🔶 خودرو و راهکار ما: آزادسازی تولید!
بازار خودروهای سواری دنیا به چند دسته تقسیم میشن:
۱. خودروهای اقتصادی (Economy car)
مثل تویوتا، هوندا، کیا، هیوندای، جیلی، فورد، فولکس واگن و...
۲- خودروهای لوکس (luxury car)
مثل بنز، BMW, پورش، لکسوس، آئودی
۳- خودروهای اسپرت مثل فورد موستانگ و دوج چلنجر، شورولت کامارو که البته خیلی زیاد نیستند و در واقع پایه گروه بعدی هستند:
۴_ خودروهای سوپر اسپرت مثل فراری، لامبورگینی، استون مارتین و...
۵. تیونینگ و سفارشیسازی
۶. کارکرده
این تولیدات در سه سطح انجام میشود
۱. کارخانهای (مقیاس بزرگ)
۲. کارگاهی (مقیاس متوسط)
۳. دستی (کوچک مقیاس)
هر کدام از این سطوح هم اقسام مختلف دارند که از آن میگذرم!
چند نکته:
نکته اول: مرز دانش خودرو در خودروهای دستساز است. (مثلا سوپراسپرتها دستسازند)
نکته دوم : تمام خودروسازیهای دنیا در هر سطحی که باشند مجوزهایشان پسینیست. یعنی دولت کاری به تولید ندارد. ولی بعد از تولید با بررسی استانداردها پلاک میکند به جز ایران و چند کشور معدود.
نکته سوم : حق تولید و کسب و کار جزء حقوق شهروندیست و کسی نمیتواند مانع آن شود
مثلا اگر من خواستم خودرو خودم را خودم بسازم شرعا کسی نمیتواند من را مجبور کند از دیگری بخرم
نکته چهارم : در تمام کشورهای داری صنعت خودرو (تولید نه مونتاژ) به مدت محدود ابتدا رقابت داخلی ایجاد شده است. اما در نظامهای سرمایهداری معمولا سریع بازار الیگوپولی میشود (انحصار چندگانه) و اجازه ورود مردم به این بازارها داده نمیشود.
نکته پنجم: صنعت خودرو فقط ساخت خودرو نیست. از دانشگاه گرفته تا قطعهسازی و فروش و بازاریابی و خدمات و ... را شامل میشود.
نکته ششم: در ایران بعلت دارا بودن منابع طبیعی و مواد اولیه و نیز نیروی کار متخصص و بیکار باید علاوه بر نگاه دانشبنیانیسم به صنعت خودرو نگاه اشتغالآفرینی هم داشته باشیم.
نکته هفتم: تیونینگ در صنعت خودرو در رده خودروسازی قرار میگیرد و ایران در این زمینه ظرفیت فوقالعادهای دارد
از مجموع نکات طرح شده نتیجه میگیریم:
باید #حق مهندسان و جوانان و تولیدکنندگان و سرمایهگذاران و کارگران ایرانی داده شود و آن این است که به راحتی بتوانند خودرو استاندارد #تولید کنند و پلاکشود.
واردات در کوتاه مدت انگیزه تولید و سرمایهگذاری را خواهد گرفت.
به مدت پنج سال انحصار تولید خودرو از ایرانخودرو و سایپا گرفته شود و این دو شرکت هم در قالب تعاونی فراگیر ملی به مردم واگذار شوند.
اجازه تولید و مونتاژ هر نوع خودرو، به گروههای تولیدی داده شود و اگر نتوانستند در عرض پنج سال به سطح رقابت برسند واردات به شکل مدیریت شده آزاد شود.
⭕️ جنگ شناختیاقتصادی: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
پارسال دهه فجر بود که این یادداشت را نوشتم. اعتراف میکنم که این جمله بنده غلط و از روی خوش خیالی بود: طبیعتا مافیای واردات خودرو به شدت منتظر هستند که چنین اتفاقی بیفتد اما قطعا مسئولین ما این کار را نخواهند کرد.
#عذرخواهی!
⭕️ جنگ شناختیاقتصادی: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
بیماری Q و IQ هلندی!
