میدانید چرا میگوئیم ما مسلمانیم به اسلام خمینی؟
زیرا اسلام آمریکایی که دکتر غنینژاد تعریف کرد با سرمایهداری موافق و با عدالت اجتماعی مخالف است.
اینها اعترافات بینظیر غنینژاد بود
#مناظره_درخشان
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
مهمترین سلاح لیبرالیسم برای فریب مردم همواره سپرِ #نفاق بوده است. پرفسور درخشان بزرگترین خدمت را به انقلاب اسلامی کرد و لیبرالهای ایرانی بالاخره سپر انداختند! این یعنی شروع جنگ حقیقی جریان انقلابی و جریان لیبرال در #گام_دوم انقلاب.
#مناظره_درخشان
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
از غنینژاد یاد گرفتم یک دولت در عین حال که میتواند امپریالیست باشد در عین حال میتواند آزادیخواه باشد در عین حال میتواند نظام اقتصادیاش به نظام سیاسیاش ربطی نداشته باشد! #جمع_نقیضین
#مناظره_درخشان
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
شهید بهشتی که باشی قانون اساسی می نویسی که چهل سال بعد هم روشن کننده مرز حق و باطل میشه
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
ارزش اعترافاتی که دکتر گرفت بیست سی سال بعد خیلی بیش از این روشن میشه
آدمهای بزرگ برای زمان حال کار نمیکنند!
تا سالها بعد را میبینند
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
اگر لیبرالهای جهانخوار بخواهند در مقابل دین ما بایستند در مقابل کل #دنیای_اقتصاد شان میایستیم و تا نابودی کامل آن ازپای نخواهیم نشست.
فرزندان امام خمینی(ره)
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 جمهوری اسلامی، دین را در کنار مردمسالاری و آزادی گذاشته است/ این کار نقشه سردمداران لیبرال دموکراسی را ابطال میکند
🔻 رهبر انقلاب: بعضی از دشمنیها با جمهوری اسلامی، دشمنی سیاسی است. مثلا در قضیهی فلسطین جمهوری اسلامی یک موضعی دارد، قدرتها یک موضع دیگری دارند؛ دشمنی ایجاد میشود. اینها خیلی مهم نیست. آنی که از اینها مهمتر است آن دشمنی ذاتی است. ذات جمهوری اسلامی این دشمنی را بوجود میآورد.
بعضی هستند که معتقدند در همهی مسائل کوچک و بزرگ باید نسخهی غرب را آدم عمل بکند. نسخهی غرب هم لیبرال دموکراسی است. یعنی اصلاً دین و این حرفها در آن وجود ندارد. خود سردمداران لیبرال دموکراسی با پرچم لیبرالیسم و پرچم دموکراسی نقشهی تسلط بر دنیا را کشیدهاند.
جمهوری اسلامی وقتی میآید مردمسالاری را میآورد، آزادی را هم میآورد. منتها قید دین را هم در کنارش میگذارد، آن نقشه را به هم میزند. خود نفس گذاشتن دین در کنار مردمسالاری، دشمندرستکن است. دلیلش هم همین است که نقشهی آنها را ابطال میکند. ۱۴۰۱/۱۲/۴
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_خبرگان
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
بازخوانی | آشنایی با کلیدواژه «جاهلیت مدرن» در بیانات رهبر انقلاب
📝 یکی از کلیدواژههای مهم پیام #حج امسال رهبر انقلاب اسلامی «جاهلیت مدرن» بود. حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به ناکامیهای تمدّن غرب، به ناکارآمدی ایدئولوژیهایی چون #لیبرالیسم و #کمونیسم اشاره کردند و در ادامه مصادیق ظلمها و جنایات رژیمهای سیاسیِ پولمحور و مبتنی بر سرمایهداری طبقاتی و تبعیضآمیز را برشمردند. ایشان با اشاره به رفتارهای نژادپرستانه و خشن دولت #آمریکا در داخل و خارج از این کشور، «بیداری اسلامی» در جهان اسلام را نقطهی مقابل چنین فجایعی دانستند.
