🔻روایت کامران غضنفری نماینده مردم تهران از بازدید از سایت هستهای اراک؛ تمام سیلندرها و لولههای قلب راکتور را با بتن پر کرده بودند/ تکذیبیههای آقای صالحی واقعیت ندارند، آنها راکتور را نابود کردند!
🔹علی اکبر صالحی هفته گذشته برای چندمین بار اعلام کرد که بحث بتنریزی در راکتور اراک دروغ است. این درحالی است که در متن ترجمه شدهی برجام توسط وزارت امورخارجه آمده است: « ایران به ساختوساز رآکتور ناتمام موجود بر مبنای طرح اولیه ادامه نخواهد داد و کالندریای موجود را خارج کرده و آن را در ایران نگهداری میکند. تمام کانالهای کالندریا با بتن بهگونهای پر میشوند که برای کاربرد هستهای غیرقابل استفاده باشد و آژانس بتواند غیرقابل استفاده بودن آن را راستی آزمایی کند.»
🔹این موضوع با واکنش برخی از نمایندگان روبهرو شد و حتی امیرحسین ثابتی نماینده تهران در نطقی بیان کرد: « «آقای صالحی برای چندمین بار روایتهای خلاف واقع مطرح میکنید. اگر تصور میکنید مردم عادی این صحبتها را باور میکنند، اشتباه میکنید. بنده هفته گذشته به همراه چند نماینده از رآکتور اراک بازدید کردم و بتنهایی که در آن ریخته شده بود را با چشم دیدم. دستهگل شماست؛ دروغ نگویید به مردم!»
🔹طبق بررسیهای به عمل آمده توسط خبرنگار رجانیوز، یکی دیگر از نمایندگان حاضر در این بازدید، کامران غضنفری است. روایت او از بازدید از راکتور آب سنگین اراک باز دیگر کذب بودن ادعایهای صالحی را اثبات میکند.
🔹غضنفری درباره این بازدید میگوید:«در دیداری که بنده و آقای ثابتی و آقای خزائی از سایت خنداب اراک داشتیم، درخواست کردیم که برویم و قلب راکتور آب سنگین یا به اصلاح کالندریا (Calandria) را که در دولت آقای روحانی از دور خارج کرده بودند، ببینیم. کالندریا که در گوشهای از آن مجتمع کنار گذاشته بودند، بازدید کردیم. تمام سیلندرها و لولههای داخل آن را با بتن پر کرده بودند. لذا اینکه بگویند تمام اجزای داخلی کالندریا با بتون پر شده، اغراق نیست؛ چون تمام لولهها و سیلندرهای آن را با بتون پر کرده و در واقع نابودش کرده بودند.
🔹او در پاسخ به اینکه این ادعا توسط علی اکبر صالحی تکذیب شده است میگوید: «تکذیبیههای آقای صالحی واقعیت ندارند. ما خودمان از پلههائی که در آنجا نصب شده بودند بالا رفتیم و روی کالندریا ایستادیم و از فاصله نزدیک نگاه کردیم که در واقع با بتن آن را نابود کرده بودند. برخی از افراد سعی میکردند توجیه کنند که این قابل بازیابی است و میتوانیم این لولهها را از جایشان در بیاوریم و به جای آنها لوله جدید بگذاریم؛ در حالی که این طور نیست و این کار نشدنی است و کالندریا را نابود کردهاند. این همان چیزی است که آقای فریدون عباسی که رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی بودند، در چندین مصاحبه گفته بودند که این خیانت بزرگی به صنعت و قدرت هستهای کشور بود که در دوره آقای صالحی انجام شد و این کار را کردند؛ در حالی که هیچ لزومی نداشت که در داخل این سیلندرها بتن بریزند و میتوانستند برای اطمینان خاطر آژانس محفظهای را که کالندریا در آن قرار داشت، زیر نظر بازرسین آژانس پلمپ کنند و ببندند تا آنها مطمئن شوند که هیچ استفادهای از آن نخواهد شد. ولی اینها بنا به خواست آمریکاییها در داخل آن بتون ریختند و نابودش کردند. این چیزی است که ما خودمان از نزدیک مشاهده کردیم و تکذیبیههائی هم که آقای صالحی و دوستانشان میکنند، خلاف واقع است. این مشاهده میدانی و از نزدیک ما از این قضیه بود.»
🔹به نظر میرسد تلاشهای علیاکبر صالحی برای وارونه نشان دادن ماجرا دیگر ثمری ندارد و حقیقت ماجرا همانی است که سالهاست توسط دلسوزان نظام بیان میشود.
