هدایت شده از #ققنوس_آتشین🚩🏴
1_1687413911.pdf
12.8M
💢 فایل پیدیاف سه کتاب کاربردی:
1⃣ #تَرگُل ( بیست دلیل عقلی و روانشناسی برای #حجاب )
2⃣ #شاخه_نبات ( راهکارهای کنترل نگاه)
3⃣ #اینترنت_پاک (چگونه از فرزندانمان در برابر آسیبهای فضای مجازی محافظت کنیم؟ راهکارهای محیطی، تربیتی و فنی)
✍ نویسنده کتب: عماد داوری دولت آبادی
⏪ نکته: فرهنگیان محترم میتوانند این کتابها رو به مدرسه و دانش آموزان معرفی کنند...
و یا به نوجوان و جوانان فامیل هدیه دهند
✔انشاءالله که کار فرهنگی در این زمینه موثر واقع خواهد شد.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313
❀✾••┈┈•❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•❀
💢پرسش و پاسخ :
سلام
نیروهای بهظاهر انقلابی و نون را بهنرخروزخورها
تا زود است خودت را اصلاح کن
چه خبر از جلیلی 😂😂😂😂
متن ارسالی یکی از مخاطبان👆👆👆👆
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
👈و پاسخ به ایشون👇👇👇
سلام وقت بخیر خداقوت
بهظاهر انقلابی !!؟
خوبه حداقل ظاهر انقلابی ما رو قبول دارید
چون انقلابی بودن سخته
ما حداقلهاشو رعایت میکنیم
وای بهحال اونایی که ظاهر اسلام رو با نام مردم خراب میکنن
به انسانیت حمله میکنند
✔از جلیلی خبر اینکه
چون خیلی قدرت و در جایگاه بودن براش مهم نبود و نیست
به زندگی عادی خودش برگشت
با تیبا
پایین شهر تهران
از چند روز آینده هم میره روستاهای سیستان و بلوچستان کنار تیمهای جهادی کف میدان خدمت
⏪اما از ظریف السلطنه هم خبر دارم
در واقع امر ظریف و عبدالعلیزاده رییس جمهور کشورمان هستند
پزشکیان بینوا که توسط غربگرایان و جواسیس محاصره شده هم با خیال راحت از رفع تمام مشکلات مردم به هیاتگردی و خرید همراه با نوههایش که پدرشان فراریست و دخترش بعد از خلع ید متعدد اقتصادی پیرو تخلفات همسر فراریش ، و زیر پرچم پدر نماینده مجلس و امروز رئیس جمهور منتخب ، بجای زندان ، پاساژگردی میکنند.!
⏪ملک و ملوک همه عالیست
خزانه را رییسی پر کرده
حقوقها به روز است
یارانه در ساعت صفر واریز
خطر نظامی تا صدها کیلومتر دور شده
عربستان با ما صلح نموده
طالبان آب را باز کرده
اردوغان بیخیال سد سازیست
آذربایجان ادب شده و از حمله به قره باغ دست کشیده
جنگ اوکراین سکوت است
اما در غزه علی اصغرها بر سر نی میشوند!
👈راستی ، کره آماده پرداخت بدهیهاست
هند پول نفتهای بهغارترفته دوران خاتمی خیانتکار و دزدپرور را میدهد
👈روحانی در حال تحمیل دولت سومش به پاچه کشور است
سر مردم با لیست وزرا گرم است
👈ظریف که متهم به ترک فعل در شهادت شهید سلیمانی است در تلویزیون است
👈طیب نیا که از دولت دوم روحانی اخراج شد در حال چینش استانداران دولت سوم روحانی است
👈راستی عبدالعلی زاده که مخترع بنزین ۲۵ هزار تومانی است نیز در حال سیاست چماغ و هویج برای قیمت بیشتر از ۳۰ هزار تومان برای بنزین است.
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢شورای راهبری پزشکیان
مدل کمونیستی چین
شورای راهبری دولت آقای پزشکیان و تشکیل کارگروههای تخصصی برای انتخاب وزرای کابینه و همچنین سیاستگذاریهای کلان برای اداره کشور الهام گرفته از نظام کمونیستی چین هست که رئیس جمهور و نخست وزیر و به تبع از آن کابینه را انتخاب میکنند این تصمیمگیریها در کنگره ملی خلق چین که اعضای آن عمدتا از حزب حاکم (کمونیست) هستند گرفته میشود(کنگره نقش تشریفاتی دارد).