ایشان پیش از این نیز با اشاره به چنین فجایعی دربارهی پدیدهی «جاهلیت مدرن» در دنیای امروز سخن گفته بودند: «دوران جاهلیت پایان نیافته است. جاهلیت یعنی مقابلهی با حق، مقابلهی با توحید، مقابلهی با حقوق انسان، مقابلهی با راهی که خدا برای انسانها در جهت سعادت گشوده است. این جاهلیت، امروز هم هست؛ با شکل مدرن.» ۱۳۸۹/۰۴/۱۹
⏪ شما مخاطبین عزیز جهت آشنایی بیشتر با #نظام_فکری رهبر انقلاب در این موضوع میتوانید مجموعه فیشهای بیانات ایشان ذیل کلیدواژهی #اجاهلیت_مدرن را در این پیوند مطالعه کنید: ↙️
https://farsi.khamenei.ir/keyword-print?id=6669
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📌 زوال دموکراسیِ پولمحورِ غربی، شکلگیریِ بیداری اسلامی
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در پیام به حجّاج بیتاللهالحرام:
🔹 امروز دیگر #لیبرالیسم و کمونیسم... جلوهگریِ صد سال پیش و پنجاه سال پیش را ندارد. آبروی #دموکراسی_پول_محور_غربی با علامت سؤالهای جدّی روبهرو است... در دنیای اسلام، جوانان، اندیشمندان، مردان علم و دین با مشاهدهی این وضعیّت، به دیدگاهی نو دربارهی ثروت معرفتی خود و نیز به خطوط سیاسی رایج در کشورهای خود دست مییابند... و این همان بیداری اسلامی است که همواره از آن یاد میکنیم. ۱۴۰۱/۴/۱۴
🏷 #بسته_خبری | #الکعبة_تجمعنا
📝 متن کامل پیام:
https://farsi.khamenei.ir/message-content?id=50597
مقام معظم رهبری: امروز نه فقط الگوی فرهنگی غرب -که از آغاز هم با وقاحت و رسوایی پا به میدان گذاشت- بلکه حتّی الگوی سیاسی و اقتصادی آن یعنی دموکراسی پولمحور و سرمایهداری طبقاتی و تبعیضآمیز هم ناکارآمدی و فسادانگیزی خود را نشان داده است.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
مقام معظم رهبری: امروز بیش از همیشه زمینهی این تحوّل اساسی در دسترس امّت و نخبگان دلسوز و صلاحاندیش آن است. امروز بیداری اسلامی به معنی توجّه نخبگان و جوانان مسلمان به داراییهای معرفتی و معنوی خود، یک حقیقت انکار نشدنی است. امروز لیبرالیسم و کمونیسم که در صد سال پیش و پنجاه سال پیش برجستهترین ارمغانهای تمدّن غرب شمرده میشد، بکلّی از جلوه افتاده و عیوب درمانناپذیر آنها آشکار شده است؛ نظام مبتنی بر آن یک، فروپاشید، و نظام مبتنی بر این دیگری هم درگیر بحرانهای عمیق و در شُرُف فروپاشی است.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
مقام معظم رهبری:
امروز لیبرالیسم و کمونیسم که در صد سال پیش و پنجاه سال پیش برجستهترین ارمغانهای تمدّن غرب شمرده میشد، بکلّی از جلوه افتاده و عیوب درمانناپذیر آنها آشکار شده است؛ نظام مبتنی بر آن یک، فروپاشید، و نظام مبتنی بر این دیگری هم درگیر بحرانهای عمیق و در شُرُف فروپاشی است.
