🔸گفتارگاه: #حضرتزهرا(سلاماللهعلیها) نماد واقعی #جهاد و ایستادگی است. او در سختترین شرایط، با دلی پر از #ایمان و ارادهای آهنین، به حمایت از #حق و #حقیقت پرداخت. در روزهایی که جامعه اسلامی با چالشهای فراوانی روبرو بود، حضرت زهرا با شجاعت و صبر، در کنار پدر بزرگوارش، پیامبر اکرم (ص)، به دفاع از اصول و ارزشهای اسلامی پرداخت.
او در عرصههای اجتماعی و خانوادگی نیز جهادگر بود. در تربیت فرزندانش، حمایت از همسرش امامعلی(علیهالسلام)، و دفاع از حقوق مستضعفان، همواره پیشگام بود. #حضرتزهرا(س) به ما آموخت که جهاد تنها مختص میدان جنگ نیست، بلکه در هر لحظه از زندگی، با صبر و استقامت میتوان به مبارزه با ظلم پرداخت.
او الگویی است برای همه ما که چگونه با #ایمان و تلاش، میتوانیم در برابر سختیها ایستادگی کنیم و به حق و حقیقت پایبند باشیم.
✍🏻 ۱۴ آذر ۱۴۰۳
🔹@GoftarGah
درگیریهای داخلی؛ آفتی بر امنیت ملی در برابر تهدیدات خارجی
🔸گفتارگاه: #خاورمیانه به مثابهی یک پازل پیچیده و پر از تکههای گمشده است. از یک سو، تروریستها به عنوان زخمهای عمیق این منطقه در #حما و #حلب و دیگر نقاط، در حال تلاش برای ایجاد هرج و مرج و بیثباتی هستند. از سوی دیگر، #اسرائیل در پی تغییر معادلات قدرت و شکلدهی به آیندهی خاورمیانه به نفع خود است. این در حالی است که #ترکیه در حال خنجر زدن به دنیای اسلام و تضعیف #محور_مقاومت است. #آمریکا نیز با نقشههای خود در پی شکست این محور و تحمیل ارادهاش بر #جمهوریاسلامی است. در این میان، اروپا در تلاش است تا با بستن دست و پای جمهوری اسلامی، آن را در موضع ضعف قرار دهد.
اما در این میان، در داخل #ایران، وضعیتی کاملاً متفاوت به چشم میخورد. عدهای از افراد که به نظر میرسد جنگ ندیده هستند، به جای #اتحاد و همبستگی در برابر تهدیدات خارجی، در حال نزاع و درگیریهای داخلی هستند. این افراد به جای تمرکز بر چالشهای جدی که کشور با آن مواجه است، به #رئیسجمهور حمله میکنند، #رئیسمجلس را میزنند و #فرماندهاننظامی را مورد انتقاد قرار میدهند.
این وضعیت نشاندهندهی یک بحران عمیق در درک امنیت و ثبات در کشور است. باید به این نکته توجه کرد که در شرایطی که دشمنان بیرونی در حال برنامهریزی برای تضعیف ما هستند، درگیریهای داخلی و عدم همبستگی، تنها به نفع آنها خواهد بود.
✍🏻 ۱۵ آذر ۱۴۰۳
🔹@GoftarGah
گفتارگاه
۱
🔸گفتارگاه: در روزهایی که شهرهای #سوریه یکی پس از دیگری به دامان تروریستهای #تحریرالشام میافتند و سایه سقوط دولت سوریه بر سر این سرزمین گسترده میشود، این پرسش در ذهن بسیاری از ما شکل میگیرد که چرا #ایران در این مقطع حساس، اقدام مؤثری برای مقابله با این گروه تروریستی انجام نمیدهد. آیا واقعاً ایران به عنوان یک بازیگر کلیدی در منطقه، دست روی دست گذاشته و نظارهگر این تحولات است؟
اگر به تصاویر ۱، ۲ و ۳ نگاهی بیندازیم، میتوانیم به بخشی از پاسخ این سوالات دست یابیم. اما بیشک، دلایل دیگری نیز در این میان وجود دارد که نیاز به بررسی و تحلیل دقیقتری دارند.
✍🏻 ۱۷ آذر ۱۴۰۳
🔹@GoftarGah
گفتارگاه
نقش انتخاب دمشق در مواجهه ایران با بحران سوریه؛ ضرورت درک واقعیتها به جای سرزنش
🔸گفتارگاه: در این مقطع زمانی، نوع مواجهه #ایران با بحران #سوریه باید بهعنوان یک انتخاب از سوی دمشق در نظر گرفته شود، نه صرفاً طراحی و اراده ایران. این نکتهای است که در روزهای اخیر، تحلیلگران و چهرههای رسانهای با گرایشهای سیاسی مختلف به آن اشاره کردهاند. امید است که بلاگرهای جوان سیاسی نیز این واقعیت را درک کنند که هر اتفاقی که در منطقه میافتد، نباید به پای دولت مسعود گذاشته شود و نباید #جمهوریاسلامی را به خیانت به #مقاومت متهم کرد.
واقعیت این است که سوریه به عنوان یک بازیگر مستقل، تصمیمات خود را میگیرد و ایران تنها در راستای حمایت از این انتخابها عمل میکند. درک این نکته، ضروری است تا از ایجاد یک روایت نادرست و یکسویه درباره نقش ایران در بحران سوریه جلوگیری شود. هر تحولی که در این کشور رخ میدهد، باید در بستر واقعیات سیاسی و اجتماعی آن تحلیل شود و نه بهعنوان یک تقصیر از سوی ایران.
✍🏻 ۱۷ آذر ۱۴۰۳
🔹@GoftarGah
گفتارگاه
تحلیلهای سطحی و مسئولیتهای ملی
🔸گفتارگاه: ۱ـ اگر دولت #سوریه ارادهای برای #مقاومت نداشت، نمیتوانیم تمام بار را بر دوش دیگران بگذاریم. قرار نیست که #سپاه یا دیگر نیروهای نظامی #جمهوریاسلامی نقش ارتش #بشار_اسد را ایفا کنند. در سیاست، هر کشوری مسئولیت تصمیمات خود را بر عهده دارد. آیا جمهوری اسلامی در غیاب دولت قانونی سوریه مسئولیتی برای حفظ نظامی که رهبرش فرار را بر قرار ترجیح میدهد، دارد؟
۲ـ این نوع تحلیلها به زیر سوال بردن کل نظام و تلاشهای آن منجر میشود این کار بیانصافی است، و موجب تضعیف روحیه نیروهای خودی میشود.
۳ـ #نمایندگان_مجلس باید در تحلیلهای خود دقت و عمق بیشتری داشته باشند. اینگونه اظهارات نه تنها به واقعیتهای موجود توجه نمیکند، بلکه به نوعی به بیاعتباری خود فرد نیز منجر میشود. در چنین شرایطی، انتظار میرود که نمایندگان با دیدی کلان و واقعبینانه به مسائل نگاه کنند و از سادهانگاری پرهیز کنند.
✍🏻 ۱۹ آذر ۱۴۰۳
🔹@GoftarGah