8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨تبیین صحیح از پیروزی حماس، توسط خبرنگار سابق بیبیسی؛
🟡مهرداد فرهمند: "حماس میتواند خودش را بازسازی و مجددا یارگیری نماید | این فضای کینه و نفرتی که از اسرائیل ایجاد شده و این تراژدی در غزه، به سود حماس عمل میکند | منطق فلسطینیها، منطق مقاومت است و در منطق فلسطینی، هزینه و فایده جایی ندارد بلکه منطق، منطق مقاومت و برجای ماندن است و همین خودش یک پیروزی است | حماس، همچنان در غزه حاکم است و اسرائیل نتوانسته این گروه را از میان بردارد | درواقع تنها گروه حماس است که میتواند ادعای پیروزی بکند چرا که اسرائیل به هدفش نرسیده و این برای حماس یک پیروزی است."
صابرین نیوز
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انتقاد از مسئولین تضعیف نظام نیست؛ تقویت نظام است.
🔹علامه مصباح یزدی:انتقاد از مسئولین تضعیف نظام نیست؛ تقویت نظام است.مسئولان فاسد و خائن باید برکنار شوند، اصولگرا و اصلاح طلب هم ندارد. با پاکسازی نظام از مسئولان فاسد انقلاب و نظام بیمه میشود.
سدید مدیا
🆔 @h_falahati
💥پرورش مدیران غرب زده و مجذوب غرب حاصل انحراف علوم انسانی در کشور است!
🎤 #رهبر انقلاب:
اینکه بنده دربارهی علوم انسانی در دانشگاهها و خطر این دانشهای ذاتاً مسموم هشدار دادم - هم به دانشگاهها، هم به مسئولان - به خاطر همین است. این علوم انسانیای که امروز رائج است، محتواهائی دارد که ماهیتاً معارض و مخالف با حرکت اسلامی و نظام اسلامی است؛ متکی بر جهانبینی دیگری است؛ حرف دیگری دارد، هدف دیگری دارد. وقتی اینها رائج شد، مدیران بر اساس آنها تربیت میشوند؛ همین مدیران میآیند در رأس دانشگاه، در رأس اقتصاد کشور، در رأس مسائل سیاسی داخلی، خارجی، امنیت، غیره و غیره قرار میگیرند. حوزههای علمیه و علمای دین پشتوانههائی هستند که موظفند نظریات اسلامی را در این زمینه از متون الهی بیرون بکشند، مشخص کنند، آنها را در اختیار بگذارند، برای برنامهریزی، برای زمینهسازیهای گوناگون. پس نظام اسلامی پشتوانهاش علمای دین و علمای صاحبنظر و نظریات اسلامی است؛ لذا نظام موظف به حمایت از حوزههای علمیه است، چون تکیهگاه اوست.
.۱۳۸۹/۰۷/۲۹
#علوم_انسانی_اسلامی
#علم_دینی
کشکول ناب حوزوی
🆔 @h_falahati
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️ راجع به مهاجرت در کشور هم اغراق زیادی میشود و فضاسازی رسانهای هم به دنبال شکستن ذهن و روان مردمی است که به ایران تعلق دارند هم دنبال جیب و کیسه خود است.
گاه کاسبی او سیاهنمایی است مانند سلبریتیها!
گاه نقشش سیاهنمایی و شکستسازی است مانند مدیران غربزده که بدون سند حرف می زنند!
گاه هم این حرفها ناشی از ناکامی در معیشت و اقتصاد است که باید برای آن فکری کرد.
حتی پیشرفتهای کشور در برخی جهات نشان میدهد مهاجرت کیفی و نخبگانی هم مساله ای طبیعی در کشور است و غیرطبیعی نیست.
❗️تصویر آمار #مهاجرت ایرانیها به اروپا را در گذر زمان نشان میدهد.
کشورهای اطراف مانند ترکیه و حتی آمریکا و.. با فاصله درصدر هستند.
دیگر در آمریکا که مرگ بر آمریکا و اسرائیل نمیگویند!!
بگذارید مردم آرام زندگی خود را بکنند و اینقدر معیشت و آرمان را بهم گره نزنید.
ما در کشور خیانت داریم خیلی زیاد.
#لیبرالیسم
🆔 @h_falahati
تفکری شبیه صهیونیست ها!
🔸️یادم افتاد به برخی از افرادی که طرفدار انجمن حجتیه بودند، معتقد بودند باید اوضاع را خراب کرد تا ظهور امام زمان (عج) نزدیکتر شود. به نظرم، این طرز فکر شباهتهایی به برخی اندیشههای صهیونیستی در یهودیت دارد. آنها نیز میگویند باید فساد در جامعه زیاد شود تا مسیح مصلح بیاید، «شعب مختار» آزاد شوند و دیگران از بین بروند.
🔸️یکبار که به کانادا و آمریکا سفر کرده بودیم، یکی از دوستان که در مونترآل زندگی میکرد، تعریف کرد که خانهای در محلهای یهودینشین گرفته است. وقتی از او پرسیدیم چرا این محله را انتخاب کرده، گفت: «اینجا امنترین و تمیزترین محله شهر است.» سپس توضیح داد که یهودیان در جامعه خودشان نظم و ارتباطات دقیقی دارند. آنها بسیار مودبانه و خانوادگی رفتار میکنند؛ حتی برای تفریحات بیرون از خانه هم معمولا بهصورت خانوادگی برنامهریزی میکنند.