🏷 پیام رهبر انقلاب به مناسبت فرارسیدن ایام حج ۹۹/۵/۸
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
درباره مناظره اقتصادی در جهانآرا
ابوالفضل اقبالی
مناظره یک ساحت علمی و نظری دارد که افراد با سطح سواد خود در آن قضاوت میشوند و یک ساحت رسانهای دارد که رفتار و گفتار افراد در آن تعیین کننده است. در مناظره دیشب بلاشک دکتر موسی غنینژاد پیروز رسانهای مناظره بود و دکتر مسعود درخشان عملکرد بسیار بدی داشت. اما در صحبتهای دکتر غنینژاد چندتا نکته قابل مناقشه وجود داشت که عرض میکنم. سه محور مهم در صحبتهای دیشب دکتر غنینژاد وجود داشت که عبارتند از:
۱. چپانگاریِ اقتصاد اسلامی
دکتر غنینژاد در ابتدای سخنان خود، علتالعلل چالشهای اقتصادی کشور را ابتنای اصول اقتصادیِ قانون اساسی کشور(بهویژه اصل ۴۳) بر رویکردهای مارکسیستی و چپ در اقتصاد دانست. ایشان در اینجا عامدانه و با هوشمندی برای مخاطب تلویزیونی یک سادهسازی در تقسیمبندی رویکردهای موجود در اقتصاد انجام میدهند. به این ترتیب که هرکس برای دولت(حاکمیت) شان مداخله در اقتصاد در نظر میگیرد تبار مارکسیستی دارد! و هرکس مخالف مداخله دولت در اقتصاد است تفکر لیبرالی دارد. و لذا براساس این دوگانهی بسیط و نادقیق، اصل ۴۳ قانون اساسی کشور را سوسیالیستی دانسته و با یک تحریف تاریخی، تنظیم این اصول را به چپهای اول انقلاب نسبت میدهد و از جزوات حزب توده به عنوان رفرنس سخن خود استفاده میکند! چنین تقسیمبندی بسیط و تقلیلگرایانه از نظریههای اقتصادی توسط دکتر غنینژاد صرفا کارکرد سیاسی و رسانهای برای برچسبزدن به طرف مقابل دارد و فاقد مبنای علمی است. رویکردهای موجود در اقتصاد در نسبت به مقوله مداخله دولتها، طیفی از نظریههای مارکسیستی، لیبرالیستی و اسلامی را شامل میشود که تفاوتهای دقیقی با یکدیگر دارند و به این سادگی نمیتوان آنها را یک کاسه کرد.
۲. علمانگاریِ(بهمعنای ساینس) اقتصادِ مدرن
دکتر غنینژاد اصرار داشت که به صحبتهای دکتر درخشان برچسب ایدئولوژی و شعار بزند و سخنان خودش را علمی جلوه دهد. در حالیکه خود ایشان بهتر از هر کسی واقف هستند که اقتصاد، فلسفهای است که گاهی امتداد ریاضیاتی نیز پیدا کرده است. همین نظریه اقتصاد بازار که ایشان از آن دفاع میکنند بیشتر از آنکه ماهیت علمی(scientific) داشته باشد، ایدئولوژی محض است و بنیانهای فلسفی و الهیاتی دارد. تمام بحثهای فون هایک درباره مفاهیمی چون آزادی، قانون، نظم و... ایدئولوژی است. حال اگر کسی چون پروفسور مسعود درخشان با آن سوابق علمی و تئوریک، از کسی چون امام خمینی(ره) نقل قول بیاورد متهم به شعرخوانی میشود، اما اگر دکتر غنینژاد که خودشان مدتها از مدافعان رویکردهای مارکسیستی در اقتصاد بودند، الان از لیبرالهایی چون فون هایک نقل قول بیاورد، میشود بحث اصولی و علمی! کسی هم نمیپرسد که اعتبار و مشروعیت گزاره «قانون نظم خودجوش است» با کدام محک علمی سنجیده شده است؟
۳. جداانگاریِ قلمرو دین و اقتصاد