در سال 2005، تب Q در دو مزرعه بز شیری تشخیص داده شد و 2 سال بعد در جمعیت انسانی در جنوب #هلند ظاهر شد. تب کیو یک بیماری عفونی شبیه آنفلوآنزاست که از یک تب ساده گرفته تا هپاتیت و بیماری قلبی و ... را در دل خود جا داده است. شکل مزمن تب کیو تقریباً مشابه اندوکاردیت (یعنی التهاب پوشش داخلی قلب) است که می تواند ماه ها پس از عفونت رخ دهد. معمولاً در صورت عدم درمان کشنده است. سردرد شدید ، درد عضلانی ، درد مفاصل از جمله عوارض این بیماری است که البته در ۵٠ درصد موارد هم ابتدا به ساکن علامتی ندارد که بیمار تشخیص دهد به بیماری مبتلا شده است.
این عفونت هم مثل بسیاری از عفونتهای دیگر یک ویژگی مهم دارد: در سلول زنده رشد میکنند. در حقیقت میکروب یا انگل از بدن خود بیمار تغذیه میکند!
این نوع عفونتها در سطح جامعه هم میتوانند شبیه سازی شوند. یعنی اگر جامعه را بدن بیمار در نظر بگیریم افراد یا نهادهایی در جامعه میتوانند رشد کنند که باعث بیماری آن جامعه باشند اما همزمان از همان جامعه ارتزاق میکنند!
نمونه بارز این عفونتها در یک جامعه برخی از سلبریتیها هستند. مثل کسانی که در صدا و سیما و سینمای یک جامعه مشهور می شوند و به ثروت و شهرت می رسند اما پس از مدتی و در یک موقعیت حساس به یک بخشی از آن جامعه لگد میزنند.
نمونه دیگر برخی بانکها هستند که مستقیما از سرمایه مردم ارتزاق میکنند با بنگاه داری و تزریق پول در بازارهای خاص جهت سفتهبازی با ایجاد تورم از جیب همه مردم باز هم برمیدارند! در حقیقت با پول شما سرمایه شما را بالا می کشند!
ادامه: https://eitaa.com/h_abasifar/2484
ادامه از : https://eitaa.com/h_abasifar/2483
اما مهم تر از این عفونتها عفونت برخی صاحبان کرسی در دانشگاه ها هستند. آنها که در بستر آموزش رایگان دولتی رشد کرده اند و در دانشگاه دولتی و با ارتزاق از سرمایه ملی منافع مردم را ذبح میکنند. کسانی که در ایران پول نفت به حسابشان واریز می شود فقط به خاطر اینکه نسبت به بقیه مردم هوش ریاضی بیشتری دارند. اما آیا فقط هوش ریاضی است که فرد را شایسته بهره مندی از بیت المال میگرداند؟ خطای بزرگی که سالهاست دامن گیر کشور ما شده است، بدون در نظر گرفتن این مطلب که اساسا انسانها با تفاوتهایشان میتوانند جامعه تشکیل دهند. میتوان تصور کرد که انسان های یک شکل، چگونه در همان سال اول منقرض خواهند شد!
هوش های ٩ گانه گاردنر یکی از مشهورترین نظریات در این زمینه است. برخی تعداد این هوشها را تا ١٣ مورد هم گفته اند. (تصویر)
در ایران سالهاست که مهندسان و صاحبان هوش ریاضی در دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف بدون اینکه فهم و درکی از فرهنگ، دین، نظام اجتماعی، رسانه، نظام سیاسی داخلی و خارجی و اقتصاد سیاسی داشته باشند صرفا با اتکا به هوش ریاضی سعی میکنند آن چه فقط تکرار حرف های اقتصاددانان لیبرال مغرب زمین است برای ما نسخه بپیچند. نسخه هایی از جنس آبان ٩٨ که طعم تلخ آن همواره در کام مردم ایران خواهد ماند.
یکی از حرفهای تکراری و عفونی این جماعت از اقتصادخواندهها بیماری هلندی است. بیماری هلندی را اینگونه تعریف میکنند که اگر یک کشور با درآمد سرشار حاصل از مثلا نفت رو برو شود به جای اینکه برود سراغ تولید و صنعتی شدن می رود سراغ واردات برای مهار تورم و در نتیجه نرخ ارز را افزایش نمی دهد و صادرات و تولید صرفه نخواهد داشت و خلاصه سرمایه گذاران پولهایشان را می برند در بازارهای مسکن و زمین و امثالهم که قابل واردات نیست و این باعث میشود که تورم به این بازارها منتقل شود و اینها!