🔸️دوستم اضافه کرد که در این جوامع، روابط درونخانوادگی بهشدت اهمیت دارد. بهعنوان مثال، برادر بزرگتر مسئول مراقبت از برادر کوچکتر است و آنها کمتر با افرادی خارج از فامیل خود معاشرت میکنند. با این حال، هدفشان این است که سایر جوامع را بهنوعی به سمت فساد بکشانند. میگفت: «آنها خودشان را «شعب مختار» میدانند و معتقدند باید سالم بمانند، در حالی که دیگران باید فاسد شوند و از بین بروند.»
🔸️این دوستمان همچنین گفت که خانههایشان بسیار امن و تمیز است و بچههایشان اغلب سالم هستند؛ به ندرت کسی از آنها به مواد مخدر یا مشکلات مشابه گرفتار میشود. با این حال، برخی از آنها قاچاق فروش هستند.
🔺️برشی از گفت و گوی مرحوم علامه مصباح یزدی با پروفسور محمد لگن هاوزن، ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
#انجمن_حجتیه
#انحراف
#مهدویت
#مصباح_اندیشه
📱 @mesbahyazdi_ir
🆔 @h_falahati
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌️داود منظور، رییس سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم: اگر FATF را بپذیریم، سپاه پاسداران هم جزو گروههای تروریستی شناخته میشود!
🔻اگر الان حماس از خود دفاع میکند از نظر آنها ترورسیم است.
🆔 @h_falahati
🔰 #بازنشر/ آملی لاریجانی: CFT برای امنیت ملی خطرناک و بدتر از برجام است
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹پالرمو و CFT به شدت برای امنیت ملی خطرناک هستند به ویژه CFT که بسیار خطرناکتر است.
🔹ما هر چه جلوتر رفتیم شکمان به آمریکائیها و اذنابش و کسانی که اعضای FATF هستند بیشتر شده است.
🔹برجامشان نشان داد چقدر آدمهای ناقابلیاند، CFT بدتر از برجام است.
خبرگزاری دانشجو
🆔 @h_falahati
📱#تازههای_شبکههای_اجتماعی
روایتی از حساسیت امام خمینی (ره) به فرقهٔ حجتیه؛ این آقا منحرف است!
⭕️ سالهای اول ورود من به نجف بود؛ شاید یکی دو سال بعد از ورود امام در یک دیدار خصوصی در منزل امام با تعدادی از رفقای مشهد که یکی از آنان سوال کرد: خانمی سی هزار تومان وجوهات بدهکار بوده است که این وجوهات را به آقای شیخ محمود حلبی (رهبر انجمن حجتیه) داده است. امام فرمود: باید مجددا بپردازد... امام جایز نمیدانست که وجوهات به آقای شیخ محمود حلبی که مسئولیت انجمن حجتیه را به عهده داشت داده شود!
@ferghenews_com
@h_falahati
در سکوهای خارجی فعالیت بکنیم یا نه.mp3
2.96M
💥#پاسخ به سوالات مخاطبین
▫️به سکوهای خارجی (واتسآپ، تلگرام، توییتر و...) وارد بشویم یا نه!
#شبهه
🆔 @h_falahati
آقای پزشکیان یادم میآید با قیمت گوشت!! شب انتخابات چه غوغایی به پا کردید و چه تصمیمها برگردانید؟!
حداقل به زبان دغدغه داشته باشید.
🆔 @h_falahati
🛑مهمترین موضوع در حوزه سواد رسانه ای چیست؟
🔴مهمترین موضوع در حوزه سواد رسانهای، توانایی تشخیص و ارزیابی اطلاعات است. این موضوع شامل چندین جنبه کلیدی میشود:
🔸تشخیص اطلاعات درست از نادرست: در عصری که اطلاعات به سرعت منتشر میشود، توانایی تشخیص اخبار جعلی، شایعات و اطلاعات نادرست از واقعیتها بسیار حیاتی است.
🔸منبعشناسی: درک اینکه منبع اطلاعات از کجا آمده و آیا قابل اعتماد است یا خیر. این شامل بررسی اعتبار، جهتگیری و اهداف منبع اطلاعاتی میشود.
🔸تحلیل انتقادی: توانایی نگاه کردن به اطلاعات با دید انتقادی، پرسیدن سوالاتی مانند "چه کسی این اطلاعات را منتشر کرده؟"، "چرا این اطلاعات منتشر شده؟" و "چه مدارکی برای تایید این اطلاعات وجود دارد؟"
🔸درک زمینه: فهمیدن اینکه اطلاعات در چه زمینهای منتشر شده و چه تاثیراتی میتواند داشته باشد. این شامل درک جامعهشناختی، سیاسی، فرهنگی و تاریخی محتوا میشود.
🔸سواد دیجیتال: توانایی استفاده از ابزارهای دیجیتال برای یافتن، ارزیابی و به اشتراک گذاشتن اطلاعات به صورت مسئولانه و اخلاقی.
🔸آگاهی از تکنیکهای متقاعدسازی: شناخت تکنیکهایی که رسانهها برای تاثیرگذاری بر نظرات و احساسات افراد استفاده میکنند، مانند تبلیغات، پروپاگاندا و بهرهبرداری از الگوریتمهای شبکههای اجتماعی.
🔴سواد رسانهای نه تنها به ما کمک میکند تا اطلاعات را بهتر درک کنیم، بلکه به ما امکان میدهد تا به عنوان شهروندان آگاه و مسئول در جامعه اطلاعاتی امروزی عمل کنیم.
کانال هنر تبیین
🆔 @h_falahati