eitaa logo
𝓱𝓲𝓬𝓱
75 دنبال‌کننده
267 عکس
71 ویدیو
0 فایل
_بسم رب علی«ع» شاید نوشته های یه رفیق...؛) حرفایی که حق و ناحق باهمِ:) اینجا؟! هرچه به دل بنشیند/ کپی؟! راحت باش سید..
مشاهده در ایتا
دانلود
فک کردم تونستم باهاش کنار بیام..‌. تا وقتی که دیروز دوباره دیدمش....
عمر داره میشه تباه خدایا ببخش.... خسته ام از بار گناه خدایا ببخش....
𝓱𝓲𝓬𝓱
فک کردم تونستم باهاش کنار بیام..‌. تا وقتی که دیروز دوباره دیدمش....
_من همان آدم پر منطق بی احساسم پس چرا آمدنت حال مرا ریخت بهم؟
نیم کیلو باش ولی مرد باش...:)))
و ناگهان فهمیدم انگار به دنیا آمده ام که فقط همه را راضی نگه دارم..
حق+++++++++++
بس است دیگر هر چه شکستیم و دم نزدیم خوب بودن را،بد بلد شده ایم آنقدر بد که هرکه خواست آمد و تمام دردها و بدبختی هایش را سر خوبیهایمان خالی کرد و دست از پا درازتر یک ویرانه برایمان ساخت و رفت.
جوکر یه دیالوگی داشت که میگفت:  من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و ارزومه یه روز،یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه،و چه روزایی که از درون ذره ذره نابود شدیم و لبخند زدیم ولی هیچکس نفهمید این لبخندا دروغه
پیام یکی از نیروهای امنیتی کف خیابان👇 عزیزان شبها تو خیابون که دور میزنید و از انقلاب و امانت امام شهید پاسداری می کنید ، چشمهاتون مثل عقاب تیز و تیزبین و هشیار باشید.. عمله های مزدور تروریست آمریکا، دیشب به صورت گسترده در سایه ی خلوتی خیابان ها (بخاطر احیای شب قدر) فعال بودن و در حال رصد موکب ها و خیابونای خلوت بودن! موتوری های سرتاپا سیاه پوش ، با صورت ماسک زده! یا کلاً پوشانده... و ماشین‌هایی با سرنشین مشکوک چند مورد ما دیدیم که تا میدیدن بهشون مشکوک شدیم و داریم نگاهشون می کنیم ، فوراً فرار می کردن ! متأسفانه دیشب از ده و یازده شب به بعد خیلی خلوت شد ( به جز میادین اصلی که برنامه داشتن)موکب ها هم دیگه بی سروصدا شدن و مشغول احیا شدن.. و ما که مشغول گشت تو خیابونا بودیم جولان لاشخورهای منتظر برای شروع آشوب رو دیدیم! و بر خلاف شب‌های قبل که شلوغ بود و جرأت عرض اندام نداشتن ، دیشب انواع و اقسام فحاشی و حرکات شنیع و زشت و تهدید رو به بچه های جلوی موکب ها و ماشین های مبلغ انقلاب نثار می کردن!! این نشون میده که این وحوش ضد دین بی وطن مثل کفتار منتظرن تا ذره ای ما از نگهبانی شبهای ایران کوتاهی کنیم! تا بریزن و بچه های امنیتی رو پاره پاره کنن و مملکت رو به آتش بکشن..... شما رو به خون امام شهید و همه ی شهدای فتنه های اخیر قسم میدم هم زمان با حضور گسترده و خستگی ناپذیر تا پیروزی نهایی و اطمینان از استقرار امنیت دائمی بر مملکت ، به شدت حواستونو جمع کنید و کوچکترین مورد مشکوکی دیدید فیلم و عکس از خودشون و پلاک و ماشینشون بگیرید🙏 الحمد للّه به فضل خدا دیشب جلوی یک خرابکاری تروریستی گرفته شد و پا به فرار گذاشتن.
‌ ولی غم سنگین این دو پاراگراف...👩‍🦯💔