خلاصه آنکه اساسا نفت و گاز و اینها چیزهای بدی هستند و بو میدهند و بهتر است مفت بفروشیم تا درآمدمان خدای نکرده زیاد نشود. چرا که اساسا دولتمردان افرادی جاهل هستند که به جای آنکه در شرایط تورمی پولها را به سرمایه دارها بدهند تا بتوانند خوب سرمایه گذاری (بخوانید سفته بازی) کنند، می روند و قدری مایحتاج مورد نیاز مردم را وارد میکنند تا قدری نفس بکشند. البته که باید دولت با درآمد حاصل از فروش نفتِ گران به زیرساختها و تولید کمک کند ولی اینکه پیش فرض این نوکران نظام سرمایهداری این است که حتما دولت تصمیم اشتباه میگیرد و بهترین کار این است که پولها در قالب تسهیلات بانکی به بخش خصوصی تزریق شود تا آنها کیک اقتصاد را چاق کنند، چله کنند تا بعد بیایند و مردم از آن کیک تناول کنند! هم افسانهای است که فقط در جهت منافع عدهای معدود در جامعه سروده میشود. همان عدهای که این دسته از اقتصاددانها را تامین مالی هم میکنند. بورس هم میکنند. برایشان دانشگاه هم میزنند و در نهایت حلقهی در هم تنیدهی بانکداران و اقتصاددانان لیبرال و سرمایهداران بخش خصوصی به وجود میآید. همانها که دور یک میز شام مینشینند و "دنیای اقتصاد" را با کاغذ یارانهای میسازند!
اشتباه نکنید. ما نمیگوییم با ارز حاصل از فروش نفت خودرو و کالاهای لوکس و دسته بیل و اینها وارد کنیم! اینکه آن پولها به مثابه انفال هستند و باید به همه مردم تعلق بگیرند و نباید در دست اغنیا بچرخد بحثش مفصل است و در این مقال نمی گنجد!
اما اینکه مثل عفونت از همان پول به کسانی داده می شود که میگویند این پول نباید به مردم داده شود و باید یارانه زدایی کنیم و دستمزدها و حقوقها افزایش پیدا نکند و همه چیز گران شود و نرخ ارز بالا برود و ... خیلی دردآور است. حتی بیشتر از سردردهای شدید و دردهای عضلانی و درد مفاصل بیماری Q هلندی!
و دردآورتر اینکه مثل افرادی که دچار سرطان شده اند سلولهای سالم هم به سلول سرطانی اکسیژن رسانی کنند و در نهایت هم راه حل قصه چیزی نباشد جز #شوکتراپی!
همان ها که علت بیماری هستند در قالب فرشته های نجات وارد شوند و همان کاری را با کشور کنند که پینوشه در شیلی انجام داد به دست #بچههای_شیکاگو!
#حسین_عباسی_فر
⭕️ جنگ شناختیاقتصادی: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
رابطه مستقیم رشد شاخص بورس و تورم رو میبینید؟
#کاسبان_تورم #کاسبان_گران_سازی #کاسبان_سفره_مردم
پن: سرمایهداران بخشی از مردم را به بورس میبرند تا آنها (مردم) مدافعان ایشان (سرمایهداران) بشوند! مردم در مقابل مردم قرار بگیرند و آنها سودشان را از این میان برداشت کنند!
⭕️ جنگ شناختیاقتصادی: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجا آمریکاست! مهد نئولیبرالیسم!
دولت وظیفه ندارد به مردم خدمات برساند! (غیر از خیابان والستریت و امثالهم)
مردم باید چهاردست و پا از خانه بیرون بیایند تا زمین نخورند!
اینجا بهشت برخی غربندههای داخلی است!
نکته جالب ماجرا این است که در این شرایط زندگی سگی! باز هم سگش را رها نمیکند!
⭕️ جنگ شناختیاقتصادی: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
آخه 200 میلیارد دلار؟
خجالت نمیکشید؟
ثروت ولیّ جامعه مسلمین از 200 تریلیون دلار هم بیشتر است! تمام انفال مسلمین در دست اوست! این تازه اموال و مادیات است. میلیونها انسان جانشان را به او هدیه میدهند!