👈حزب کمونیست با ۱۲ کارگروه تخصصی در موضوعات اقتصادی و سیاسی و امنیتی و فرهنگی و تصمیمسازیهای راهبردی، سیاستهای کلان دولت را تعیین میکنند تا کشور را در مسیر توسعه قرار دهند.
موضوع جالب در مدل ارائه شده شورای راهبری پزشکیان، تلفیقساز و کار کمونیستی با انتخاب دموکراتیک مردم هست، یعنی وزرا را شبکههای تخصصی معرفی میکنند اما مجلس حرف آخر را میزند
کارگروههای تخصصی جامعه کوچکی را ایجاد میکنند تا بتوانند پیشرفت کشور را از مسیر تصمیم نخبگانی پیش ببرند در حالیکه این مدل با نظام دموکراتیک ایران که مردم رئیس جمهور و نمایندگان را انتخاب میکنند
منافات دارد یا بهتر است بگویم بیفایده و نمایشی است. برخلاف نظام کمونیستی چین که دادههای علمی و کارشناسی کارگروههای تخصصی بدون نیاز به تاییدیه جدید به تصمیمگیریهای سیاسی میرسند
در نظام سیاسی ایران، تصمیم نخبگانی مشابه با مدل کمونیستی، بدون اراده و همراهی مردم برای تحول و پیشرفت نمیتواند ادامه پیدا کند.
👈بنابراین شورای راهبری دولت پزشکیان کپی شده از نظام کمونیستی چین برای پیشبرد امور، تشکیل دولت و سیاستگذاریها است که در نظام سیاسی ایران تصویر نمادین دارد.
بویژه اینکه دولت و اعضای کابینه به تاییدیه مجلس شورای اسلامی نیاز دارد
تعداد همه اعضای این شورا به همراه کارگروههای تخصصی که قرار است وزرای دولت را معرفی کنند به ۴۵۰ نفر میرسد.
#ابوقاسم
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
👈 آقای پزشکیان! ریاست جمهوری را به ظریف اجاره دادهاید؟!
✍حسین شریعتمداری
1⃣آقای ظریف که چهارشنبه شب، در اقدامی غیرمتعارف به صدا و سیما دعوت شده بود تا از جایگاه حزبی (و نه رسمی) رئیس شورای راهبری دولت چهاردهم درباره فرایند انتخاب وزرا سخن بگوید، به نکاتی اشاره کردند که اولاً، از سوی کسی که سالهای متمادی در مسئولیتهای بلند پایه نظام اسلامی بوده است، تعجبآور و تأسفآور بود و تأسفآورتر آنکه ایشان در حالی به نمایندگی از جانب آقای پزشکیان سخن میگفت، که اظهاراتش نه فقط با قانون اساسی و مبانی صریح اسلامی در تناقض بود بلکه با آنچه از رئیس جمهور منتخب به وضوح دیده و شنیده شده است نیز یکصد و هشتاد درجه تفاوت داشت. بخوانید!
2⃣ آقای ظریف درباره معیارها و ملاکهای مورد نظر برای گزینش اعضای کابینه میگوید: «از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز می گیرید، شیعه باشید امتیاز نمیگیرید»!
👈 باید از آقای ظریف پرسید؛
▪️الف: از کِی تا به حال «شیعه بودن» در جمهوری اسلامی خصوصیت و به اصطلاح، امتیاز منفی تلقی می شود؟!
▪️ب: میفرمایيد؛ «از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز میگیرید، شیعه باشید امتیاز نمیگیرید»! آیا منظورتان این است که شیعه جزو مذاهب و ادیان رسمی نیست؟!
▪️ج: در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، از مذهب شیعه به عنوان مذهب رسمی کشور یاد شده است. جنابعالی چهکارهاید و از کدام جایگاه، شیعه بودن را در گزینش اعضای کابینه، خصوصیت منفی تلقی کرده اید؟! چه کسی به شما چنین اجازهای را داده است؟!
