هدایت شده از عمار۱۱۰
🔴 نقدی بر اشکال اقای نصیری درباره حجاب
🔻 آقای نصیری در برنامه زاویه با حجاب قانونی مخالفت کرد. کل استدلال آقای نصیری دو جمله است. اول اینکه با زور نمی شود جامعه را با حجاب کرد چه آنکه تجربه رضاخان نیز همین نشان داده است. دوم اینکه مردم مخالفند.
🔻چند نکته در این خصوص:
1⃣ اول اینکه ما حجاب اجباری نداریم. الزام قانونی داریم. الزام قانونی خودش برآمده و با امضای رای اکثریت است. اگر وجاهت دموکراتیک قانونگذاری رازیر سوال ببریم سنگ روی سنگ بند می شود؟ ازفردا هر کس بگوید فلان قانون رامردم مخالفند چه کنیم؟ با کدام منطق باید بپذیریم شاخص اکثریت نزدشماست؟
2⃣ مقایسه الزام حجاب در جمهوری اسلامی با الزام رضاقلدر از مبنا دچار اشکال است. مثل اینکه کسی قانون در دیکتاتوری را با قانون درجمهوریت مقایسه کند. انشالله که روشنست دچار چه اشتباه فاحشی شده اند. الزام قانون در جمهوریت پشتوانه رای مردمی دارد نه قلدری یک دیکتاتور.
3⃣ آقای نصیری گفته اند الزام حجاب ثمر نداشته است. از کجا فهمیدند؟ اینکه وضع حجاب بدتر شده است یعنی الزام ثمرنداشته است؟ بازهم دچار اشتباه عجیب شدند. جامعه ما در یک مبارزه است. اساسا مقایسه نقطه ای در فهم رفتار جامعه در حال مبارزه غلط است.
جامعه ای که تحت هجمه های فرهنگی و تمدنی است با همین میزان حجاب نیز یک جامعه عفیف است. سوال اینست که اگر الزام حجاب نبود وضع بدتر بود یا بهتر؟ مثل اینکه فردی خلاف جریان اب پارو بزند. قدرت فرد را در عقبگردش نباید دید. مهم اینکه اگر خلاف آب پارو نزده بود، همین میزان عقب رفته بود؟
4⃣ آقای نصیری معقدند مردم بدحجاب شده اند. این حرف نیز غلط است. اساسا مقایسه تقوا و دینداری مردم در مبارزه آنهاست نه تغییر ظاهری شان. مساله حجاب در ایران ناشی از غربزدگی است نه کاهش دینداری. انشالله فرق ایندو روشن است. لذا اتفاقا مردم با همین میزان حجاب نیز رشد دینداری داشته اند.
5⃣ گفتند قانون حجاب نتواسته مردم را باحجاب کند. آیا تصور کردیم الزام حجاب برای باحجاب کردن بی حجاب هاست؟ الزام حجاب برای صیانت از یک جامعه دینی است. لذا هدف الزام تنها باحجاب کردن نیست و دفاع از حیا و عفت جامعه است که هم برای مرد است و هم زن. برای صیانت از ظاهر یک جامعه دینی است.
6⃣ میگویند چرا وقتی تبعیض وجود دارد قانون حجاب باید اجرا شود. این هم از آن استدلال های آنچنانی است. اگر سازمان ثبت احوال به وظیفه اش عمل نکرد، سازمان آب و فاضلاب هم تعطیل کند؟ فردا اگر دزد، خانه آقای نصیری را زد بگوئیم چون بقیه نهادها درست عمل نمی کند پی گیری دزد هم اشتباه است؟
7⃣ می گویند حجاب را باید فرهنگی ترویج کرد. سلمنا. خب؟ ترویج فرهنگی به معنی نفی الزام است؟ همه قوانین نیازمند فرهنگ سازی دارند. مگر بستن کمربند فرهنگ سازی نمی خواهد؟ خود الزام هم جزئی از ساخت فرهنگ است.
