نکات یقظه.pdf
250.2K
رموز و نکات مهم مرحله یقظه که توسط جناب آقای مهندس حسنلو (حفظه الله)، از شاگردان باسابقه حضرت آیت الله سید حسن ابطحی (رحمة الله علیه) تهیه و تنظیم گردیده و برای استفاده عزیزان در کانال منتشر می شود.
🆔 @Ghazayeroohemofid
{آيا توبه بايد در تمام ابعاد زندگى باشد يا مرحله به مرحله جلو برود يعنى اوّل تمرين كند كه غيبت نكند و بعد...؟}
توبه به معناى بازگشت به طرف خدا است، استغفار به معناى طلب بخشش از خدا است. مثلاً يك ماشين به طرف مسيرى حركت كرده بعد مى فهمد اشتباه كرده در اينجا ماشين را بر مى گردانند و همه ى اجزاى ماشين به خوبى به اين طرف بر مى گردد.
آيا مى شود گفت موتور ماشين بر نگردد؟ انسان در توبه با تمام وجود بر مى گردد. حال اگر يك ماشينى برگشت و صندليهايش برعكس بودند اشكال ندارد درست مى شود. كسى كه در راه خدا قرار مى گيرد بايد با همه ى وجود در راه خدا قرار گيرد.
انسان براى هر گناهى مى تواند استغفار كند امّا توبه حركت به سوى خدا است از آن كارهايى نيست كه پنجاه درصد يا هشتاد، نود درصد را برگردانى، بايد صد درصد به سوى خدا برگردد تا توبه تحقّق پيدا كند حالا اگر در ضمن يكى دوتا مشكل بود جبران مى كنند.
البتّه بدانيد گاه بعضى گناهان است كه استغفار حتّى پيامبر هم ديگر اثر ندارد خداى تعالى مى فرمايد: "إِنْ تَسْتَغْفِرْ لَهُمْ سَبْعِينَ مَرَّةً..." اگر از طرف آنها هفتاد بار عذرخواهى كنى "فَلَنْ يَغْفِرَ اللّهُ لَهُمْ" خدا هرگز آنها را نمى بخشد! البتّه پيامبر هم براى آنها طلب بخشش نمى كرد، خداى تعالى مى خواهد شدّت كار آنها را بيان كند.
(از فرمایشات حضرت آیت الله سید حسن ابطحی رحمة الله علیه)
کتاب #سیر_الی_الله ج ٢
#مرحله_توبه
🆔 @Ghazayeroohemofid
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
عنوان کلیپ:
✅ توبه و استغفار و تاثیر آن
حضرت آیت الله سید حسن ابطحی (رحمة الله علیه)
تاریخ: ۲۴ رجب ۱۴۲۵ قمری
🆔 @Ghazayeroohemofid
{ساعت آخر روز جمعه چه اهمیتی دارد؟}
ساعت آخر روز جمعه تعلق به حضرت امام زمان علیهالسّلام دارد. دست امام زمان علیهالسّلام قویّاً به دامن پروردگار است برای الطافی که خدا به شما میکند، و شما هم باید دستتان قویّا به دامن حضرت بقیة الله علیهالسّلام باشد.
این ساعت آخر روز هر جایی که هستید حتی در پارک هم که هستید، مشغول بازی هم که هستید -ولو برای یک لحظه هم که شده- یک یا اللهی بگویید، یک یا صاحب الزمانی بگویید و یک چند کلمه از خدا و امام زمان علیهالسّلام حوائجتان را بخواهید.
در حدیث هست که یک ساعت روز جمعه، ساعت استجابت دعا است، بعضی از علما گفتهاند و باید هم درست باشد، اجتهاداً درست است که ساعت آخر روز جمعه است، ساعت استجابت دعا است، در آن ساعت میتوانید دعای ندبه را هم بخوانید و بعضیها هستند که تفریحشان یاد خدا است،
تفریح با سرگرمی فرق میکند. سرگرمی یعنی انسان وقت گذرانی کند، ما اینها را قاطی میکنیم تفریح یعنی خوشحالی به وجود آوردن، انسان برای خودش خرمی به وجود بیاورد، نشاط به وجود بیاورد شاد باشد و یک هفته بعد از آن را کار کند و تفریح بعضیها در دعا خواندن و با خدا حرف زدن و با پروردگار راز و نیاز کردن است، لذا همه جورش هست و انشاءالله کوشش کنید در ساعت آخر روز جمعه به یاد خدا باشید و انشاءالله حوائجتان را از خدا بخواهید.
(از فرمایشات حضرت آیت الله سید حسن ابطحی رحمة الله علیه)
کتاب #پاسخ_به_سوالاتی_پیرامون_حضرت_بقیة_الله_الأعظم
#امام_زمان #دعا
🆔 @Ghazayeroohemofid
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
عنوان کلیپ:
✨حضرت جواد الائمه علیه السلام، صاحب جود و سخاوت✨
حضرت آیت الله سید حسن ابطحی (رحمة الله علیه)
تاریخ: ۱۰ رجب ۱۴۲۵ قمری
🆔 @Ghazayeroohemofid
بسمه تعالي
حضرت امام جواد كه (جان همه به قربانش) امام معصومي است كه خدايتعالي او را از هر گونه جهل حفظ فرموده و او را از هرگونه رجس و پليدي نگه داشته است .
ميلادش مبارك باد.
(پیام تبریک حضرت استاد سید حسن ابطحی "رحمة الله علیه" در سالهای گذشته)
🆔 @Ghazayeroohemofid
{پربرکت ترین مولود}
علت اینکه امام رضا (علیه السلام) فرمود در اسلام مولودی پربرکت تر از امام جواد (علیه السلام) متولد نشده است این می باشد که دشمنان فعالیت می کردند که کاری انجام دهند و بگویند آن اسامی که پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله) برای امامت فرموده است در علی بن موسی الرضا (علیه السلام) انجام نشده است،
چون اگر این مسأله را از بین می برد، هم پیامبر (صلی الله علیه و آله) را از بین برده بود و هم امامت را قطع کرده بود.
وقتی امام جواد(علیه السلام) متولد شد این فعالیتها نقش بر آب شد و هم معجزه رسول اکرم در تعیین اسامی ائمه (علیهم السلام) ثابت شد و هم امامت حضرت رضا (علیه السلام) ثابت شد.
لذا تولد امام جواد (علیه السلام) حضرت رضا (علیه السلام) را خیلی خوشحال کرد و حضرت پای گهواره اش می نشست و گهواره را با دست خود تکان می داد و با ایشان حرف می زد.
(از فرمایشات حضرت آیت الله سید حسن ابطحی رحمة الله علیه)
کتاب #پاسخ_به_سوالات_امامت
#اعتقادات #امام
🆔 @Ghazayeroohemofid
نکات و رموز استقامت،جناب آقای مهندس حسنلو.pdf
1.22M
رموز و نکات مهم مرحله استقامت که توسط جناب آقای مهندس حسنلو، از شاگردان باسابقه حضرت آیت الله سید حسن ابطحی (رحمة الله علیه) از فرمایشات معظم له تهیه و تنظیم گردیده و برای استفاده عزیزان در کانال منتشر می شود.
🆔 @Ghazayeroohemofid