▼حرف روز
کسری بودجه؛ مسئله اصلی دولت سیزدهم
دولت سیزدهم کمتر از 40 روز دیگر سکان اداره کشور را در دست خواهد گرفت، این در حالی است که کشور در شروع کار خود با دو مسئله کلان در حوزه اقتصاد مواجه است؛ ازیکطرف مشکلات اقتصادی کشور بسیار گسترده و بلاتکلیف است و از طرف دیگر انتظارات برای رفع مشکلات اقتصادی در بازه زمانی کوتاهمدت بسیار بالاست. در این شرایط یکی از ضرورتهای بازگشت آرامش به کشور، مدیریت افکار عمومی و منطقی کردن خواستههاست. ازجمله چالشهای اساسی دولت سیزدهم در شش ماه اول عمر خود، حل معضل کسری بودجه 500 هزار میلیارد تومانی است.
1- افزایش هزینههای دولت به دلیل تورم بالا در سال گذشته و عدم پیشبینی منابع مالی مشخص باعث شده است که در سال جاری با کسری بسیار زیادی مواجه باشیم؛ یکی از اختلافات اصلی مجلس و دولت در بررسی لایحه بودجه 1400 نیز شفاف نبودن منابع آن بود. آینده فروشی از طریق انتشار اوراق قرضه، انتظار فروش روزانه 2300000 بشکه نفت و میعانات گازی و دل بستن به انجام توافق و آزادسازی منابع ارزی ایران، ازجمله منابع کسری آفرین در بودجه 1400 میباشند. 2- یکی از دلایل اصلی تورم در طول سالهای گذشته کسری بودجه و استقراض از بانک مرکزی بوده است؛ یعنی برای پرداخت هزینههای ضروری مانند حقوق کارکنان، دولت اقدام به چاپ پول میکند. درحالیکه دولت فعلی با کمبود منابع مالی مواجه است، هزینههای جاری همه دستگاهها را مدام افزایش داده است. بررسیها نشان میدهد که بانک مرکزی فقط در دوره مسئولیت آقای همتی پایه پولی کشور را از 220 هزار میلیارد تومان به 489 هزار میلیارد تومان افزایش داده است. 3- درحالیکه به نظر بسیاری از کارشناسان اقتصادی در چنین شرایطی بانک مرکزی اقدام به فروش اوراق قرضه نماید تا لااقل اثرات تورمی کمتری داشته باشد، مشاهدات نشان میدهد که بازار فروش اوراق در فصل اول سال 1400 بسیار راکد بوده است و دست دولت برای تأمین منابع موردنیاز از این طریق نیز باز نیست. ضمن اینکه فروش اوراق در سالهای گذشته که بازخرید آنها باید در سال جاری صورت گیرد، یکی از محلهای کسری بودجه دولت است!
