eitaa logo
صدای ایران
94 دنبال‌کننده
849 عکس
1.1هزار ویدیو
13 فایل
آخرین اخبار ایران در شرایط فعلی جنگ همراه با نکات. و تحلیل
مشاهده در ایتا
دانلود
خداوند بر امامان عادل واجب کرده همچو طبقه ضعیف مردم باشند تا ندارى، فقیر را به سرکشی وادار نکند! امام علی ﷺ | خطبه ۲۰۹ نهج‌البلاغه |
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺پیام یکی از حاضران در تجمع پرشور حامیان جمهوری اسلامی در : «بچه‌های ایران، شما رو قسم میدم؛ خیابان رو خالی نکنید؛ خسته نشید» @groupig
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همین الان ، پدافند میدان انقلاب با ریزپرنده ها درگیر شد و ملت بجای اینکه بترسن با شجاعت تمام شعار دادند 😍🇮🇷
‌ ♨️ رئیس‌جمهور لبنان خواستار مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی شد رئیس جمهور لبنان: 🔹از جهان می‌خواهیم به ما برای اجرای طرح جدیدی برای برقراری آتش بس کامل با توقف همه تعرضات اسرائیل کمک کند. 🔹طرح جدید شامل کنترل فوری نیروهای مسلح بر مناطق تنش اخیر و مصادره هرگونه سلاح از آن مناطق است. 🔹طرح جدید مبنی بر آغاز مذاکرات مستقیم لبنان و اسرائیل تحت نظارت بین‌المللی و به طور همزمان با خلع سلاح حزب الله است.
🔺هشدار پزشکیان به مکرون: هر گونه مداخله می‌تواند تبعات سنگینی برای فرانسه در پی داشته باشد
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهم مهم تمام تلاش منافقین تحمیل صلح و آتش بس به جامعه است. استاد_شجاعی استاد_یوسفی
934.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ تصویری واضح از محل اصابت موشک ایرانی به قلب تل‌آویو
🚨گزارش ویژه | خنثی‌سازی ۳۰ انفجار همزمان در پایتخت؛ وقتی «بوی اسید» پرده از یک فاجعه برداشت 🏢 پاییز سال ۱۴۰۲، در یکی از مجتمع‌های مسکونی تهران، اتفاقاتی در حال رقم خوردن بود که می‌توانست به یک فاجعه ملی ختم شود. همه‌چیز از تیزهوشی «سعید»، یکی از ساکنان قدیمی مجتمع آغاز شد. او مدتی بود که استشمام مداوم بوی تند مواد شیمیایی و اسید را در راهروی طبقه پایین احساس می‌کرد؛ واحدی که به‌تازگی توسط چند جوان ناشناس اجاره شده بود. 🔎 بررسی‌های زیرچشمیِ سعید نشان می‌داد که ساکنان این واحد رفتار نرمالی ندارند. آن‌ها برخلاف سایرین،هیچ گاه زباله‌های خود را به موقع بیرون نمی‌گذاشتند و این کار را در نیمه‌های شب انجام می‌دادند. یک شب، پاره شدن اتفاقی یکی از این کیسه‌های زباله، توجه سعید را جلب کرد: کیسه‌ای پر از قطعات سیم، بردهای الکترونیکی و باتری‌های فرسوده. 📞 این شهروند آگاه، به‌جای بی‌تفاوتی، بلافاصله مشاهدات دقیق خود را به مراجع امنیتی گزارش داد. ورود به‌موقع نیروهای اطلاعاتی به این واحد مسکونی، منجر به کشف یک کارگاه بزرگ ساخت مواد منفجره و خنثی‌سازی ۳۰ بمب آماده برای انفجار در نقاط پرتردد تهران شد. 🛡 تروریست‌ها همواره تلاش می‌کنند در پوشش زندگی عادی و در دل محلات مسکونی مخفی شوند. تغییرات ناگهانی محیط، بوهای غیرعادی و دفع زباله‌های نامتعارف، نشانه‌هایی هستند که نباید نادیده گرفته شوند. در این پرونده، هیچ دوربینی به اندازه «چشمان تیزبین یک شهروند» نتوانست پازل یک توطئه را کشف کند. ☎️ امنیت، محصولِ یک مشارکت همگانی است. در صورت مشاهده هرگونه تحرکات مشکوک، خانه‌های تیمی یا رفتارهای غیرعادی در محله خود، مراتب را بلافاصله با شماره‌های ۱۱۳ (وزارت اطلاعات)، ۱۱۴ (سازمان اطلاعات سپاه) یا ۱۱۰ (پلیس) در میان بگذارید.
