📚 #معرفی_کتاب
🔻صاعقهی گناه
👈🏻 جدیدترین کتاب انتشارات انقلاب اسلامی
📥 از آدرس زیر تهیه کنید👇🏻
https://farsi.khamenei.ir/book-content?id=48274
معارف انقلاب.pdf
4.66M
🎁 #هدیه_کتاب
✅ مجموعه ای خواندنی، لازم و ضروری، همراه با جمع بندی مناسب در زمینه معارف انقلاب
🆔 @h_falahati
🔴فرجام برجام رفع تحریم بود؟
🔹آماری تأمل برانگیز از روند افزایش تحریم ها پس از امضای برجام
🔹 نکبت سازش، برجام گرایی، تک برنامه بودن و سوداگری قدرت لیبرال ها!
این همان هایی هستند که امروز نسخه لبنانیش به مردم چنگ و دندان نشان می دهد.
همه جای جهان، سر و ته یک کرباس هستند!
نسخه ای ندارند فقط در باغ سبز نشان می دهند و با دیکتاتوری بدنبال حاکم کردم غرب و فروش تولیدات آنها و ثروتمند کردن غربی ها هستند.
نسخه افغانستانی آن امروز عرضه دفاع از مردم را ندارد چون فساد گسترده در ارتش دارد!
نسخه عراقی آن هرروز به مردم عراق خیانت می کند و حتی نمی تواند پول فروش نفت مردم عراق را از بانک های آمریکایی وصول کند!
نسخه ترکیه ای آن شومنیسم رسانه ای در جهان اسلام راه می اندازد و مخفیانه پیام فدایت شوم به اسرائیل می دهد و در این کشور فاجعه اقتصادی سیاسی امنیتی آفریده است!
🆔 @h_falahati
✅ مساله خوزستان!
🔰 مسائل خوزستان مسائل کوچکی نیست.
از طرفی مزمن شده و فقط مربوط به این دولت نیست لکن بی توجهی در این دولت،دولت کارگزاران و اصلاحات فراوان تر بوده است.
از طرفی این استان غرق منابع است.
از طرفی حجم شاغلین غیربومی زیادی دارد.
از طرف دیگر بازیگران اجتماعی آن شامل معارضین، معترضین و محرومین همه با هم می شود.
این وسط معترضین تدبیر حل مشکل ندارند و معارضین بندبازی سیاسی می کنند و محرومین هستند که دستشان خالی است.
دولت ها اما مساله پیچیده چندوجهی خوزستان را جدی نمی گیرند و مقصر شماره یک هستند.
ظاهرا باید بگوییم دندان روی جگر بگذاریم تا این دولت فشل بگذرد تا دولت بعد تدبیرهای عاجلی بیاندیشد سپس برای بلند مدت این مشکلات را رفع نماید.
🆔 @h_falahati
🕋 متن کامل|| پیام رهبر انقلاب اسلامی به ملتهای مسلمان بهمناسبت فرار رسیدن موسم حج
🏷 #رمی_شیطان_بزرگ
🏷 #پیام_حج۱۴۰۰
🆔 @h_falahati
✅ در شب و روز عرفه از تمام مخاطبین محترم التماس دعا دارم.
عرفه تنها امید مومنین بعد از لیالی قدر است غنیمت بشمارید.
🆔 @h_falahati
جریان شناسی 2.mp3
13.24M
صوت جلسه دوم: مشکلات جریان مذهبی پس از رضاخان
#جریانشناسی
⭕️ شرکای روحانی را فراموش نکنیم!
🔹این روزها بازار لعن و نفرین به روحانی و دولتش بابت مشکل بی آبی در برخی نقاط کشور ( سیستان، بلوچستان، خوزستان، خراسان جنوبی و....) داغ است و همه حتی نمایندگان مجلس با نقطهای آتشین مشغول سوال از فلان وزیر و دادن کارت زرد به آن یکی وزیرند و حتی برخی از نمایندگان کار را به جایی رسانده اند که دوهفته مانده به پایان #دولت منحوس روحانی از لزوم پاسخ گویی روحانی و دولتش بابت مشکل کم آبی و... حرف می زنند!