8⃣ گفته اند در پذیرفتن دین و اعتقادات آزادی است پس مردم حق دارند حجاب را نپذیرند. مقدمه درست و نتیجه غلط. مردم در انتخاب دین آزادند نه انتخاب اجزای دین.ضمن اینکه حجاب امری اجتماعی است نه فردی. مردم درانتخابی آزادند که به دیگری ضربه نزند. آیا حجاب درخیابان مثل نماز در پستوخانه است؟
9⃣ می گویند با حجاب موافقم اما با الزامش نه. مثل اینکه کسی بگوید با دروغ مخالفم اما با حرمتش نه. برادرم حجاب خودش یک الزام دینی است. چطور ممکن است با حجاب موافق باشید ولی با الزامش نه. همان که از ضرورت حجاب گفته از الزامش گفته است. مگر دلبخواهی و سلیقه ایست؟
🖌 #محسن_مهدیان
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔴 #مهم: دوستان اگر در دام #شایعات_سیاسی فضای مجازی اسیر هستید شما را به #عمار۱۱۰ دعوت میکنیم
🆔 | http://eitaa.com/joinchat/3792175104C0f37687892
هدایت شده از اخبار ایذه
ترامپ و دندههای صدمن یک غاز!.pdf
188K
🌀نسخه pdf
🛑 یادداشت
✍️ترامپ و دندههای صدمن یک غاز!
❇️به قلم: حسین شریعتمداری- مدیر مسئول روزنامه کیهان
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 @masir_info
هدایت شده از اخبار ایذه
✅تصمیمگیری درباره قطعنامه تحریم ایران برعهده شورای امنیت است
🔻«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل روز گذشته (چهارشنبه) به اظهارات اخیر «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا مبنی بر اینکه ایالات متحده طی یک هفته آینده تحریمهای سازمان ملل علیه ایران را بازمی گرداند، واکنش نشان داد.
🔺بنا بر گزارش خبرگزاری روسی «اسپوتنیک»، گوترش در واکنش به لفاظیهای اخیر پامپئو درباره ایران تصریح کرد که تصمیمگیری و اقدام درباره قطعنامه تحریمهای ایران برعهده شورای امنیت سازمان ملل است.
🔹اوایل روز گذشته، پامپئو مدعی شده بود که واشنگتن هفته آینده مجدداً تحریمهای سازمان ملل علیه ایران را اعمال خواهد کرد تا مطابق با آن محدودیتهای تسلیحاتی علیه جمهوری اسلامی ایران را دائمی کند.
🔸دبیرکل سازمان ملل در جمع خبرنگاران در این خصوص گفت: «این شورای امنیت است.....که میتواند اجرا و هدایت قطعنامههای شورای امنیت را انجام دهد و ما مطابق با عملکرد و دستورالعمل شورای امنیت اقدام میکنیم».
🔻بعد از شکست مفتضحانه واشنگتن در شورای امنیت برای تمدید محدودیتهای تسلیحاتی ایران، پامپئو در تاریخ ۲۰ آگوست (۳۰ مردادماه) نامهای را به شورای امنیت سازمان ملل ارسال کرد و خواستار فعال شدن مکانیسم ماشه به منظور بازگرداندن تمامی تحریمهای سازمان ملل علیه ایران شد.
🔺طبق این گزارش، اکثریت اعضای شورای امنیت سازمان ملل از جمله روسیه، چین، فرانسه، آلمان و بریتانیا تأکید کردهاند که از تصمیم ایالات متحده برای وضع مجدد تحریمها علیه ایران حمایت نمیکنند زیرا واشنگتن در سال ۲۰۱۸ به صورت یکجانبه از برجام خارج شده است و بنابراین حق استناد به مکانیسم ماشه را ندارد.
❇️ساز و کار موسوم به بازگشت خودکار تحریمها که با نامهای دیگری مثل «مکانیسم ماشه» یا «اسنپبک» نیز شناخته میشود به دنبال احیای تمامی قطعنامههای تحریمی علیه تهران است که پس از حصول برجام میان ایران و گروه موسوم به ۱+۵ تعلیق شده بودند.
