قاصدکا همه می دونن روز آخریمه.mp3
16.47M
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
@moosighi_salem
موسیقی سالم
࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐
قاصدکا همه می دونن روز آخریمه
🎙حاج سید مجید بنی فاطمه
شب وفات حضرت زینب سلام الله علیها
اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
سالروز شهادت گونه خانم حضرت زینب سلام الله علیها مادر صبر رو بردباری رو خدمت فرزند گرامیش آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و تمام دوست دارن آن حضرت تسلیت عرض میکنم 🖤
إن شاالله در دنیا و آخرت شفیع و دستگیرمون باشع 🤲🥺🖤
الهی به داغ های دل خانم حضرت زینب سلام الله علیها اللهم عجل لولیک فرج 🤲😭😭
بسمه تعالی شانه
حضرت زینب(س) آنقدر نفس ناطقۀ خود را با حقیقت ولایت، همسو کرده بود که هیچ چیزی از ناراحتیها و محبتهای جزئی و شخصی خودش ظهور نمیکرد.
یعنی روحیهٔ ایشان این نبود که بخواهد با تقلید ظاهری از مولایش به کمال برسد؛ بلکه تمام همّش این بود که امامش را در درون بیابد و آنگاه این مقام ولایت باشد که از او ظهور میکند، نه خودش.
التماس دعا
بسمه تعالی شانه
زيارت امام حسين عليه السلام در شب و روز نيمه ماه رجب :
السَّلامُ عَلَيكُم يا آلَ اللهِ،
السَّلامُ عَلَيكُم يا صَفوَةَ اللهِ،
السَّلامُ عَلَيكُم يا خِيَرَةَ اللهِ مِن خَلقِهِ،
السَّلامُ عَلَيكُم يا سادَةَ السَّاداتِ،
السَّلامُ عَلَيكُم يا لُيُوثَ الغاباتِ،
السَّلامُ عَلَيكُم يا سُفُنَ النَّجاةِ،
السَّلامُ عَلَيكَ يا أبا عَبدِ اللهِ الحُسَينَ،
السَّلامُ عَلَيكَ يا وارِثَ عِلمِ الأنبياءِ وَرَحمَةُ اللهِ وَبَرَكاتُه. السَّلامُ عَلَيكَ يا وارِثَ آدَمَ صَفوَةِ اللهِ،
السَّلامُ عَلَيكَ يا وارِثَ نُوحٍ نَبِيِّ اللهِ،
السَّلامُ عَلَيكَ يا وارِثَ إبراهِيمَ خَلِيلِ اللهِ،
السَّلامُ عَلَيكَ يا وارِثَ إسماعِيلَ ذَبِيحِ اللهِ،
السَّلامُ عَلَيكَ يا وارِثَ مُوسى كَلِيمِ اللهِ،
السَّلامُ عَلَيكَ يا وارِثَ عِيسى رُوحِ اللهِ،
السَّلامُ عَلَيكَ يا وارِثَ مُحَمَّدٍ حَبِيبِ اللهِ،
السَّلامُ عَلَيكَ يا بنَ مُحَمَّدٍ المُصطَفى،
السَّلامُ عَلَيكَ يا بنَ عَلِيٍّ المُرتَضى،
السَّلامُ عَلَيكَ يا بنَ فاطِمَةَ الزَهراءِ،
السَّلامُ عَلَيكَ يا بنَ خَدِيجَةَ الكُبرى،
السَّلامُ عَلَيكَ يا شَهَيدُ بنَ الشَّهِيدِ،
السَّلامُ عَلَيكَ يا قَتِيلُ بنَ القَتِيلِ،
السَّلامُ عَلَيكَ يا وَلِيَّ اللهِ وَابنَ وَلِيِّهِ،
السَّلامُ عَلَيكَ يا حُجَّةَ اللهِ وَابنَ حُجَّتِهِ عَلى خَلقِهِ،
أشهَدُ أنَّكَ قَد أقَمتَ الصَّلاةَ
وَآتَيتَ الزَّكاةَ
وَأمَرتَ بِالمَعرُوفِ
وَنَهَيتَ عَنِ المُنكَرِ
وَرُزِئتَ بِوَلَدَيكَ
وَجاهَدتَ عَدُوَّكَ،
وَأشهَدُ أنَّكَ تَسمَعُ الكَلامَ وَتَرُدُّ الجَوابَ
وَأنَّكَ حَبِيبُ اللهِ وَخَلِيلُهُ وَنَجِيبُهُ وَصَفِيُّهُ وَابنُ صَفِيِّهِ.
