✍اعدامی که دیر شد: نگاه کلان و راهبردی به یک اعدام.
📌چندروزی است که شاهد واکنشهای مختلف از سوی حوزویان به انجام یک اعدام از سوی قوه قضاییه هستم.
فردی که در بحبوحه اغتشاشات، تحت عنوان محاربه اعدام شد (محسن شکاری) و تعجب همه را برانگیخت.
🔸علت این تعجب، به نوع نگاه غلط به این مسئله بازگشت می کند که خود قوای مقننه و انتظامی ما مقصرند.
🔹مسئله این است که مدت زیادی است که با تلاش غربیان و دنباله روان داخلی شان، نظام قدرت و امنیت در کشور به صورت نانوشته و غیر رسمی تغییر کرده است.
🔻درگذشته در راس هرم امنیت، نیروی انتظامی و مسلح کشور قرار داشت که مسئول برقراری امنیت کشور بودند.
🔻اما سالهاست طیفی از نیروهای مسلح شکل گرفتند که موازنه قدرت و امنیت را برهم زده است.
🔻این طیف به صورت نهادینه شده در جامعه به اعمال قدرت می پردازد. مردم ما هم ناچارا آن را پذیرفته اند و در مناسباتشان آن را ناخواسته لحاظ می کنند.
🔻برای مثال سالها است مردم ما با دیدن هر نوع دعوا و مرافعه ای، سعی می کنند خود را از معرکه تنش جدا کنند و حتی برای جداسازی مرافعه کنندگان هیچ تلاشی نکنند. چون احتمال قوی می دهند که مرافعین مسلح (به سلاح گرم و سرد) باشند؛ حتی اگر طرف مقابل یک زن باشد؛ یا روحانی باشد یا یک فرد مظلومی.
🔻و تاسفبارتر اینکه در بسیاری از موارد، حتی اگر خود فرد در معرض چنین دعوایی قرار گیرد، تسلیم طرف مقابل شده و انتظار کمک آنی از کسی ندارند و حتی به علت ترس از مزاحمت بعدی، راضی به اطلاع رسانی به پلیس نیست.
🔻این وضعیت در کشور ما به صورت نهادینه شده، ساری و جاری بوده است؛ اما اتفاقی که اکنون افتاده و موجب شده این مسئله خود را به صورت ویژه نشان دهد، این است که در یک حادثه ای (اعتراضات و اغتشاشات اخیر)، منافع این دسته با منافع توده ای از مردم عادی که زخم خورده این طیف ارازل نیز هستند، باهم گره خورده است و اکنون این ارازل نقش سپاه و ارتش را برای آن توده از مردم بازی می کنند.
🔻بنابراین مسئله ما یک فرد نیست؛ بلکه یک طیف مسلحی است که در کشور ما شکل گرفته و با کاهلی قوای انتظامی و قضاییه و تاحدودی همراهی دولت پیشین، هر روز بیش از دیروز احساس قوی تر شده است. بنابراین این اعدام ها باید قبل از این گره خوردگی منافع صورت می گرفت؛ تا ما شاهد چنین اوضاعی نباشیم.
@Gofteman_f_h
▪️▪️▪️▪️
هدایت شده از بیداری ملت
🔴فتنهها در نهایت بهنفع انقلاب و کشور تمام میشود.
⏪ آیتالله میرباقری: در فتنههایی که برای انقلاب اسلامی پیش میآید، پالايش و تهذيب و شدتِ خلوصی در جامعه پیش میآید و لایههایی از ناخالصیهای اجتماعی زدوده میشود.
▪️اگر انقلاب اسلامی در درونش، پیوسته خلوص پیدا نکند و بنا داشته باشد که ناخالصیها را با خود حمل کند، و به لوازم این ناخالصیها ملتزم باشد، با خطر انحلال تدریجی مواجه خواهد شد.