قدرت چند بچه پولدار دوزاری را با قدرت الهیِ سید و مولای ما مقایسه میکنید؟ شرم نمیکنید؟
⭕️ جنگ شناختیاقتصادی: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
مردمی سازی اقتصاد.mp3
9.09M
صوت؛ صحبتهای حسین عباسیفر در جلسه ستاد مردمیسازی اقتصاد در وزارت اقتصاد (1401/10/5)
🔶 مردمیسازی اقتصاد یعنی چه؟
🔶 بزرگترین مانع مردمیسازی وزارت اقتصاد است!
🔶 اصل 43 قا را رعایت کنید اقتصاد مردمی میشود!
🔶 بند ب سیاستهای کلی اصل 44 را رعایت کنید اقتصاد مردمی میشود!
🔶 اتاق بازرگانی را حذف کنید اقتصاد مردمی میشود!
🔶 بانکهای خصوصی را حذف کنید اقتصاد مردمی میشود!
🔶 مال مردم را به خودشان بدهید اقتصاد مردمی میشود!
🔶 خلاصه که به عدهای معدود بگویید جیب مردم را نزنند اقتصاد مردمی میشود!
⭕️ جنگ شناختیاقتصادی: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
🔻شورش پوتین علیه سرمایه داری در خدمت تحریم کنندگان غربی
در روسیه پول در میآورند، کشتی تفریحی و ملک در لندن و نیویورک میخرند
#پریسا_نصرآبادی
🔸در کنفرانس خبری پایان سال رئیس جمهور روسیه با خبرنگاران در کرملین، ولادیمیر پوتین در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران، سخنانی ایراد کرد که بیسابقه بود. او به صراحت علیه سرمایهدارانی که منافع شخصی را بر منافع ملّی ارجح میدارند سخن گفت و آنان را دشمن روسیه و مردم این کشور نامید.
🔹خبرنگار در ادامهی پرسشهای خود حول اقتصاد و تأمین اجتماعی روسیه، از پوتین پرسید:
در پایان هر سال، شما با صاحبان سرمایه و اَبَربنگاهداران روسیه ملاقات میکردید. اما امسال چنین نکردید. چرا؟ آیا اکنون شما تلاش آنان را متمرکز بر رشد سرمایهگذاریهای خصوصی [منافع شخصی] میبینید؟
🔸پوتین: «ببینید، بنگاههای تجاری و صنعتی نیز شرایط سختی را پشت سر می گذارند؛ ما و تمام مردم این را خوب میدانیم. اولاً همهی آنها تحریم شدهاند. چه بنگاههای غربی، چه غربگرا و چه غیرغربگرا، همگی تحت تحریم قرار گرفتهاند. برای چه؟ برای وادار کردن بیزنسها به مقابله با دولت.
🔹اما مردمی که در این کشور زندگی میکنند، باید در خدمت منافع ملّی باشند و این کشور نیز علاقهمند است که آنها به طور موثر کار کنند و مالیات بپردازند. آنها نباید کشتی تفریحی در خارج از کشور داشته باشند که دولتهای غربی مصادرهاش کنند یا صاحب قلعه در دریای مدیترانه و لندن باشند.
🔸نکته این است: اگر کسی اینجا زندگی کند و زندگی خود، فرزندان و خانوادهاش را به این کشور گره بزند، این یک بحث است.
🔹 اما اگر فردِ صاحب سرمایه و بنگاه، زندگانی شخصی خود را به این کشور گره نزند و صرفاً از اینجا پول دربیاورد تا زندگی خود را در خارج از کشور بسازد، این بحث دیگری است.
🔸این بدان معنی است که او برای کشوری که از آن درآمد کسب میکند و از آن منتفع میشود ارزش قائل نیست، بلکه برای آن مکانی که داراییها و حسابهای بانکی فربه او در آن قرار دارد [یعنی کشوری به غیر از روسیه] ارزش قائل است. اینجور اشخاص برای ما و [منافع ملّی روسیه] خطر ایجاد میکنند.
#سرمایه_دار_زالو_صفت
#ایران_پول_در_می_آورد_کانادا_سرمایه_گذاری_می_کند
🔻مکشوفات
@makshufateita
این پیام یکی از دانشجویان دانشگاه شریف است!!!
سلام و عرض ادب.
