🔴در وی او دی ها چه خبر است؟!
⏪رئیس یکی از شرکت های تأمین اینترنت خانگی که همزمان یک وی او دی را هم تحت مدیریت خود دارد، دو جمله خیلی معنادار را گفته بود:
1- ما بدون لحاظ کردن دین و مذهب کار می کنیم و هیچکس هم حق ندارد در کار ما هیچ ایدئولوژی ای را ترویج کند.
2- و در ادامه هم گفته بود ما سالیانه 800 تا 1000 تا فیلم خارجی را ترجمه می کنیم و تهیه کننده ی چند سریال ایرانی هم هستیم.
✍شما با نگاه فرهنگی از کنار هم قرار دادن این دو گزاره چه نتیجه ای می گیرید؟
🔻بله! اوضاع خیلی خراب است و البته هیچ چیز پنهانی ای هم وجود ندارد. گویی هیچ تلاش پنهانی ای در بخش فرهنگ نیست و همه چیز عیان است! اگر روزی رهبر انقلاب در پی اثبات این نکته به مردم بود که «نفوذ» داریم، حتی اگر در ظاهر چیزی را مشاهده نکنیم؛ امروز کار از این حرف ها گذشته است و علنا همه چیز بیان می شود اما کسی نمی شنود!
🔻نگاهی به محتوای فیلم ها و سریال ها هم البته این موضوع را تأیید می کند. از سریال پوچ گرایانه و هیپی مسلکی چون «قورباغه» گرفته تا «دراکولا» که جز اباحی گری چیزی را در دستور کار خود ندارد! شاید بگویید اینها همه دغدغه های یک انسان مذهبی است، قبول! اما آیا بقیه مردم آسیب نمی بینند؟ روانشناسان و جامعه شناسان نمی خواهند به میدان بیایند؟! نه برای مذهب! برای سلامت روان جامعه. مگر آنچه که در «سیاوش» اتفاق می افتد چیزی جز نشان دادن فلاکت آدم ها و یأس افزایی است؟
🔻سریال های ساخته شده در چند وقت اخیر یا دارند گذشته را تخریب می کنند (می خواهم زنده بمانم) و حس تنفر از حاکمیت، تاریخ و جامعه را در مردم تقویت می کنند؛ یا ترویج خشونت و بی هدفی می کنند و جوان جامعه ایران را اینگونه می شناسانند (قورباغه) و یا اگر کمدی هستند، با ارزش های رسمی اعلام شده از طرف دولت در تلویزیون، مدرسه، منبر، مسجد و ... به مقابله بر می خیزند (دراکولا). بماند که همه در نشان دادن اشرافیت طبقه بالای اقتصادی، گوی رقابت از هم می ربایند (گیسو، دراکولا و ...).
🔻این فیلم ها چسبندگی جامعه را بیشتر می کنند یا فروپاشی آن را؟! جامعه را شاد می کنند یا غمگین؟! نشان دادن دو گانه بسیار فقیر و بسیار غنی چه ارزش افزوده ای جز ایجاد حس تنفر در جامعه برای ما دارد؟ آنهم در زمانه ای کرونا و گرانی و هزار مصیبت دیگر از آسمان و زمین بر این مردم می بارد و رسانه ها لازم است روحیه مردم را تقویت کنند.
🔻سازندگان فیلم ها آنگاه هم که تصمیم می گیرند کمدی بسازند و دل مردم را خوش کنند، به فیلمنامه ضعیف رضایت می دهند و مجبورند با رقص و حرف های دو پهلو که زننده می نماید، این کار را انجام دهند.
🔻آیا هیچ اندیشگاه یا جایی برای نشستن، فکر کردن و تولید مناسب کردن وجود دارد یا ما همیشه بین غم ناشی از «فلاکت نمایی» و خندیدن از سر لودگی و شکسته شدن مرزهای اخلاقی- اعتقادی مان در اثر بی سناریویی سرگردان خواهیم ماند؟
@hadianbasir
شب با انتشار صوت، پشت سر #مرد_میدان صفحه میگذارند و صبح از مقتلش در عراق، دیدن میکنند؛ بهراستی وقاحت اگر شخص بود، میشد #ظریف و اگر عکس بود، میشد این تصویر!