▪️د: آقای ظریف لطفا بدون سفسطه و از این شاخه به آن شاخه پریدن که عادت شناخته شده جنابعالیست بفرمایيد که این دیدگاه شما درباره شیعه با آنچه که پیوسته و بیوقفه از سوی آمریکا و صهیونیستها تبلیغ میشود چه تفاوتی دارد؟! حتما میدانید و بارها خوانده و شنیدهاید که صهیونیستها اصلیترین مشکل خود را دیدگاه و گفتمان تشیع میدانند و بارها بر مقابله با آن به عنوان یک خط استراتژیک و غیرقابل تغییر تاکید ورزیده و میورزند.
3⃣عجیبترین و سؤال برانگیزترین نکته در اظهارات چهارشنبه شب ظریف، مغایرت و تناقض آشکار دیدگاه اعلام شده ایشان با دیدگاه رسماً اعلام شده و به وضوح دیده شده جناب دکتر پزشکیان، رئیس جمهور منتخب است. آقای پزشکیان در طول یک هفته اخیر بیشترین حضور را در مراسم عزاداری حضرت اباعبداللهالحسین علیهالسلام داشته و در هیئتها و مراسم مختلف حضور یافته و در سوگ امام حسین بر سینه و سر زدهاند. اظهارات آقای ظریف علیه تشیع با ارادت رسماً و بارها اعلام گردیده و دیده شده جناب پزشکیان در تناقض و مخالفت آشکار است.
4⃣ اصلیترین سخن در این وجیزه پرسشی است که از رئیس جمهور محترم و منتخب در میان است و آن پرسش این که؛ آقای پزشکیان! آیا ریاست جمهوری را به آقای ظریف اجاره داده اید؟! پاسخ به یقین منفی است ولی اگر خدای نخواسته مثبت باشد! باید خاضعانه به جناب پزشکیان گفت: آقای ظریف مستأجر خوبی نیست. ریاست جمهوری را از ایشان پس بگیرید!
5⃣و بالاخره سخنی نیز با دستاندرکاران برنامه در صدا و سیما در میان است. اظهارات ضد شیعی ظریف (چه عامدانه و چه نا آگاهانه) بسیار صریح بود و از مجری برنامه و سردبیر پشت گوشی مجری در برنامه انتظار میرفت که سخنان سخیف آقای ظریف را بیپاسخ نگذارند و در حالی که هنوز یک روز بیشتر از عاشورای حسینی علیهالسلام نگذشته بود از کنار این اهانت بیتفاوت عبور نکنند.
👈ظریف؛ #رئیسجمهور_اجارهای برای پزشکیان!
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢 ماجرای بدهی اوراق
👈کل اوراق منتشره در دولت دوازدهم (از مردادماه ۱۳۹۶ تا مردادماه ۱۴۰۰) معادل ۴۷۳ هزار میلیارد تومان بوده است. به این ترتیب نسبت انتشار اوراق به بودجه عمومی دولت در سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ به ترتیب ۱۱درصد، ۱۰ درصد، ۱۶ درصد و ۳۵ درصد میباشد. بنابراین روشن است که سهم اوراق مالی از بودجه عمومی در سال ۱۳۹۹ (سال انتهایی دولت دروازدهم) بسیار فراتر از سالهای پیش از آن بوده است. کل بازپرداخت اصل و سود اوراق در دولت دوازدهم (از مردادماه ۱۳۹۶ تا مردادماه ۱۴۰۰) معادل ۲۰۶.۴ هزار میلیارد تومان بوده است. به این ترتیب خالص تأمین وجه از محل اوراق در دولت دوازدهم برابر ۲۶۷ هزار میلیارد تومان است. نسبت خالص تأمین وجه از محل اوراق به بودجه عمومی دولت در طول سالهای ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ به ترتیب برابر ۴.۹ درصد، ۲ درصد، ۸.۷ درصد و ۲۵ درصد میباشد. بدیهی است که این نسبت برای سال ۱۳۹۹ جهش قابل توجهی داشته که البته بازپرداخت اصل و سود این حجم بیسابقه از انتشار اوراق (که تا پیش از آن در اقتصاد ایران تجربه نشده بود) به دولتهای آینده منتقل شد. از سوی دیگر مانده تعهدات اوراق دولتی در انتهای دولت دوازدهم (مرداد ۱۴۰۰) معادل ۴۷۷.۳ هزار میلیارد تومان میباشد. به عبارت دیگر میراث بدهی برجایمانده از محل اوراق منتشره دولتهای یازدهم و دوازدهم برای دولت سیزدهم معادل ۴۷۷.۳ هزار میلیارد تومان است که این میزان معادل ۳۵ درصد بودجه سال ۱۴۰۰ است.
