4_5803237640010466891.mp3
866.3K
🔸ترتیل صفحه ۲۴۶ با صدای استاد حامدولی زاده
🔸مقام : کرد
🛑 فایل بدون ترجمه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2936537296C81b5114eb4
4_5803237640010466892.mp3
1.62M
🔸ترتیل صفحه 246 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام کرد
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
قرآن ترجمه المیزان
سوره 12
سوره مبارکه يوسف
صفحه 246
يَا بَنِيَّ اذْهَبُوا فَتَحَسَّسُوا مِنْ يُوسُفَ وَأَخِيهِ وَلَا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ ۖ إِنَّهُ لَا يَيْأَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلَّا الْقَوْمُ الْكَافِرُونَ (87)
اى پسرانم! برويد آن گاه از يوسف و برادرش جست و جو کنيد و مبادا از رحمت خداوند نوميد شويد ; زيرا حقيقت اين است که از رحمت خدا جز گروه کافران ، نااميد نمى شوند>. (87)
فَلَمَّا دَخَلُوا عَلَيْهِ قَالُوا يَا أَيُّهَا الْعَزِيزُ مَسَّنَا وَأَهْلَنَا الضُّرُّ وَجِئْنَا بِبِضَاعَةٍ مُزْجَاةٍ فَأَوْفِ لَنَا الْكَيْلَ وَتَصَدَّقْ عَلَيْنَا ۖ إِنَّ اللَّهَ يَجْزِي الْمُتَصَدِّقِينَ (88)
پس آن گاه که بر او وارد شدند ، گفتند: <اى عزيز! به ما و خانواده ما سختى رسيده است و سرمايه اى ناچيز آورده ايم پس پيمانه را به تمام و کمال به ما پرداخت کن و بر ما صدقه عطا کن ; زيرا خداوند صدقه دهندگان را سزا مى دهد>. (88)
قَالَ هَلْ عَلِمْتُمْ مَا فَعَلْتُمْ بِيُوسُفَ وَأَخِيهِ إِذْ أَنْتُمْ جَاهِلُونَ (89)
گفت: <آيا دانستيد با يوسف و برادرش چه کرديد زمانى که شما نادان بوديد؟> (89)
قَالُوا أَإِنَّكَ لَأَنْتَ يُوسُفُ ۖ قَالَ أَنَا يُوسُفُ وَهَٰذَا أَخِي ۖ قَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَيْنَا ۖ إِنَّهُ مَنْ يَتَّقِ وَيَصْبِرْ فَإِنَّ اللَّهَ لَا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ (90)
گفتند: <آيا تو قطعاً خودت يوسفى؟> گفت: <من يوسفم و اين برادر من است. همانا خداوند به ما نعمتى بزرگ داد ; زيرا حقيقت اين است هر که تقوا پيشه سازد و شکيبايى ورزد [پاداش او ضايع نمى شود ; چرا که ]خداوند پاداش نيکوکاران را تباه نمى کند>. (90)
قَالُوا تَاللَّهِ لَقَدْ آثَرَكَ اللَّهُ عَلَيْنَا وَإِنْ كُنَّا لَخَاطِئِينَ (91)
گفتند: <به خدا سوگند! که يقيناً خداوند تو را بر ما برترى داد و ما قطعاً گنهکار بوديم>. (91)
قَالَ لَا تَثْرِيبَ عَلَيْكُمُ الْيَوْمَ ۖ يَغْفِرُ اللَّهُ لَكُمْ ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ (92)
گفت: <در اين روز هيچ ملامتى بر شما نيست. خداوند که مهربان ترين مهربانان است ، شما را ببخشايد ; (92)
اذْهَبُوا بِقَمِيصِي هَٰذَا فَأَلْقُوهُ عَلَىٰ وَجْهِ أَبِي يَأْتِ بَصِيرًا وَأْتُونِي بِأَهْلِكُمْ أَجْمَعِينَ (93)
اين پيراهن مرا با خود ببريد و بى درنگ آن را بر چهره پدرم بيفکنيد که بينا خواهد شد و همه خانواده خويش را نزد من آوريد>. (93)
وَلَمَّا فَصَلَتِ الْعِيرُ قَالَ أَبُوهُمْ إِنِّي لَأَجِدُ رِيحَ يُوسُفَ ۖ لَوْلَا أَنْ تُفَنِّدُونِ (94)
و آن گاه که کاروان بيرون شد ، پدرشان گفت: <همانا من بوى يوسف را مى شنوم ، اگر مرا پيرى سست انديشه نشمريد>. (94)
قَالُوا تَاللَّهِ إِنَّكَ لَفِي ضَلَالِكَ الْقَدِيمِ (95)
گفتند: <به خدا سوگند! همانا تو در کژروى و خطاى ديرينه ات ثابت مانده اى>. (95)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۴۶🌷
اوج بزرگواری:
حضرت یعقوب كه سالها از فراق و جدایی فرزندِ دل بندش یوسف رنج كشیده بود، اکنون از دوری بنیامین و پسر بزرگ ترش به شدّت اندوهگین شد و به سبب گریه ی شدید و پی درپی، بینایی خود را از دست داد. در روایتی از امام باقر نقل شده كه یعقوب ـ كه پیامبر خدا بود ـ در ملاقاتی شگفت انگیز با فرشته ی مرگ، از او پرسید كه آیا جان یوسف را گرفته است یا خیر. فرشته ی مرگ به او پاسخ داد كه جان یوسف هنوز گرفته نشده. یعقوبِ پیامبر در این هنگام فهمید كه یوسفِ عزیزش هنوز زنده است. پس پسران خود را مأمور كرد كه در سفر پیش رویشان به مصر برای گرفتن غلّه، با امید به خدا، دنبال یوسف و برادرش بنیامین نیز باشند و از حال و روز آن ها خبر بگیرند. بدین ترتیب، كاروان كنعان، برای سوّمین بار به سوی مصر رهسپار شد. این بار، برادران یوسف، با شرمساری در محضـر عزیز مصر حاضر شدند و فروتنانه از او تقاضا كردند كه به حال زار آنان رحم كند و در آن وضع قحط و کمبود مواد غذایی، سهم گندم ایشان را بدهد، و در صورت امكان، قدری بیشتر از سهمشان هم به آنها كمك كند. در این هنگام، یوسفِ قدرتمند به آنان فرمود: آیا به یاد دارید كه پیشتر چه رفتار بدی با یوسف و برادرش بنیامین داشتید؟ برادران یوسف با شنیدن این سخن، از حركت باز ماندند و با حیرت و شگفتی به چهره ی عزیز مصر چشم دوختند.
آری، شخص دوّم كشور قدرتمند مصر، همان برادر كوچكشان بود كه روزی با سنگدلی تمام او را كتك زدند و در قعر چاه انداختند تا دیگر هیچ یادی از او باقی نماند. در اینجا آنان فهمیدند كه علاقه ی شدید پدر به یوسف بی دلیل نبوده، و او بنده ی برگزیده و خاص خداست. پس با سرافكندگی، زبان به اعتراف گشودند و از برادرشان طلب بخشش کردند. شاید در آن هنگام، برادران یوسف منتظر بدترین مجازات ممكن بودند؛ ولی در كمال شگفتی مشاهده كردند كه برادرشان از آنان درگذشت و حتّی از خدا خواست كه از گناه آنان درگذرد. آنگاه از آنان خواست كه به كنعان باز گردند و تمامی افراد خانواده و نزدیكان خود را نزد او بیاورند تا در پناه حكومت مصر، در آسایش و راحت زندگی كنند. جالب توجّه اینكه پس از بازگشتِ برادران یوسف نزد یعقوب و اعترافشان به اشتباهات گذشته، حضرت یعقوب نیز با بزرگواری تمام، عذرخواهی آنان را پذیرفت و از خدا برایشان طلب بخشش كرد. آری، چشم پوشی از خطا، و گذشت و بخشش خطاكار، و پاسخ دادن بدی با خوبی، یكی از ویژگی های والای مردان خداست كه تنها با خودسازی فراوان و لطف خدا به دست می آید. در آیات 34 و 35 سوره ی فصّلت می خوانیم:
خوبی و بدی برابر نیستند. بدی را با بهترین شیوه و با برخورد خوب بزرگوارانه پاسخ ده كه با این برخوردِ خوب و نیكو، ناگاه كسی كه میان تو و او دشمنی است، با تو دوست می شود؛ چنان كه گویی دوستی نزدیك و صمیمی است؛ و این ویژگی را تنها كسانی به دست می آورند كه با خودسازی و پرهیزكاری، در برابر اخلاق بد پایداری كرده، بهره ی بزرگی از ایمان و تقوا داشته باشند. در سخنان پیشوایان ما نیز این ویژگی، یكی از خصلت های عالی و پسندیده برشمرده شده است. در روایتی از پیامبر گرامی اسلام می خوانیم:
«شما را باخبر می کنم از بهترین صفات در دنیا و آخرت: عفو و بخشش كسی كه به تو ستم كرده؛ برقراری رابطه با كسی كه از تو گسسته؛ نیكی كردن به كسی كه به تو بدی كرده؛ و لطف و بخشش به كسی كه تو را از لطف خود محروم کرده است.»
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیدوارم
امروز زندگی
به سازتون برقصد...
🌺 سلام
صبح زیباتون بخیر
✨🌹 🌴 💠 🌴 🌹 ✨ 🌹 ✨ 🌹
34.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢قطعا سحر نیست!
📖سوره مبارکه شعراء آیات ۴۸-۴۴
🎤استاد عبدالباسط
🔸فأَلْقَوْا حِبَالَهُمْ وَعِصِيَّهُمْ وَقَالُوا بِعِزَّةِ فِرْعَوْنَ إِنَّا لَنَحْنُ الْغَالِبُونَ ﴿٤٤﴾ فَأَلْقَىٰ مُوسَىٰ عَصَاهُ فَإِذَا هِيَ تَلْقَفُ مَا يَأْفِكُونَ ﴿٤٥﴾ فَأُلْقِيَ السَّحَرَةُ سَاجِدِينَ ﴿٤٦﴾ قَالُوا آمَنَّا بِرَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿٤٧﴾ رَبِّ مُوسَىٰ وَهَارُونَ ﴿٤٨﴾
🔹آنها طنابها و عصاهای خود را افکندند و گفتند: به عزّت فرعون، ما قطعاً پیروزیم! (۴۴) سپس موسی عصایش را افکند، ناگهان تمام وسایل دروغین آنها را بلعید! (۴۵) فوراً همه ساحران به سجده افتادند. (۴۶) گفتند: ما به پروردگار عالمیان ایمان آوردیم، (۴۷) پروردگار موسی و هارون! (۴۸)
🆔 🕊️ https://eitaa.com/gooorrrran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قطعه ای از تلاوت استاد سیّد متولی عبدالعال در مسجد امام حسین(علیه السلام) تهران - سال ۱۳۷۰
📖 سوره مبارکه نساء آیه ۷۹
🎼 نام مقام اجرا شده ؟؟
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2106130443C578d8ef0e0
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوت فرازی زیبا از سوره مبارکه انسان با صدای استاد هادی اسفیدانی.
اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج.
اللَّهُمَّ صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
🆔🕊https://eitaa.com/gooorrrran
🛑 #مقام_نهاوند 🛑
1- معنای لغوی : در لغت، نهاوند نام یکی از شهرهای ایران و همچنین نام شعبه یا نام پردهای از موسیقی آورده شده است.