دکتر غنینژاد در پایان مناظره یک پرسش مشهور و فراگیر در فضای عمومی جامعه را از پرفسور درخشان مطرح میکنند که شما چرا در مباحث اقتصادی از امام خمینی(ره) یا مقام معظم رهبری رفرنس میآورید؟ ایشان بلاشک فقیه و دینشناس هستند اما چون تخصص اقتصادی ندارند، نظرشان در این عرصه قابل استناد نیست! حال سوال من از آقای غنینژاد این است که شما چه درک و شناختی از دین دارید که براساس آن قلمرو اقتصاد را از قلمرو دین جدا کردید؟ این که همان شبهه رایج سکولاریسم در دهه 70 است که فقه و دین را محصور در ارتباط فردی ما با خدا میدانست و معتقد بود کار سیاست و اقتصاد و علم را باید به متخصصان خودش واگذار کرد و دین و روحانیت باید مشغول نماز و روزه مردم باشند! پس احکام اجتماعی و اقتصادی اسلام که اتفاقا حجم وسیعتری از احکام فردی را به خود اختصاص داده چه میشوند؟ حرمت ربا، قاعده نفی سبیل، انفاق، خمس و زکات، الگوی مصرف و... اینها ناظر به اقتصاد نیستند؟ جالب است که خود ایشان در ابتدای مناظره صراحتا میگویند در قانون اساسی ما ردپایی از اصول اقتصادی اسلام نیست! یعنی میدانند که در اسلام ابواب متعدد و اصول بسیاری ناظر به ساماندهی وضعیت اقتصادی جامعه داریم. خب پس اگر کسی دینشناس باشد به این امور نیز واقف است و نظراتش درباره اقتصاد مسموع است.
@eqbali62
هدایت شده از احمد نبویان
🔹دکتر غنینژاد در مناظره با #دکتر_درخشان:
علت مشکلات نظام اقتصادی ایران، تدوین بندهای اقتصادی قانون اساسی براساس اندیشههای کمونیستی! است.
👈امام خمینی:
عدهای از خدا بیخبر برای از بین بردن انقلاب هرکس را که بخواهد برای فقرا و مستمندان کار کند و راه اسلام و انقلاب را بپیماید فوراً او را «کمونیست» و «التقاطی» میخوانند!
💠 احمد نبویان 🇮🇷
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از فارس پلاس
▪️چرا فقیه میتواند و باید در فهم و خط دهی اقتصاد نقش ایفا کند؟!
دیروز آقای غنی نژاد به مضمون میگفت که لیبرالیسم یعنی: انسان، مطیع هیچ کس نباشد غیر از خدا و ولایت هیچ کس را نپذیرد، غیر از خدا. تعریف بدیع و بامزهای از لیبرالیسم بود. ولی دست آخر که صحبت از دخالت فقیه در اقتصاد شد، این را نپذیرفت که فقیه در اقتصاد دخالت کند. وقت یار کشی از مسلمین یا اقناع خودمان به نام مسلمان که "ول انگاری" که معنای دقیقتر لیبرالیسم است تا "آزادی" را اینگونه معرفی میکنیم که گویا عین توحید است، ولی وقت عمل راضی نیستیم از آثار الهی تبعیت کنیم. این ولاندیشی لیبرالیسم خام، اگر چه درست است ولی هیچوقت چنین استنباط توحیدی از لیبرالیسم در میان بشر وجود نداشته است. مثل شعار اسلامی است که به آن عمل نشود!
مگر نقش فقیه چه چیزی است جز کنکاش و پژوهش در آثار الهی؟ خود آقای غنینژاد در اول بحث اشاره به اینکرد که امام خمینی انقلاب اسلامی را از دست کمونیستها نجات داد چون "اسلام را میشناخت و اسلام مالکیت خصوصی را احترام میگذارد"، این درست جواب ردّ دخالت او در امر حکومت و اقتصاد و یا هر چیز دیگری است، که البته مجری برنامه هم از او خواست توضیح بدهد و توضیحی نداد.
این "فقیه" نیست که در امور دخالت میکند، فقیه صرفا مسئول استنباط و انتقال درست مفاهیم الهی به بشر است و اگر بنا باشد هیچ بشری عبد و بندۀ دیگری نباشد، اقتصاد دان هم موظف است مفاهیم خود را از فیلتر فرامین الهی رد کند تا سایر ابناء بشر را موظف به رعایت مذاق خود نکند، تا این لیبرالیسم کاملا توحیدی را رعایت کرده باشد. طبعا سواد و علم خدا در قرآن و سیرۀ فرستادگانش که قابل انکار نیست.