✍ سیدرضی
@hadianbasir
32.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مستند تاریخی " ۴۳ روز"
روایتی تلخ از روزهای غربت و تنهایی ارتش در زمانیکه سپاه پاسداران هنوز شکل نگرفته بود
روایتی از خیانت و توطئه ملی گرا ها و غربگرایان و نهضت آزادی ها علیه فرماندهان و پرسنل انقلابی ارتش
روایتی از برخوردهای قهرآمیز دولت بازرگان با ارتش و توطئه این دولت برای انحلال ارتش
روایتی تکان دهنده از همدستی مسئولان غربگرا در دولت مهندس بازرگان با گروهک های تجزیه طلب در اوایل انقلاب
روایتی حماسی از فداکاری های غیورمردان ارتشی در مقابل تجزیه خاک ایران در اوایل انقلاب و روایت تلخ ترور فرماندهان انقلابی ارتش توسط جوخه های تروریستی غربگرایان....
@hadianbasir
قطره قطره خون شهید مطهر است
پرده های خباثت را می سوزاند
و نفاق را در هم می شکنند
این مسیریست که مولای دلدادگان آموزگارش بود.
برای افشای چهره پلید و نفاق اموی کربلا رقم خود.
برای بقای انقلاب و افشای خائنین و ناکثین خون های عزیزترین فرزندان خمینی برای بیداری و پایداری ریخته میشود
خون شهدا ضمانت این انقلاب است....
نمک نشکنیم
#شبتون_شهدای
✍مهدی جعفری
@hadianbasir
🔴توئیت مجتبی امینی تهیه کننده سریال گاندو
🔺️نکند حاج قاسم خودش را فدای دیپلماسی کرد تا شما به منافعتان برسید
#سرطان_اصلاحات
#نفوذ_خیانت_وطن_فروشی
@hadianbasir
🔴اصلاح طلبا در مورد اینکه پمپئو حرفهای ظریف رو تایید کرد نظری ندارن؟!
آخه قبلا هرکی مخالف برجام بود با نتانیاهو هم نظر بود!
علی سیستانی
@hadianbasir
✍واکنش سعید محمد به صحبتهای جنجالی جواد ظریف:
" قدرت هوشمند" یعنی استفاده از دیپلماسی و میدان. دیپلماسی و میدان را در برابر یکدیگر قرار ندهید.
@hadianbasir
⭕️ دلیلی بر خیانت پدر خوانده ها
🔹جناب محمود نبویان دیشب ( یعنی٣ ماه مانده به خاتمه دولت روحانی) یک ساعت در رسانه ملی اسناد و مدرک مختلف را با شور و حرارت خواند و شرح داد تا نتیجه بگیرد که دولت روحانی مقصر همه بدبختیهای ملت بوده و اراده ای برای حل مشکلات کشور نداشته است!!!
🔹البته ایشان نفرمودند که ذکر این مطالب در رسانه ملی آن هم ٣ ماه مانده به پایان دولت، چه دردی از مردم دوا می کند و جز افزایش خشم مردم چه سودی خواهد داشت!
❇️ آقای نبویان یکی از نمایندگانی است که اوایل پاییز ٩٩ ، یعنی زمانی که تعدادی از نمایندگان مجلس و نیروهای انقلابی به دنبال کم کردن شر روحانی از سر ملت (از طریق استیضاح) بودند، فریب «پدرخوانده های اصولگرایی» را خورده و برای جلوگیری از انجام وظیفه قانونی مجلس و ممانعت از استیضاح روحانی، خود را به آب و آتش می زدند!
❇️ جناب آقای نبویان! شما وجدان خودت را قاضی کن!
