eitaa logo
اقتصاد فرهنگی
5.9هزار دنبال‌کننده
7.4هزار عکس
3.7هزار ویدیو
139 فایل
در میانه‌ یک جنگ تمام عیار ترکیبی مطالب کانال کپی‌رایت ندارد! ارتباط: حسین عباسی‌فر @h_abbasifar تبلیغات حرام است! 😊 "دکتر نیستم" https://virasty.com/ABBASIFAR
مشاهده در ایتا
دانلود
امام خامنه‌ای: از دستگاههای حافظ امنیت و قوه‌ی قضائیه تا فعالان عرصه‌ی فکر و تبلیغ و تا آحاد مردم عزیز باید ید واحده‌ئی باشند در مقابل جریانی که به جان مردم و امنیت آنان و مقدسات آنان بی‌اعتنائی و بی‌احترامی روا میدارد. لینک فایل با کیفیت بالا: https://eitaa.com/h_abasifar/1873 💠 @h_abasifar (در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
ید واحده.png
179.7K
فایل با کیفیت بهتر پوستر
MASS MEDIAD TERRORIST آنچه امروز در ایران اتفاق می‌افتد رسما است. بیائید تروریست‌های رسانه‌ای را دنبال نکنیم. کیفیت بالا: https://eitaa.com/h_abasifar/1875 💠 @h_abasifar (در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
MASS MEDIA TERORIST.pdf
69.5K
پوستر MASS MEDIA TERORRIST
MASS MEDIA TERRORISM را دنبال نکنیم 💠 @h_abasifar (در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
MASS MEDIA TERRORIST.pdf
58K
پوستر MASS MEDIA TERRORIST
MASS MEDIA TERRORISM را دنبال نکنیم 💠 @h_abasifar (در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
MASS MEDIA TERRORIST 💠 @h_abasifar (در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
MMT.pdf
53.9K
پوستر MASS MEDIA TERRORIST
یکبار مساله را اینطور ببینید: سیصد سال پیش شیطان بازی ای را شروع کرد شیطان بزرگ متولد شد داشت همه‌ی دنیا را می‌گرفت ۴٣سال پیش انقلاب اسلامی جلوی او ایستاد ۴٣سال تلاش کرد تا جمهوری اسلامی را از سر راه بردارد اما ایران قویتر شد حالا لحظات آخر عمر شیطان است طبیعی‌ست پنجه ای هم به صورت این ملت قهرمان بکشد 💠 @h_abasifar (در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)
این ماجرای که تمام شود تروریستهای اقتصادی را هم معرفی خواهم کرد ترور عبدالملکی که هم قدرت خرید کارگر رو بالا برد هم نرخ بیکاری در ۶ ماهه اول امسال کم شد یک نمونه اش بود... 💠 @h_abasifar (در میانه یک جنگ تمام عیار ترکیبی)