⏪ در دولت سیزدهم نیز در مجموع (از مرداد ۱۴۰۰ تا ۲۰ تیر ۱۴۰۳)، ۷۲۹هزار میلیارد تومان انواع اوراق مالی اسلامی منتشر شده است. همچنین دولت سیزدهم از ابتدای تشکیل تاکنون حدود ۵۰۰.۳ هزار میلیارد تومان تعهدات انتشار اوراق مالی اسلامی اعم از اصل و سود اوراق را تسویه نموده است. بنابراین خالص تأمین مالی این دولت از محل اوراق، صرفا ً۲۲۸.۷ هزار میلیارد تومان میباشد. سهم خالص تأمینین وجه به بودجه عمومی نیز در طول سالهای ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ به ترتیب معادل ۶.۳ درصد، ۲.۹ درصد و ۶.۵ درصد است. از سوی دیگر مانده تعهدات اوراق دولتی در انتهای دولت سیزدهم (۲۰ تیر ۱۴۰۳) معادل ۸۸۵ هزار میلیارد تومان است که از این میزان ۱۴۳ هزار میلیارد تومان به طور مستقیم مربوط به اوراقی است که در دولت دوازدهم منتشر شده است. علاوهبراین از کل ۵۰۰.۳ هزار میلیارد تومان بازپرداخت اصل و سود در دولت سیزدهم حدود ۳۸۱ هزار میلیارد تومان مربوط به تسویه اصل و سود اوراقی است که در دولت دوازدهم منتشر شده است. به عبارت دیگر حدود ۵۲ درصد از اوراقی که در دولت سیزدهم منتشر شده صرف تسویه اصل و سود اوراقی شده که دولت دوازدهم منتشر کرده است. بنابراین از ۸۸۵ هزار میلیارد تومان مانده تعهدات فعلی ۱۴۳ هزار میلیارد تومان (معادل ۱۶ درصد) به طور مستقیم تعهدات مربوط به اوراق منتشره در دولت دوازدهم است، ۳۸۱ هزار میلیارد تومان (معادل ۴۳ درصد) مربوط به اوراق منتشره در دولت سیزدهم برای بازپرداخت تعهدات باقیمانده از دولت دوازدهم است و ۳۶۱ هزار میلیارد تومان (معادل ۴۰ درصد) مربوط به اوراق منتشره برای تأمین مالی در دولت سیزدهم است. بنابراین در مجموع حدود ۶۰ درصد از مانده تعهدات فعلی ناشی از اوراق، ریشه در دولت دوازدهم دارد.
👈 #ما_از_دولت_روحانی_طلبکاریم
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢ضرب المثل آش شور و خرزوخان...‼️
👈 وقتی دیدم بوی تعفن سهمخواهی جریان اصلاحات از رئیس جمهور منتخب، حتی شامهی #بهزاد_نبوی را هم آزرده و گفته:
"به خاطر دکتر پزشکیان بینوا ،دست از سهم خواهی از این گوشت قربانی بردارید"
اگر چه معتقدم پزشکیان نه گوشت قربانی بلکه لقمهی گلو گیر از لاشهایست که به حرام ذبح شده و نشان آن هم گرد آمدن همین لاشخورها به گردا گرد اوست، اما ذوق مرگی این جریان فکری معلوم الحال این داستان را در خاطرم تداعی کرد.
در زمانهای نه چندان دور ، هر روستایی صاحبی داشت که به او " خان " میگفتند. مردم روستا مجبور بودند هر سال مقداری از گندم و جو و ميوههايی را که با زحمت به دست می آوردند، به خان بدهند ،خان همهکارهی روستا بود و هر کاری که دلش میخواست انجام میداد این خوانین تعدادی آدم هم دور و برش داشتند که دستوراتش را مو به مو اجرا می کردند و تا میتوانستند به مردم روستا زور میگفتند، خان يکی از اين روستاها، مردی به نام "خرزو خان" بود، خروزخان درون خانه بزرگی زندگی میکرد، نه کاری داشت و نه زحمتی می کشيد کارش خوردن و خوابيدن بود، خان آشپزی داشت که شب و روز برايش غذا میپخت، آشپز خرزو خان آشپز بدی نبود، اما چون از کارهای خان و ستمکاریهای او ناراحت بود، توجهی به درست پختن غذا نمیکرد. غذاهايی که برای خان میپخت، بد طعم و بد بو و بیارزش بودند، يک روز غذا شور میشد، يک روز آبکی، يک روز سفت و...
