدار با این کشور، در آینده منجر به ایجاد همسویی قطر با رژیم صهیونیستی شود. زیرا از منظر سعودی‌ها این امر در صورت امکان تهدیدات امنیتی ایران را افزایش خواهد داد. (نویسنده: محمدرضا فرهادی)
*خبرویژه* صبر ایران را امتحان نکنید خبرگزاری اسپوتنیک در گزارشی از نمایش شهرهای موشکی ایران در سواحل نوشت: اگر به ماجرای نمایش تونل‌های موشکی سپاه برگردیم باید گفت طبق اظهار نظر برخی تحلیلگران نظامی این تونل‌ها اعماقی از زمین تاسیس شده که حتی با حمله اتمی هم نابود نمی‌شوند و در واقع این نمایش پیامی به کشورهای متحد آمریکا در منطقه می‌باشد که دست از تشویق ترامپ برای حمله به ایران بردارند چون حتی اگر وی حمله اتمی به ایران کند نخواهد توانست توان بازدارندگی ایران را از بین ببرد و در مقابل ایران تأسیسات حیاتی همه کشورهایی را که شریک آمریکا در این جرم می‌باشند را نابود خواهد کرد. پیغام به وضوع این است که هم آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها و هم عرب‌های متحد اسرائیل بدانند ایران سال‌هاست خود را برای چنین شرایطی آماده کرده و همه سناریوها، حتی بدترین‌شان را، پیش‌بینی نموده و واکنش مناسب به آن را نیز آماده کرده‌اند. پس نباید صبر ایران را به چالش بکشند، در آن صورت ممکن است طوفانی به پا شود که همه را با هم نابود کند و این‌گونه نخواهد بود که تصور کنند ایران حتی با اصابت یک یا دو بمب هسته‌ای به خاک آن، مانند ژاپن در جنگ جهانی دوم تسلیم خواهد شد.
امام جمعه بغداد: آمریکا را به زور اخراج می‌کنیم آیت الله سید یاسین الموسوی: 🔹۱۷ سال از سرنگونی صدام در عراق می‌گذرد و آیا ما تا کنون یک سرباز ایرانی را در شهر یا روستاهای عراق دیده‌ایم؟ در این ۱۷ سال آمریکایی‌ها بر عراق حکومت کردند. 🔹۱۷ سال است که آمریکا بزرگترین پایگاه‌های جهان را در عراق برای خودش بنا کرده است؛ آیا درگیری میان عراق و ایران وجود دارد؟ درگیری بین این دو کشور دروغ محض است؛ دروغی که آمریکایی‌ها می‌گویند. 🔹نیروهای آمریکایی باید با زور و بازوی فرزندان ما از عراق خارج شوند و اگر این کار را نکنند با اراده خداوند متعال آنها را بیرون می‌کنیم. 🔹از خداوند می‌خواهم انتقام اشک امام خامنه‌ای در روزی که بر پیکر پاک شهید سلیمانی گریه کرد و ما نیز گریه کردیم و همه دنیا گریه کرد را بگیرد
◄ سازمان اتمی در حال طراحی راکتور آب سنگین است/ سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: سازمان انرژی اتمی در راستای ماده ۵ قانون «اقدام راهبردی»، بر اساس زمانبندی در حال طراحی یک راکتور مشابه با راکتور آب سنگین اراک پیش از نوسازی است. لایحه اصلاح قانون «بکارگیری سلاح توسط مامورین نیرو‌های مسلح در موارد ضروری» نیز تصویب کمیسیون شد.
کانال قاصدک را به دیگران معرفی نمایید تا در نشر معارف اسلامی و بصیرتی سهیم باشیم @ghasedak40
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 نماهنگ ویژه دعای فرج ‎«الهی عظم البلا» با صدای دل نشین علی فانی أللَّھُمَ عجِلْ لِوَلیِڪْ الْفَرَج دعا برای ریشه کن شدن کرونا 🔸در کنار رعایت نکات بهداشتی و همیاری، دعا کنیم.