دوستانی که دنبال تضارب آرا هستند، اگر به دانشگاه شریف رفت و آمد دارند می توانند در «حلقه ی لمبدا» شرکت کنند. دوشنبه 30 آبان ساعت 18 اتاق فیزیک1 همکف دانشکده فیزیک
حالا موضوع چیه؟ بررسی کتاب حق به شهر و شهرهای شورشی نوشتهی دیوید هاروی
موضوع سخته؟
هاروی که استاد دانشگاه نیویورک است در این کتاب سعی دارد نشان دهد که چرا و چگونه جنبشهای شهری حق دارند که شهر و هر آنچه در آن و مربوط به آن هست را تغییر دهند و به شکلی مترقیانه فضای شهری را از نو تولید کنند، مسئلهای که با آنچه این روزها در کشورمان میگذرد ارتباط بسیار دارد.
✅ در دانشگاه شریف به صورت حضوری و مجازی جلسات کاملا برنامه ریزی شده می گذارند تا برهم زدن امنیت جامعه را تئوریزه کنند. آن وقت دوستان دیگر در فضای فانتزی خودشون هنوز در حمایت از بدیهیات به اشتراک نرسیدند.
دانشگاه شریف فقط اقتصاد نیست. نگرش لیبرال آن همه جا و همه کس را در دست گرفته. از بسیجی چند دهه قبل و منصب دار فعلی تا معمولی ترین دانشجوها. خطر این دانشگاه را چقدر باید گفت وقتی الگو و آمال همه دانشگاه های کشور شده. وقتی بقیه دانشگاه ها و اساتیدشان، بجز محدودی، از دانشجویان و اساتید شریف برای همه کارهایشان الگو می گیرند. سردست بلند می کنند و در مناصب مختلف می نشانند. در شریف منافع همه از بسیجی تا سکولار و اقتصاد خوانده تا مهندس به هم وصل شده. شریف دانشگاهیست که همیشه شبکه منسجم دانشجویی داشته و دارد. دیر می شود. خیلی دیر می شود...وقتی از استاد تا دانشجویش فقط ازین منصب به منصب دیگر می روند.
صحبت از این دقیق تر فقط بردن نام اشخاص و شبکه ها خواهد بود که حتما با ان برخورد شدید خواهد شد. شریف محل شبکه سازی شده چه برای اقتصاد دانهایش چه برای مدیرهای اینده، حتی برا مهندس ها....محلی که بشود ، در آرامش کامل تیم منسجم برای هر کاری! جمع کرد! دستان پشت پرده سیاست و اقتصاد و مدیریت...برای ادامه حیاتشان بدنه نخبگانی منسجم می خواهند، شریف همانجاست.
⭕️ جنگ شناختیاقتصادی: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
هدایت شده از حسین عباسی فر
بسمهتعالی
با استعانت از حضرت حق و حضرات معصومین علیهمالسلام گروه عمومی #اندیشکده_قصد، جهت هماندیشی، اطلاعرسانی، برگزاری جلسات مجازی و ارتباط با مردم عزیز راه اندازی شد.
امیدواریم در کنار شما و با همراهی شما دوستان، در راستای مطالبات مقام معظم رهبری، آرمانهای اصیل امام و انقلاب، عدالتخواهی و خدمت به مستضعفین و محرومین قدمی برداریم.
قوانین گروه جهت استفاده بیشتر خودِ عزیزان تنظیم شده است و از همه بزرگواران درخواست داریم تا به ما در مدیریت بهتر گروه کمک کنند.
🔶🔹🔶
١. احترام متقابل شرط لازم حضور در این جمع مومنانه است و توهین به دیگران چه در جمع حضور داشته باشند و یا حضور نداشته باشند، به هر شکلی ممنوع است.
٢ گفتگوهای دو طرفه در صورتی که بیش از ده پیام شود به قسمت پیامهای خصوصی منتقل شود و در گروه عمومی ادامه پیدا نکند.
٣. همهبزرگواران ظرفیت نقد را تا حد ممکن بالا برده و از عصبانیت بپرهیزند.
۴. گروه در شبانه روز چند ساعت به صورت محدود فعال میباشد تا بتوانیم به صورت منظم و مدیریت شده از حضور استادان عزیز حاضر در گروه بهرهمند شویم.
لینک گروه:
https://eitaa.com/joinchat/382075118C7691a2f941
کتاب اخبار الطوال مربوط به قرن سوم هجریه!
نویسنده این کتاب میگه ارسطو موحد بوده و اسکندر رو به یکتا پرستی دعوت میکنه و اسکندر یکتاپرست میشه و علیه داریوش که طاغوت زمانش بوده، قیام میکنه!