يا مَولايَ وَابنَ مَولايَ زُرتُكَ مُشتاقاً فَكُن لي شَفِيعاً إلى اللهِ يا سَيِّدي وَأستَشفِعُ إلى اللهِ بِجَدِّكَ سَيِّدِ النَّبِيِّينَ وَبِأبِيكَ سَيِّدِ الوَصِيِّينَ وَبِأُمِّكَ فاطِمَةَ سَيِّدَةِ نِساءِ العالَمِينَ، ألا لَعَنَ اللهُ قاتِلِيكَ وَلَعَنَ اللهُ ظالِمِيكَ وَلَعَنَ اللهُ سالِبِيكَ وَمُبغِضِيكَ مِنَ الأوّلِينَ والآخِريِن وَصَلّى اللهُ عَلى سَيِّدِنا مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ
التماس دعا
بسمه تعالی شانه
عشق وعرفان
قسمت نهم
تضاد عقل و عشق :
آیا عشق با عقل در تضاد است؟
ادامه...
در نظر انديشمندان اسلامي، عقل به دو بخش «عقل نظري» و «عقل عملي» تقسيم مي شود. عقل نظري عبارت است از قوه و نيرويي در انسان که به واسطه آن تفکر مي کند و سخن مي گويد و مطالب را از هم تميز مي دهد؛ به عبارت ديگر، عقل نظري قوه درک کليات است. عقل عملي قوه تدبير زندگي و سعادت اخروي يا قوه تميز خوب و بد است. عقل به اين معنا، خود دو مرتبه دارد: اول) آنچه که فقط به تدبير امور زندگي مي پردازد و عقل مصلحت انديش فردي يا جمعي است. اين نوع عقل از نظر قرآن کريم و احاديث معصومين (ع) و به تبع آن حکماي اسلامي، «عقل بدلي»، نيرنگ و شيطنت است نه «عقل حقيقي» (اصول کافي، کليني، ج1، ص11) و دوم) «عقل ايماني» است که شهوات و تمايلات افسار گسيخته را در بند مي کشد و سعادت دنيا و آخرت انسان را ضمانت مي کند:
عقل ايماني چون شخص عادل است
پاسبان و حاکم شهر دل است
عقل ضد شهوت است اي پهلوان
آن که شهوت مي تند، عقلش مخوان
حال اگر منظور از عقل، عقل بدلي و غير حقيقي باشد که همه توجهش به دنيا و زندگي دنيوي است، اين عقل مصلحت انديش را با عشق کاري نيست و از ريشه با آن مخالف است و آن را فقط خيالات عاشقانه و هوس هاي جواني مي پندارد. پس منظور عرفا و حکماي ما و مشخصاً مولوي از مذمت عقل، اين «عقل بدلي» است نه عقل متعارف ايماني و يا به تعبير دقيق تر عقل حقيقي؛ زيرا اين عقل بدلي در حقيقت بي عقلي است.
پس در نتيجه: مىتوان اين بحث را در چهار بند خلاصه كرد:
1 . اگر منظور از عقل، عقل بدلى باشد كه تمام توجهاش دنيا و زندگى دنيوى است، اين عقل مصلحت انديش را با عشق كارى نيست؛ اما منظور عرفا و حكماى ما از عقل اين عقل نيست؛ زيرا اين عقل در حقيقت بىعقلى بزرگ است.
2 . اگر منظور از عشق، عشق مجازى يعنى دلبستگى به شهوات و نفسانيت و غرائز است، عقل خدابين و ايمانى چنين عشقى را محكوم مىكند؛ زيرا عقلى كه رو به سوى خدا دارد، تسلط شهوت بر انسان را نمىپسندد.