🌷 به نام خدا وباسلام 🌷سه چیز راببینید: 🌷فلینظرالانسان مم خلق.....‌۵ طارق ببین ازچه آفریده شدی. 🌷چه کسی تورا ازیک اسپرم آفریده؟ 🌷فلینظرالانسان الی طعامه.....۲۴ عبس ببین چه میخوری؟این خوراکیهاراکی آفریده؟ 🌷ولتنظر نفس ماقدمت لغد......۱۸ حشر وببین تو چه میکنی وچه میفرستی.
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: نور دخترم فاطمه علیهاالسلام از نور خداست و دخترم فاطمه علیهاسلام برتر از آسمان ها و زمین است. 📚بحارالانوار جلد ۱۵ صفحه ۱۰
خدایا به من بیاموز که لحظه ها در گذرند. بیاموز که هیچ حالتی پایدار نیست سختی ها و دلتنگی ها می گذرد و در تمام این لحظه‌ ها تو در کنار منی.
4_6041746429611870324.mp3
7.6M
🎙واعظ: حاج آقا 🔖 خوش اخلاقی در خانه (2) 🔖
گدا به گدا رحمت به خدا می گویند شخصی از راهی می گذشت دید دو نفر گدا بر سر یک کوچه جلو دروازه خانه ای با یکدیگر گفتگو دارند و نزدیک است بینشان دعوا شود. آن شخص نزدیک شد و از یکی از آنها سئوال کرد: چرا با یکدیگر مشاجره و بگو و مگومی کنید؟ یکی از گداها جواب داد: چون من اول می خواستم بروم در این خانه گدایی کنم ، این گدا جلو مرا گرفته و می گوید من اول باید بروم. بگو مگو ما برای همین است. آن شخص تا این حرف از دهن گدا شنید سرش را به سوی آسمان بلند کرد و به دو نفر گدا اشاره کرد و گفت: گدا به گدا، رحمت به خدا یعنی گدا راضی نیست گدای دیگر از کیسه مردم روزی بخورد، پس صد رحمت به خدا که به هر دوی آنها رق می رساند.
🔴 💠 هر شب از صدای خروپف پیرمرد شکایت داشت، پیرمرد هرگز نمی‌پذیرفت. شبی پیر زن صدای خروپف او را کرد تا صبح حرفش را ثابت کند. اما صبح پیرمرد هرگز از بیدار نشد و آن صدای ضبط شده، هر شب پیر زن شد. 💠 گاهی تصوّرِ اینکه، روزی من یا همسرم از دنیا می‌رویم و با همه‌ی خوبی و بدی‌هایش تمام می‌شود عاملی برای ندیدن بسیاری از و نقصهای همسر می‌شود. 💠 قدر لحظات هر چند در کنار هم بودن را بدانیم. 🆔 @khanevadeh_313
📚 مراجعه به پزشک غیر همجنس 💠 سوال: آیا مراجعۀ زن به مرد برای جایز است؟ ✅ جواب: زیبایی، محسوب نمی شود و نگاه و لمسِ حرام برای آن جایز نیست مگر در مواردی که برای درمان بیماری ـ مانند سوختگی ـ باشد و مراجعه به متخصص همجنس، مشقت زیاد داشته باشد.
