اژهای: زمان بازداشت نباید متهم تحقیر شود
🔹رئیس دستگاه قضا: افرادی که ضرورت ندارد، هنگام دستگیری و جلب در مقابل چشمان خانواده و همکارانش از دستبند و پابند استفاده نشود. به هیچوجه نباید متهم تحقیر شود.
🔹نباید در حین بازرسی از منزل یا محل کار متهم برای اعضای خانواده یا همکاران او دلهره ایجاد شود.
🔹کسانی که آرامش روانی و امنیت مردم را به مخاطره میاندازند، مورد اغماض و ارفاق قرار نمیگیرند و ترحم به این متجاوزان، ظلم به مردم است.
🔹مسئولان قضایی تا آن جایی که قانون اجازه میدهد دادگاههای مفاسد اقتصادی را علنی برگزار کنند چرا که این امر اثربخشی زیادی دارد.
@Farsna
🖋 پی نوشت: به امید آنکه این گامهای مهم هرچه بیشتر ما را به سمت عدالت پیش ببرد. تشکر از رئیس دستگاه قضایی کشور.
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️هشدار
⭕️اصلا چرا انقلاب کردیم؟
🔹فتنه فقط سال ۸۸ بود بعد تمام شد؟
🔹یه عده مشغولن به صفر کردن کیلومتر دستاوردهای انقلاب
🆔 @h_falahati
مساله عدالت و حق در اسلام، بیست گفتار.mp3
11.22M
بازخوانی اندیشه شهید مطهری
کتاب بیست گفتار، حق و عدالت اجتماعی
#شهید_مطهری
🆔 @h_falahati
✅ یک تحلیل مناسب!
دولت با مشکلات تلمبار شده زیادی مواجهه است و این را باید صادقانه با مردم و اقشار مختلف در میان بگذارد. این مشکلات برخی از زمانهای گذشته وجود داشته و دیگر امکان مماشات ندارد و برخی محصول تفکر غلط دولت قبل است:
⭕️ پله اول اصلاحات اقتصادی
▪️دنیای اقتصاد:
🔹بررسیها حاکی از آن است که در شرایط کنونی چهار گزینه برای اصلاحات اقتصادی روی میز سیاستگذار قرار دارد: «تعیین تکلیف ارز ترجیحی»، «عدالت بنزینی»، «اصلاحات بانکی» و «اصلاح بودجه».
🔹 کارشناسان معتقدند طرحی که بهعنوان گزینه نخست برای اصلاحات اقتصادی انتخاب میشود، باید شامل چند ویژگی مشخص باشد. نخست اینکه اثرات ملموسی در افزایش رفاه خانوارهای کمدرآمد و متوسط داشته باشد. موضوع دوم اینکه زیرساختها برای اجرای آن آماده و سهلالوصول باشد. نکته سوم نیز این است که اثرات تورمی آن حداقل باشد و در نهایت اینکه اجرای آن از سوی جامعه مورد پذیرش باشد تا بتواند زمینه را برای اجرای اصلاحات بعدی فراهم کند.
▪️اصلاحات بانکی
🔹از نظر کارشناسان، اصلاح نظام بانکی و حل ناترازی آن باید در یک بستر زمانی صورت گیرد.
🔹اصلاحات بانکی موضوعی است که میتواند در هر زمان در دستور کار قرار گیرد و اجرای آن، منوط به اجرای سیاست دیگری نیست.
🔹اجرای این اصلاحات نیاز به زیرساختهای فنی دارد و اجرای آن در کوتاهمدت، رفتار جامعه را متاثر نمیکند.
▪️اصلاح بودجه
🔹اگرچه در سالهای اخیر تمام سیاستگذاران عنوان میکنند که لایحه بودجه بدون کسری بسته میشود، اما در مقام اجرا همواره این کسری وجود دارد و برنامه عملی برای آن در نظر گرفته نمیشود. به نظر میرسد که اصلاح بودجه، نیاز به یک نگاه همهجانبه و بهرهگیری از نیروهای کارشناسی دارد و اجرای آن نیز در یک بازه زمانی صورت خواهد گرفت. تنها با تغییر عدد جداول بودجه نمیتوان گفت اصلاح ساختاری صورت گرفته است.
▪️اصلاح پرداخت ارز ترجیحی
🔹اگرچه سیاست اعطای ارز ترجیحی با شیوه کنونی، یک رویه نادرست از نگاه کارشناسان بوده است، اما درخصوص زمانبندی و چگونگی این اجرا نیز نظرات متفاوتی وجود دارد و این موضوع باعث میشود که از نظر ویژگیهای لحاظ شده به عنوان گزینه نخست رای نیاورد. این اصلاحات میتواند در زمانی انجام شود که جامعه از نظر ذهنی و درآمدی در وضعیت بهتری قرار داشته باشد.
