▼گزارش روز
تیر خلاص
گزاره خبری: مصطفی الکاظمی نخستوزیر عراق در صدر هیئت عالیرتبه سیاسی- اقتصادی وارد تهران شد. این سفر را میتوان یکی از مهمترین سفرهای دیپلماتیک طی ماههای اخیر در منطقه دانست؛ اما چه عواملی این سفر را به یکی از مهمترین آمدوشدهای سیاسی تبدیل کرده است؟
گزارههای تحلیلی:
جریانهای رسانهای ضدایرانی، از ضدانقلاب گرفته تا رسانههای غربی و سعودی، در ماههای اخیر و پس از تشکیل دولت الکاظمی، با بمباران خبری و رسانهای، تفسیرهای وارونه از اتفاقات عراق را به نمایش گذاشتند تا اینگونه القا کنند که میان تهران و بغداد در تشکیل دولت جدید اختلاف به وجود آمده و دو کشور در حال دور شدن از هم هستند! در این شرایط سفر نخستوزیر عراق به تهران در بالاترین سطح و دیدار با مسئولان و مقامات کشورمان تأثیر ویژهای در خنثیسازی این عملیات روانی و نزدیکی راهبردی روابط میان دو کشور دارد. پیام راهبردی دیگر سفر الکاظمی به تهران، تیم همراه نخستوزیر است! حضور هیئت عالیرتبه اقتصادی در بالاترین سطوح در تهران به این معناست که باوجود همه کارشکنیها و تهدیدات ایالاتمتحده پیرامون همکاری اقتصادی بغداد و تهران، دو کشور در حوزههای اقتصادی و پولی مصمم به گسترش سطح روابط هستند! همچنانی که در دو هفته اخیر رسانهای شده است؛ ایران به دنبال بهرهبرداری بلندمدت از ظرفیتهای موجود در شرق و بخصوص چین است، اما در کنار این از ظرفیتهای منطقهای خویش و بخصوص کشورهای همسایه نیز غافل نبوده است.
در کنار افزایش سطح روابط اقتصادی با عراق تا 20 میلیارد دلار در سال، عراقچی، معاون وزیر امور خارجه به کابل سفر کرده است تا درباره تنظیم سند روابط راهبردی و بلندمدت با افغانستان گفتگو کند و محمدجواد ظریف راهی مسکو شده است تا گسترش روابط ایران و روسیه را بررسی کند، رویکردی که در صورت تداوم، تیر خلاص را بر تحریمهای آمریکا علیه کشورمان خواهد زد. پیام دیگر سفر الکاظمی به تهران را میتوان ادامه همکاری و همراهی تهران و بغداد برای تغییر معادلات منطقه و اخراج آمریکاییها از منطقه دانست، همکاریای که با اقدام تروریستی فرودگاه بغداد و شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس تبدیل به مسیر بیبازگشت شده است
💠 تقصیر من است یا #همسرم؟
🔴 #آیت_الله_حائری:
💠 به راحتی میشود آدمها را با حرفهایشان شناخت.
فرض کنید یک خودکار روی طاقچه است!
👈 به یکی میگویی برو بیار. میرود میگردد. خودکار هست [اما] پیدایش نمیکند. میگوید: «نمیبینم».
👈 به دومی میگویی برو. [خودکار] هست [اما] پیدایش نمیکند. میگوید: «نیست».
💠آن که میگوید نمیبینم یک #شخصیت دارد؛ آن که میگوید نیست، یک شخصیت.
💠آن که میگوید نمیبینم ... #ضعفها و نقصها را متوجه #خودش میداند. فردا اگر اتفاق ناخوشی در زندگیاش افتاد، پای خدا [را] وسط نمیکشد، به حساب خودش میگذارد، چون اینجا به حساب خودش گذاشت. گفت ضعف #بینایی من هست. «من» نمیبینم.
💠 اما آن که میگوید« نیست» ... فردا هر اتفاقی بیفتد، #فرافکنی میکند. به دوش خدا، روزگار، (#همسر و...) میاندازد.
🔅من و شما از کدام دستهایم؟
🆔 @khanevadeh_313
هیچوقت فکر نکن تنهایی
👇
فقط کافیه بخوای و دستاتو بگیری سمت اسمون و بگی
یارفیق من لارفیق له🍃
@ghasedak40
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارت بانکی هادی طباطبایی دروازه بان اسبق تیم ملی و استقلال برای امام زمان(عج) که یه درصدی از مبلغش رو به اون واریز میکنه برای خرج در راه صاحب الزمان
🔹باید این سلبریتیها دیده بشوند.
@AkhbareFori
🔶پرسش
شاخصه های #موسیقی_حرام چه چیزهایی است؟
🔷پاسخ
آهنگ های موسیقی دو قسم است:
1 . #موسیقى که به نظر عرف مردم، مطرب، و متناسب با مجالس لهو و لعب و عیاشی و عیش و نوش باشد. این قسم موسیقی حرام است .
2 . موسیقى غیر مطرب و معمولى که انسان را به هیجان شهوى وادار نمیکند. این قسم موسیقی حرام نیست. نیز اگر موسیقی مشکوک باشد که آیا از قسم حرام است یا از قسم حلال؛ گوش دادن به این موسیقی مشکوک هم اشکال ندارد، گرچه خوب است که انسان احتیاط کند. (آیت الله خامنه ای، استفتاآت ،سوال 1127 و 1139.)