گویا پادشاه لخت است و متاسفانه این مفهوم بسیار ساده حتی در این سطح رهبری دانشگاهی مجال آموزش نیافته است که فقیه موجودی نیست که شریعت خلق میکند که اگر چنین باشد، وجودش باطل است. فقیه موجودی است که از وحی الهی با صداقت و علم، چارچوب و دستور خارج و اعلام میکند. این را وقتی "استاد دانشگاه" نداند و تطبیق ندهد، وای به حال مردم کف خیابان.
💬 سید احمد خوئی
@Fars_plus
هدایت شده از شبکه افق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▶️ راهکار یک اقتصاددان طرفدار اقتصاد اسلامی برای حل مشکلات کشور
🔸دکتر مسعود درخشان (اقتصاددان):
🔹امام خمینی(ره) بحث اقتصاد اسلامی را مطرح کردند و رهبر معظم انقلاب هم اقتصاد مقاومتی را مورد تاکید قرار دادهاند.
🔹ویژگی اقتصاد اسلامی، مقاومت در برابر سلطهجویان و در رأس آنها آمریکاست.
🔹ریشه این همه بدهی به بانک مرکزی، اجازه دادن به بانکهای خصوصی است که وارد اقتصاد شوند و اضافه برداشت داشته باشند.
🔹با تعدد بانکها، این مسئله هیچ وقت حل نمیشود، بنابراین باید بانکها همه منحل شوند و یک بانک داشته باشیم!
⏰ «جهان آرا»؛ شنبه و دوشنبه هر هفته ساعت ٢٢
🆔 @ofogh_tv
هدایت شده از جهان آرا
low.mp3
21.34M
🎧 بشنوید| برنامه تلویزیونی «جهان آرا»
👈🏼موضوع: تاملی در باب نظام اقتصادی ایران
🔰صوت کامل گفتوگو با:
👤دکتر مسعود درخشان و دکتر موسی غنی نژاد
اساتید و عضو هیئت علمی دانشگاه
◽️ دوشنبه ۴ اردیبهشت ١٤٠١
◽️کیفیت پایین - 20 مگابایت
🆔 @ofogh_tv
🆔 @jahanara_ofogh
هدایت شده از ایران قوی || سیدسجاد پادام
🔹بانکهایی که غنی نژاد به عنوان بانکهای خصوصی نام برد که بدهی ندارند.
@sspadam
هدایت شده از ع ک🇮🇷
🔥ممنون، دکتر غنی نژاد عزبز❗️
🔻در مناظره اخیر دکتر غنی نژاد و دکتر درخشان صحبت های دکتر غنی نژاد برای بنده واقعا انگیزه بخش بود.
🔻واقعیت این است که نهال اقتصاد اسلامی هرچند تا پختگی فاصله قابل توجهی دارد اما در حال حاضر، خیلی جلوتر از بسیاری از دانش های دیگر علوم انسانی مانند مدیریت، علوم سیاسی و جامعه شناسی و ... است و در سالهای اخیر در مجموع تلاش کرده است که به تدریج جای خود را باز کرده و در مسائل ورود جدی کند.
🔻با دکتر غتی نژاد آشنا نبودم چون رشته تخصصی ام اقتصاد نیست هرچند در رشته مدیریت از لیبرالهای غربزده و تسبیح بدست های باطنا سکولار تازیانهها خورده بودم.
🔻صحبت های غنی نژاد برای ما مهم بود؛ می خواستیم بدانیم سخن کسانی که نظام اسلامی چهاردهه به آنان اعتماد کرده و تربیت دهها هزار دانشجو و خیلی از میزهای مدیریت را دهه ها به آنها سپرده و میلیاردها تومان در قالب حق التدریس، پایان نامه و گرنت و هزینه پژوهش و سفر و ... را خرج آنها کرده چقدر از اهداف بنیادین این نظام را برآورده کرده اند.
