🌷 قالَ الهادی عليه السلام :
الْحَسَدُ ماحِقُ الْحَسَناتِ،
وَالزَّهْوُ جالِبُ الْمَقْتِ،
وَالْعُجْبُ صارِفٌ عَنْ طَلَبِ الْعِلْمِ داعٍ إ لَى الْغَمْطِ وَالْجَهْلِ،
وَالبُخْلُ اءذَمُّ الاْ خْلاقِ،
وَالطَّمَعُ سَجيَّةٌ سَيِّئَةٌ.
امام هادی ع:
حسد ،حسنات رانابودمیکند
تكبّر باعث دشمنی میشود
عُجب و خودبينى مانع کسب علم است
بخل بدترين اخلاق است ؛
طَمَع، خصلتى زشت است
مداحی_آنلاین_هدایتگری_امام_هادی.mp3
4.55M
🏴 #شهادت_امام_هادی(ع)
♨️هدایتگری امام هادی(ع)
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #رفیعی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
📚 مصرف پولِ عزاداری
💠 سؤال: اگر پولی برای اطعام عزاداران جمع شده باشد ولی به جهتی نتوان آن را در ایام عزاداری مصرف کرد، تکلیف این پول چیست؟
✅ جواب: برای اطعام در عزاداری سال بعد استفاده کنند و یا با اجازه صاحبان وجوه، در موارد دیگر مصرف کنند.
#احکام_عزاداری #مصرف_پول_عزاداری
6.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ تصویری
🔸 رحمت ماه رجب، شامل چه کسانی #نمی_شود؟
🔹آیت الله حائری شیرازی
محیا فیروزی خردسالترین نابغه #قرآنی کشور شد
🔹محیا فیروزی کودک ۵ ساله خدابندهای زنجان در ایام کرونایی موفق به #حفظ کل قرآن شده و خردسالترین نابغه قرآنی کشور نام گرفت.
🔹پیش از این نیز خواهر بزرگتر محیا، مهسا فیروزی در سن ۸ سالگی موفق به حفظ قرآن شده و خردسالترین حافظ استان زنجان لقب گرفته بود.
🔹مادر محیا فیروزی: مهسا در کاراته هم کمربند مشکی دارد و موفق به کسب مدال نیز شده است.
دوشنبه ۲۷بهمن ماه ۱۳۹۹
با بهترین تحلیل های سیاسی ما را همراهی کنید
🔰🔰🔰🔰
@ghasedak40
▼حرف روز
هدفگیری نشاط اجتماعی در بستر شایعات
به صدا در آمدن آژیر خطر در غرب تهران و تمرکز شبکههای معاند بر آن، شایعه قریبالوقوع بودن حمله آمریکا به ایران در آخرین روزهای دولت ترامپ برخلاف همه تحلیلها، حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به مواضع ایران در کشور سوریه و ... ازجمله مواردی است که در فضای مجازی هر از چند گاهی به وجود آمده و بعد از مدتی محو میشوند؛ به عنوان مثال ظرف چند ساعت بعد از به صدا در آمدن آژیر در غرب تهران، بیش از 40 هزار توئیت منتشر شد. گرچه در ظاهر اینگونه است که شایعاتی مطرح و کذب آن بعد از چند ساعت مشخص میشود؛ اما واقعیت آن است که اینگونه اتفاقات اثر وضعی خود را در تضعیف نشاط اجتماعی دارد و بهراحتی نباید از کنار آنها گذشت.