🔹از شهریور ماه سال گذشته بارها گفتیم که دولت روحانی برای تبدیل کشور به زمین سوخته برنامه دارد و تا روزهای آخر دست از تخریب اقتصاد و معیشت و امنیت کشور بر نخواهد داشت و از نمایندگان مجلس خواستیم به عنوان یک وظیفه قانونی، روحانی را استیضاح کرده و اجازه ندهند تا او برنامه های تخریبی اش را به اتمام برساند.
🔹اما پدر خوانده های اصولگرایی و عقل کل های مجلس، با بهانه های کودکانه و خلاف قانون و حتی با دروغ بستن به رهبر انقلاب( به دروغ رهبر انقلاب را مخالف استیضاح خواندند) مانع انجام این وظیفه مهم مجلس شدند و جلوی استیضاح و عزل روحانی را گرفتند و در نتیجه روحانی فرصت پیدا کرد برنامه هایش برای تخریب بورس، نابودی دامداری و مرغداری کشور، تحمیل بزرگترین کسری به بودجه ١۴٠٠ کشور و امنیتی کردن ماجرای آب در خوزستان و.... را اجرا کند.
🔹شرعا و قانونا مخالفان استیضاح روحانی و کسانی که با توسل به عباراتی مانند «بی سر شدن کشور» مانع رفع شر روحانی و دولتش از سر ملت مظلوم ایران شدند در خیانتها و تخلفات و همه جنایتهای دولت روحانی «شریکند» و اگر امروز از بار این «شراکت» شانه خالی کنند فردای قیامت در برابر محکمه عدل الهی قادر به فرار از مسئولیت و... نخواهند بود!
🔹 آقایان قالیباف، زاکانی و.....!
نطقهای امروز شما برای حل مشکل آب خوزستان بهره ای جز نمک زدن به زخم مردم ندارد! شما و دوستانتان در مجلس تنها نهادی بودید که برای خلاص کردن مردم از بلای «روحانی» قدرت داشتید و نه تنها برای این مهم قدمی بر نداشتید بلکه با تهدید و ارعاب و... پای کسانی را که به دنبال انجام این «فریضه» بودند را «قلم» کردید!
❇️ شراکت شما در خیانتهای یک سال آخر روحانی نه فراموش شدنی است و نه بخشودنی!
#شرکای اصولگرای روحانی!
#خیانتهای یکسال آخر روحانی
دکتر کوشکی
🖋 پی افزود: در جلسات جسته و گریخته این مدت نه جناب قالیباف و نه زاکانی و امثالهم دلایل قانع کننده ای برای عدم اقدام مجلس نداشتند و متاسفانه در پاسخ، متوسل به مخالفت با منویات رهبری شدند! کاری که بارها آقای لاریجانی آنرا انجام داد!
کاری که بسیاری از افراد جریان مذهبی در طول تاریخ در کم کاری های خود می کنند.
خدا رحمت کند مرحوم دیالمه را.
🆔 @h_falahati
🔰 رسانه ملکه دردش گرفته! چرا؟
-این کار بسیار حساب شده بوده و لازم است دستگاه های اطلاعاتی دنبال طراحان باشند.
-مطالبه موثر است! با مطالبه کارگروه حجاب و عفاف این ماجرا جلوگیری شد.
-در فرهنگ فقط با مسامحه و روشنفکر بازی کارها پیش نمی رود.
🆔 @h_falahati
✅ آسیب حکمرانی!
🔰 این یک آسیب جدی در حکمرانی است! وقتی حکمرانی صدای مردم باشد نهادهای نظارتی و بالادستی نباید اجازه دهند به رویه غلط ادامه داده شود. چه برسد که با پرروئی دوباره تاکید شود و لجبازی ادامه دار شود و با گفته های بی حاصل با اعصاب مردم بازی گردد!
رهبری می فرماید: قانون مجلس قانون خوبی است رئیس جمهور رفتنی! ده بار گفته با این قانون اصل شصت نقض شد! و تحریم افزایش یافت!