▪️عدالت بنزینی
🔹بررسیها نشان میدهد که این طرح اثرات تورمی ندارد و در واقعی بخشی از یارانههایی که در حال حاضر به ماشینداران توزیع میشود، به همه افراد میرساند.
🔹از سوی دیگر، با توجه به اینکه دهکهای کمدرآمد وسیله نقلیه ندارند، سیاست عدالت بنزینی میتواند برای این گروههای کمدرآمد منافع بنزینی داشته باشد.
🔹نکته سوم اینکه زیرساختهای لازم برای اجرای این طرح در شرایط کنونی وجود دارد و به نظر نمیرسد از نظر اجرا با مشکل روبهرو شود. همچنین اجرای آن میتواند باعث افزایش اعتماد به سیاستگذار شده و اثر مثبت اجتماعی به همراه داشته باشد.
🔹البته این طرح بهطور آزمایشی در دو جزیره کیش و قشم در حال اجرا است که میتواند زمینهای برای اجرای آن در تمام کشور فراهم آورد./ دنیای اقتصاد
🆔 @h_falahati
✅ وحدت حوزه و دانشگاه یا به جان هم انداختن نهادهای نظام!
جناب مستطاب زیباکلام طبق معمول مغالطه فرمودند و در سالگرد وحدت حوزه و دانشگاه افاضات نامربوط و غیرواقعی را بیان کردند!
نگارنده نمی داند این سطح استدلال آیا اساسا شایسته یک استاد هیئت علمی دانشگاه هست یا خیر!
المرء مخبوء تحت لسانه!
این سخنان خواه ناخواه سطح تحلیل افراد را منعکس می کند.
بهرحال ایشان در یک افاضه بسیار عجیب بودجه نهادهای فرهنگی کشور را 19 هزار میلیارد بیان کردند و در مقابل دانشگاه تهران 2 هزار میلیارد و تبعا نتیجه گرفتند که پس این نشان از نگاه تبعیض آمیزی دارد که سطح نگاه حاکمیت به وحدت را نشان می دهد؟!
نمی دانم چگونه محاسبه کردند که اساسا بودجه نهادهای فرهنگی و مذهبی را حتی همراه با سازمان بسیج به روحانیت نسبت دادند؟!
چرا که با جابجایی مرزهای سکولاریسم کلا این بخشهای مذهبی، فرهنگی، آموزشی، اجرایی را سهم روحانیت دانسته و در بیان عجیب فقط دانشگاه تهران را در مقابل آن ندادند؟! که بله آن 2 هزار میلیارد است؟!
♦️جناب مستطاب! بودجه آموزش عالی
381 هزار میلیارد، و بودجه آموزش و پرورش
156 هزار میلیارد است!
و بودجه مراکز فرهنگی و مذهبی با سازمان بسیج جمعا می شود 11هزار و 175 میلیارد؟!
خسته نشدید از این همه ندانستن ها که می پراکنید؟ کار ندانستن از تاریخ و فرهنگ و اقتصاد گذشته به حساب و کتاب و محاسبه ساده رسیده است؟!
اینها از شما یک اپوزیسیون بی مایه که حتی جمع زدن نمی داند، می سازد!
🔹این سطح تحلیل چه ارتباطی به وحدت حوزه و دانشگاه دارد؟! مگر فرزندان این ملت چه در حوزه یا دانشگاه هرکدام راه خود را می روند که این تقابل را در بین آنها ایجاد می کنید تا کره خودتان را از این ماست بگیرید؟!
این نگاه شما که استاد دانشگاه اسلامی این کشور هستید فاجعه است!
مگر در دو مکتب فکری زیست می کنیم که اینگونه سخن می رانید!
بله البته اگر این یله و رها بودن در گفتار و کردار شما نامش آزادی است حتی مهد آزادی هم بدان ملتزم نیست! روشن نیست چگونه استادید و چه به دانشجو می گویید!
🔹متاسفانه این حرفهای بی مایه در سالگرد وحدت زده می شود و بی مایه ترها آنرا پخش می کنند و برخی بی مایه نماها روی آن عزاداری می کنند!
برخی بی مایه مسلک ها هم نقل مجلسشان می شود و از استقلال حوزه از حاکمیت داستان ها می سازند!
لطفا کمی واقعیت هم بگویید.
🆔 @h_falahati
#استوری_فتنه_88
باورم نمی آمد!...
افرادی در داخل بلندگوی مرکز خارجی فتنه شدند!
برشی از کتاب #فتنه_تغلب
🆔 @h_falahati