388 Jahad ba Nafs (1403-09-20) Babe 77 Hadithe 20945_46 Shahre Moghaddase Ghom.mp3
16.71M
╭━⊰✨﷽✨⊱━╮
@khanvadtarbiat
╰━•⊰❀ 🌸 ❀ ⊱•━╯
⛔️ عوارض جبران ناپذیر بدپوششی در جامعه
🎙مهندس امینی خواه
📝 ویرایش: اتاق فکر اندیشکده[۱]
◀️ ترس از قصاص ترمزیست در برابر ظلم.
◀️ بدپوششی و پیامدهای تلخ آن، "از هفتاد قلم آرایش تا هفتاد درد بیدرمان"
◀️ "چند ون و هزار روایت؛ از افسانه تا واقعیت گشت ارشاد"
◀️ کلینیک بدپوششی: تعبیری که مسیر اصلاح را منحرف میکند.
◀️ راههای بازدارندگی برای اصلاح اجتماعی، از دزدان خیابانی تا سارقان احساسات.
◀️ زن، جاذبه و جامعه؛ بیپوششی یک منکر شرعی با هزاران پیامد اجتماعی
◀️ از حجاب صدا تا عفاف دل، تبعات کرشمه های کلامی بر بیماردلان.
◀️ کاسبی با عواطف؛ گاه با پای علیل، گاه با اندام لطیف
◀️ کدام ظلم سنگینتر است؟ سرقت پول یا غارت قلب؟
◀️ جاذبه زن و اهمیت آن در بقای نسل بشر، از نگاه علامه طباطبایی.
◀️ پیامدهای اجتماعی بدپوششی، گناه صغیرهای که به براندازی میانجامد
◀️ بدپوششی؛ نقطه شروع گسست اجتماعی و آسیب به پیوستگیهای اخلاقی، روحی و فرهنگی
◀️ تنباکو و حجاب؛ دو ابزار متفاوت برای یک هدف واحد: تضعیف و براندازی بنیانهای دینی و اجتماعی.
◀️ چطور آسیبهای روحی و فکری بیپوششی استعدادهای آیندهساز را نابود میکند؟
⏰ مدت زمان: ۳۴:۴۷
📚منبع: __________________
۱. اندیشکده "خانواده، تربیت و اصلاح سبک زندگی"
⚠️ فاجعه قرص بی تی در اعتیاد فرزندان
🔺 مخدر ویرانگری که در بسته بندی های بسیار شیک و با طعم انواع میوه ها وجود دارد، این است که نه تنها جوان و یا حتی نوجوان را مورد هجمه قرار داده اند بلکه نوک پیکان شومش را به سمت کودکان و خردسالان دانش آموز نشانه رفته است و گویا قصد دارد تمام جامعه را شخم بزند!
🔺 برای تهیه بی تی کافیست سری به سوپر مارکت محله مان یا حداکثر دست فروشان بزنیم.
فاجعه ی سنگین تر، ناشناس بودن این محصول، به عنوان مخدر نزد خانواده ها، معلمان، مدیران، دانش آموزان و حتی غالب مصرف کنندگان است! تعجب نکنید،
در بسیاری موارد مشاهده شده که فرد خردسال مصرف کننده نمی داند این چه چیزی است که مصرف می کنند و فکر می کند پاستیل، آدامس و یا امثال این هاست!
🔺 نکته تاسف بار دیگر این که برخی کودکان دبستانی این ماده را در جلوی چشم پدر و مادر و حتی مدیر و معلم خود مصرف می کنند، بی آن که خود و یا پدر و مادر و معلم او بدانند این سرطان چیست./
بسمه تعالی شانه
عشق وعرفان
قسمت یازدهم
شرح هفت شهر عشق عطار نیشابوری:
منزل اول : طلب
از پیامدهاى یقظه و بیدارى و پى بردن به عظمتها و کمالاتى که براى شخص دسترسى پذیر بوده و او از آنها محروم مانده است، درخواست نیل به آن عظمتها و کمالات با تمام وجود است. با پدید آمدن چنین طلبى، عزمی قاطع بر طىّ طریق عرفان در سالک ایجاد میشود و سالک با خود و خداى خود عهد میکند، به هر قیمتى حتّى به بهاى جان، این راه را تا پایان ادامه دهد.
لازمه طلب، دست به کار شدن و تلاش بیوقفه براى دستیابى به مقصود است. شخصى که همّ بزرگتر او نیل به تعالى و تقرّب است، سرانجام به جایى میرسد که بهطور کامل از جاذبه دیگر خواستهها رها میشود و تمامی خواست او را تعالى و تقرّب به حضرت حق دربرمیگیرد. خداى متعال تأمین نیازمندىهاى زندگى دنیوى انسانها را تضمین کرده و از آنها خواسته است در پى خودسازى، تعالى معنوى و ساختن آخرتى مطلوب براى خود باشند.