برخی حکمای شیعه جناب ارسطو رو جزء اولیای الهی به شمار میآورند و حتی پیامبر بودنش را طبق برخی روایات مطرح کرده اند.
این روایت از تاریخ کجا و آن روایتهایی که غربیها برای ما ساختند کجا!
⭕️ جنگ شناختیاقتصادی: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از صبح چند نفر این کلیپ را برای من ارسال کردند و نظرم را خواستند.
صریح عرض کردم که کاملا غلط است!
اولا اینکه بانک باید کاهش ارزش پول مردم را جبران کند!
وگرنه بانک از خدا میخواهد که سود ندهد به سپرده مردم!
این بزرگوار وکیل مدافع بانک است اما ظاهرا در حال نقد کردن است!
آیتالله حائری شیرازی میفرمودند نه تنها بانکها باید جبران کنند کاهش ارزش پولی که سپرده شده است را! بلکه دولت باید کاهش ارزش پول در جیب مردم را هم جبران کند!
چاپ پول یا خلق اعتبار بانکها هم ربطی به این قصه ندارد وقتی هشتاد درصد تسهیلات را بانکها به خودشان دادهاند!
تورم را گردن مردم انداختن چه سودی دارد نمیدانم؟!
نکته بعد اینکه اساسا رشد نقدینگی به خودی خود علت تورم نیست و اینکه بگوئیم علت تورم همیشه و همهجا در دولتهای مختلف رشد نقدینگی بوده تکرار طوطی وار مزخرفات فریدمن است که میگفت: تورم همیشه و همهجا یک پدیده پولی است. قبلا بارها در مورد غلط بودن این گزاره نوشتهام.
تورم در هیچجای دنیا یک پدیده پولی نیست! این گزاره برای این طراحی شده که مقصر تورم به جای اینکه سرمایهداران و دولتها معرفی شوند، خودِ مردم متهم شوند! و با این بهانه پول را از دست مردم در بیاورند و به بانکها و صاحبان ثروت و قدرت برسانند.
نکته نهایی هم اینکه دوستان انقلابی دقت کنند و هر کسی اول اسمش دکتر بود و اقتصاد خوانده بود و محکم حرف میزد لزوما حرف درستی نمیزند! کمی تامل کنید و حرف باطل را قربتا الی الله منتشر نکنید!
حرف درست ایشان فرادولتی بودن بانکها بود!
⭕️ جنگ شناختیاقتصادی: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
اقتصاد کوثری در برابر اقتصاد تکاثری
خداوند به پیامبرش میگوید به تو کوثر عطا کردیم (آنا اعطیناک الکوثر)که برکتش، عبادت خدا (فصل لربک) و قربانی (وانحر) است. ثمره یک #اقتصاد_کوثری بندگی خدا و انفاق است.
در مقابل #اقتصاد_تکاثری است(الهیکم التکاثر ) که به بیان قرآن سر از تفاخر (حتی زرتم المقابر) و مالاندوزی (وتکاثر فی الاموال) در میآورد
✍️نویسنده: محمدجواد توکلی
🔻عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/2777022496C4d8fb4a62f
✅ کوتاه در مورد مالیات بر عایدی سرمایه
⭕️ جنگ شناختیاقتصادی: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
🔹 قال رسولالله صلیاللهعلیهوآله:
لو کان الحُسن شخصاً لکان (لکانت) فاطمة بل هی اعظم (احسن)
🔹 اگر حُسن یک شخص بود قطعا فاطمه سلاماللهعلیها بود بلکه باز هم فاطمه از آن بهتر بود.
اینکه میگویند آن خوشتر ز حسن
یار ما این دارد و آن نیز هم (حافظ)
💠 @h_abasifar
#تبلیغات در یک پیامرسان مثل ایتا، عین بیعدالتی است. چه آن کسی که دارد تبلیغ میکند، حرف حق بزند! چه حرف باطل!
خرید و فروش مخاطب بر مبنای کدام فقه و شرعی انجام میشود؟ چه کسی گفته در یک فضای عمومی صدای بلندگوهای کسانی که پول بیشتری دارند باید بیشتر باشد تا صدای دیگران شنیده نشود؟
به همین خاطر شهید بهشتی بحث حُرمت تبلیغات را مطرح کردهاند.
اساسا اگر در جایی بتوان با پول، "قدرت" را خرید آنجا لیبرال سرمایهداری حاکم است. چه قدرت سیاسی باشد چه قدرت رسانهای و...