✅ @Rajanews_com
🆔 @h_falahati
✔️نامه سید مصطفی محقق داماد به مراجع تقلید🔻
بسمه تعالی
محضر مقدس مراجع معزز تقلید شیعه متع الله المسلمین بطول بقائهم
سلام علیکم
با کمال ادب و احترام مواردی را به عرضتان می رساند:
🔹۱. امروز در کنار رسالت عظیمی که در راستای حفظ ارزش ها و آرمان های مکتب تشیع و آموزه های اهل بیت عصمت و طهارت(ع) به کف با کفایت آن بزرگواران سپرده شده بدون شک نظارت بر اجرای این دستور و آموزه مهم نبوی است که: یسروا ولا تعسروا و بشروا ولا تنفروا. بی تردید این رسالت بزرگ، در جهانی که کانون های قدرت و فساد در حال دامن زدن به اسلام هراسی و نشان دادن چهره ای خشن از آیین پیامبر رحمت(ص) هستند بسی حساس تر می شود.
🔹۲. مستحضرید که اخیراً قانونی در مجلس شورای اسلامی با عنوان لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب به تصویب رسیده که حسب اطلاع، قوۀ مجریه آمادگی اجرای آن را ندارد و آن را غیرقابل اجرا و بر خلاف مصالح عامه میداند. تجربۀ عملی در پیگیری آنچه این قانون در پی آن است هم نشان داده است که رعایت شرایط امر به معروف و نهی از منکر از جمله عدم توهین به کسانی که امر و نهی می شوند و رعایت حرمت و کرامت آنها در عمل ممکن نبوده است و بسیار اتفاق افتاده است که نه تنها آبرو و حیثیت شخص مورد امر و نهی که خانواده آنها نیز مورد تعرض قرار گرفته است.
🔹۳. نکته مهمی که کاملا مرتبط با رسالت مرجعیت است اینکه به نظر این جانب با توجه به آشنایی با مفهوم و معنای قانون و تجربۀ نسبتاً طولانی وانس با دانش حقوق، مواد زیادی از این قانون نه تنها غیرقابل اجرا که از نظر ثمربخشی در امر مقدس عفاف و حجاب درست، نتیجه عکس خواهد داد و حتی موجب تنفر نسل جوان از آموزه های دینی و ترک ناخواستۀ وطن اسلامی توسط برخی از هموطنان عزیز می شود.
🔹۴. مکرراً از سوی مقامات عالی کشور در ملاقات با مسئولان کشوری تذکر داده شده است که موضوع حجاب باید از طریق فرهنگی پیگیری شود، نه با چوب و فلک؛ ولی تصویب این قانون، خلاف منویات و تذکرات مرجعیت است.
🔹۵. اینک که این قانون هنوز ابلاغ نشده و لازم الاجرا نگردیده به عنوان یک دانش آموخته حوزه علمیه قم از شما بزرگواران استدعا دارم در راستای رسالت فرهنگی نهاد مرجعیت برای حل این معضل اجتماعی که عدم توجه به آن ممکن است موجب خسارت به دین و آیین و نظام و کشور عزیزمان شود عنایت ویژه فرموده تا مساله از طرق پیش بینی شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به نحو شایسته حل وفصل گردد.
سید مصطفی محقق داماد
١٤٠٣/٩/١١
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
✔️نامه سید مصطفی محقق داماد به مراجع تقلید🔻 بسمه تعالی محضر مقدس مراجع معزز تقلید شیعه متع الله ا
🟩چند پرسش از استاد محقق داماد به مناسبت نامه اخیرشان به مراجع تقلید
✍️۱- از نظر جناب عالی اگر قانون حجاب این قدر "موجب خسارت به دین و آیین و نظام و کشور عزیزمان" است، آیا رواج و گسترش روز افزون بی عفتی و بی حجابی در اماکن عمومی و رسانه ها ، پیامدهای امنیتی، سیاسی، اجتماعی، اخلاقی و فرهنگی برای ایران و ایرانی مسلمان الگوی تمدن اسلامی ندارد؟! اگر دارد چند بار نسبت به این وضعیت نهیب زده یا نامه نوشته اید؟!
✍️۲- جناب عالی به عنوان یک مجتهد حقوقدان چه راه حل قابل اجرایی برای پیشگیری از بی حجابی ارایه کرده اند؟!
✍️۳- جناب عالی که قانون اخیر را این قدر مضر توصیف کرده اید بفرمایید پیش از تصویب آن چه پاسخ حلی و ایجابی برای رفع ایرادهای قانون عفاف و حجاب ارایه کرده اید؟!
✍️۴-مشخصا کدام ماده قانون اخیر در صدد بهبود حجاب با چوب و فلک و کیفر سخت است؛ مگر نه این است که این قانون با جرم زدایی از بی حجابی آن را به سطح یک تخلف معمولی شهروندی تقلیل داده است؟!