نکته راهبردی: هرچند رفع مشکلات اقتصادی کنونی با اقدامات فوری قابل حل نیست ولیکن به اذعان کارشناسان اقتصادی و با توجه به ظرفیت های موجود کشور، همانطور که رئیس جمهور منتخب نیز تأکید دارند، سر و سامان دادن به برخی مشکلات اقتصادی در کشور مدت زمان طولانی طول نخواهد کشید که موجب سرخوردگی و ناامیدی مردم شود. (نویسنده: علی کارگر)
▼گزارش روز
تاکتیک آمریکا برای ماندن در افغانستان
چند وقتی است که اخبار زیادی از رسانهها و خبرگزاریهای مختلف غربی در رابطه با وضعیت افغانستان و پیشرویهای طالبان به جهان مخابره میشود. خبرهایی که بسیاری از آنها دروغ و کذب محض است و صرفاً ابعاد تبلیغاتی و رسانهای دارد. برای پی بردن به واقعیتهای موجود و بررسی بیشتر شرایط ذکر چند نکته حائز اهمیت است:
1- انتشار اخبار کذب و جعلی همچون تصرف ۸۰ درصدی شهرهای افغانستان توسط طالبان، نشان از یک نوع عملیات رسانهای- روانی در جهت ناامن نشان دادن افغانستان است. این رسانهها بهگونهای وانمود میکنند که عامل اصلی این اتفاقات، خروج آمریکا از این کشور است. این در حالی است که خود آمریکا عامل اصلی ناامنی در افغانستان است. 2- ایجاد موجی از وحشت رسانهای و تبلیغاتی همچون تصرف ۸۰ درصدی مناطق افغانستان در راستای ایجاد یک ماشین روانی گسترده برای تصرف بیشتر مناطق توسط طالبان است. این گزاره بیشتر به دنبال ایجاد ترس در افکار عمومی و نیروهای نظامی افغان است. روشی که داعش در سال ۲۰۱۴ در جهت تصرف مناطق مختلف عراق و سوریه از آن استفاده کرد. همین روش اکنون توسط رسانههای غربی در افغانستان در حال اجراست. لازم به ذکر است که از ۴۵۰ شهرستان افغانستان، ۹۰ شهر آن در اختیار طالبان است. 3- ایجاد ناامنی گسترده و همزمانی آن با خروج نیروهای آمریکایی، نشان از توافقات پشت پردهای دارد که این همزمانی را ایجاد کرده است. رفتن اشرف غنی به آمریکا در برهه کنونی و عدم مبارزه جدی با طالبان توسط نیروهای امنیتی و نظامی، همگی از ابعاد نهانی از ماجرا حکایت دارد که رویههای آن بعدها آشکار خواهد شد. 4- از زمانی که بحث خروج آمریکا از افغانستان مطرح شده است، گزارههای ناامنی در این کشور بیشتر و در ابعاد مکانی گسترده تر شده است؛ از انفجارهای مقابل مدارس تا قضایای کنونی، همگی از ایجاد یک نوع سناریوی مشترک توسط آمریکا با عوامل داخلی همسوی خود است که بتواند همچنان در این کشور حضور داشته باشد.
نکته پایانی: برخی اعتقاد دارند که آمریکا موافق تسلط طالبان بر افغانستان و تشکیل دولت توسط این گروه است؛ اما آنچه آمریکا به دنبال آن است؛ در وهله اول، تضمین حضور خود و در وهله دوم، ایجاد یک دولت ملی متشکل از افراد وابسته است. ابعاد این دولت ملی برآمده از تشکلهای سیاسی مختلف با گرایشهای متضاد است. امری که بههیچعنوان در کشوری همچون افغانستان قابل پیادهسازی نیست. درنتیجه آمریکا با این اقدام به دنبال تشکیل یک دولت شکننده، بدون هر نوع همگرایی است تا در خلأ امنیتی حاصلشده از خلأ سیاسی در این کشور، حضور خود را تثبیت کند. (نویسنده: محمدرضا فرهادی)
▼ خبر ویژه
«نورا» انعکاس نوری از فناوری تمام ایرانی در حوزه بهداشت و درمان
دیروز فاز نخست کارآزمایی بالینی واکسن کرونای «نورا» با تزریق به رئیس بیمارستان بقیهالله آغاز شد. این واکسن با همت پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله و دانشگاه امام حسین (ع) سپاه پاسداران طی یک فرآیند علمی، با ۱۶ ماه کار تحقیقاتی به مرحله کارآزمایی بالینی رسیده است. وزیر بهداشت در مراسم رونمایی از این واکسن گفت: «یک روز حتی به ذهنم خطور نمیکرد تکنولوژیای که امروز در دانشگاه بقیةالله دنبال میشود را خودمان بتوانیم عرضه کنیم». سردار سلامی، فرمانده سپاه نیز در این مراسم با تأکید بر همت و توان داخلی در دستیابی به تکنولوژیهای برتر، اضافه کرد: «بهاندازه کشورهایی که واکسن تولید کردهاند تنوع واکسن تولید کردهایم. واکسنهایمان را در اختیار کشورهای فقیر میگذاریم. به آمریکاییها قول میدهم به هر آنچه که آنها تحریم کردهاند دست خواهیم یافت و حاضریم دانش این پیشرفتها را به آنها هم بدهیم. به ملت ایران هم قول میدهم این پیشرفتها ثمره مقاومت آنها است و ادامه خواهد داشت».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 با این اخلاق و رفتار در فاسق خواندن دیگران، اگر ما هم در زمان صدر اسلام بودیم از غاصبان خلافت امیرالمؤمنین(ع) بودیم! غاصبان خلافت افراد عجیبی نبودند.
#شهید_مطهری
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
📖 #شاکر_باشیم
کفش هایش انگشت نما شده بود و جیبش خالی بود. روزی در مسیر از کنار مغازه کفش فروشی می گذشت و مأیوسانه به کفش ها نگاه می کرد؛ غصه نداشتن پول برای خرید یک جفت کفش نو همه وجود او را فرا گرفته بود و فقط نگاه می کرد ...
در همین حین جوانی کنارش ایستاد، سلام کرد و با خنده گفت: عجب روز قشنگی. مرد نگاهی به جوان کرد و از تعجب دهانش باز ماند ...
آن جوان خوش سیما و خنده بر لب، پا نداشت. پاهایش از زانو قطع شده بود! مرد هاج و واج ، پاسخ سلام او را داد و سر شرمندگی پایین آورد و از آنجا سریع دور شد ....
به خودش نهیب میزد که: غصه می خوردی که کفش نداری؟ و از زندگی دلگیر بودی؟
دیدی آن جوان را که پا نداشت ؛ اما خوشحال بود و از زندگی خوشنود.
بعضی وقت ها ما آدم ها قدر داشته هامون رو نمی دانیم ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازندههای اصلی انتخابات
هراس آمریکا از همکاری ایران و چین
🔹کمیسیون بررسی روابط امنیتی آمریکا و چین: روابط ایران و چین، به سمت شراکتی هدفمندتر در جهت مخالفت با نظم بینالمللی تحت رهبری آمریکا حرکت کرده است. این همکاری به بازداشت و مرگ برخی منابع اطلاعاتی آمریکا در سراسر دنیا منجرشده که این، تهدیدی برای امنیت آمریکا به شمار میرود.
@Farsna
🌷 به نام خدا وباسلام
🌷۵ نفراعمال مارا می بینند:
🌷خدا ورسول وامام ع،اعمال مارامیبینند:
قل اعملوا فسیری الله عملکم ورسوله والمومنون.۱۰۵توبه
🌷هرچه میگویید،رقیب وعتید،ثبت میکنند
مایلفظ من قول الا لدیه رقیب عتید۱۸ق
🌷یوم تشهدعلیهم السنتهم وایدیهم وارجلهم بما کانوا یعملون۲۴نور
روزقیامت، زبان ودست وپای ما میگویندکه باآنهاچه کرده ایم
بادِر شَبابَكَ قَبلَ هَرَمِكَ، وصِحَّتَكَ قَبلَ سُقمِكَ
جوانى ات را پيش از پيرى دریاب، وتندرستى ات را پيش از بيمارى
#امامعلیعلیهالسلام
#غررالحكمحدیث۴۳۸۱
4_5956495937286178927.mp3
4.36M
📲 فایل صوتی ۱۹۴۳
🎙واعظ: حاج آقا #رفیعی
🔖 انتظارات امام رضا علیهالسلام از ما 🔖
🔴 طرح شیطنت آمیز !
⚠️ جهاد اکبر ، جهادی است که با نفس طاغوتی خودش انسان انجام می دهد. شما جوان ها از حالا باید شروع کنید به این جهاد، نگذارید که قوای جوانی از دستتان برود، هر چه قوای جوانی از دست برود ریشه های اخلاق فاسد در انسان زیادتر می شود و جهاد مشکل تر. جوان زود می تواند در این جهاد پیروز بشود، پیر به این زودی نمی تواند، نگذارید اصلاح حال خودتان را از زمان جوانی به زمان پیری بیفتد، یکی از کیدهائی که نفس انسانی به انسان می کند و شیطان به انسان پیشنهاد می کند این است که بگذار برای آخر عمر، خودت را اصلاح کن، حالا از جوانی استفاده کن و بعدآخر عمر توبه کن.