نکته مهمی در سلوک عرفانى این است که تنها خود سالک میتواند در اصلاح و تهذیب و کمال خویش مؤثّر باشد و لذا در نیل به کمال، خود باید کار خویش را انجام دهد.
نکته مهمّ دیگر این است که سالک باید با تشخیص، انتخاب و اراده خود گام در مسیر سلوک گذارد. با فشار و تحریک و تشویق دیگران و تحت تأثیر جوّ عمومی به عرصه سلوک وارد شدن، سالک را به مقصد نمیرساند.
نکته مهمّ بعدى این است که هرچه مقصدى که شخص در پى رسیدن به آن است، در نظر او ارزشمندتر باشد، شوق دستیابى به آن در او بیشتر و شدیدتر میشود.
نکته دیگر این است که به محض اینکه شخصى عزم گام نهادن در مسیر تعالى و تکامل کند، شیطان تمام توان
خود را بهکار میبندد و لشکریان خود را بسیج میکند تا او را از طىّ این طریق بازدارد.
برخى از عوامل یأسآفرین و سستکننده طلب
1) ممکن است سالک پس از مراحل یقظه و توبه به لغزشى دچار شود. برخى از سالکان در این موارد از خود مأیوس میشوند و میپندارند مرد این راه نیستند و با از دست دادن امید، از ادامه راه دست میکشند. سالک باید بداند در این عرصه، انبیا و امامان(ع) بهمنزله اشخاص بزرگسال هستند و لذا معصومند و زمین نمیخورند. امّا او بهمانند طفلى نوپاست و هر آن ممکن است زمین بخورد؛ ضمن اینکه باید تمام تلاش و دقّت خود را در مبتلا نشدن به گناه و اعمال بیارزش بهکار گیرد، در صورت بروز خطا باید دوباره بلند شود و به حرکتش ادامه دهد.
2( برخى از سالکان در اثنای سلوک احساس میکنند نه تنها پیشرفتى برایشان حاصل نمیشود، بلکه برخى از حالات و اعمالى را که قبلاً داشتند نیز از دست دادهاند. جادّهاى که از نفس سالک به سوى مقصد میرود، برخى جاها سربالایى و در بعضى از قسمتها سرازیر است و لازمه رسیدن به مقصد، پذیرا شدن هر دو است. در اصطلاح اهل عرفان، سربالایىها «بسط» و سرازیرىها «قبض» خوانده میشود. حتّى گاهى خطا و لغزش سالک دستاوردهایى همچون مصونیّت از ابتلا به غرور و عُجب یا نجات از آنها، پىبردن به ضعفها و نقایص و... و بیشتر شناختن ارزش حالات و توفیقاتى که در حالت بسط، از جانب خداوند نصیب سالک میکند.
3) برخى از سالکان پس از مدّتى سلوک، دستاوردهاى خود را با دیگر سالکی که همزمان با آنها شروع به طی طریق کرده است، مقایسه میکنند و چون دستاوردهاى او را بسیار بیشتره میبینند، از خود مأیوس میشوند. باید توجّه کرد زمینههاى پیش از آغاز سلوک در وجود سالکان یکسان نیست. چه بسا سالکى به دلیل شرایط مساعد بیرونى و درونى، در مسیر خودسازى، کارش آسان و راهش کوتاه باشد. اما سالکى که با دشوارىهاى بیشترى طىّ طریق میکند، اجر و پاداش بیشتر و دستاوردهاى بزرگترى در انتظارش خواهد بود.
4) بعضى از سالکان پس از مدّتى مجاهده و سلوک، به دلیل پدیدار نشدن امرى غیرعادّى براى آنها، همچون رؤیاهاى معنوى و مکاشفات درونى و...، اینگونه نتیجه میگیرند که تلاشهایشان بىثمر بوده است. اما باید دقت کرد که:
- تحوّلات روحى و باطنى، همچون تغییرات اخلاقى و رفتارى، امرى تدریجى و محتاج به تلاش و مجاهده مستمر و گذشت زمان قابل توجّهى است.
- آنچه در جهاد اصغر، اکبر و اعظم از مؤمن خواسته شده است، بهپاخاستن و مجاهده کردن است. نیل به نتیجه به دست او نیست و در قبال آن مسئولیّتى ندارد.
ادامه دارد
التماس دعا
سلام علیکم روز شهادت احمد ابن موسی شاه چراغ علیه السلام حرم حضرتش دعا گویتان هستیم انشاالله از شفاعت شاه چراغ در رکاب امام زمان عج حضرت حق از منتقمین خون اهل بیت روزیتان شود وبا محمد وال محمد ص محشورتان کند
بسمه تعالی شانه
عشق وعرفان
قسمت دوازدهم
شرح هفت شهر عشق عطار نیشابوری
منزل : اول طلب
ادامه...