او به هیچ کجا هم جواب گو نیست که چرا قبل از قانون مجلس تحریم دو برابر شد؟
چرا طوری مذاکره کردید که ترامپ خارج شد؟
چرا به شکلی برجام را امضا کردید که مادر تحریم ها یعنی کاتسا، سیسادا و آیسا دوباره همه اجرا شد؟
مجلس هم که گویا عده ای به اسم اصولگرا فقط می خواستند در قدرت باشند؟
اساسا متوجه ادراک مردم نیستند که رویه نظارتی ضعیف آنها در ذاکره مردم نقش می گیرد و تراز اعتماد عمومی را پایین می آورد.
وقت نظارت گفتند: رهبری به سوال و استیضاح راضی نیست!
دقیقه نود کارت زرد غیرحقوقی بی اثر و رسانه پرور می دهند!
این فهم حکمرانان ماست!
یک چرخه غلط بدون پاسخگویی و با بی مسوولیتی تمام!
حالا در این وضعیت، معاون اول سقف حقوق مدیران را، از بودجه مستثنی می کند؟!
نهادهای نظارتی نظام حتی در سطوح بالا دست، کار را رها کرده اند و با رودربایستی، منتظر رهبری هستند!
نهادهای پایین دستی هم توان نظارت ندارند.
اینها آسیب جدی است.
تا این رویه ها اصلاح نشود و حکمران خاضع نگردد تفاوت دولتها فقط در رنگ عمامه هاست!
🆔 @h_falahati
✅ شما که اینقدر با فرهنگ و فرهیخته هستید! چرا این هشت سال تحمل مردم را تمام کردید!
به سبک دیکتاتورها حکمرانی کردید و تحمل نقد و نظر هیچ کسی را نداشتید؟
به هرکسی یک برچسبی زدید؟
چرا قرارداد آب و هوایی امضا کردید بدون روند قانونی تا کشور را گرفتار کنید و حال آب و برق و غیره گرفتاری مردم شود؟
اساسا کاری غیر از اپوزوسیون نمایی و همراهی با غرب در بهم ریختن معیشت و زندگی مردم دارید؟
حال یا در حکمرانی اشرافی رفتار می کنید یا خارج از حکمرانی فتنه 88 برپا می کنید!
این تمام ایده تکراری شما در سالهای بعد از جنگ است!
#هنر_فتنه_انگیزی_تکراری
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نخستین مدال برای کاروان ایران/ فروغی طلایی شد
@Farsna
🖋 همیشه تلخ نیست!
ورزشکار عزیز حرکت نمادین بسیار ارزشی، هنگام کسب مدال، در بوسیدن چفیه از خود نشان داد. احسنت هرچه داریم از این چفیه های خاکی بچه های فکه و طلائیه و شهدای عزیز است.
قدردانی و ارزش شناسی قابل تقدیر است.
🆔 @h_falahati
مجرمان معترف؛ عذرخواهی
یا خط و نشان برای دولت جدید؟!
🔹معاون اول روحانی، دیروز در اهواز، با دو ادبیات متفاوت حرف زد. او در نشست رسیدگی به مشکلات خوزستان با حضور سران عشایر و نخبگان، با اعتراضات شدید مواجه شد که می گفتند "خجالت بکشید! مردم از گفتار درمانی خسته شدهاند؛ اگر به توصیههای رهبر انقلاب در مورد خوزستان توجه میکردید، کار به اینجا نمیکشید".
♦️جهانگیری در واکنش، مجبورر شد به انحراف مسیر توسعه (منهای عدالت) که از سوی طیف متبوعش اجرا شده، اذعان کند:"انتقاد حق شماست. (اعتراض حضار) چشم اجازه بدید. بله حق با شماست. این خیلی بد است که من امروز به عنوان کسی که همه عمرم را در توسعه گذاشتم بگویم، برنامه توسعهای که ما اجرا کردیم، دارد عوارضش را اینگونه نشان میدهد. توسعهای که در آن رضایت مردم نباشد، توسعه نیست. توسعه وقتی معنا پیدا میکند که مردم از آن تبعیض، نابرابری و بیعدالتی متوجه نشوند".