🔵👈 این یک طرح شیطنت آمیز است که نفس انسان می کند به تعلیم شیطان بزرگ. انسان تا قوای جوانیش هست و تا روح لطیف جوانی هست و تا ریشه های فساد در او کم است می تواند اصلاح کند خودش را.
[ صحیفه نور، ج 7، ص 211 ]
❇️ خیلی نگو من #گناهکارم. هی نگو من گنهکارم. این را ادامه نده تا خودت هم به این یقین برسی. روی صفات خوب و کارهای خوبت کار کن تا روی اونها به یقین برسی. #معصیت را به یقین نرسان. ایمان را به شک تبدیل نکن. تاثیر زبان اینست که اگر چهار مرتبه بگویی بیچاره ام و عادت کنی، اوضاع خیلی بی ریخت می شود...
✅ همیشه بگویید #الحمدلله، شکر خدا. بلکه بتوانی دلت را هم با زبانت همراه کنی. اگر پکر هستی دو مرتبه همراه با دلت بگو الحمدلله. آن وقت غمت را از بین می برد...
حاج محمد اسمعیل دولابی، کتاب مصباح الهدی
🔵خالص کردن عمل،فقط بخاطر خدا
✳️نقل است که: مرحوم شیخ سبزواری رضوان الله علیه برای عیادت بیماری می رفت و عده ای هم با او بودند.
🔰نزدیک منزل بیمار که رسید، برگشت و نرفت. اطرافیان پرسیدند: آقا چرا تا این جا آمدید و حالا بر می گردید؟
🔆 آقا جواب داد: خطوری به قلبم کرد که بیمار وقتی مرا ببیند، از من خوشش خواهد آمد و می گوید که سبزواری، چه انسان والا و بزرگی است که به عیادت من بیمار آمده است!
⚡️چون داخل نیتم ناخالصی خوش آمدن خلق خدا پیش آمده،حالا برمی گردم
♦️تا هنگامی که اخلاص اولیه را بیابم و این بار تنها برای رضای خدا به عیادت بیمار بیایم....
🔵چگونه نیتمان را خالص کنیم؟
⚡️معمولا دوستان پی نتیجه اعمالند؛ مثلا می پرسند این کار را بکنیم ثوابش چیست و...
✳️ اگر انسان پی اینها نباشد یعنی:
به دنبال نتیجه و اینکه عملش چه بلایی را دفع میکند و چه سود و ثوابی می رساند نباشد و هدفش فقط بخاطر رضای خدا باشد آن وقت عملش خالص میشود.
📕داستان های عارفانه
حضرت امام على عليه السلام
لا تَستَشِرِ الكَذّابَ فَإِنَّهُ كَالسَّرابِ يُقَرِّبُ عَلَيكَ البَعيدَ و يُبَعِّدُ عَلَيكَ القَريبَ؛
با دروغگو مشورت نكن، چون دروغگو، مانند سراب ، دور را در نظرت نزديك نشان مى دهد و نزديك را دور.
تصنیف غررالحکم و دررالکلم ص442 ، ح10092
آیت الله العظمی محمدتقی بهجت (ره)
🔴👈موضوع: اصلاح نفس برای رهایی از بلاها
🔵👈چه باید بکنیم در ابتلائات داخلیه و خارجیه. چه کار کردیم که به این چیزها مبتلا می شویم. چه کار کردیم که مانده ایم بی سرپرست. اشکال در این است که خودمان را اصلاح نمی کردیم، و نکردیم و نمی کنیم. حاضر نیستیم که خودمان را اصلاح کنیم. اگر ما خودمان را اصلاح می کردیم به این بلاها مبتلا نمی شدیم.
