روز چهارشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_امام_موسی_کاظم_علیه_السلام و #امام_رضا_علیه_السلام و #امام_جواد_علیه_السلام و #امام_هادی_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
💠💠💠💠
بسم الله الرحمن الرحیم
دوباره صبح شد
یک شروع تازه
زمانی برای با هم بودن
مهرورزی را دوره کردن
اززندگی لذت بردن
گل خنده به یکدیگر هدیه دادن
شروع همه اینها با سلام بر مولایمان
امام زمان عجل الله
🖐السلام علیک یا صاحب الزمان 🖐
--------------------------
🙏کوتاهترین #دعا برای بزرگترین آرزو
#اللهمعجل لولیک الفرج. 🙏
🌹چرا صوفیگری و درویشی در اسلام حرام است؟🌹
#یک_آیه_یک_تدبر
🔹بخش دوم🔹
💠6💠 چرا خداوند مخالف هوای نفس است در حالی که در آیه 15 سوره جاثیه میفرماید: «مَنْ عَمِلَ صَالِحًا فَلِنَفْسِهِ» هر کس کار نیک کند به نفع نفس خود کرده است؟
🔆 اگر کسی مراد از عبادت و عمل صالح را رسیدن به نفس خود باور کند، آن فرد از حالِ اجتماع، غافل شده و در گوشهای به ریاضت و رهبانیّت خواهد پرداخت. در حالی که اراده و سنّت خدا برای امر به معروف و نهی از منکر کردن انسانها در جامعه از سوی هم است. در چنین جامعهای که هر کس دنبال کسب لذت نفس در عبادت باشد، فساد جامعه را فرا خواهد گرفت. انسان عمل صالح را باید برای رضای خدا انجام دهد و خدا سود نفس او را از این عمل صالح به او برمیگرداند؛
📌 مانند کارمندی که باید درآمد را به خزانه واریز کند و حقوق او از خزانه برگشته و از این درآمد بخورد.
🔆 کسی که لذت عبادت را در رد شدن از روی آتش ببیند، از لذت انجام عمل صالح، محروم میماند و تمایلی به انجام عمل صالح اصلاً ندارد.
این گروه به صرف اینکه شراب نمیخورند و دروغ نمیگویند و... در خود احساس غنی بودن میکنند و خود را مقرّب به خدا میدانند، در حالی که از لذت عبادت واقعی مانند نماز و مناجات و گریه و وصال حق، شیطان آنها را محروم میکند.
💠7💠 در تصوّف و صوفیگری، درویش گمراه میشود؛ چون ذکر را برای نفسش و برای رد شدن از روی آتش میگوید نه برای رسیدن به خدا و حتی شیطان در خواب، بعضی ذکرها را به آنها یاد میدهد و آنها بدون اینکه خدا را بشناسند روزی هزار بار ذکر خاصی را میگویند و از آنجا که این اذکار موکّل شیطانی هم دارند و چون آنها دنبال نفس هستند،
شیطان نفس آنها را برایشان میرساند و میگوید مثلاً حالا این سیخ را از دهانت فرو کن، کیف کن و بین مردم نمایش بده و آنها را دور خودت جمع کن و صوفی با انجام این کارها لذت میبرد و به این فکر نمیکند که این کارها چه فضیلتی برای او و چه تأثیری در توحید او دارد؟
🔆مهم این است که ذکری که گفته میشود برای هوای نفس نباشد و خالص برای رسیدن به خدا باشد و در سیر آفاق و انفس، خود به خود ذکر و نامی که برای انسان خوب میآید و آن را دوست دارد، از قالب معرفت بر او وارد شده و به او القا شود؛
📌 مثلا کسی در فردی علمی میبینید و او را استاد خطاب میکند؛ چون به حقیقتی به نام علم در وجود او پی برده است و این علم برای هر دوی آنها مفید است؛ پس گفتن آن اسم هم مفید است اما اگر کسی، فردی را اصلاً ندیده باشد یا دیده اما زیبایی در او ندیده باشد و بگوید او زیبا و جمیل است، از گفتن این اسم فایدهای نصیب هیچکدام نمیشود و گفتنش صحیح نیست.
🔆 پس اینکه برخی فکر میکنند ذکر این است که اسمی از اسمای خداوند چندین مرتبه به شکل پیدرپی گفته شود در حالیکه نمیدانند اینطور ذکر گفتن چه فایده و فضیلتی برای آنها خواهد داشت، این همان ذکر عاریتی و لقلقه زبان است و این ذکر را باید کنار گذاشت و به ذکر حقیقی رسید.
🌼 ذکر حقیقی، ذکر و نامی است که در سیر آفاق و انفس خود به خود، برای انسان خوب بیاید و آن را دوست داشته و معرفت آن را کسب کرده و به او القاء شده باشد و این ذکر خالص برای رسیدن به خدا باشد و موجب ترک هوای نفس در او بشود.
پایان
داستان ها و پندهای اخلاقی
بسم الله الرحمن الرحیم
خداے خوبم
ممنونم ڪہ یڪبار دیگر
لذت بیدار شدن را بہ من چشاندے
ممنونم ڪہ راحت نفس میڪشم
ممنونم ڪہ با چشمانم دوبارہ طلوع
خورشید را میبینم
ممنونم که دوباره میتوانم سلام به مولایمان داشته باشم
🖐 سلام بر مـــهدے 🖐
------------------------
✨کوتاهترین #دعا برای بزرگترین آرزو
#اللهم عجل لولیک الفرج. ✨
روز پنجشنبه طبق روایات متعلق است به #امام_حسن_عسکری_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
باعرض سلام وادب خدمت همراهان گرامی مدافعان حریم ولایت
باادامه حکمت سوم نهجالبلاغه درخدمت شما بزرگواران هستیم
آنگاه امام در سومین جمله اشاره به آثار فقر در زندگى انسانها مى کندو میفرماید ؛
3_ فقر شخص زیرک را از بیان دلیلش گنگ مى سازد ؛
(وَ الْفَقْرُ یُخْرِسُ الْفَطِنَ عَنْ حُجَّتِهِ)
از یک سو افراد فقیر در خود احساس حقارت مى کنند و هر اندازه فَطِن و باهوش باشند بر اثر این احساس حقارت از گفتن حرف حساب خود و دفاع از حقوق خویشتن باز مى مانند و از سوى دیگر چون مى دانند بسیارى از مردم براى سخنان آنها بهایى قائل نمى شوند چون غالباً دنیاپرستند و براى افراد ثروتمند شخصیت قائلند همین احساس سبب مى شود که فقیران نتوانند حرف حق خود را بیان کنند.
درباره آثار سوء فقر و تنگدستى روایات زیادى از معصومین علیهم السلام وارد شده که حتى فقر را در سرحد کفر معرفى کرده اند و این به سبب آن است که پیروان خود را براى مبارزه با فقر تشجیع کنند
در دنیاى امروز نیز در مقیاسهاى عظیم این حقیقت به چشم مى خورد که دولتهاى ثروتمند و زورگو با شجاعت سخنان باطل خود را همه جا مطرح مى کنند در حالى که دولتهاى فقیر از رساندن حرف حساب خود به گوش جهانیان عاجزند.