اطرافيان خان نیز اصلاً دلشان نمیخواست چنان غذاهايی را بخورند، اما چارهای نداشتند، زیرا خرزوخان اصلا اعتراضی به آشپز نمیکرد.
خان علاوه بر ستمکاری و تنبلی، بد سليقه هم بود، برايش فرق نمیکرد که چه غذايی جلو او گذاشتهاند، هرچه بود میخورد و به به و چه چه زنان انگشتان خود را هم در پایان سفره ليس میزد، اطرافيان خان چند بار به آشپز تذکر دادند که بهتر غذا بپزد، اما آشپز به حرف آنها گوش نمیکرد. چند بار هم تصميم گرفتند درمورد بد بودن غذاها با خان صحبت کنند. اما جرأت اين کار را نداشتند، چون میترسيدند خان آنها را از خانه بيرون کرده و کار پردرآمد خود را از دست بدهند.
يک روز که آشپزباشی مشغول پختن غذا بود، ناگهان سنگ نمک از دستش رها شد و داخل ديگ غذا افتاد، آشپزباشی اول تصميم گرفت سنگ نمک را از ديگ بيرون بياورد، اما بعد با خودش گفت چرا خودم را بهخاطر خرزو خان و اطرافيان ستمگر و تنبلش به زحمت بيندازم؟
وقتی غذا آماده شد، خان و اطرافيانش دور سفره بزرگی نشستند و آشپزباشی مثل هميشه غذا را توی ظرفهای بزرگ کشيد و بر سر سفره نهاد، هرکس با بیميلی برای خودش کمی از آن غذا برداشت، خان هم مقدار زيادی غذا توی ظرف خودش کشيد. اولين لقمهها که به دهان رفت، آه از نهاد همه برآمد، غذا آن قدر شور بود که قابل خوردن نبود، اطرافيان خان چهره درهم کشيدند و با اشاره چشم و ابرو برای آشپزباشی نقشه کشيدند.
خرزو خان دو سه لقمه خورد و حرفی نزد، اما انگار که متوجه موضوعی شده باشد، دست از غذا خوردن کشيد و رو به آشپز کرد و گفت :
ببينم اين غذا کمی شور نشده است ؟
آشپز گفت خیر قربان، فکر نمیکنم، اطرافيان که برای اولين بار اعتراض خان را به غذای آشپز ديده بودند، از جواب آشپز عصبانی شدند و يکی از آنها فرياد زد:
خجالت بکش، اين غذا آن قدر شور شده که خان هم فهميد.
خان گفت : يعنی غذا هميشه بد بوده و من تاحالا نفهميدهام ؟
يکی از اطرافيان گفت : "بله قربان"
خان که اصلا تحمل حرفهای توهين آميز ديگران را نداشت، چوبی برداشت و به جان اطرافيانش افتاد و آنها را از خانهاش بيرون کرده رو به آشپز کرد و گفت :
ديگر به اينها غذا نده و نشست و بقيه غذای شور را هم خورد.
این داستان "خرزو" بابی شد که از آن به بعد، هنگامی که کسی در انجام کارهای نادرست و استفاده نابجا از موقعيتها زيادهروی کند تا جايی که کسانی را که حتی فکرشان را هم نمیکنند را به اعتراض وا دارد، می گويند :
" آن قدر شور بود که خان هم فهميد"
👈حالا داستان سهم خواهی اصلاحات از پزشکیان آنقدر چندش آور شده که خان این طایفه هم طاقتش به سرآمده و از شوری بیش از حد ماجرا، لب به اعتراض گشوده است...😉
#سرطان_اصلاحات
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢چند انتقاد به خودی ها و چند نکتهی مثبت در شروع دولت پزشکیان!!!