🔵👈ما می خواهیم هر چه دلمان می خواهد بکنیم اما دیگران حق ندارند به ما ظلمی بکنند. ما به خودمان به نزدیکانمان، به دوستانمان هر چه بخواهیم بکنیم اما دیگران، دشمنان حق ندارند با ما بکنند.
🔵👈 ما اگر خودمان را درست بکنیم خدا کافی است. خدا هادی است. ما خودمان را درست نمی خواهیم بکنیم اما از کسی هم نمی خواهیم آزار ببینیم.
ما خودمان حاضر نیستیم خودمان اصلاح بکنیم.
🔵👈 اگر خودمان را اصلاح بکنیم به تدریج همه بشر اصلاح می شود. ما می خواهیم اگر دلمان خواست دروغ بگوییم، اما کسی به ما حق ندارد دروغ بگوید. ما ایذا بکنیم. دوستان و خوبان را، اما دیگران حق ندارند به ما ایذا بکنند. با خدا بساز کار را درست می کند. چرا در خلوت دلت هر چه می خواهد می کنی. می شود با خدا نباشیم.
🔵👈 خدا یار ما باشد در هر جزئی و کلی. در امور داخلیه و خارجیه. پس هیچ چاره ای از بلیات دنیوی و اخرویه، داخلیه و خارجیه نیست الا خدایی بودن. و با خدا بودن و با خدا معیت داشتن و تبعیت داشتن.
📿📖 #احکام_تقلید
📕 سؤال
چرا مراجع تقلید، با یکدیگر اختلاف نظر دارند؟
📗پاسخ
ارائه نظریات مختلف در ادبیات و اصول فقه، برداشت متفاوت از آیات و روایات و اختلاف نظر در سند احادیث و شناخت راویان، به طور طبیعى موجب تفاوت در بعضى از فتاوا مى شود.
گفتنى است این مقدار اختلاف نظر و اختلاف سلیقه، در میان صاحب نظران و حتى متخصصان پزشکى طبیعى است.
آب هر چند هم آلوده باشد ، حتی لجن هم شده باشد. اگر به دریا برگردد صاف و زلال و پاک می شود. یادمان باشد خداوند دریای رحمت است و ما چون آب آلوده.
اگر به آغوش رحمت خدا باز گردیم کار تمام است ، و پاک پاک می شویم
نَبِّیء عَبادِی اَنّی أنَا الغَفورُ الرَحیمِ. به بندگان من خبر بده که من آمرزنده و مهربانم
سوره مبارکه حجر ، آیه ۴۹
▼حرف روز
حماسهاي که خلق شد!
«انتخابات» همچون هر پديده سياسي دیگر، رخ ميدهد و سرانجام به پايان ميرسد، اما آنچه در اذهان باقي ميماند، تصويرسازيهايي است که توسط شارحان و مفسران، ارائه شده و به آنچه رخ داده معنا ميبخشد. بهواقع پس از هر رخداد سياسي، رقابت و جدالي ميان خوانشها و روایتها و ادراکها از آن آغاز ميگردد و اين بازيگران سياسي مختلف هستند که تلاش دارند تا برداشت خود را بهعنوان تصوير واقعي از آن رخداد بدل نمايند. رهبر معظم انقلاب در سخنان دیروزشان تلاش کردند تا قرائتي صحيح از آنچه در 28 خردادماه 1400 در پاي صندوق رأی اتفاق افتاده را ارائه دهند و در برابر تفسيرهاي انحرافي بايستند!