واقعا شما و سایر نمایندگانی که مانع استیضاح روحانی شدید، در خیانتها و جنایتهایی که روحانی در ٩ ماه گذشته در حق مردم و نظام مرتکب شده، شریک نیستید؟
▪️واقعا تفاوت شما با «توابین کوفه» چیست؟ مگر نه این که آنها هم در انجام وظیفه «تاخیر» کردند؟
# پدر خوانده های جاهل اصولگرایی
# خواص بی بصیرت
۱۲ شرط و معیار کامل شورای نگهبان برای رجل سیاسی و مذهبی در انتخابات ریاستجمهوری
▪️۱۲ شرط و معیار لازم جهت تشخیص رجل سیاسی مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاست جمهوری عبارتند از:
🔸۱- سوابق کافی و قابل ارزیابی در فعالیتهای مذهبی و سیاسی از قبیل مکتوبات، سخنرانیها و اعلام مواضع
🔸۲- سابقه تصدی حداقل مجموعاً چهار سال در مناصب ذیل که در احراز مدت جمع سابقه تصدی در یک یا چند مورد از مناصب مذکور کفایت میکند:
🔹۱ـ۲. مقامات سیاسی موضوع بندهای «الف»، «ب» و «ج» ماده (۷۱) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶/۸/۷
🔹۲ـ۲. معاونین رؤسای قوای سهگانه
🔹۳ـ۲. اعضای شورای عالی امنیت ملی
🔹۴ـ۲. اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام
🔹۵ـ۲. مدیر مرکز مدیریت حوزههای علمیه کشور
🔹۶ـ۲. رؤسای سازمانها، مؤسسات و نهادهای دولتی و مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی در سطح ملی
🔹۷ـ۲. فرماندهان عالی نیروهای مسلح با جایگاه سرلشکری و بالاتر
🔹۸ـ۲. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور
۹ـ۲. استانداران
▪️۱۰ـ۲. شهرداران شهرهای بالای دو میلیون نفر جمعیت
▪️۱۱ـ۲. اشخاص، مقامات و مدیران همطراز مناصب فوق به تشخیص شورای نگهبان
▪️۳- سلامت و توانایی لازم جهت ایفای مسئولیتهای ریاست جمهوری
▪️۴- حداقل سن ۴۰ سال تمام شمسی و حداکثر سن ۷۵ سال تمام شمسی در هنگام ثبتنام
▪️۵- داشتن مدرک تحصیلی حداقل کارشناسی ارشد یا معادل آن مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مرکز مدیریت حوزههای علمیه
▪️۶- ارائه برنامهها و خط مشیهای اجرایی در چارچوب صلاحیت و اختیارات قوه مجریه مبتنی بر اسناد بالادستی از جمله قانون اساسی و سیاستهای کلی نظام
▪️۷- معرفی مشاوران جهت تشریح برنامهها و توان مدیریتی
▪️۸- عدم محرومیت از حقوق اجتماعی در زمان ثبتنام
▪️۹- فقدان سابقه محکومیت کیفری مؤثر
▪️۱۰- عدم محکومیت قطعی کیفری به جرایم اقتصادی از جمله کلاهبرداری، رشاء و ارتشاء، اختلاس، تبانی در معاملات دولتی، پولشویی، اخلال در نظام اقتصادی کشور و عدم محکومیت به اقدام علیه نظام جمهوری اسلامی ایران
▪️۱۱- وابسته نبودن به گروههای غیرقانونی و فقدان سوابق سوء امنیتی از جمله در فتنه سال ۱۳۸۸
▪️۱۲- عدم وابستگی به رژیم گذشته و مؤثر نبودن در تحکیم آن
#آذربایجان #اسرائیل #فلسطین
#یادداشت: چرا جمهوری آذربایجان درباره تحولات فلسطین سکوت کرد؟
نبرد اخیر مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی، همچون چالشی برای کشورهای اسلامی دارای روابط با اسرائیل از جمله جمهوری آذربایجان بود که منجر به شفافیت جوهرهی آنها شد و این موضوع به مراتب تبعات سیاسی و اجتماعی زیادی را برای آنها به دنبال خواهد داشت.
یکی از کشورهایی که در جریان نبرد اخیر مقاومت فلسطین با رژیم صهیونیستی موضع بیتفاوت و مسکوتی را داشت، جمهوری آذربایجان بود. دولت آذربایجان مدتها قبلتر از کشورهای عربی همچون امارات، بحرین، سودان و... با اسرائیل روابط نزدیکی داشت و سطح این روابط در مقایسه با سایر کشورهای اسلامی که اخیرا روابط شان را عادیسازی کردهاند، قابل قیاس نیست.
اسرائیل در جریان جنگ اخیر آذربایجان و ارمنستان حمایت پنهان و ویژهای در سطح بین المللی و نظامی از آذربایجان انجام داد. به نوعی که در کشورها و جناحهای مخالف اقدامات آذربايجان در اروپا و آمریکا قدرت مقابله جدی با اقدامات این کشور علیه ارمنستان را پیدا نکردند.
بنابراین اصلیترین علت سکوت جمهوری آذربايجان در برابر جنایات اسرائیل در کرانه باختری و نوار غزه و حتی همراهی آنها با رسانههای صهیونیستی را میتوان بدهکاری این دولت به صهیونیستها دانست.
