8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا امام رضاع ❤️
یا امام رضا ع💕
✅چهارشنبه های امام رضایی
:
چندی پیش سوار تاکسی شدم.راننده تاکسی مرد محترمی بود که ۶۰سال سن داشت و بسیارشاد بوداو با مسافران با شادی برخورد میکرد.
یکی از مسافران از او پرسید با وجود ترافیک و شغلی که خسته کنندست چطور میتواند شاد باشد؟ جواب راننده برایم جالب بود.
گفت من 4فرزند دارم. 2دختر و 2پسر که همه تحصیل کرده اند در حالیکه هرگز به درسشان رسیدگی نکردم
گفت رمز موفقیتش این بوده که بشدت هوای همسرش را داشته و به او توجه و محبت خاص میکرده و فقط نیازهای همسرش را برآورده کرده است.
گفت همسرش را همیشه خوشحال و راضی نگه میداشت و درعوض همسرش همیشه پرانرژی بود و با تمام قوا به بچهها و منزل و هر کار دیگری رسیدگی میکرد.
میگفت زنها تواناییهای موازی دارند
و میتوانندچند کار را در منزل باهم مدیریت کنند. کافیست آنها را راضی و خوشحال و تحت توجه و محبت کافی نگه داری تا هر کاری از آنها بربیاید.
او معتقد بود اگر باطری قلب همسرتان را شارژ نگه دارید میتوانید با آرامش به کارتان رسیدگی و باخوشبختی زندگی کنید. چون همسرش از جان و دل، بقیه امور را سرپرستی خواهد کرد.
💌به نظرم حق با اوست؛ رمز موفقیت او میتواند، رمز موفقیت بسیاری از مردها باشد....
💌
📝
چرا خویشتن داری به واسطه ی روزه داری به پرورش صفات اخلاقی خوب دیگر منجر نمی شود؟
همواره سرزنشی متوجه دینداران است که این چه نماز و روزه ای است که در شما صفات خوب اخلاقی دیگر را ایجاد نمی کند، پس نماز و روزه ی شما حقیقی نیست، اما مسئله این است که نماز و روزه لزوما ربطی به پرورش صفات نیک اخلاقی دیگر ندارد!!!! و این حرف از اساس اشتباه است.
و این موضوعی است که هم دینداران و هم غیر دینداران را به اشتباه می اندازد. چرا؟ با مثال توضیح می دهم.
شاید افرادی را دیده باشید که در برابر غذا بسیار خویشتن دار هستند اما در مقابل دود و مخدرات یا خشم خود کنترلی بر خویش ندارند.
کوهنوردانی را دیده اید که نسبت به ساعت ها کوهپیمایی خسته و گرسنه صبوری می کنند اما از همان کوه که پایان می آیند در یک معمولی ترافیک صبوری ندارند،
افرادی هستند که شجاعت بسیار در مواجه با خطرهای واقعی (مثل ارتفاع)دارند اما در ارتباطشان با دیگران شجاعت نه گفتن ندارند،
افرادی قدرت حل پیچیده ترین مسایل ریاضی را دارند اما در برابر حل مسائل زندگی خود ناتوانند.
مهارت های انسانی ما موضوعی و تخصصی رشد می کنند نه کلی و عمومی. ما تصوری از یک من یکپارچه و درونی داریم که وقتی یاد می گیرد ساعت ها گرسنگی را تحمل کند، حالا می تواند بر خشم بر حسادت بر خساست نیز مهار بزند، این مانند این است که بگوییم اگر کسی ریاضیات بیاموزد حتما ادبیاتش هم خوب شود.
روزه داری ممکن است توان خویشتن داری فرد را صرفا در این ماه (با شرایط محیطی و روانی )را افزایش دهد، زیرا اغلب پس از این ماه دوباره به همان الگوی عادتی خود باز می گردند( بماند که عده ای از روزه داران در این ماه هم اضافه وزن پیدا می کنند). اما بر حوزه های دیگر رفتاری چنان که می بینیم تاثیر چندانی ندارد.
زیرا دیگر ویژگی های رفتاری به آموزش و خاص خود نیاز دارند، درمان کمر درد به درمان معده درد منجر نمی شود.
این سوتفاهم به خودسرزنشی شدید دینداران و دیگر سرزنشی غیردینداران تبدیل می شود
دین نه طبیب و نه ریشه مشکلات اخلاقی انسان هاست، بلکه تربیت، ژنتیک، دیدگاه هاو ده ها عامل دیگر دخیل هستند. دین صرفا قرار است حوزه ی معنویات را ارتقا دهد نه حوزه ی اخلاق را، که میان این دو ممکن است اشتراکاتی باشد اما در عین حال حوزه هایی جداگانه اند. فردی که می خواهد با نماز و روزه پرخاشگری خود را درمان کند هم درمانده می شود و از دین ناامید و هم راه درمان را نمی یابد،مانند آنکه می خواد با ورزش کردن هنرمند شود، در نهایت از ورزش هم بیزار می شود.
گاهی یک قرص اعصاب از سالها نماز و روزه برای بهبود خلق فرد موثرتر است😜
👤دکتر ناصر سبزیان پور
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به خانومه گفتم حجابت رو رعایت کن