مداحی آنلاین - مثل تو از دنیا دلگیرم مادر - محمود کریمی.mp3
7.04M
🔳 🌴مثل تو از دنیا دلگیرم مادر 🌴مثل تو من از جونم سیرم مادر 🎤 👌بسیار دلنشین
سه شنبه ۲۳دیماه ۱۳۹۹ با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید ‌🔰🔰🔰🔰 @ghasedak40
▼حرف روز هجمه به مجلس انقلابي چند ماه بيشتر از آغاز به کار مجلس يازدهم نمی‌گذرد؛ اما هجمه‌ها علیه آن همچنان رو به افزایش است. هر چه به انتخابات 1400 نيز نزدیک‌تر شويم، اين هجمه‌ها اوج بيشتري خواهد گرفت. نکات تحليلي: 1- شکل‌گیری مجلسي متفاوت از مجلس گذشته، اميدهاي بسياري را نزد افکار عمومي جامعه ايجاد کرده است. اين اميد در شرايطي ايجاد شده است که کشور با معضلات فراوانی مواجه است. هجمه‌ها به مجلس براي آن است که اين نور امید نزد ملت کمرنگ گردد. 2- مجلس نوپاي انقلاب در ماه‌هاي اخير همه تلاش خود را براي قدم برداشتن در مسير حل مشکلات کشور برداشته است. هرچند در اين مسير با موانعي روبرو بوده است. اولين مانع، فرصت کمي است که در اختيار اين مجلس بوده است. مجلس در خردادماه آغاز به کار کرده و طبیعتاً دو سه ماهي تا شکل‌گیری دروني آن زمان لازم است؛ لذا تقریباً حدود 4-5 ماه از عمر مفيد مجلس بيشتر نگذشته است. از سويي ديگر جوان‌گرايي و تغيير بخش عمده‌اي از نمايندگان مجلس نيز عاملي است که راه افتادن چرخ حرکت اصلاحي مجلس را در گام‌های اوليه کمي کند می‌سازد. علی‌رغم اين موارد، مجلس توانسته طرح‌هاي مؤثری را به نفع مردم تصويب کند که اگر اراده قاطعي در دولتمردان براي اجراي آن باشد، آثار و برکات خود را در زندگي مردم نشان خواهد داد. 3- جریان منتقد مجلس معتقد است که اين نهاد گره در کار کشور انداخته و مانع همکاري نظام با نهادهاي بين‌المللي و خواهان نوعي انزواي سياسي است که حاصل آن اعتبارزدايي از جمهوري اسلامي در سطح بين‌المللي خواهد بود. اين اتهام‌زنی در حالی‌ است که اين جريان براي حل مشکلات کشور، طريق مذاکره با غرب را در پيش گرفته و خود بزرگ‌ترین عامل تعليق پيشرفت کشور در طول سال‌هاي اخير بوده است! معطل کردن بسياري از برنامه‌هاي توسعه دروني که با اتکاي به توان داخلي و علمي بومی‌شده در حال پيگيري بود، ازجمله اقدامات اين تفکر غرب‌گرا در طول اين سال‌ها بود. 4- مخالفت با مجلس براي آن است که پرچم پيشرفت کشور از طريق تکیه بر توانایی‌های داخلي برداشته است و به نسخه وابستگي به بيرون اعتقادی ندارد؛ لذا بايد مورد هجمه تخريبي قرار گيرد. جريان غرب‌گرای داخلی مجدداً در تلاش است تا با وعده سازش با دموکرات‌ها، افکار عمومي را فريب داده و آن را ابزاري براي پيروزي در انتخابات 1400 قرار دهد و براي چهار سال ديگر روند توسعه کشور را متوقف کند! سناريويي که ناکامي آن از همينک آشکار گرديده است. (نویسنده: مهدی سعیدی)
▼ خبر ویژه مرجعی برای تأیید امنیتی رئیس‌جمهور! با پایان بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست‌جمهوری، مجلس با تغییر نهادهای چهارگانه استعلام برای انتخابات ریاست‌جمهوری، اطلاعات سپاه را به‌طور رسمی وارد فرآیند انتخابات کرده و آورده است: «وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات کشور و سایر مراجع ذی‌صلاح مکلف‌اند ظرف مدت 15 روز از تاریخ درخواست اداره انتخابات شورای نگهبان یا در صورت لزوم هر یک از اعضای شورای نگهبان، مدارک یا سوابق مربوط به داوطلبان ریاست‌جمهوری را به‌صورت کامل تحویل دهند». آنچه مشخص است، اهمیت موضوعات امنیتی نامزدها برای نمایندگان خانه ملت بوده است که موجب شد نام سازمان اطلاعات سپاه را به مراجع کمک‌کار شورای نگهبان در تأیید صلاحیت‌ها اضافه کنند؛ اما جریان غرب‌گرا در داخل با نگرانی از رو شدن روابط پنهانی برخی چهره‌های خود با دشمن و یا بسته شدن دست آن‌ها در برقراری روابط برخلاف مصالح ملی، سعی در سیاسی کردن تصمیم عاقلانه مجلس در این موضوع را دارد.