سلوک سالک باید از هر گونه شائبه و غرضى جز اداى وظیفه و بهجا آوردن ادب بندگى در محضر پروردگار خالى باشد. بنابراین نفس توفیق گام نهادن در طریق سلوک، بزرگترین موفّقیّتى است که شامل حال او شده است.
- خداى متعال خود، نیل همه سالکان صادق به پیروزى را تضمین کرده است. پس دیر یا زود، سالک به مقصود خواهد رسید.
- رفع حجب و کشف استار، براى کسانى که عقلهاى بزرگتر و پیچیدهترى دارند، اغلب دیرتر حاصل میشود.
- ممکن است در اثر سلوک، تحوّلات و تغییرات زیادى در سالک پدید آمده باشد، امّا همانگونه که شخص رشد جسمی خود را احساس نمیکند، رشد روحى و معنوى خویش را نیز که بهتدریج صورت میگیرد،
کمتر احساس میکند.
- در موارد بسیارى، در عین اینکه خداوند آثار مجاهده و سلوک را به سالک عطا کرده است، امّا آن را از او پنهان میدارد. علّتش هم این است که سالک هنوز داراى چنان ظرفیّت و معرفتى نیست که به عُجب و غرور دچار نشود، یا گمان نبرَد به پایان راه رسیده است و به همان دستاوردها دلخوش و قانع نشود.
5) برای اشخاصى که در سنین بالا قصد سلوک میکنند و ممکن است سبب نگرانى شود و بر طلب آنها تأثیر منفى گذارد، احتمال فرارسیدن مرگ، پیش از رسیدن به پایان راه سلوک و نیل به مقصود است. باید توجّه کرد که اگر سالک با عزم راسخ راه سلوک را در پیش گیرد و قبل از رسیدن به پایان راه از دنیا برود؛ پس از مرگ، در عالم برزخ سیر او ادامه مییابد و به کمال میرسد.
ادامه دارد
التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
@DalayeleRoshan
#کامل و سالم ترین نشاط
🌌در کرات آسمانی، نظم و قانون حاکم است. کَیْفَ بَنَیْناها/ما لَها مِنْ فُرُوج
☀️ استحکام و زیبایی،ویژگی آفریده های خداوند در آسمان و زمین است. ما لَها مِنْ فُرُوجٍ ،زینا السماء، أَلْقَیْنا
🌱رویش گیاهان زنده از دل خاک مرده،نمودی از رستاخیز دوباره انسان است.
ذلِکَ رَجْعٌ بَعِیدٌ/وَ أَنْبَتْنا فِیها مِنْ کُلِّ زَوْجٍ بَهِیجٍ
🌿ارزان ترین،عمومی ترین،نزدیک ترین،سالم ترین،بادوام ترین، هدفدارترین و جامع ترین نشاطها،نگاه در آفریده های الهی است. «بَهِیجٍ»
🌾 تواضع،زمینه فهمیدن و غرور،باعث محرومیّت است.«تَبْصِرَهً وَ ذِکْری لِکُلِّ عَبْدٍ»
💥زاری و انابه به درگاه خداوند،لازمه عبودیّت است.«عَبْدٍ مُنِیبٍ»
💧 باران،وسیله حیات و برکت زمین است.نابودی آفات،رویش گیاهان،لطافت هوا و جاری شدن چشمه ها،از خیرات و برکات باران است.«مُبارَکاً»
🌴در میان میوه ها،خرما حساب دیگری دارد.(درخت خرما جداگانه نام برده شده است) جَنّات/وَ النَّخْلَ
⛈رزق انسان باید زمینه ی بندگی او باشد.«رِزْقاً لِلْعِبادِ»
🌧برای بیان معقولات،از محسوسات استفاده کنیم. أَحْیَیْنا بِهِ بَلْدَهً مَیْتاً /کَذلِکَ الْخُرُوجُ
🌴کارهای الهی از جامعیّت ویژه ای برخوردار است؛خداوند،صنعت و حکمت و معرفت و هدایت را بهم درآمیخته است.(بلندی نخل و زیبایی شکوفه هایش،نشانه صنعت و هنر الهی است.رزق بودن میوه ها،نشانه حکمت الهی و از زمین مرده این همه سرسبزی و محصول پدید آوردن، زمینه هدایت و معرفت انسان به قدرت الهی بر رستاخیز است.) باسِقاتٍ/.نَضِیدٌ/رِزْقاً/ کَذلِکَ الْخُرُوجُ
🔛تلاوت تصویری سوره ق ۶تا۱۱