نکات تحلیلی: 1- نشاط اجتماعی یک احساس مثبت است که افراد در زندگی اجتماعی کسب میکنند و درواقع تبدیل به انگیزه لازم برای حرکت خود و جامعه میشود. البته میان شادی و نشاط اجتماعی باید تفاوت قائل شد؛ چراکه شادی یک هیجان انبساطی زودگذر است، اما نشاط یک انگیزه درونی است که بادوام و پایدار است. عوامل مختلفی در تقویت و یا تضعیف نشاط اجتماعی دخیل هستند که احساس امنیت یکی از آنهاست. 2- امنیت و اعتماد ازجمله مؤلفههایی هستند که با نشاط اجتماعی در ارتباط هستند؛ و احساس ترس و تشویش نسبت به آینده و بروز شایعاتی که وضعیتهای زمانی آینده را تار میکند، تأثیر بسیار مخرب بر نشاط اجتماعی و سیاسی جامعه دارد و این دقیقاً همان هدفی است که دستگاه جنگ روانی دشمن برای ملت ایران طراحی کرده است. 3- عدم اطلاعرسانی بهموقع توسط رسانههای داخلی، بهرهبرداری سیاسی و جریانی از شایعات توسط برخی گروههای سیاسی و درنهایت دستگاه شایعهپراکنی شبکههای ماهوارهای، اصلیترین دلایل گسترش و فراگیر شدن شایعات است که احساس ناامیدی، ترس از آینده و درنهایت تضعیف نشاط اجتماعی را به دنبال دارد.
نکته راهبردی: با توجه به افزایش فراوانی شایعات، تمرکز بر این موضوع امری ضروری است و به نظر میرسد که اصلیترین اقدام در این خصوص هوشیارسازی افکار عمومی با استفاده از تقویت سواد رسانهای است. اگر این هوشیاری در مردم ایجاد شود، قطعاً بازار شایعات تا این حد داغ نمیشود و آسیبهای روانی ناشی از آن بر جامعه سرازیر نمیشود. (نویسنده: مصطفی برزکار)
▼گزارش روز
بنبست سیاسی با ترفند باجخواهی!
«سعد الحریری» که بهعنوان نخستوزیر مکلف لبنان از سوی میشل عون معرفی شده، تاکنون نتوانسته کابینه خود را معرفی کند. البته این عدم اعلام ناشی از باجخواهیهای سیاسی حریری و توقعات بیش از عرف وی در عرصه سیاسی لبنان است. در تازهترین موضع رسمی، حریری اعلام کرد با فشردن یک دکمه میتوان بحران لبنان را خاتمه داد و مسئولیت عدم تشکیل دولت را متوجه جریان ۸ مارس کرد. در مقابل، دفتر میشل عون در بیانیهای اعلام کرد که این مواضع حریری خارج از توافقات دوجانبه میان رئیسجمهور و نخستوزیر مکلف بوده است.
گزارههای خبری: 1- سعد الحریری در بازی سیاسی خویش، راهبرد دوگانه فشار- تهدید را در پیش گرفته است. بر اساس گزاره اول، باید فشار بر مخالفان اعلامی وابسته به حدی برسد که نهایتاً تن به درخواستهای وی بدهند. بر اساس گزاره دوم چنانچه این جریان با گزینههای حریری مخالفت کرد باید فشار ناشی از اقدامات آینده را تقبل کند؛ بهعنوان نمونه بحث فشارهای اقتصادی که ناشی از وجود دولت فراگیر است، بر جریان مخالف حریری تحمیل شود. 2- این اقدامات حریری شرایط را برای حضور بازیگران خارجی در امور داخلی لبنان فراهم میکند. این بازیگران نیز بر حسب منافع خودشان به اتخاذ رویکردها و راهبردهایی مبادرت خواهند کرد که وضعیت را بهمراتب پیچیدهتر و بحرانیتر میکند. اکنون یک تقسیم کاری بین سه کشور آمریکا، فرانسه و عربستان در لبنان صورت گرفته که هرکدام از این بازیگران در راستای هدف موردنظر، ایفای نقش میکنند.
گزاره راهبردی: بر اساس اضلاع شکل گرفته از سه محور حریری- سعودی- غربی بهویژه آمریکا، لبنان باید در وهله اول وارد فضای التهابآفرینی اجتماعی با بهرهگیری از تنشهای سیاسی شود تا از قبل آن در این فضای مبهم آلود، ضلع داخلی بتواند اوامر و سیاستهای دو ضلع دیگر یعنی اضلاع منطقهای و فرامنطقهای را اجرا کند. هدف تعیین شده نیز ایجاد یک دولت کاملاً وابسته و با افراد مشخص است که خروجی این دولت نهایتاً به محدودیت جریان مقابل (۸ مارس) و حزبالله منجر خواهد شد.