🔻فکر می کردم دکتر، صداقت دارد ولی وقتی دیدم حرف های کاملا غیرواقعی در مورد تدوین #قانون_اساسی می زند و شهید مظلوم دکتر #بهشتی را در جرگه کمونیست ها معرفی می کند! و واقعیات روشن را انکار می کند، از فکر خود برگشتم.
🔻فکر می کردم ایشان انسان دانشمندی باشد ولی وقتی دیدم یک استاد درجه یک، هنوز نمی داند که دانش علوم انسانی در هر جای دنیا که تولید می شود مبتنی ارزش شناسی، پیش از آن انسان شناسی، پیش از آن جهان بینی و پیش از آن شناخت شناسی است؛ حیرت زده شدم!!
🔻مگر می شود استاد برجستهای سخن از روش #علمی بگوید و هی تکرار کند اما به شناخت شناسی بی توجه باشد؟
یا اگر توجه دارد با حذف مرموز #وحی در شناخت شناسی، دربست تجربه گرایی غرب را ملاک تولید علم اقتصاد در یک کشور مسلمان قرار دهد و با بی ادبی علمی، بی شرمانه به بزرگترین فقهای عصر توهین کند که متخصص نیستند!!
🔻مگر می شود یک استاد چهاردهه در سیستم آموزشی یک کشور اسلامی خدایی کند و بعد لیبرالیسم خشن غربی را چنان ملوس معنا کند که خلاف واضح تاریخ خود غرب است؟
🔻مگر در قرن هیجده دقیقا با همین معنای لیبرالیسم و اینکه انسانها صدرصد آزادند موجب نشدند که کارگران به شدت فرسوده و فقیر شوند و سرمایه داران دچار انفجار ثروت گردند؟
آیا بعد از مسائل قیامهای سنگین قرن هجده و نوزده کارگری در اعتراض به دوران سیاه لیبرالیسم اقتصادی در غرب شکل نگرفت که منجر به تصویب دخالت دولتها در روابط کار و تشکیل سندیکاها شد؟
🔻اصلا مگر #روز_زن و #روز_کارگر یادمان کشته شدن کارگران در دوران لیبرالیسم اقتصادی غرب نیست؟
🔻دکتر غنی نژاد فلاسفه بنیان گذار لیبرالیسم در انگلیس و آمریکا را می ستاید و اقتصاد برآمده از لیبرالیسم را تقدیس می کند؛ اما به اقتصاد اسلامی که می رسد با غیرت لیبرالیستی و سکولاریسم افراطی به #امامین_انقلاب بصورت عوامانه حمله می کند؟
🔻چطور می شود که جوانان معصوم مسلمان را در اختیار کسانی قرار می دهیم که اول لیبرالیسم را قبول دارند بعد اسلام را!!
و اسلام را با لیبرالیسم متر می کنند؟
🔻صحبت های دکتر غنی نژاد، چهره خشن لیبرالیسم پنهان شده در نظام آموزشی و سیاسی کشور را عریان کرد.
🔻از این بابت از ایشان ممنونیم.
از ایشان ممنونیم که باعث شد انگیزه ما برای مبارزه علمی و پاکسازی فضای آموزشی و مدیریتی کشور از لیبرالها چند برابر شود.
🔻مبارزه ای که دامنه آن نباید محدود به دانشگاه باشد بلکه تا وسط حوزه و تا بیت آن خود مرجع پنداری که اقتصاد اسلامی را هجو می کند باید امتداد داشته باشد.
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
https://eitaa.com/Gaami_no
هایک، مارکس، کینز، والراس، اسمیت، هیوم و اکثر بزرگان اقتصاد در دنیا هیچکدام اقتصاد نخواندند و از نظر دکتر غنینژاد همهشان میتوانند در مورد اقتصاد نظر دهند ولی امام و آقا حق ندارند حرف بزنند 😂
پن: اعتقاد و ایمان به مکتب و ارزشهایمان را از غنینژاد یاد بگیریم!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
غنی نژاد: بدهی بانکها به بانک مرکزی محصول سرمایهداری رفاقتی است
من با نظام سرمایه داری رقابتی موافقم، با نظام سرمایه داری مافیاییِ رفاقتی و سیاسی مخالفم.