۱.آقای پزشکیان در وعدههای انتخاباتی خود گفتند میخواهم در تمامی ابعاد #از_کارشناسان_استفاده_و_بهره_بگیرم. حالا در راستای عمل به وعدهی خود جمعی از کارشناسان مطرح و باسابقه و برخی فعالان سیاسی و مدنی را در شاخههای مختلف بر سر موضوع انتخاب وزرا گماردهاند و در پایان نیز در صورت انتخاب از بین گزینههای پیشنهادی آنان، به همه نشان خواهند داد حداقل در این زمینه واقعا به نظر کارشناسان مدنظرشان ولو با یک مکانیزم غلط عمل کردهاند! چیزی که متاسفانه در آغاز دولت شهید رییسی هم با یک سایت و معرفی نیروها و امثالهم قرار بود انجام شود ولی چیزی که آخر سر بیرون آمد برای جامعه این تصویر را تداعی کرد که آن سایت و آن اسامی خیلی مد نظر نبودند و نظرات احزاب و اشخاص و نامزدهای همراه و افراد در ستادها و امثالهم بیشتر مد نظر قرار گرفتند.
۲. پزشکیان با اعلام اسامی شورای راهبری خود و چیدمان مطرح شدهی خود، یک نمونه از #شفافیت_سیاسی از خودش نشان داد و حتی اگر ضعفهای این سازوکار را هم وارد بدانیم اما همین حرکت در مسیر شفافیت نقطهی امیدی برای آینده سیاسی کشور است که متاسفانه در دورههای مختلف و قبلی کمتر دیده شد. البته برخی از دوستان ما متاسفانه خود را مشغول به انتقاد از افراد این شورا و پروندههای آنان کردهاند و ظاهراً انتظار دارند پزشکیان بیاید بر مبنای نظر ما و از بین ما وزیر انتخاب کند، در حالیکه استفاده از نظر هم حزبیهای خود و آنان که در یک مسیر فکری با پزشکیاناند حق طبیعی رییس جمهور منتخب است ولو اینکه ما به آنان انتقاداتی هم داشته باشیم.
۳.گروهی از دوستان ما پزشکیان را به باد حمله گرفتهاند که چرا در این لحظات مهم ساعاتی را اختصاص به هیئت رفتن و شرکت در مراسمات و خرید برای خانواده و امثالهم اختصاص دادهای در حالیکه بالعکس نگارنده معتقد است ایشان مشغول #تقویت_رابطه_ی_اجتماعی و #اثبات_تفکر_مردم_گرایانهی_خود میتواند باشد و وقتی امور را مدیریت و از بهرهی کارشناسان ولو با یک مکانیزم غلط میخواهد استفاده کند شرکت در این جلسات و تصاویر خرید و این قبیل کارها اصلا برای یک رییس جمهور نکتهی بدی نیست و اگر همین رفتار را رییس جمهور مد نظر ما میکرد بدون تردید ما میگفتیم که چقدر رییس جمهور ما مردمی است و فلان و بهمان. و این البته از کم انصافیهای رسانهای دوران امروز است.
۴. صحبتهای ظریف در بحث امتیاز دادن به اقلیتها و برخی گروهها، نشان داد که آنان میخواهند ولو به شعار هم شده بگویند ما میخواهیم در راستای شعاری که در انتخابات دادیم قدم برداریم و امتیازبندیهای ظریف به نظر نگارنده به معنای قیاس شیعه و سنی و موارد این قبیل نبود و #امتیاز_دادنی_اجتماعی و نه دینی برای تقویت جایگاه #اقلیت_ها بود. یعنی امتیاز دهی مد نظر او به معنای بد بودن جبههی تشیع، مردان و افراد بالای ۵۰ سال نبود و فقط تلاشی جهت کمک به جانمایی اقلیتها در برخی مناصب کشور است و هر چند این هم خود دهها اشکال دارد ولی سوءاستفادهی مذهبی از این حرفها را نباید دستاویز نگاه مغرضانه نسبت به خودمان قرار دهیم.
👈پس راهکار هوشمندانه در مقابل امتیازنویسیهای ظریف،اعلام رویکرد تقابلگرایانه با اقلیتهای مذهبی و گروههای اجتماعی نیست.
ما باید مطالبه کنیم که چرا #شایسته_گزینی را میخواهید به اسم دفاع از اقلیتها ذبح کنید؟! ما طرفدار شایسته گزینی هستیم ولو شایستگان از اقلیتهای مختلف باشند...
در مقابل بیانات آقای ظریف رویکرد مطالبهگرانهی شایسته سالار داشته باشیم و نه اعلام عزای عمومی و تقابل با اقلیتها و گروههای اجتماعی...