✍️۵- از جناب عالی بسیار بعید است که قانون را خوانده باشید و بیش از سه چهارم مواد این قانون را ندیده باشید که صرفا متمرکز در اقدامات نرم و ایجابی و فرهنگی است؛ آیا واقعا قانون را خوانده اید؟!
✍️۶- مراجع عظام تقلید چه اختیار حکومتی دارند که با بی اعتنایی به اصل ۱۱۰ قانون اساسی، برای حل "معضل" مدنظرتان به جای رجوع به ولی فقیه به مراجع نامه نوشته اید؟!
✍️۷-جناب عالی که قانون جدید را دارای نتیجه عکس و موجب تنفر نسل جوان قلمداد کرده اید بفرمایید:
⬅️اولا آیا می دانید جامعه هدف بخش جریمه های قانون صرفا زنان بی عفت و فاقد هرگونه پوشش سر هستند؟
⬅️ثانیا آیا می دانید آمار این افراد کمتر از ۱۵ درصد مترددین در اماکن عمومی است؟
⬅️ثالثا آیا از نتایج اجرای طرح ناظر در خصوص کشف حجاب خودرویی اطلاع دارید و می دانید چقدر در کاهش این وضعیت تاثیر شگرف داشته است؟!
✍️۸- آیا از آمار موارد امر به معروف و نهی از منکر در خصوص حجاب و تعداد ضرب و جرح و توهین ها نسبت به عاملان این دو فریضه چیزی به عرضتان رسانده اند؟! اگر خیر می توانید از ق.ق در این خصوص استعلام و مظلومیت عاملان دو واجب غریب تمدن ساز را کمی درک کنید!
✍️۹- جناب عالی به عنوان یک روحانی منسوب به خاندان سیادت نسبت به تئوریزه کنندگان و مروجان بی حجابی و بی حیایی یا «الذین یحبون ان تشیع الفاحشة» و «المرجفین فی المدینة» همان هایی که هشتگ های بی ناموسی و بی غیرتی را ترند می کردند و می کنند تا سیمای دینی جامعه اسلامی را با برکندن پرچم حجاب تغییر دهند تا زمینه بهتری برای همه انواع فسادها فراهم کنند، چه موضعی داشته و دارید؟!
✍️10- با توجه به این که اغلب جرایم متأثر از عامل «فرهنگی» هستند، آیا افزون بر حجاب درباره همه ی جرایمی که عامل فرهنگی در آنها موثر است، نظر بر مواجهه صرف اخلاقی و ایجابی و فرهنگی دارید؟! اگر خیر مقوله بی حجابی چه ویژگی دیگری جز میل و طمع شیاطین عالم و تبلیغات شبانه روزی آنها برای گسترش این رفتار دارد که شما درباره آن به گونه ای دیگری می اندیشید که اتفاقا با نظر شیاطین منطبق تر است؟!
🌼استاد گرامی!
✅️اگر برای این پرسشها پاسخ مناسبی ندارید ، جسارتا نامه اخیرتان نمی تواند در خوشبینانه ترین حالت معنایی جز آلت دست قرار گرفتن تان برای بدخواهان اسلام ناب محمدی داشته باشد؛ زیاده عرضی نیست!
✍️جعفر صادق منش؛ مدرس دانشگاه، وکیل دادگستری و عضو شورای علمی اندیشکده حقوق بشر و شهروندی
🆔 @h_falahati
حامد فلاحتی
🟩چند پرسش از استاد محقق داماد به مناسبت نامه اخیرشان به مراجع تقلید ✍️۱- از نظر جناب عالی اگر قانون
از حمله به قانون حجاب جا نمانی
🔴 در این روزها که رسانههای دشمن در خارج و پیادهنظامهاى رسانهای آنها در داخل به شدت مشغول هجمه علیه قانون عفافوحجاب هستند، عدهای از حوزویان نیز که از دیرباز بلندگوی آمریکا بودهاند، بار دیگر به شریعتبازی و فتواپراکنی پرداخته اند.
🔸 فاضل میبدی نیز از قافلهی جادهصافکنهای این سیل عقب نمانده و گوشهای از گفتگوی خود که یک سال پیش در دیدارنیوز منتشر شده را در پست اینستاگرامیاش باز نشر داده است.
🔊 میبدی در این برنامه میگوید:
«یک جا پیدا کنید امام علی(ع) در دوران حکومتش دغدغهاش مسئله حجاب بوده باشه؛ سرتاسر نهجالبلاغه را بردارید بخونید.»
♨️ وی با این سخن سعی دارد دغدغهمندی حکومت نسبت به عفت جامعه را خدشهدار کرده و قانونی بودنِ حجاب را خارج از نگاه حکومتیِ امیرالمؤمنین (ع) جلوه دهد.
جناب فاضل میبدی❗️
از شما که در حوزه علمیه تحصیل کردهاید و به تعبیر خودتان یونیفرم این صنف را بر تن دارید، توقع بیشتری میرود.