بدهی بانک ها به بانک مرکزی محصول سرمایه داری رفاقتی، محصول شرکت های خصولتی فاسد و محصول بانک های دولتی و نیمه دولتی است.
محصول رفاقتهای ایشان در تصویر هویداست.
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از مشفقون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگر آقای خامنه ای اقتصاد خونده!؟
پاسخ علمی و دقیق آقای دکتر غنی نژاد (مدافع نظریه اقتصاد لیبرال) در ابتدای مناظره جهان آرا به سؤال غیر دقیق آقای دکتر غنی نژاد (یعنی خودشان!) در انتهای مناظره...☺️
🔸 سؤال ایشان بعد از دو ساعت مناظره:
«مسألة: آقای خامنه ای و امام خمینی مگر اقتصاد دان هستند؟ ... ما راجع به فقه و فقاهت نمی توانیم حرف بزنیم و اجتهاد کنیم. خب نخواندیم... اونا مگه اقتصاد خوانده اند؟ چرا باید تابع فرمایش کسانی باشیم که اهل تخصص نیستند؟»
🔸 پاسخ: فیلم بالا را ببینید... برش هایی از صحبت خود آقای دکتر هست در دقایق اولیه مناظره!
✅ نتیجه: جناب دکتر! خودتان می گویید فقه شیعه، یک باب عظیمی به نام معاملات دارد، آن وقت یک فقیه مجتهدی در طراز مرحوم امام و مقام معظم رهبری، آن باب عظیم را به صورت تخصصی نخوانده و نمی دانند؟
اگر در آن باب عظیم اجتهاد نکرده و سیاست های کلی اقتصاد در اسلام را ندانند که فقیه نیستند!
پ.ن: لیبرالیسم، سرشار از تناقضات است...
یاعلی🌹
#طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بررسی بنیانهای مالی موسسه مونتپلرین
درخشان:
🔸 شما آگاهید که همین موسسه مونتپلرین را هایک تاسیس کرد؟ چرا چون جهان به سمت کینزینها میرفت.
🔸 بیندیشید من و شما جوان نیستیم، چیزی بگوییم که لبخند به روی محرومان و مردم بیاید نه اینکه روی لب طرفداران مونتپلرین بیاید.
🔸 میدونید هم اکنون از طریق اطلس نتورک حمایت میشود و اطلس نتورک تینک تنک هدایت میشود.
🔸 اینها در ۹۰ کشور نمایندگی دارند و در ایران هم هستند.
🆔 @snn_ir
هدایت شده از توییتا
در مناظره دکتر #درخشان و #غنی_نژاد، آقای غنی نژاد صحبتهای خوبی داشتن و واقعا روشنگری کردن. یکی از حرفهای ایشان این بود که #لیبرالیسم با انقلاب موافق نیست.
پس هر کس دغدغه انقلاب دارد بداند که باید ایران را از دست این ضد انقلابهای دانشگاهی نجات دهد.
"محمد مفید"
https://virasty.com/Mohammad_Mofid/1682411871907539627
@twiita
یک سوال ساده میپرسم
پیش وجدانتان جواب دهید
اصل ۴۳ قانون اساسی (نه مشروح مذاکراتش را) خواندید؟
اگر نخواندید بروید و استغفار کنید. چون دنبال حقیقت نیستید
اگر خواندید فقط یک جمله توضیح دهید چه ربطی به تفکرات کمونیستی دارد؟
اگر ربط ندارد بروید و بزنید در دهان یاوهگویان لیبرال و بدانید تنها راه حل مشکلات اقتصادی عمل به اصل ۴۳ قانون اساسی است.
والسلام
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar