هی راست نشست شاه، کج بود زمین
افتاد کسی به چاه، کج بود زمین
هی آب مریز رو به بالا... نرسد
تقصیر تو نیست آه! کج بود زمین
#دلاوار #زمین_کج
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از مصاف آخر🇮🇷 🇵🇸
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ #دکتر_عباسی
"نــقــش لـیـبــرال هـا در پــیــشــرفــت کـــشــور"
#القای_یأس
#تفکرات_باطل
🇮🇷 #مصاف_آخر اینجاست 👇
http://eitaa.com/joinchat/2273312768C3a2be2e04f
هدایت شده از دکتر علی سعیدی
15.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 وقتی خانههای ما به جای «مسکن» یعنی محل سکون و تسکین و آرامش، تبدیل شد به خوابگاههای آپارتمانی بدون حریم خصوصی آن هم صرفا به خاطر #سود بیشتر، زندگی برای خانوادهها سخت شد؛
🔸خانمها تمایلی به ماندن در این قفسهای افسردهکننده ندارند، بچهها هم دچار بحرانهای رفتاری میشوند، پدرها هم با مشکلات اقتصادی گوناگون، به این قوطیکبریتها تن میدهند.
🔸 درنتیجه، زنان و دختران به طور طبیعی، گرایش دارند که از این خانهها بیرون بزنند، چون نیازهای روحی و عاطفی آنها و نیاز آنها به سکون و آرامش در این خانههای آپارتمانی تامین نمیشود!
🔸بچهها میخواهد به بیرون از خانه بروند چون جا برای بازی در خانه ندارند! پدرها هم توان خرید ندارند!
🔸نتیجه طبیعی این میشود که اولا خانوادهای شکل نگیرد؛ ثانیا بچهای به دنیا نیاید؛ ثالثا حجاب و عفاف دستوپاگیر کنار گذاشته شود! سرچشمۀ همه اینها، معماری و شهرسازی است.
🔸توجیه چه بود؟ #سود اقتصادی! به چه قیمتی؟ از بین رفتن خانواده، فرهنگی و ارزشها!
🔸این سبک انبوهسازی مسکن، حتی مشکل مسکن را هم حل که نکرده، وخیمتر هم کرده. دهههای گذشته خرید یک خانۀ ویلایی با متراژ بالای ۲۰۰ متر در شهرها چندان دور از دسترس نبود، اما الان خرید یک آپارتمان ۷۰-۸۰متری در داخل شهرها به رؤیا تبدیل شده است!
🔸اگر به هیچ ارزشی باور ندارید، و اگر تنها تجربه و سود را قبول دارید، باز هم باید به انبوهسازی مسکن و مرتفعسازی خاتمه بدهید!
🆔 @DrSaeedi
ریال تنها پولی است که در برابر جنگ تمام عیار اقتصادی غرب مقاومت کرده و جایگاه و کارکرد خود را حفظ کرده است.
هیچ پولی (تاکید میکنم هیچ پولی) نمیتوانست در مقابل جنگ تمام عیار اقتصادی که علیه ایران اعمال شد بیش از یک سال دوام آورد و نابود میشد.
یکی از دلائلی که ریال توانسته در مقابل این جنگ ایستادگی کند، ظرفیت افزایش حجم و افزایش و کاهش ارزش خود است. امروز در حالی که دلار در بازار سیاه ۵۰ هزار تومان مبادله میشود واردات با ارز ۴۲۰۰ تومانی در حوزه دارو وجود دارد. این اتفاق بینظیر پدیدهایست که در هیچ زمان و مکانی رخ نداده است. این انعطافپذیری فقط در مورد اقتصاد ایران صادق است. در کشورهای غربی اگر چند سال تورم بالای ۴۰ درصد تجربه شود حکومتها ساقط و اقتصادها ورشکست میشوند.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
کمال انقطاع از پول!
بعضی ها تمام روابط و ساختارهای سرمایه داری و طاغوت را پذیرفته اند، و هنگامی که به پول میرسند، ریالی که امضای حکومت اسلامی پای آن قرار گرفته و ماهیتا متفاوت است با تمام پولهایی که در عالم وجود دارد، رگ غیرتشان گل می کند و می گویند باید پول اسلامی را احیا کرد! استدلالشان هم برای اینکه بگویند این پول اسلامی نیست این است که در زمان طاغوت این پول جعل شده است. و از طرفی هم به طلا و نقره پول اسلامی می گویند زیرا روایاتی وجود دارد در باب جعل خداوند در مورد طلا و نقره به عنوان پول.
اولا اگر جاعل یک پول علت اسلامی و غیراسلامی بودن آن است که دینار هم توسط رومی ها بنانهاده شده است. دینار، واحد قدیمی پول روم و بعد از آن امپراتوری روم شرقی بود و «دناریوس» خوانده میشد. یک دناریوس روم شرقی برابر با یک سکه نقره بود که وزنش در مواقع مختلف فرق میکرد. این واحد پول بعد از فتح اراضی روم شرقی به دست مسلمانان، از طرف آنها بهعنوان نام واحد پول انتخاب شد و به دیناری که امروزه هم در کشورهای عربی از آن استفاده میشود تبدیل شد.
پس جاعل نمی تواند ربطی به مشروعیت یک پول داشته باشد.
ثانیا اگر امضاء شرع پای یک امر آن را مشروع می کند و ما مکلف می شویم که آن را احیا کنیم که برده داری را هم خداوند در قرآن تایید کرده و مورد امضاء معصومین علیهم السلام بوده، آیا مکلفیم که آن را احیا کنیم!
ثالثا آیا شرع مقدس در نظام اقتصادی اسلام فقط طلا و نقره را به عنوان پول جعل کرده است یا اساسا این جعل در راستای هدفی بزرگ تر است. آیا جعل الهی بالاتری در اسلام نیست که بر طلا و نقره سلطه پیدا کند؟ قطعا وجود دارد. تمام احکام اسلام که بر مبنای استعلای معنویت بر مادیات است از این جنس است. همان گونه که آزادکردن برده برای کاهش و از بین بردن این پدیده در جامعه اسلامی بوده است بخشش و انفاق و خمس و زکات و کفاره نیز برای رها ساختن انسان از اسارت پول است. نه اینکه اسلام خواسته طلا و نقره را ارزش دهد. این احکام در حقیقت به ما می گوید طلا و نقره و هر چه در دنیاست فدای یک لحظه عبادت خداوند متعال.
وقتی اسلام تاکید دارد بر اینکه روابط بین مومنین باید روابط بر مبنای اخوت باشد چرا اصرار بر احیاء پولی است که مبنای آن مادیت است نه معنویت؟
چرا اعتبارِ جعل شده توسط خدا (انما المومنون اخوه) برای برخی ارزشی ندارد ولی اصرار دارند که جعل خداوند در مورد پول باید تا ابد باقی بماند؟
جعل خداوند در مورد طلا و نقره قطعا در طول و البته پایین تر از جعل خداوند در مورد رابطه اخوت و ولایت است.
فلذا می توان پول را به دو بخش تقسیم کرد:
1. پول طاغوتی
2. پول غیرطاغوتی
و پول غیرطاغوتی را نیز می توان به دو بخش تقسیم کرد:
1. پول فلزی جعل شده توسط خداوند (طلا و نقره)
2. پول اعتباری جعل شده توسط خداوند (عهد اخوت و ولایت)
که دومی قطعا در مرتبه بالاتری نسبت به اولی قرار دارد تا آنجا که عهد اخوت و ولایت سلطه پیدا میکند بر طلا و نقره و مادیات و دنیا و مافیها.
در حقیقت دومی در راستای حذف طاغوت پولی است ولی اولی در راستای حذف طاغوت پولی و انسانی است؛ تا آنجا که در حکومت امام عصر ارواحنا فداه یک صلوات بر محمد و آل محمد جای پول را می گیرد و «ارزش»، بطور کلی از مادیات به معنویات منتقل می شود.
همان که مقام معظم رهبری در عید غدیر سال 84 فرمودند که در حکومت جهانی معصوم نیازهای انسانها نیازهای لطیف تری خواهد شد و از سطح مادیات عبور خواهند کرد.
کاری که امام خمینی رحمت الله علیه با انقلاب اسلامی انجام داد غلبه معنویات بر مادیات بود. یکی از مصادیق بارز آن هم حذف قیمت و ارزش مادی از نیازهای اولیه (آب و برق و مسکن و زمین و آموزش و ...) بود و البته تاکید امام به اینکه «دلخوش به این مقدار نباشید، ما میخواهیم انسان بسازیم»
یکی از مصادیق ساخت انسان، این است که به طور کامل از دنیا و مافیها قطع تعلق کرده و در نهایت به کمال انقطاع الی الله برسد.
اگر دین اسلام را یک دستورالعمل کامل برای کمال انسان و جامعه در نظر بگیریم آنوقت احکام آن را هم ایستا نخواهیم دید و همه را در جهت رسیدن به کمال فهم خواهیم کرد.
کمالی که در آن از دیکتاتوری پولی (هر نوع پولی) عبور خواهیم کرد و به اقتصادی بر مبنای فرهنگ و معنویت خواهیم رسید.
#اقتصاد_فرهنگی چارچوب کلانی است که پول خود را دارد و زیربنای اقتصاد فرهنگ است نه برعکس!
بخوانید: از دیکتاتوری پول
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
May 11
او [امام] بتها را شکست و باورهای شرکآلود را زدود. او به همه فهماند که انسان کامل شدن، علیوار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن، افسانه نیست. او به ملتها نیز فهماند که قوی شدن و بند اسارت گسستن و پنجه در پنجهی سلطهگران انداختن، ممکن است. لمعات قرب حق را صاحبان بصیرت در چهرهی منور او دیدند و طعم برّ الهی را که در حیات و ممات بر او میبارید، همه چشیدند. دعای او مستجاب شد که میگفت: «الهی لم یزل برّک علیّ ایام حیاتی، فلاتقطع برّک عنّی فی مماتی» رهبر حکیم انقلاب |۱۳۶۸/۰۴/۲۳
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از رادیو سداد
خودرو حسینی 01.mp3
9.47M
اقتصاد فرهنگی
🎙برنامه #سخن_داد | قسمت یازدهم 🗂موضوع: خودرو؛ ترسیم وضعیت و راهکار 🗣 استاد: سید امیرحسین حسینی 🗓
بدون تعصب این صوت یک ساعته را گوش کنید و ببینید در حوزه خودرو چقدر دچار جنگ شناختی یا رسانه ای شده اید...
اصلا یکی از شاخص های اینکه جهاد تبیین کرده ای یا نکرده ای این است که صدایت گرفته یا نه!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از جامع | رسانه عدالت آموزشی
🔹🔹دوره آموزشی "بینصیب"
🔸 با موضوع «ابعاد خصوصیسازی در نظام آموزشی» برگزار میشود.
💢سرفصل های دوره:
- جایگاه خصوصیسازی آموزش از منظر فقهی
- تجارب جهانی خصوصیسازی آموزش
- خصوصیسازی آموزش درنسبت با منفعت عمومی
- خصوصیسازی آموزش در نسبت با تسهیم و تقسیم قدرت
- نسبت خصوصیسازی آموزش با گفتمان مردمی سازی
- تاریخچه و سیر تطور قوانین درحوزه خصوصیسازی آموزش
❇️ با حضور اساتید برتر حوزه تعلیم و تربیت
📌 ثبتنام در سایت
https://lms.bsof.ir/
ایجاد حساب در سایت به معنای ثبتنام است
📚 بینصیب
|رسانه عدالت آموزشی|
🌐 @binasib_ir