‼️خیلی بعید است که شما برای شناخت دین و وظیفهی دینیِ حکومت اسلامی صرفا به سرتاسر نهجالبلاغه بسنده کنید.
شما اسلام را چطور شناختهاید؟!
💠 مگر دین منظومه ای از معارف نیست که باید آن را در تمام منابعش جستجو کرده و از مجموعهی آن تعالیم بهره برده و مجتهدانه راجع به مسائل آن نظر داد؟
🔷 مگر حضرت علی(ع) هشدار ندادند که «زنانی ظاهر میشوند که برهنه و لخت هستند! زينت های خود را آشکار میسازند، حرام های الهی را حلال میشمارند و در جهنم جاودانه خواهند بود»
(من لايحضره الفقيه، ج 3، ص 390)
(وسائل الشیعه، جلد 20، ص 35)
🔷 مگر امیرالمؤمنین(ع) نفرمودند که «ای اهل عراق، به من خبر رسیده که زنان شما در کوچه و بازار، به نامحرمان برمی خورند، آیا حیا نمی کنید؟ سپس فرمودند: خدا لعنت کند کسی را که غیرت ندارد.»
(الکافی/ ج 5/ ص537)
🔷 مگر نفرمودند: «آیا شرم نمی کنید و غیرت نمی ورزید که زنانتان به بازارها میروند و با مردان برخورد میکنند»
🔷 مگر نه ایناست که از جابربن عبدالله انصاری نقل شده که «پیامبر اکرم(ص) نهی میفرمودند از اینکه زن هنگام خارج شدن از منزل، لباسی بپوشد که مشهور و انگشتنما باشد و یا خود را تزیین به زیورآلاتی کند که موقع راه رفتن سروصدای آنها شنیده شود و باعث جلب توجه مردان نامحرم شود»
(مستدرک الوسائل/ ج14/ص 280)
❇️ آیا این اخبار گویای دغدغه مندی حضرت علی(ع) نسبت به عفت زنان نیست؟
✅ ضمن اینکه مسألهی بیحجابی آن هم به این شکل امروزی، در زمانهی ایشان مورد ابتلا نبوده است.
⭕️ شاید جنابتان توقع دارید حضرت امیرالمؤمنین شخصا با زن بی حجابی برخورد میکرده و برای او نسخه میپیچید و این نسخه نیز حتما در نهج البلاغه چاپ میشد تا شاید قانع شوید.
📌 پس با سیاستبازی و صورتیبازی نمیتوان دین را تفسیر به رأی و تفسیر به منافع جناحی کرد.
✍️ باقریان
🆔 @h_falahati
◻️«لیبرالیسم» و «کالابودگی زن»!
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
رهبر فرزانه انقلاب فرمودند ما در مسأله زن در مقابل فرهنگ لیبرالی، در موقعیت حمله قرار داریم و نه در موقعیت دفاع.
این غربیاناند که باید دربرابر همه جنایتهایی که علیه زن و خانواده مرتکب شدهاند پاسخگو باشند.
آنان باید به بشریت پاسخ دهند که
چرا پس از صدها سال، بار دیگر سنتهای جاهلی در مورد زنان را به شکلی ظریف و در لعاب آزادیخواهی و امثال آن احیا کردند؟
چرا هویت و کرامت و عزت و شخصیت اصیل زنان را قربانی تمتعات جنسی و مادی مردان کردهاند؟
چرا همه هویت زن را در کالابودگی آن تعریف کردهاند؟!
چرا برای مقابله نرم با فرهنگها و نظامات سیاسی مخالف خود، همه تلاش خود را برای برهنهسازی و بیعفت کردن زنان و دختران آنان به کار میگیرند؟!
🔻توصیه میکنم دست کم دو کتاب «جنگ علیه خانواده» از ویلیام گاردنر و «آنچه با پول نمیتوان خرید» نوشته مایکل سندل را مطالعه کنید تا اندکی با جنایات فرهنگ منحط لیبرالیسم علیه زنان و #خانواده آشنا شوید.
#زن
#غرب
🆔 @h_falahati
خطر نفاق در جامعه دینی۵.mp3
9.24M
#سخنرانی مذهبی
#فاطمیه
5⃣ پنج
▫️منافقین باوری به ارزشهای دینی ندارند
▫️آزمون و چالش راهی برای شناساندن چهرههای نفاق است
▫️خدا میخواهد در جامعه مؤمنین را به موضع گیری بکشاند و منافق این را نمی خواهد
🆔 @h_falahati
امام خامنه ای: «باید مقابل جریان غیر انقلابی داخل نظام ایستاد.»
۹۴/۱۱/۱۴
@h_falahati
✍ این کلام رهبری نسبت به یک نکته و نگاه خاص است و باید به اصل کلام حتما دقت کرد
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