🛑پایگاه العدیری کویت که محل استقرار و تجمع سربازان آمریکایی و همچنین پایگاه بالگردی آمریکا است، به طور مستمر زیر آتش نیروی هوافضا، دریایی و زمینی سپاه و ارتش بوده و هست و تقریبا منهدم و از دور خارج گردیده است. اهمیت آن چیست؟ در سناریوهای تهاجم زمینی دشمن، بالطبع یکی از محورهای جدی، نفوذ زمینی از استان‌های نوار جنوبی کشور یا جزایر و یا حتی هلی برن در مرکز کشور است. شواهد جدی در این خصوص وجود داشته، هم تلاش عملی برای نفوذ و هم هدف قرار دادن مداوم خط ساحلی کشور که به عنوان هموارسازی زمین جهت ورود بی‌دردسر تفسیر می‌شود. اما در هر تهاجم این چنینی، پایگاهی که به دلیل نوع تجهیزات و افراد موجود در آن، مبداء خواهد بود همین پایگاه العدیری کویت است که با کوبیدن مستمر آن، طرح عملیاتی دشمن در خصوص نفوذ زمینی از جنوب خنثی‌ می‌شود. همین منطق، در اقلیم کردستان عراق در حال پیاده سازی است و علاوه بر زیر ضرب بردن مقرهای آشکار و نهان تروریست‌ها، پایگاه‌های آمریکایی اربیل و الحریر به عنوان پشتیبان هر نوع عملیات زمینی به صورت مداوم توسط ایران و مقاومت عراق تحت هجوم ترکیبی قرار دارند.
🔴 گمانه‌ها در منابع عبری درباره احتمال مرگ یا مجروحیت نتانیاهو برآورد بخش عبری خبرگزاری تسنیم از آغاز برخی گمانه‌ها مبنی بر احتمال کشته یا مجروح شدن نتانیاهو در منابع عبری زبان حکایت می‌کند. برخی از قرائنی که به این گمانه دامن زده از این قرار است: ۱- از آخرین فیلمی که از نتانیاهو در کانال شخصی او پخش شده نزدیک به ۳ روز و از آخرین تصاویری که از او منتشر شده، نزدیک به ۴ روز گذشته است و پس از آن معدود مطالبی که از قول نتانیاهو منتشر می‌شود، متنی است. ۲- تا پیش از آخرین فیلم از نتانیاهو، معمولا به صورت روزانه حداقل یک فیلم و حتی تا روزی ۳ فیلم از او منتشر می شد، اما عدم انتشار حتی یک فیلم طی ۳ روز به گمانه‌ها دامن زده است. ۳- بعضی منابع عبری نیز نوشتند که دو شب پیش (شب ۸ مارس) گزارش‌هایی منتشر شد مبنی بر اینکه حلقه امنیتی اطراف خانه نتانیاهو تشدید شده است؛ به‌ویژه برای مقابله با پهپادهای انتحاری. ۴- گفته می‌شود منتفی شدن سفر کوشنر(داماد ترامپ) و ویتکاف(نماینده ویژه ترامپ) به اسرائیل که قرار بود فردا صورت بگیرد، به همین دلیل بوده است. ۵- کاخ الیزه نیز در خبری که درباره گفتگوی تلفنی ماکرون رئیس جمهور فرانسه با نتانیاهو منتشر کرده، نگفته است که این گفتگو مربوط به چه روزی بوده است؟ ضمن آنکه از این گفتگوی ادعایی، صرفاْ متن منتشر شده است. این گمانه‌ها هنوز به صورت رسمی تایید یا تکذیب نشده است