▪️در فتنههایی که در مسیر حرکت انقلاب اسلامی اتفاق میافتد، پالایشی در درون جبهۀ انقلاب اسلامی رخ میدهد. روشن است که باید تمام توان جبهۀ انقلاب به کار گرفته شود که در این فتنهها، ریزشهای انقلاب اسلامی حتیالمقدور کمتر شود و رویشها افزایش يابد و هزینۀ عبور از یک مرحله به مرحله بعدی برای انقلاب اسلامی هزینه قابلقبولی باشد، اما اين بدان معنا نیست که این هزينهها، بر علیه انقلاب اسلامی و به ضرر آن است! این هزینهها لازمۀ پیشرویهای انقلاب به شمار میرود. ممکن است برخی اینطور تلقی کنند که با این حوادث، انقلاب اسلامی تضعیف میشود! ولی به نظر میرسد با پالايش، تهذيب و شدت خلوصی که در درون انقلاب اسلامی به وجود میآید، ناخالصیهای انقلاب اسلامی حذف شده، و از اين رو، سبکبالتر و شکوفاتر از گذشته به پیش خواهد رفت و سرانجام به نهادينه شدن بیشتر جریان انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی خواهد انجاميد.
▪️به عبارت بهتر، همانگونه که اگر انقلاب اسلامی درگیری با کفر را به بیرون از مرزهای خود نَبَرَد و در داخل مرزهای فرهنگی و عقیدتی دنیای استکبار با انها نجنگد، نمیتواند تداوم يابد، اگر در درون نيز پیوسته خلوص پیدا نکند و بنا داشته باشد که ناخالصیها را به همراه بکشد و به لوازم ناخالصیها ملتزم باشد، با خطر انحلال تدریجی مواجه خواهد شد.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰گفتگوی صمیمانۀ علیرضا پناهیان با تازه مسلمانان آمریکای لاتین
#تصویری
@Panahian_ir
✍جهان در دست آینده نگاران:
🔹با توسعه رو به جلوی ارتباطات، جهان طوعا و کرها (خواه و ناخواه) به سمت یکپارچه سازی و جهانی سازی پیش می رود. دیر یا زود دارد؛ اما سوخت و سوز ندارد.
💠قطعا در این جهانی سازی، اینکه گفتمان چه کسی غالب باشد، رقابت درون گفتمانی و جنگ های برون گفتمانی (تمدنی) درخواهد گرفت.
🔹در این جنگ ها، کسی پیروز است و می تواند گفتمان خود را غالب کند که در سه مولفه ذیل کوشتا باشد:
۱. آینده گرایی: یعنی کسی که بیشترین انگیزه و دغدغه را برای آینده دارد.
۲.آینده پژوهی:
۳. آینده نگاری: تلاش در جهت تغییر و ساخت آینده.
🔹آینده نگاران، نه پاسخ دهندگان به حوادث واقعه، بلکه حادثه سازان و سازندگان آینده هستند.
💠متاسفانه با اینکه شیعه با داشتن آرمان مهدویت، بزرگترین پیشران و موتور محرک (آینده گرایی، آینده اندیشی و آینده نگاری) را دارد، اما این آمریکائی ها بودند که در دهه های اخیر گوی سبقت را در این زمینه ربودند و به همین دلیل قدرت اول شدند.
@Gofteman_f_h
▪️▪️▪️▪️
هدایت شده از روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاش این جمعیت امروز مدینه بودند تا پیکر حضرت مرضیه سلام الله علیها شبانه و غریبانه تشییع نمی شد
قدم مردم منطقه رومشکان شهرستان کوهدشت توتیای چشمم که اینچنین از شهدای گمنام استقبال کردند
✍ حجتالاسلام سرلک
🏴 @Roshangari_ir
🏴 rubika.ir/Roshangari_ir
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 بدرقه باشکوه سربازان وطن
این عکس رو قاب کنید و در اتاق همه مسئولان بگذارید تا هرروز به آن نگاه کنند تا انرژی و غیرت پیدا کنند برای خدمت بهاین مردم غیور....