👈ادامه دارد:
#انتقاد_هوشمندانه
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢چند انتقاد به خودی ها و چند نکتهی مثبت در شروع دولت پزشکیان!!! ۱.آقای پزشکیان در وعدههای انتخابا
⏪ ادامه مطلب:
👈چالش ظریف برای انقلابیون ؛ باید چکار کنیم ؟
ظریف در رسانه ملی میگوید: «از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز می گیرید، شیعه باشید امتیاز نمی گیرید.اگر ۵۰ سال داشته باشید هیچ امتیازی نمیگیرید؛ از زیر ۵۰ هر چه جوانتر باشید امتیاز بالاتر است. اگر مرد باشید هیچ امتیاز نمیگیرید، زن باشید ۱۰ امتیاز میگیرید. اگر سابقه وزارت داشته باشید، امتیاز منفی میگیرید»
🔹 شاخصهها:
▪️ اهمیت به اقوام و مذاهب
▪️ اهمیت به جوانگرایی
▪️ اهمیت به زنان
👈خواسته و انتظار جریان اصلاحات از نیروهای جبهه انقلابی در واکنش به این سخنان چیست؟! ابراز #مخالفت شدید و گسترده
🔻حال؛ چه اتفاقی می افتد ؟!!!!
👈در افکارعمومی، اقلیتهای دینی، اقوام، زنان و جوانان جریان اصلاح.طلبی یک مدافع عملگرا در حوزه مطالبات آنان شناخته میشود و جریان انقلابی مخالف آنان !!!
اگر در آینده دولت پزشکیان دولتی مردانه و سالخورده و بدون حضور جدی اقوام و اقلیتها تشکیل شود. در نگاه افکارعمومی علتش در محدودسازی و مسدودسازی آنان توسط مذهبی و انقلابیون خواهند بود چرا که آنان مخالفت علنی و جدی آنان را دیدهاند. (میگویند ما خواستیم اما نگذاشتند...)
⏪خب؛ حالا با این اوصاف باید در مقابل سخنان ظریف سکوت کنیم؟!
👈خیر؛ مخالفت ما با سخنان ظریف نباید بر مبنای امتیازات جوانگرایی و زنان و قومیتها و مذاهب باشد. بلکه باید بر اساس #مطالبه_شایسته_گزینی و نگاه تخصصی و #کارشناسی باشد.
👈جبهه انقلابی اساسا معتقد هست که هر ایرانی که تخصص و توانمندی لازم برای پست وزارت و یا دیگر مسئولیتها را دارد میتواند و باید برای آن مسئولیت انتخاب شود حال میخواهد زن باشد یا مرد، جوان باشد یا با تجربه، شیعه باشد یا اهل سنت
اساسا شیوه امتیازدهی بر مبنای جنسیت، سن، عقیده و... مخالف با قاعده انتخاب کارشناسی شدهای هست که آقای پزشکیان در طول دوره انتخابات مدام بر آن تاکید میکرد.
👈در این قالب و مشابه آن، ما هم تصویری معقولانه از مطالبه جبهه انقلابی به جامعه مخابره میکنیم و هم خود را در مقابل جوانان، زنان و اقلیتهای دینی منفور نمیکنیم.
✔ راهکار هوشمندانه در مقابل امتیازنویسیهای ظریف،اعلام رویکرد تقابلگرایانه با اقلیتهای مذهبی و گروههای اجتماعی نیست. ما باید مطالبه کنیم که چرا #شایسته_گزینی را میخواهید به اسم دفاع از اقلیتها ذبح کنید؟! ما طرفدار شایسته گزینی هستیم ولو شایستگان از اقلیتهای مختلف باشند...
در مقابل بیانات آقای ظریف رویکرد مطالبهگرانهی شایسته سالار داشته باشیم و نه اعلام عزای عمومی و تقابل با اقلیتها و گروههای اجتماعی...
#انتقاد_هوشمندانه
#شایسته_سالاری
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
4_5823683990736868685.mp3
39.31M
شبیه سازی رئیس جمهور ایران با گورباچف، اولین بار در دوره اصلاحات انجام شد و برخی در داخل و خارج از کشور، خاتمی را "گورباچف ایرانی" لقب دادند.