2- گستردگی و پیشینه : نهاوند به عنوان یکی از قدیمیترین و زیبا و دلانگیزترین سبکهای موسیقی سنتی ایران است. این مقام همنام یکی از شهرهای ایران میباشد. در الجزایر به عنوان «دهاوی» و در ترکیه به اسم «بوسلیک یا فرحافزا» شناخته شده است. البته درمورد خواستگاه این مقام دو نظریه وجود دارد. عدهای آن را از کشور ایران، و عدهای دیگر خاستگاه آن را کشور هند میدانند این مقام به «نهوند» نیز مشهور است.
3- کیفیت آهنگ : نهاوند یکی از مقامهای متعادل و قابل مانور، دارای ماهیتی لطیف و منعطف از نظر لحنی بوده، و ظرافت و لطافت ویژهای را طلب میکند. به طوری که نه لحن خیلی خفیف از آن استنباط میگردد. بلکه ترکیبی از آنهاست. نهاوند نه مانند صبا و حجاز و رست دارای ریتم، لحن سنگین، بلند، موکد و گرم است و نه مانند سهگاه مهیج و محرک، بلکه میانهای از این مقامات میباشد و همچون دانهی مروارید در مقامات دیگر خودنمایی میکند.
4 - موضوع آیات : بهترین محل تلاوت آیات با این مقام داستانهای قرآن است. همچنین آیات توحید صفات الهی، نبوت خاصه، احکام و عبادات، اصحاب یمین و مومنین، اخلاق، پند، اندرز، حمد و ثنا، نقل اخبار، تحسین و تانی و صبر را نیز میتوان با آن تلاوت نمود.
5 - تاثیرات : مقام نهاوند مقامی بسیار لطیف و مانند نسیم سحرگاهان صورت شبزندهداران را نوازش میکند. برخی گوشههای آن حالت محبت و سرور و بهجت در نفس ایجاد میکند.
6 - جایگاه اجرا : این مقام با نغمیی رست و چهارگاه تجانس داشته و معمولاً پس از حجاز و سهگاه و صبا به این مقام منتقل میشوند.
7 - گوشهها و نغمههای فرعی : نهاوند مرصع ، نهاوند کبیر ، شوق آور ، فرحفزا ، عشاق مصری و ...
8 - قاریان برتر : تلاوتهای استاد مصطفی اسماعیل خصوصا در سورهی مبارکهی بقره. همچنین تلاوت سورهی مبارکه سباء توسط استاد منشاوی را میتوان از تلاوتهای برتر این مقام به حساب آورد
2- anbiya 1-9.mp3
561.9K
انبیا 1-9
🌹آموزش مقامات در تلاوت ترتیل
🗣استاد : راشد العفاسی
📚سوره : انبیاء: ۱- ۹
🎵مقام : نهاوند
💠نمونه : اول
3-baghara 177.mp3
300.6K
🌹آموزش مقامات در تلاوت ترتیل
🗣استاد : راشد العفاسی
📚سوره : بقره : ۱۷۷
🎵مقام : نهاوند
💠نمونه : دوم
4_5845812869131666895.mp3
1.6M
🟢قرار مقام نهاوند
🟩 استاد شحات انور
4_5845812869131666897.mp3
649.2K
🟡جواب جواب مقام نهاوند
🟨استاد شحات انور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوره آموزشی اقراء - جلسه پنجم
اخطاء حرف همزه- استاد مهدی حسنی
335.2K
نکاتی درخصوص تلاوت
مناسب افراد مبتدی
بابیان ساده توسط خادم القرآن مهردادنظامی
فایل صوتی شماره ۵
77.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 ترتیل : استاد حاج مهدی حسنی
حافظ و مقری قراءات عشر
▪️ اجرا : جلسه دَهُم کرسی تلاوت و آموزش تخصصی علوم قراءات قرآن کریم مشهد مقدس _ ۱۴۰۳٫۰۴٫۳۰
▪️ تلاوت : آیات ۵۷ تا ۶۰ سوره بقره
«صفحه(۹)مصحف رسم الخط عثمان طه»
▪️ به روایت : ورش از نافع مدنی
🔻 از طریق : شاطبیة ٫ الأزرق
🔻 با مد بدل : توسط
🔺 ذات الیاء : تقلیل (بلا خُلف)