چه جمعیتی، چه صفی، چه قطاری از جمعیت آمده اند تا تابوت یک شهید گمنام را بدرقه کنند
این عکس یعنی "ما ملت شهادتیم"
روستای پردنجان، از توابع فارسان چهارمحال و بختیاری
#تشییع_شهدای_گمنام
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از شناختی. تبیینی ،تحلیلی
recording-۲۰۲۲۱۲۲۲-۱۲۳۶۴۷.mp3
16.74M
⭕️ سخنان جذاب و کاربردی حاج حسین یکتا در جمع طلاب و روحانیون مدرسه علمیه معصومیه قم .👆👆
🔻تحلیلی متفاوت از مسائل جنگ ترکیبی از نگاه مکتبی
🆔eitaa.com/gozenesh
🆔eitaa.com/podmani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صدای این کلیپ را هم ببندید. هیچ چیزی هم ذیل آن ننویسید، فقط نگاه کنید معجزه «انسان انبیاء» را
@social_theory
هدایت شده از فخاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاضی دادگاه فدرال آمریکا حکم کرد: نتيجه گيری امروز ما اين است که تدريس نظریه علمی آفرينش هوشمند در مدارس به عنوان بديلی برای نظريه تکامل در کلاس های علمی در مدارس دولتی ناقض قانون اساسی است.
هدایت شده از فخاری
✍️خطر تجربه گرایی.
🔹برخی گمانشان از تجربه گرایی بر این است که می خواهند با روش آزمون تجربی به کشف حقایق پدیده ها برسند.
💠اما واقعیت چیزی فراتر از اثبات چند گزاره تجربی است. تجربه گرایی یک پارادایم است. یعنی اهداف و مقاصدی دارد و در راستا و متناسب با آن، الگوی فکری و عملی در همه ابعاد (هستی شناختی، معرفت شناختی و روش شناختی) ارائه می دهد.
💢هدف تجربه گرایی، توسعه حیات مادی (مادیگرایی) است. در این دستگاه، توسعه و تحول شرایط مادی اهمیت بسیار دارد. بخاطر همین دانش فنی و کاربستی در این پارادایم بسیار پیشرفت کرده است.
💠این پارادایم چون تجربه گرایی را برای رسیدن به مقصود خاصی (توسعه حیات مادی و لذتگرایی اومانیستی) انتخاب کرده است؛ هرجاکه به نفعش نباشد، زیر میز تجربه گرایی و روش علمی می زند.
🔹خطر تجربه گرایی صرفا به این نیست که مثلا یک هستی شناسی و خدای مادی ارائه می دهد؛ بلکه خطر این پارادایم و دستگاه فکری این است که الگوهای خود را با روش ها و ایده های مختلف به کاربست می رساند.
💠بنابراین نه تنها با نظریات -حتی علمی و تجربی- که مخالف اهداف شان هست؛ مثلا نظریه آفرینش هوشمند، مخالفت می ورزد و یا از ورود روشهای دینی به عرصه مدیریت جامعه جلوگیری به عمل می آورند؛ بلکه دست به کارهای خطرناک برای تحقق باورهای خود می زند.
✔️مثلا برای حذف انگیزه های خداگرایی که به باور آنها افیون توده ها و ناشی از ترس بشر بوده و صرفا با گذشته زمان در ژن بشر نهادینه شده است، دست به تراریختگی انسان می زنند.
یا مطابق منطق لذتگرایی، دست به ساختار انسان در جهت رسیدن به شهوت بیشتر می زنند.
✔️یکی از فرضیاتی که در خصوص شیوع ویروس کرونا مطرح بوده است، همین فرضیه کاشت احتمالی میکروچیپ ها به وسیله واکسن برای کنترل ژنتیک بشر بوده است. والله اعلم.
♦️در این راستا از سالها قبل ژنم همه ملت ها حتی ایرانیان را استخراج کردند و برای آنها مشغول برنامه ریزی، آینده پژوهی و آینده نگاری هستند.
@Gofteman_f_h
♦️♦️♦️♦️♦️
هدایت شده از S Kh
جناب آقای فخاری این تجربهگرایی نیست؛ ماتریالیسمه. و تمام علما و دانشمندان و فلاسفهٔ جهان مدرن ماتریالیست نیستند.