گزارههاي تحليلي: 1- «حماسه» ديدن آنچه در 28 خردادماه رخ داده است، دال مرکزي فهم ايشان از انتخابات رياست جمهوري سيزدهم است؛ حماسهای که در آن اردوگاه وسيع تحريم گران انتخابات در آن ناکام ماندند و مردم عليرغم تخريبها و ناميدسازيها، مشکلات و ناکارآمديهاي اقتصادي و کرونا به پاي صندوق رأی آمدند و رأی خود را به صندوقها ريختند. در اين ماجرا فرق نمیکند که اين رأی، رأی سالمي بود که به صندوقها ريخته شد، يا رأی باطلهای که به هر دليل جزو آراء نامزدهاي انتخاباتي خوانده نشد! 2- ديگر ويژگي حماسه 28 خرداد، اخلاقي بودن آن بود. هرچند در مواردي مباحثي مطرح شد که از انگارههاي اخلاقي فاصله داشت، اما درمجموع، ازجمله انتخاباتي بود که چهرهاي اخلاقي از آن در اذهان عمومي باقي ماند. نامزدها و هوادارانشان با هم رقابت داشتند، اما درمجموع رقابتها به منازعه و تنش و درگیری نینجامید و در فردای انتخابات همه فعالين سياسي و نامزدهاي انتخاباتي نتيجه انتخابات را پذیرفتند و به رئیسجمهور منتخب ملت تبريک گفتند؛ رفتار سياسي نکوهيدهاي که متأسفانه در سال 1388 شاهد آن نبوديم و محصول آن آتشي بود که بر خرمن رأی ملت افتاد و حماسه بزرگ مشارکت 85 درصدي ملت را تباه کرد! 3- پيام ديگر انتخابات 1400 آن بود که عليرغم مشکلات متعددي که امروز وجود دارد، برونرفت از مشکلات راهکار دارد و کسانی که به میدان رقابت انتخاباتی آمده بودند همگی بر این موضوع تأکید داشتند. اين در حالي است که مخالفان ملت در طول اين سالها تلاش کردهاند خط ياس و نااميدي و بنبست را به افکار عمومی القاء کنند.
نکته پایانی: حماسه بزرگ ملت، افقی روشن پیش روی این سرزمین گشوده است که انشاءالله با تشکیل دولت جوان انقلابی و حضور درصحنه ملت، این افقها دستیافتنی خواهد شد. (نویسنده: مهدی سعیدی)
▼گزارش روز
به دنبال مقصر ناکارآمدیها!
ناکامی جریان اصلاحات در انتخابات 1400 و از دادن سبد آرای مردمی در آن، سبب شده است تا از یکسو نقد درون گفتمانی شکل گیرد و از سوی دیگر احزاب میانهرو و تندروی اصلاحطلب تیغ اتهام را به سمت هم بگیرند!
گزاره خبری: 1- کرباسچی، دبیرکل حزب کارگزاران بهصورت مصداقی انتقادات خود را متوجه بیعملی سید محمد خاتمی از یکسو و رفتارهای تند و ساختارشکنانه تاجزاده از سوی دیگر کرده است. او با حمایت تلویحی از نظر شورای نگهبان در رد تاجزاده که بهصورت علنی برخی اصول جمهوری اسلامی را زیر سؤال میبرد، میگوید: «تاجزاده فقط حرف میزند. ما نمیتوانیم همزمان هم در انتخابات شرکت کنیم و هم بگوییم میخواهیم قانون اساسی را زیرورو کنیم. کسی که در انتخابات میآید میخواهد در ساختار فعلی کار کند». 2- آذر منصوری عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان نیز کارگزاران را به قدرتطلبی به هر قیمت متهم میکند. 3- محمدعلی وکیلی عضو لیست امید در مجلس دهم، شکست اصلاحطلبان را متوجه هر دو سوی این جبهه معارض، یعنی اصلاحطلبان افراطی و کارگزاران سازندگی میداند.