🔹اما ادبیات او در جمع مدیران استانی، به لحنی گستاخانه و طلبکارانه تغییر کرد:"بزودی دولتی تشکیل خواهد شد که در زمان آن، هر سه قوه یکدست خواهد شد؛ ما نظاره کرده و حرف خواهیم زد؛ می بینم که یک من شیر چقدر پنیر دارد"!
♦️جهانگیری هر چند در اظهار نظر دوم، مشکلات را گردن یکدست نبودن سه قوه (در واقع ادعای هماهنگ نبودن دو قوه دیگر با دولت) می اندازد، اما در جمع نخبگان خوزستان، به انحراف برنامه توسعه مد نظر دولت از عدالت و رضایت مردم اعتراف می کند.
🔹طبق آمار رسمی مرکز آمار و بانک مرکزی، شکاف طبقاتی و فقر و محرومیت که روند کاهشی داشته، در دولت روحانی به شکلی بی سابقه ای افزایشی شده است.
♦️درباره هماهنگی قوا و حمایت از دولت هم گفتنی است مجلس نهم و دهم یکسره با دولت روحانی در ماجرای برجام و تایید وزرا و لوایح بودجه و برنامه توسعه و... همراهی کامل کردند.
🔹اما سوء مدیریت فاحش روحانی کار را به استیضاح چند وزیر در مجلس همسوی دهم کشاند و سپس نوبت پنج سوال اقتصادی نمایندگان از روحانی رسید و نمایندگان، چهار پاسخ، او را نپذیرفتند.
🔹در واقع اگر مصلحت اندیشی کلان رهبر انقلاب (ممانعت از بی ثباتی کشور نظیر شرایط لبنان و عراق) نبود، قطعا دولت در همان مجلس همسو (دهم) از نصاب می افتاد و کار روحانی به استیضاح، اعلام عدم کفایت و برکناری می رسید.
♦️مجلس یازدهم در مطالبه گری مردمی، به مراتب مصمم تر از مجلس قبلی بود، اما مراعات حال دولت و شخص رئیس جمهور را کرد که نمونه آن، در اعتراض به ساختار معیوب لایحه بودجه 1400 و تنازل بعدی (همراهی با نظر دولت) مشهود است.
🔹با وجود همه این تنازل ها، گویا جهانگیری و روحانی انتظار داشته اند کلا "خانه ملت تعطیل باشد، و درباره وزرا، توضیح نخواهد و سوال هم نکند. یا مثلا برای مهار زورگویی آمریکا و اروپا بر سر برجام، حتی یک مصوبه حداقلی (ولو با چند ماه تاخیر) هم نگذراند!
♦️اما درباره قوه قضائیه! دستگاه قضایی به ویژه در دوره اخیر، به مبارزه با فساد دانه درشت ها، باز پس گیری اموال بیت المال، و احیای واحدهای تولیدی که با زد و بند واگذار و تعطیل شده بودند، همت گماشت.
🔹بازگرداندن امید به مردم و کارگران، خروجی این روند است، هر چند کام برخی دولتمردان به خاطر محاکمه برادران، دامادان یا فرزندان آنها تلخ شده باشد. آیا جهانگیری توقع داشت دستگاه مسئول عدالت، با فساد دانه درشت هایی مثل فریدون و مهدی جهانگیری و... مبارزه نکند؟!
♦️یادآور می شود اختیارات دولت در هشت سال گذشته به قدری زیاد بوده که سعید لیلاز، هم حزبی جهانگیری در کارگزاران گفت "اگر اختیاراتی را که روحانی دارد، به چوب خشک داده بودند، اقتصاد را بهتر از این اداره می کرد".
🔹جهانگیری گفته؛ "بزودی دولتی تشکیل خواهد شد که در زمان آن، هر سه قوه یکدست خواهد شد؛ ما نظاره کرده و حرف خواهیم زد؛ می بینم که یک من شیر چقدر پنیر دارد". این سخن، اگر به مفهوم تدارک برای کارشکنی و زمین زدن "دولتِ هنوز تشکیل نشده" باشد، قطعا به معنای امید بستن به زمین خوردن آن است!