هدایت شده از فخاری
بنده درس پس می دهم. اما ظاهرا آنچه امروز بر فلسفه جهان غرب حاکم است، فلسفه پست مدرن است که اصول اساسی ان نسبی گرایی و نتایج حاصل از آن ساخت گرایی و پراگماتیسم است. شما اخلاق و علم را نسبی بدان؛ اما خدا را هم قبول داشته باش و به کلیسا برو؛ چه تأثیری دارد؟ امروزه در غرب تدریس نظریه آفرینش هوشمند خلاف قانون و جرم تلقی می گردد؛ اما نظریه تکامل و بیگ بنگ که هنوز به لحاظ علمی هم ثابت نشده است، به مثابه اصول اعتقادات تعصب و تصلب ورزیده می شود.
هدایت شده از S Kh
عزیز مایید و داریم تبادل اطلاعات و گفتگو میکنیم.
در پست مدرن هم گرایشهای گوناگون الحادی و الهی، مثل تمام دورههای تاریخی هست. و اتفاقا یکی از ویژگیهای مثبت پسامدرن بازگشت جهانی به دینه.
در این زمینه مقالهای دارم تحت عنوان «ضرورت دین از منظر مدرنیسم و پستمدرنیسم» که در قبسات چاپ شده و در دسترسه.
اما در رابطه با ممنوعیت آموزش نظریهای که اشاره کردین:
اولا اطلاعی ندارم اگه سندی هست لطفا ارایه کنید.
ثانیا، ممکنه مربوط به ایالتی خاص باشه.
ثالثا، همونطور که اشاره کردین خلاف قانون ممکنه باشه و توجیهش هم شاید نگرانی جهان مدرن از بازگشت به عصر حاکمیت کلیسای قرون وسطا بر فرهنگ جامعه باشه. بعبارت دیگه هر تصمیمی را در کانتکست خودش باید تحلیل کرد.
نشانههای چنان حال و هوای سکولاریستی امروزه در جامعهٔ ما هم بخاطر برخی خطاهای حاکمیتی که به نام دینه کم و بیش قابل مشاهده است.
بقول معروف مارگزیده از ریسمان سیاه و سفید هم میترسه.
اما در رابطه با نسبیگرایی: نسبیگرایی دو نوعه: منفی و مثبت.
نسبیگرایی منفی، مساوق با شکاکیته.
اما نسبیگرایی مثبت، بمعنای متکامل بودن معرفته.
انسان مدرن از نظر معرفتشناختی مبتلا به رئالیسم خام بود اما انسان پسامدرن در مسیر رئالیسم پویا داره سیر میکنه.
در کل، همانطور که پیش از این هم اشاره کرده و در سخنرانی خود در همایش حوزه و مدرنیته تا حدودی مفصل توضیح دادهام: متأسفانه تلقی ما از جهان مدرن، هم ناقصه و هم در خیلی زمینهها خطاست.
ما همانطور که بقول شهید مطهری بشدت نیازمند بازشناسی و نقد معرفت دینی موجودیم محتاج بازشناسی جهان مدرن هم هستیم.
هدایت شده از فخاری
✍باز هم درس پس می دهم:
اما به نظر می آید، دست برداشتن از رئالیسم خام و پوزتیویسم، و روی آوردن به پست مدرنیسم و نسبی گرایی، هیچگاه به معنی دست برداشتن از تجربه گرایی و روی آوردن به دین نبوده است.
💠 بلکه نهایتا به رویکرد ترکیبی و جامع گرایی در تجربه گرایی معتقد شدند.
🔹 البته تجربه گراها از ریسمان سیاه و سفید دین می ترسند؛ چون از حضور مجدد دین که مخالف مقاصد آن ها است وحشت دارند. بدین منظور از دوره حاکمیت کلیسا، هیولایی چندسر ساخته اند و به مردم تحویل داده اند و هر روز بر این وحشت می افزایند.
