🔻مشکل داشتن کجایش ایراد دارد؟
تنها کسانی مشکل ندارند که در گورستان آرمیده اند.
🌱مشکلات نشانه زندگی هستند.
🌱مشکلات نشانه این هست که تو داری تلاش می کنی.
🌱مشکلات یعنی دنبال تغییر زندگیت هستی.
🌱مشکلات یعنی تو میخوای که عوض بشی.
ما در سایه مشکلات رشد میکنیم...
و قویتر میشویم.
مشکل داشتن نشانه زنده بودن توست.
•یادت باشد مشكلات همیشگی نیستند.
•تاریخ انقضا دارند...
•همه حل میشوند ...
به شرطی که بخواهیم و اراده کنیم و آموزش ببینیم و یه تکونی به خودمون بدیم.
ما بین افرادِ حسود باچهره های صمیمی زندگی میکنیم، هرکسی دوست شما نیست!
به هر کسی هر حرفی رو نزنید، هر چیزیو تعریف نکنید، همه جزئیات زندگیتون رو به اشتراک نزارید، روابط عاطفیتون رو برای هرکسی شرح ندید، شما نمیدونید اما بعضی ها از شکست های شما خوشحال میشن!
🌱کریستوفر مورلی رمز موفقیت رو اینجوری شرح میده:
«هر روز چیزی رو بخون که هیچکس دیگه نمیخونه؛
به چیزی فکر کن که کس دیگهای بهش فکر نمیکنه؛
و کاری رو بکن که هیچکس جرأت انجام دادنش رو نداشته باشه.
خوب نیست که ذهنتون دائما با آدمها هم عقیده باشه...»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچوقت به تهش فکر نکن
چون ممکنه برسی به غم ...
┄┅✶❤✶┅┄
شاد باشین
هدایت شده از کانال گلچین تاپ ترینها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱
من به جای همه،
برای اون لبخندهایی که خیلی وقتا از روی قوی بودنت زدی بهت میگم:
تو بی نظیری…
این قوی بودن کار هر کسی نیست♥️
🖌
هدایت شده از کانال گلچین تاپ ترینها
⚖ حقوقی
♦️فرق تفکیک و افراز چیست؟
هرچند بعضی از حقوقدانان و وکلا و یا اهل قانون ممکن است فرقی بین افراز و تفکیک قائل نباشند و در بعضی از قوانین هم متاسفانه بین افراز و تفکیک خلط شده باشد ولی باید گفت که افراز و تفکیک دارای دو مفهوم حقوقی است که به بیان آن می پردازیم .
اصطلاح تفکیک که در حقوق جدید ایران پدید آمده است از جهاتی با مفهوم افراز و تقسیم مشابهت دارد.
تفکیک:تفکیک در عرف ثبتی عبارت است از تقسیم مال غیر منقول به قطعات کوچکتر مثلا زمین به متراز 5000 متر که مالک یا مالکین آنرا به قطعات 500 متری تفکیک تقسیم می کنند.
افراز:افراز در اصطلاح قضایی و ثبتی عبارت است از جدا کردن سهم مشاع شریک یا شرکا و یا به تعبیری دیگر افراز عبارت است از تقسیم مال غیر منقول مشاع بین شرکا به نسبت سهم آنان.
تقسیم:
تقسیم اعم است از تفکیک و افراز و غیر آن. مثلا هرگاه کسی فوت کند ترکه او بین ورثه تقسیم می شود و این ترکه شامل اموال منقول وغیر منقول می شود ولی در این موارد اصطلاح تقسیم ترکه بکار برده می شود نه افراز یا تقسیم.
♦️فرق تفکیک و افراز:
1)در تفکیک لازم نیست ملک غیر منقول مشاع باشد یعنی یک نفر که مالک 6 دانگ زمین بزرگی است می تواند انرا به قطعات کوچکتر تفکیک و تقسیم کند همانطور که اگر چند نفر مالک آن باشند می توانند آنرا تفکیک کنند اما در افراز لازم است که ملک مشاع باشد و در مورد تقسیم ملک غیر مشاع و غیر مشترک این اصطلاح به کار نمی رود.
2)اگر ملک مشترک و مشاعی تفکیک شود حالت اشاعه و اشتراک آن از بین نمی رود یعنی پس از تفکیک نیز شرکا در هر قطعه ای به نسبت سهم خود مالکیت دارند. امادر افراز سهم شریک مشخص و معین می شود و از حالت مشاع بودن و اشتراک خارج می شود.
3)در افراز ملک بر مبنای سهام شرکا تقسیم می شود مثلا اگر زمینی بین دو نفر مشترک باشد باین نحو که یکی از آنها 2 دانگ و دیگری 4 دانگ آنرا مالک باشد د ر موقع افراز آن زمین به دو قسمت متساوی تقسیم نمی شود بلکه به دو قسمتی که ارزش یکی از آنها دو برابر دیگری باشد تقسیم می شود. اما اگر ملک مشاعی تفکیک گردد معمولا تفکیک بر اساس میزان مالکیت شرکا صورت نمی گیرد بلکه به ترتیبی که مثلا فروش قطعات سهل تر باشد انجام می شود.
4)چون در افراز باید سهم شریک متقاضی افراز مشخص و جدا شود ممکن است بین شرکا بر سر صحت افراز و مطابق بودن یا نبودن آن با میزان مالکیت مشاعی شریک اختلاف حاصل شود لذا تعیین تکلیف نهایی آن با دادگاه و مراجع قضایی است اما تفکیک چون عنوان تشخیص و تمییز حق و جدا کردن سهم مالک مشاعی را ندارد لذا هیچوقت جنبه قضایی نداشته و همواره در صلاحیت اداره ثبت است.
عزم و اراده.mp3
2.58M
همه ما شکست هایی را در زندگی می خوریم ، ولی وقتی چیزی برای از دست دادن ندارید ، عزم و اراده تنها سلاح شما برای موفقیت خواهد بود. رو به جلو حرکت کنید و تسلیم نشوید ، تلاش های خود را ترک نکنید. فرد مصمی شوید و عزم و اراده خود را برای کارآفرینی و خلق رویاهای خود بسازید. این پادکست را گوش دهید و سخنان انگیزشی آن را به خاطر بسپارید.
انسان ماشین اثبات باورهاشه
باید ابتدا به واقعیت ذهنی برسید تا بعد به واقعیت فیزیکی تبدیل بشه
برای همینه که وقتی توپ طلا رو به لیونل مسی بعنوان بهترین فوتبالیست دنیا دادند. تعجب نکرد و ذوق زده نشد و فقط خوشحال شد.
چونکه بارها و بارها این صحنه رو قبلا توی ذهنش تجربه کرده بود.
آیا شما صحنه های موفقیتهاتون رو در ذهنتون میبینید ؟
چه حسی دارید اون لحظه ؟