♦️این ادبیات بیمار گونه که از سوی هم طیفان جهانگیری تکرار می شود، نشان می دهد جماعتی که کشور را هشت سال دچار قهقرا کردند، نه تنها احساس شرمساری نمی کنند، بلکه پیشاپیش آرزو (و شاید برنامه ریزی) می کنند دولت جدید، شکست بخورد تا هشت سال بی کفایتی و خسارات ناشی از سوء مدیریت آنها را بپوشاند! براستی سقوط و انحطاط تا کجا؟!
محمد ایمانی
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖋 ادبیات حکمرانی زننده روحانی!
همه مقصر هستند الا من و دولتم!
🔹 کرونا،جنگ اقتصادی، تحریم، ترامپ، مجلس، شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت، دلواپسان... اصلا کل نظام!
همه مقصر هستند من بدهکاری ندارم!
تازه از قحطی همه را نجات دادم!
🔰 واقعا انسان از این همه لجاجت، یکدندگی و وقاحت، حیرت می کند.
اصلا ام المسائل روحانی همین مشکل روحیه و رویه اخلاقی اوست!
به امید آن روزی که بروید تا حکمران متواضع و مسوول ببینیم.
همانی که تازگی ها حضرت مصطفوی گفته است به معنای واقعی نوکر!
🆔 @h_falahati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیرالمؤمنین(ع) در کلام امام خمینی(ره)
🔹این علی همه چیز است! همه باید تابع او باشیم.
🆔 @h_falahati
جهانآرا با رویکردی جدید!
شب گذشته برنامه جهانآرا در اقدامی عجیب، برنامه خود را به #آسیبشناسی_جوانگرایی اختصاص داده بود!
یکی از میهمانهای برنامه هم #پوپولیسم و #تندروی( رادیکالیسم روشی) و... را از جمله آسیبهای جوانگرایی معرفی میکرد!
طرح این مباحث همزمان با نهایی شدن لیست کابینه دولت جدید و انتشار اسامی احتمالی اعضای هیئت دولت، بسیار قابل تأمل است.
در لیستی که دیروز روزنامه سازندگی ارگان حزب اعتدالی و غربگرای #کارگزاران منتشر کرده بود، اکثریت اعضا از حیث سنی، میانسال و بالاتر بودند و تقریبا میانگین سنی دولت تفاوت چندانی با دولت روحانی نداشت!
اگر این گمانهها درست باشد، بعید نیست جهانآرا برای توجیه این رویه انتخاب کابینه، دست به چنین اقدامی زده باشد تا بلکه از انتقادات احتمالی آتی پیشگیری کند!
از یاد نمیبریم که رهبر معظم انقلاب اسلامی، راه برون رفت از مشکلات کشور را تشکیل #دولت_جوان_و_حزباللهی اعلان فرمودهاند و صدالبته جوانگرایی به معنای حذف افراد میان سال و بالاتر که دارای روحیه جوانی و جهادی هستند، نیست اما در مجموع میانگین سنی دولت جدید نباید چنان باشد که نشانهای از تحقق این مطالبه راهبردی رهبری معظم نداشته باشد!
فرایند دشوار انتخاب کابینه و مواجهه با انواع فشارها و توصیهها ممکن است مسیر تحقق دولت جوان و حزباللهی را با موانعی مواجه کرده باشد که امید است رئیسجمهور منتخب ملت، این مسئله مهم را محل توجه ویژه خويش قرار دهد.
فارغ از تصمیمات کارگزاران سیاسی، جریان رسانهای انقلابی نباید تکلیف خويش را که همانا مطالبه منویات و مطالبات رهبری است، به فراموشی بسپارد و یا بخواهد همسو با تصمیمات سیاسی خدشهپذیر، تغییر جهت دهد بلکه همچنان و همیشه باید در سنگر خويش به ادای تکلیف بپردازد و پیشنهادات و انتقادات ناصحانه خويش را صریح و صادقانه به کارگزاران سیاسی عرضه کند که تا مسیر تحقق منویات رهبری معظم انقلاب اسلامی هموارتر گردد.
نقل از روزنه
🆔 @h_falahati