بگذریم از اینکه اساسا مالکیتِ "شخصی" رسانههایی مثل ایتا و بله و... علاوه بر اینکه خلاف قانون اساسی است، از لحاظ شرعی محل تامل جدی است.
قبلا خدمت دوستان ایتا عرض کردهام و باز هم عرض میکنم: تنها راهی که میتوانید به بزرگترین پیامرسان دنیا تبدیل شوید تعاونی کردن ایتاست.
اگر به اسلام اعتقاد راسخ دارید نترسید. ایتا را تعاونی اعلام کنید و تمام ملزومات تعاونی در اسلام را بپذیرید.
⭕️ جنگ شناختیاقتصادی: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
💢 مساله رسانه و قدرت؛ طواغیت رسانهای!
سوال۱: قدرت #فرهنگی حسن ریوندی با ۲۰ میلیون فالوئر بیشتر است یا وزیر ارشاد؟
سوال۲: قدرت #سیاسی حسن ریوندی بیشتر است یا یک نماینده مجلس؟
سوال۳: قدرت #اقتصادی حسن ریوندی بیشتر است یا یک استاندار؟
سوال۴: قدرت #اجتماعی حسن ریوندی بیشتر است یا یک متفکر و دانشمند؟
با کمی تامل میبینیم که:
📌 همینها در حال تغییر و تحول و جهتدهی به فرهنگ جامعه هستند.
📌 همینها با میلیونها مخاطب ارتباط دارند و از قدرت رسانه برای جهتدهی به افکار عمومی استفاده میکنند.
📌 همینها در زمان انتخابات رئیسجمهور تعیین میکنند.
📌 همینها برای مملکت تنش ایجاد میکنند.
📌 همینها قیمت ارز و طلا و... را بالا و پایین میکنند.
📌 همینها تقاضای مردم را مدیریت میکنند.
📌 همینها سبک زندگی میسازند.
📌 همینها عشق و نفرت تولید میکنند.
📌 همینها...
✅ کمی که تامل کنیم میبینیم اینها در حال حکمرانی هستند.
✅ کمی که تامل کنیم میبینیم اینها بیشتر از حکمرانان بدون طی یک فرآیند دموکراتیک! در حال حکمرانی هستند.
✅ کمی که تامل کنیم میبینیم اینها نه رای مردم دارند و نه تنفیذ ولیّ جامعه را!
✅ کمی که تامل کنیم میبینیم اینها مصادیق حاکمیت طاغوتند.
طواغیت رسانهای که در ساحات مختلف سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی نفوذ دارند و دخالت میکنند در حال که باید فقط یک حق رای داشته باشند مانند دیگران!
🔆 همین تاملات را داشتند بزرگان انقلاب که در قانون اساسی تولید و توزیعِ محتوای صوتی و تصویری به صورت "گسترده و انبوه" را منحصر میکنند در دست حاکمیت.
یعنی هم رسانه شخصی (نه خصوصی) محترم است و هم رسانه دولتی!
اما رسانههای خصوصی (رسانههای بزرگی که در دست معدودی افراد صاحب سرمایه باشند) هیچ جایگاهی در جامعه اسلامی نباید داشته باشند تا با وجود عدالت رسانهای بتوان صدای مظلومین و محرومین را به گوش مسئولین رساند و به جای مطالبات بیارزش مرفهین بیدرد همچون آزادیِ برهنگی و... مطالبات مستضعفین و پابرهنگان در رسانهها منعکس شود.
⭕️ جنگ شناختیاقتصادی: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
❓❓❓ یکی از سوالهای رایجی که همیشه از ما پرسیده میشود این است که:
آیا شما راهکاری هم برای حل مشکلاتی که نظام سرمایهداری بوجود آورده است و آنها را نقد میکنید، دارید❓❓❓
پاسخش مفصل است❗️
خلاصهاش میشود: بله ✅
در مورد بعضی از آن مسائل مثل خودرو و مسکن و تورم و بیکاری و تولید و... قبلا در کانال نوشتهام 🖌
اما یک نکته مهم را فراموش نکنید!
📌هر چیزی نقد میشود لزوما جایگزین ندارد!
یعنی:
⭕️ گاهی نبودن یک امر غلط خودش یک امر درست است و امر درست جایگزین ندارد!
♨️ اِقْتِصادْباطَعْمِمَلَسِرَسانِه: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7