▼گزارش روز بانک اطلاعاتی برای رفاه عادلانه تحریم ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران باعث شد تا اقشار کم‌درآمد تحت فشار مالی بیشتر قرار گیرند، به همین منظور مجلس شورای اسلامی طرح حمایت معیشتی را با هدف حمایت از اقشار محروم و کم‌درآمد تصویب کرد و بر اساس آن دولت می‌بایست طی 6 ماه به 60 میلیون ایرانی سبد کالای 100 هزارتومانی بدهد. سؤال این است؛ آیا این طرح به‌درستی اجرا می‌شود؟ گزاره خبری: 1- در پی نظارت میدانی محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی از محله امام‌زاده یحیی(ع) تهران و ادعای بی‌خبری برخی مردم محروم این منطقه از یارانه‌ای که توسط نمایندگان مردم مصوب شده است، قالیباف در نامه‌ای به پژمان پشمچی‌زاده معاون نظارت مجلس شورای اسلامی، خواستار بررسی چگونگی اجرای قانون مجلس دراین‌باره و ارائه گزارش آن شد. گزاره‌های تحلیلی: 1- دولت از زمانی که این طرح در مجلس مطرح شد، با استدلال خالی بودن خزانه، مخالف آن بود ولی بعد از تصویب قانون در مجلس، دولت با مجلس تفاهم کرد که 40 میلیون ایرانی به‌صورت ماهانه از این حمایت دولت برخوردار شوند. در این بخش، موضوع مهم این است که قانون باید به‌صورت کامل اجرا شود و زدن تبصره به آن معنی ندارد. 2- برفرض آنکه دولت بخواهد 40 میلیون ایرانی را موردحمایت مالی این سبد حمایتی قرار دهد، نداشتن بانک اطلاعاتی جامع و متقن از جامعه ایرانی باعث می‌شود که دولت از انجام درست این طرح عاجز باشد. در سال‌های اخیر همواره دولت سعی داشته که سه دهک بالای جامعه را از دریافت یارانه 45 هزارتومانی حذف کند، اما نداشتن اطلاعات دقیق باعث به تأخیر افتادن این تصمیم شد؛ لذا هر زمان یارانه برخی از افراد از سوی دولت حذف می‌شد، شاهد آن بودیم که این اقدام به‌درستی صورت نمی‌گرفت. این مشکل در اجرای طرح حمایت معیشتی مجلس هم وجود دارد، یعنی دولت هم اگر بخواهد، نمی‌تواند به‌درستی آن را انجام دهد. نکته پایانی: مشکل این قانون در نبود بانک اطلاعات واقعی رفاه ایرانیان است؛ که تازه امسال دولت ردیف بودجه برای آن قرار داده است؛ ولی لازم است مجلس جدی‌تر در این حوزه ورود کند تا دهک‌ها بهتر شناسایی شوند و خدماتی که دولت ارائه می‌دهد، به‌صورت یکپارچه قابل‌بررسی باشد. تنها در این صورت است که می‌توان دهک‌های بالا را حذف و به دهک‌های پایین خدمت‌رسانی بیشتر کرد. (نویسنده: فرهاد کوچک زاده)