نکات تحلیلی: 1- جریانات سیاسی اصلاحطلب سالهاست که با براندازان همنوا شدهاند و برخی از آنان همچون تاجزاده علناً بیان میکند که قانون اساسی و رهبری را قبول ندارد، اما جبهه اصلاحات بهصورت یکپارچه به تندروها بهمنظور گزینههای کاندیدای ریاست جمهوری رأی میدهد؛ طبیعی است که شورای نگهبان مطابق قوانین کشور میبایست چنین افرادی را رد کند؛ بنابراین مهمترین چالش امروز اصلاحطلبان، خطکشی با جریانات تندرو و برانداز این جریان است 2- ناکارآمدی چالش دوم اصلاحطلبان است. اگرچه اکثریت این جریان تلاش داشتند تا ناکارآمدی دولت روحانی و شرایط فعلی جامعه را به نهادهای انتصابی نسبت دهند، اما شعارهای انتخاباتی آنها در سالهای 92 و 96 و وعدههایی که به سرانجام نرسید و سفره مردم را کوچکتر از قبل کرد، باعث رویگردانی مردم از این جریان شد. بهطوریکه وکیلی، مدیرمسئول روزنامه ابتکار وابسته به این جریان در این خصوص میگوید: «واقعیت آن است که حتی اگر همتی امضای خاتمی و جبهه اصلاحات را نیز میگرفت، رأی او بیش از نتیجه لیست جمهور در انتخابات شورای شهر تهران نشده و حتی ممکن بود سبدش از همین رأی فعلی نیز کوچکتر شود» (نویسنده: فرهاد کوچک زاده)
▼ خبر ویژه
اقدامات رئیسی در دستگاه قضا؛ مصداق حرکت جهادی و امیدآفرین
رهبر معظم انقلاب در دیدار دیروزشان با جمعی از مسئولین دستگاه قضایی کشور، با تعریف و تمجید از رئیس این دستگاه که اکنون رئیسجمهور منتخب ملت شدهاند، بیان داشتند: «لازم است یک خدا قوّتی به جناب آقای رئیسی عرض بکنیم. ایشان در این دو سال و چند ماهی که مسئولیت قوهی قضائیه را داشتند حقاً زحمت کشیدند، تلاش کردند، کارهای خوبی انجام گرفت در این قوه و حرکت جناب آقای رئیسی در قوهی قضائیه مصداق همان چیزی بود که ما همیشه تکرار میکنیم؛ [یعنی] حرکت جهادی، حرکت جهادی؛ یعنی جدی، شبانهروزی، پرتلاش، پرانگیزه، یک حرکت اینجوری بود بحمدالله. آثار خوبی هم داشت و مهمترین اثر این حرکت همین بود که امید مردم به قوهی قضائیه را زنده کرد، احیاء کرد، مردم را به قوهی قضائیه خوشبین کرد. ما شکایتهای مردم را از دستگاههای مختلف دریافت میکنیم، خیلی تفاوت هست بین آن قبل از این دو سال و اندی با بعد از این دو سال و اندی در نظرات مردم. خیلی تفاوت هست. امید و اطمینان به قوه را زنده کرد. این سرمایهی اجتماعی است، این اعتماد مردم به دستگاههای فعال در جمهوری اسلامی یک سرمایهی بزرگ اجتماعی است.
🔵 هیچ عیبی بالاتر از آن نیست که انسان عیب خود را نفهمد و از آن غافل باشد
⚠️ چقدر زشت است انسانی که خود دارای هزاران عیب است از عیوب خود غفلت کند و به عیوب دیگران بپردازد تا عیوب دیگران را مانع و سرپوشی از کشف عیوب خود قرار بدهد.
⚠️ اگر انسان قدری در حالات و اخلاق و اعمال خود سیر کند و به اصلاح آن بپردازد در نهایت کارهایش اصلاح میشود و اگر خود را خالی از هر گونه عیبی بداند نهایت جهل و نادانی او است و هیچ عیبی بالاتر از آن نیست که انسان عیب خود را نفهمد و از آن غافل باشد و با آن که مجموعهی عیوب است ، به عیوب دیگران بپردازد.
( امام خمینی- ره ، چهل حدیث ، ص ۲۶۹)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 251
💠 زمینهها و اهداف پیشروی طالبان در افغانستان
🎙 کارشناس برنامه: دکتر فرزان شهیدی
#طالبان
#افغانستان
#غرب_آسیا