💠نماد حاکمیت تجربه گرایی منحط را می توان در سیاست ها و قوانین که آیین اصلی و روح حاکم بر جوامع هستند دید. فمینیسم، هم جنس بازی قانونی، ازدواج با محرم و ...، نماد بارز آیین پست مدرن است که هر روز فراگیرتر می شود.
🔹 مدرنیسم دروازه ای برای پست مدرنیسم بود و پست مدرنیسم دروازه ای برای آیین شیطان پرستی.
هدایت شده از S Kh
بله، اینم یک تحلیله اما تحلیل دیگر هم هست.
در کل، در مواجهه با غرب و جهان مدرن سه رویکرد وجود داشته:
۱. غربزدگی،
۲. غربستیزی،
۳. نقد غرب.
من طرفدار نقد آن هستم و اینو راه درست میدونم.
هدایت شده از S Kh
بله، اینم یک تحلیله اما تحلیل دیگر هم هست.
در کل، در مواجهه با غرب و جهان مدرن سه رویکرد وجود داشته:
۱. غربزدگی،
۲. غربستیزی،
۳. نقد غرب.
من طرفدار نقد آن هستم و اینو راه درست میدونم.
هدایت شده از S Kh
جهان مدرن بشدت تشنهٔ معنویته. لذا اگه بجای تقابل، سیاست تعامل را انتخاب میکردیم بخاطر ظرفیت و سرمایهٔ فرهنگیای که داریم؛ از هر نظر موفقتر بودیم. اما متاسفانه افتادیم در مسیر تقابل سیاسی و خروجیش شده وضع فعلی.
مزیت ما در مواجهه با جهان مدرن در ظرفیت فرهنگی است نه توان هستهای.
مخالف توان موشکی و هستهای نیستم اما اولویتهارو ندیدیم.
هدایت شده از فخاری
✍به حکم انسان بودن، انسان هرچه از معنویت دور شود، خلا معنویت همچنین در او حس می شود؛
اما انسان مدرن تشنه معنویت نبوده، بلکه تشنه ثروت و مادیت بوده است. اصولا پیشران و موتور محرکه اصلی توسعه مدرن، رقابت و حرص بر سر ثروت و قدرت بوده است.
اصولا آنها ما را که داعیه دار پیشرفت همراه با عدالت و ایثار هستیم را انسانهای مالیخولیایی می دانند.
اساسا با ما به همین دلیل در جنگ هستند.
ما هیچگاه شروع کننده درگیری با آنها نیستیم و نبودیم.
آنها برای توسعه قدرت خود ما را استعمار کردند و اکنون به جهت جهانی سازی تفکر خویش ما را مانع می پندارند و جنگ و تحریم و ترور را بر ما تحمیل می کنند.
اصولا فضایی برای گفتگو با ما نگذاشتند.
هدایت شده از S Kh
تکیه و تمرکز شما بر یک بعد غرب و جهان مدرنه. در حالی که غرب و جهان مدرن، فقط اقتصاد و سیاست و نظامیگری نیست.
بعد دیگر غرب و جهان مدرن انبوه اندیشمندان و متفکران متاله و انساندوست و اندیشههای با ارزش و گرانسنگ اوناس که اتفاقا خیلی هم به ما نزدیکه.
خطای ما اینه که این بعد و سرمایهٔ بزرگو رها کردیم و باهاشون ارتباط نگرفتیم و تعامل نکردیم و از ظرفیتشون برای صدور پیام انقلاب استفاده نکردیم و صرفا بر طبل تقابل و تحریک سیاسی کوبیدیم.
هدایت شده از فخاری
✍سخن بنده برایند و کلیت غرب هست که این کلیت و برایند خود را در سیاست ها، راهبرها و قوانین نشان می دهد.
و الا عموی بنده هم مدتی در غرب زندگی می کرد و انسان خوبی هم بود.
✔️اسلام ستیزی راهبرد اصلی حاکم بر دنیا غرب است.
✔️لذتگرایی مادی، فلسفه اصلی و حاکم بر غرب است.
✔️سلطه و استعمار رویکرد حاکم بر کلیت غرب است.
و....