3 . اگر منظور از عقل، عقل متعارف ايمانى و مراد از عشق، عشقى حقيقى و فناى فى الله باشد، اين دو در مراحلى درگيرى دارند; زيرا عقل دربند منفعت آدمى است و تمام اعضا و جوارح آدمى را به بند منفعت طلبى خود در مىآورد; و عشق كه عبارت از ايثار و از خودگذشتگى و فداكارى در راه معشوق است، به هيچ وجه با خودمحورى سازگار نيست؛ مانند:
اى كه از دفتر عقل آيت عشق آموزى ترسم اين نكته به تحقيق ندانى دانست
يا: ما را ز منع عقل مترسان و مى بيار / كان شحنه در ولايت ما هيچ كاره نيست
يا: حريم عشق را درگه بسى بالاتر از عقل است/ كس آن آستان بوسد كه جان در آستين دارد
و يا: عاقلان نقطه پرگار وجودند ولى
عشق داند كه در اين دايره سرگردانند
كه امثال اين تعبيرات در اشعار فارسى فراوان است.
زيرا كار عقل مصحلت انديشى و مصلحت طلبى است و كار عشق از خود بى خود شدن . عرفا كاملا منكر عقل متعارف نبوده، آن را مانند چراغ و نردبان براى ترقى در عالم معنا لازم مىدانند.
4 . عشق حقيقى و عقل بالغ هيچ منافاتى با هم ندارند و در سير و سلوك روحانى همواره همراهند؛ زيرا عشق به معناى فناى فى الله است و عقل برين به معناى ذوب شدن در توحيد. «انسان آنگاه كه به مرحله عشق مىرسد تازه مىفهمند كه عقل حقيقى همان «عقل برين» است كه او دارد و ديگران گرفتار عقال و وهمند و آن را عقل مىپندارند» .
ادامه دارد
التماس دعا
بسمه تعالی شانه
برای نمازهای ظهر روزهای جمعه، قنوتی منسوب به امام رضا عليه السلام در مورد امام عصر ارواحنافداه است؛ که مقیّد شوید در قنوت نمازهای ظهر جمعه تان، این دعا را بخوانید. امیدواریم ، مقیّد باشید این دعا را در قنوت نمازتان بخوانید:
اَللّـٰـهُمَّ اَصْلِحْ عَبْدَكَ وَ خَليفَتَكَ بِما
اَصْلَحْتَ بِهِ اَنْبِياءَكَ وَ رُسُلَك،َ وَ حُفَّهُ
بِمَلائِكَتِكَ وَ اَيِّدْهُ بِرُوحِ الْقُدُسِ مِنْ
عِنْدِكَ، وَ اسْلُكْهُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَ مِنْ
خَلْفِهِ رَصَداً يَحْفَظُونَهُ مِنْ كُلِّ سُوءٍ،
وَ اَبْدِلْهُ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِ اَمْناً يَعْبُدُكَ لا
يُشْرِكُ بِكَ شَيْئا،ً وَ لا تَجْعَلْ ِلاَحَدٍ مِنْ
خَلْقِكَ عَلىٰ وَلِيِّكَ سُلْطانا،ً وَ ائْذَنْ لَهُ
فِي جِهادِ عَدُوِّكَ وَ عَدُوِّه،ِ وَ اجْعَلْنِي
مِنْ اَنْصارِهِ -اِنَّكَ عَلىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
خداوندا! کار ظهور و قیام بنده ی برگزیده و خلیفه شایسته ات را سامان بخش؛ همانگونه که امور پیامبران و فرستادگان خویش را اصلاح نمودی و او را با فرشتگانت احاطه ساز و از سوی خویش با روح القدس او را یاری فرما، و از پیشِ رو و پشت سر او دیده باناني همراه وی گردان، تا از هر آسیب و گزندی نگاهش دارند، و ترس و هراس او را به امن و امان بدل ساز، که او تنها تو را می پرستد و هیچ چيز را همتا و همانند تو نمی پندارد، و از برای هیچ يك از آفریدگانت بر ولیّ خودت برتری و چیرگی قرار مده، و برای جهاد با دشمنت و دشمنش به او اذن و اجازه عطا فرما و مرا از یاران او قرار ده. همانا تو به هر کاری توانایی.