رسانههای آذری نیز در این معرکه بیطرف و بیکار نبوده و عمدتا با تحلیلها و نوشتههای هدفمند، سیاستهای "جوزف بایدن" و "حماس" را عامل جنگ علیه صهیونیستها خواندند و این جنگ را نبردی بیفایده و فرسایشی عنوان دادند که جزء ویرانی و کشتار چیزی به دنبال ندارد.
برخی علل این اتحاد را میتوان در موارد زیر دستهبندی کرد:
۱- نیاز جمهوری آذربایجان به کسب حمایت اسرائیل در برابر کشورها و جناحهای مخالف در اروپا و آمریکا.
۲- همسویی نگرش سیاسی و اجتماعی دو دولت:
هر دو دولت، اندیشه اسلامی را دشمن ایدئولوژیک خود میدانند و در این راستا همکاریهای اطلاعاتی و امنیتی گستردهای داشتهاند که مسائل هستهای و امنیتی ایران از جملهی این مسائل است.
۳- همسویی تفکرات ناسیونالیستی دو دولت: جمهوری آذربایجان ارمنستان را دشمن نژادی و رژیم صهیونیستی مسلمانان را دشمن نژادی خود میدانند و در راستای حذف و حل کردن دشمن خود برنامهریزی کردهاند.
۴- روابط اقتصادی:
اسرائیل چهل درصد نفت خام مورد نیاز خود را از طریق خط لوله باکو-سیهان (بندری در سواحل دریای مدیترانه و واقع در ترکیه) تامین میکند و در قبال آن به جمهوری آذربایجان تسلیحات نظامی میفروشد که براساس گزارش موسسه تحقیقات بینالمللی صلح استکهلم (Sipri) ۶۰ درصد تسلیحات نظامی جمهوری آذربایجان از طریق کارخانههای اسرائیلی تامین میشود. این تسلیحات شامل پهپاد، موشک، سیستم رادار، مهمات جنگی و... میباشد که در برتری نظامی آذربايجان در جنگ اخیر با ارمنستان نقش مهمی داشت.
سکوت و تعارضهای دولت الهام علیاف با تحولات اخیر فلسطین قطعا تبعات زیادی برای جمهوری آذربایجان و سایرین به دنبال خواهد داشت که یکی از آنها عیان شدن چهره ریاکار این دولتهاست. دولت و طرفداران علیاف در جریان نبرد با ارمنستان، با عَلَم کردن هتک حرمت مساجد مسلمانان توسط ارامنه در گذشته، بارها احساسات مسلمانان را برانگیخته کرده و از آن در راستای اهداف خود سوءاستفاده کردند و این موضع آنها در حالی است که در برابر هتک حرمت مسجد الاقصی توسط صهیونیستها هیچ موضعی اتخاذ نکردند!
البته از چنین حکام و دولتهایی با چنین سوابقی، انتظاری بیش از این نمیرود. اما از ملتها، مسلمانان و ناظران این حقایق انتظار میرود در پیچشها و کمینگاههای این چنینی واقعیات را فارغ از دیدگاه نژادی و مذهبی درک و تحلیل کنند.
نویسنده: محراب
▪️این یادداشت را در سایت تحولات جهان اسلام مطالعه کنید:
✅ https://iswnews.com/47116
✅ https://eitaa.com/joinchat/134742021C10aa5fa2c9
🔰 آقا امام صادق علیه السلام فرمودند:
🔷 برای حکمرانان پسندیده نیست که در سه کار کوتاهی ورزند: حفظ مرزها، رسیدگی به مظالم و حقوق پایمال شده مردم و انتخاب افراد شایسته برای کارهای خود.
📚 بحار الانوار،ج۷۵،ص ۲۳۳
#انتخابات
🔴 حالا شورای نگهبان بد شد؟!
کسانی که وقتی از عدم دقتشان در رای دادن به حسن روحانی انتقاد می کردیم با سرعت و قاطعیت در جواب می گفتند : خب اگر مشکلی وجود داشته چرا شورای نگهبان تایید کرده است؟ و شما دیگر چه می گویید؟!!!
حالا از امروز دقیقا همان ها می گویند چرا شورای نگهبان فلان نامزد را رد کرده است؟؟؟!!!
چه شد؟حالا همان شورای نگهبان بد شده است؟!!!
✍️ قاسم اکبری
✍️بیداری ملت
@bidariymelat