علت این مشابهت سازی نیز تمایل خاتمی به عادی سازی رابطه با امریکا و شعار اصلاح طلبی او بود. کاری که سالها قبل گورباچف در شوروی انجام داده بود اما نهایتا به جای بهتر شدن وضع مردم این کشور، همه چیز بدتر شد و در پایان نیز شوروی فروپاشید.
اما در تیرماه ۱۳۷۹، رهبر انقلاب در خطبه های نمازجمعه تهران به صورت تفصیلی به این مساله اشاره کردند و تفاوتهای "خاتمی با گورباچف"، "جمهوری اسلامی با نظام کمونیستی شوروی" و "اسلام با کمونیسم" را مفصل توضیح دادند که پس از سالها، همچنان شنیدنی است.
لذا به بهانه تیتر سفیهانه یکی از روزنامه های طرفدار پزشکیان و تشبیه او با گورباچف، پیشنهاد میکنم این فایل صوتی را گوش کنید.
@sabety_ir ✅
21.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈رهبر معظم انقلاب در مورد مقایسه سیدمحمد خاتمی با گورباچف چه گفته بودند؟
🔹شبیهسازی مسعود پزشکیان با گورباچف در برخی رسانهها در حالی است که در اواخر دهه ۷۰ نیز با روی کار آمدن دولت اصلاحات، سیدمحمد خاتمی با گورباچف مقایسه میشد.
🔹همان ایام رهبر انقلاب در بیاناتی تفصیلی این مقایسهها را اشتباه و اهانتی به خاتمی دانستند
🔹آیتالله خامنهای در اینباره گفتند: "من واقعاً دریغم میآید که اسم خاتمی عزیزمان - این سید آقازاده شریف مؤمن دلباخته به معارف دینی و دلباخته به امام و طلبهای مثل خود ما - را آنطوری که غربیها مطرح کردند، مطرح کنم و ایشان را با گورباچف مقایسه کنم؛ ولی آنها این مقایسه را کردند و صریحاً گفتند که در ایران هم گورباچفی به قدرت رسید! البته فراموش نکنیم که متأسفانه یک عدّه هم در داخل خوششان آمد و این اهانت را نفهمیدند و آن توطئهای را که پشت این اهانت هست، به طریق اولی نفهمیدند! به مغرضان و آنهایی که میفهمند چه دارد اتفاق میافتد و چه میخواهند پیش بیاورند، کاری ندارم؛ اما یک عدّه از آنهایی که مغرض هم نبودند، نفهمیدند که چه شد و دشمن چه میخواهد انجام دهد."
#گورباچف #پزشکیان
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
🚨 جناب پزشکیان، اینکه یک روزنامه هتاک شما را گورباچوف! خطاب کرده مورد تأیید هیچ ایرانیِ با منطق و دلسوزی نیست و نبوده!
اما گویا برخی از افراد شورای راهبردی به سرپرستی جواد ظریف که به نظر مورد وثوق جنابتان هم هستند! قصد گورباچوف سازی از شما را دارند!!!
شاید لازم باشد یک بار دیگر بیانات حضرت آقا در سالروز عید غدیر (۱۴۰۳/۰۴/۰۵) را مرور کنید !
👈با خداوند خودتان عهد کنید که اگر موفّق شدید و توانستید مسئولیّتی به دست بیاورید، کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرّهای با انقلاب زاویه دارند. آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرّهای زاویه داشته باشد، او به درد شما نمیخورد؛ او همکار خوبی برای شما نخواهد بود. آن کسی که دلبستهی آمریکا باشد و تصوّر کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، او برای شما همکار خوبی نخواهد بود، او از ظرفیّتهای کشور استفاده نخواهد کرد، او خوب مدیریّت نخواهد کرد؛ آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنائی قرار بدهد، برای شما همکار خوبی نخواهد بود. کسی را انتخاب کنید که اهل دین، اهل شریعت، اهل انقلاب، اهل اعتقاد کامل به نظام باشد.
👈و چه زیبا فرمود امام علی (ع):
أفضَلُ العَقلِ الاعتِبارُ، وَ أفضَلُ الحَزمِ الاستِظهارُ، وَ أكبَرُ الحُمقِ الاغتِرارُ ؛
برترين خرد، عبرت گرفتن است و برترين دورانديشى، احتياط كردن و پشتيبان جُستن است و بزرگترين بیخردى، فريب خوردن (و غفلت) است.
#فتأمل
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─