التماس دعا
صادقزاده
بسمه تعالی شانه
عشق وعرفان
قسمت دهم
شرح هفت شهر عشق عطار نیشابوری:
داستان هفت شهر عشق عطار از آن جایی آغاز می شود که تمام پرندگان موجود در زمان اعم از آن هایی که پنهان یا آشکارا بودند ، در جایگاهی جمع شدند و تشکیل جلسه دادند . تمام پرندگانی که در انجمن حضور داشتند عنوان کردند که هیچ کشوری بدون فرمانروا و بدون پادشاه وجود ندارد . پرندگان به اتفاق بیان کردند چگونه است که مملکت و کشور ما پادشاه ندارد ، ما بر این باوریم که بیش از این نمی توانیم بدون داشتن پادشاه زندگی خود را ادامه دهیم و صلاح نیست که بدون پادشاه باشیم .
از این جا به بعد است که پرندگان ( سالکان و عارفان راه حق ) برای پیدا کردن پادشاه خود اولین قدم ها را بر می دارند ، آنان شنیده اند که پرنده ای به نام سیمرغ در کوه قاف لانه دارد و او پادشاه تمام پرندگان است ! آنان نمی دانند سیمرغ کیست ، فقط می خواهند بروند و پادشاه را بیابند :
در طی مسیر بسیاری از پرندگان یا از بین می روند و یا از ادامه ی راه به دلیل سخت بودن مسیر سر باز می زنند و تنها عده ی کمی موفق می شوند تا به آخر راه برسند . آنان با راهنمایی و رهبری هدهد ، یک یک راه های عرفان را می پیمایند و وقتی به آخرین مرحله می رسند ، می بینند که سی تا مرغ ( پرنده ) از بین تمام مرغانی ( پرندگان ) که آنان را در طی راه همراهی می کردند باقی مانده است و بدین صورت در می یابند که آن سیمرغی که از آن به عنوان منجی و راهنما و پادشاه یاد شده است خود آنان هستند .
هد هد در هفت شهر عشق عطار نیشابوری:
در منطق الطیر عطار نیشابوری پرنده ای به نام هدهد است که نماد پیر طریقت قرار می گیرد . هدهد که حالات و صفات خاصی نسبت به دیگر پرندگان دارد ، می ایستد و هماهنگی پرندگان ( سالکان طریق ) را به عهده می گیرد .
صفات هدهد :
هدهد لباسی از طریقت که تمام بدنش را در بر می گیرد از تزکیه ی باطن در بر کرده بود و تاجی از حقیقت یعنی از تجلی ظهور حق به سر دارد . در عربی به هدهد به علت سیاست مدار بودن ، آگاه بودن ، دلیر و شجاع بودن ، عابد و زاهد بودن ، کنیه های زیادی داده اند . از جمله : ابو اخبار ، ابوالعباد ، ابوالسجاد ، ابوالربیع و ابوالروح است . هدهد ، بسیار باهوش است و مسایل مختلف را سریع دریافت می کند و قدرت تمییز و تشخیص بسیار بالایی دارد و از بد و نیک کارها آگاه است .
مراحل 7 گانه عرفان ایرانی یا همان هفت شهر عشق عطار نیشابوری که ریشه در آئین کهن میترائیزم باستانی دارد ، شامل مراحل زیر است :
هست وادی طلب آغاز کار
وادی عشق است از آن پس ، بی کنار
پس سیم وادی است آن معرفت
پس چهارم وادی استغنا صفت
هست پنجم وادی توحید پاک
پس ششم وادی حیرت صعبناک
هفتمین وادی فقر است و فنا
بعد از این روی روش نبود تو را
در کشش افتی روش گم گرددت
گر بود یک قطره قلزم گرددت
عطار عبور از مراحل مختلف تزکیه و رسیدن به خلوص را هفت « وادی » یا هفت شهر عشق می داند . از مولانا که خود اسوه ی عرفان و خلوص است نقل می کنند :
هفت شهر عشق را عطار گشت
ما هنور اندر خم یک کوچه ایم
عطار را عقیده بر این است که ، برای پاک باختگی ، و حلول در عمق عرفان و رهایی از تعلقات ، هفت وادی را باید وادی به وادی بگذری و در هر مرحله اشراف کامل را تحصیل کنی و برای وصول به حقیقت بایستی گام نهی در هر وادی از طریق کشف و شهود و اشراق ، توشه معنوی لازم را بیاندوزی .
در ادامه به هر یک از هفت وادی بطور مشروح پرداخته خواهد شد...
ادامه دارد
التماس دعا
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
@DalayeleRoshan
دلایلروشن(قرآنتصویری)
࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐
#چرامضطربنااراماست؟
🌸اگر مجد و عظمت می خواهید،به قرآنِ صاحب مجد و شرافت روی بیاورید.«وَ الْقُرْآنِ الْمَجِیدِ»
🍃اگر قرآن،مجید و کریم است،ما نیز باید آن را تمجید و تکریم کنیم.«وَ الْقُرْآنِ الْمَجِیدِ»
🌸معروف ها و کمال ها،در دید نابخردان منکر و ناپسند جلوه می کند.هم جنس بودن و از میان مردم بودن پیامبران،یک کار پسندیده و حکیمانه است ولی کفّار آن را ناپسند دانسته و تعجّب می کردند. «عَجِبُوا أَنْ جاءَهُمْ مُنْذِرٌ مِنْهُمْ»
🍃منطق کفّار در طول تاریخ،استبعاد و تعجّب از رسالت پیامبران بوده است.«فَقالَ الْکافِرُونَ هذا شَیْءٌ عَجِیبٌ»
🍃توجّه به معاد و حیات پس از مرگ،محور هشدار انبیا است. جاءَهُمْ مُنْذِرٌ/ذلِکَ رَجْعٌ بَعِیدٌ
🌸 به سؤالات و شبهات اعتقادی پاسخ دهید.تعجّب کفّار،ناشی از متلاشی شدن جسد انسان در زمین است که قرآن پاسخ می دهد:ما این فرسایش را می دانیم.أَ إِذا مِتْنا/قَدْ عَلِمْنا ما
🍃زمین،خاصیّت فرسایش دهندگی دارد. «تَنْقُصُ الْأَرْضُ مِنْهُمْ»
🌸علم خداوند به ذرّات هستی،منافاتی با ثبت و ضبط امور ندارد. عَلِمْنا/وَ عِنْدَنا کِتابٌ
🍃خداوند،نسبت به کفّار نیز اتمام حجت می کند. «کَذَّبُوا بِالْحَقِّ لَمّا جاءَهُمْ»
🌸ریشه اضطراب و سردرگمی،تکذیب حق و کفر است،همان گونه که ریشه آرامش،توجّه به قرآن و یاد خداست. بَلْ کَذَّبُوا بِالْحَقِّ=فَهُمْ فِی أَمْرٍ مَرِیجٍ
🍃کسی که ایمان ثابت و محکمی ندارد،هر لحظه سخنی می گوید و مضطرب است. «فِی أَمْرٍ مَرِیجٍ»
🔛تلاوتتصویری سوره قاف ۱تا ۵
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
بهترین تراپی دنیا: آرامش صدای طبیعت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 امام محمد باقر علیه السلام فرمودند که خدای متعال میفرماید:
قسم به عزت و جلالم اگر بنده ام خواسته من رو بر چیزهایی که خودش دلش میخواهد ترجیح بدهد،
زندگیش را رو به راه میکنم و رزقش را از آسمان و زمین تضمین میکنم و بهتر و بیشتر از هر تجارت تاجری بهش سود میرسونم.
📕الکافی، ۲، ۱۳۷
اللهم عجل لولیک الفرج