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔@masir_info
هدایت شده از اخبار ایذه
مکانیسم ماشه.pdf
297.4K
🌀نسخه dpf
🛑 یادداشت
✍️نگاهی به تلاش واشنگتن برای فعالسازی مکانیسم ماشه
❇️به قلم: عباس درویش توانگر-کارشناس مسایل سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 @masir_info
هدایت شده از اخبار ایذه
1_463974813.pdf
937.8K
هدایت شده از اخبار ایذه
🔴طرح سه فوریتی برای مقابله با تحریم آمریکا
✅پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس:
🔻آمریکا علیرغم اینکه از برجام خارج شده است، ادعا میکند که میتواند ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ مکانیسم ماشه را فعال کند.
🔹آمریکاییها در ۳۰ مرداد ماه درخواست فعال شدن مکانیسم ماشه را ارائه کردند. بنا بر تفسیر آنها شورای امنیت سازمان ملل متحد تا ۳۰ شهریور باید قطعنامهای را صادر کند که اگر این قطعنامه تعلیق شده باشد، به واسطه قطعنامه ۲۲۳۱ بازمیگردد.
🔸اروپاییها در ماجرای فعال کردن مکانیسم ماشه بازی منافقانهای را انجام میدهند که سیاستهای اعلامی و اعمالیشان با هم متفاوت است.
🔹مجلس باید به این شرایط و بازی پلیس خوب و بد اروپا و آمریکا دقت کند، نه اینکه بایستد و کشور دچار تحریمهای جدیدی شود.
🔺حجت الاسلام ذوالنوری، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی طرح ۳ فوریتی را در این باره آماده کرده است و در سامانه قرار دارد تا نمایندگان امضا کنند.
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 @masir_info
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ ملاحظاتی پیرامون متن توافق عادیسازی روابط
🔹آنچه از متن منتشرشده توافق عادیسازی روابط قابل ارزیابی است اینکه این توافقنامه یک توافق سیاسی است و بار حقوقی چندانی ندارد.
🔸 توافق عادیسازی روابط در قبال منطقه غرب آسیا ناظر بر راهبرد برتری رژیم صهیونیستی و تضعیف امارات است تا جایی که استقلال رای آن را تحت تاثیر قرار داده است.
🔹این توافق در پشتپرده حتما ملاحظات امنیتی و نظامی دارد که علاوه بر جریان مقاومت منافع ترکیه، مصر، اردن و حتی عربستان را هم تحت تاثیر قرار خواهد داد.
🔸 بندهای توافق نشان میدهد ۲ طرف بهره چندانی از یکدیگر نخواهند برد و در عمل امارات در نقطه ضعف این توافق قرار دارد.
🔹از آنجا که امارات پیش از این توانایی تامین نیازهای تکنولوژیک خود از اروپا، آمریکا و برخی دیگر از کشورها را داشته است، تاکید بر همکاری تکنولوژیک با رژیم صهیونیستی آورده قابل توجهی برای اماراتیها ندارد.
🔸 مهمترین عایدی رژیم صهیونیستی در این توافق شناسایی آن از سوی امارات است.
🔹کلی بودن بندهای توافق و اینکه در آن مساله لغو الحاق و آینده فلسطین مطرح نشده و بحث شهرکسازی نیز به میان نیامده، نشان دهنده این است که بندهای توافق بدون ملاحظات کارشناسی و با سرعت تهیه شده است که همین نشان از استفاده ابزاری ترامپ از امارات و بحرین برای انتخابات دارد.
🔸در تمام توافقات قبلی بین کشورهای عربی (مصر و اردن) با رژیم صهیونیستی موضوع اراضی اشغالی و فلسطین درج شده و اینکه یک کشور عربی (امارات) تن به این ذلت داده، نشاندهنده استیصال امارات در برابر آمریکاست.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ فشار آژانس برای دسترسی بیشتر به برنامه اتمی عربستان
🔹شبکه خبری بلومبرگ با انتشار گزارشی در خصوص برنامه هستهای عربستان نوشته که آژانس بینالمللی انرژی اتمی به موازات مساعدتهای مسئولان چینی به عربستان در زمینه بهرهبرداری از اورانیوم کمک میکند. این در حالی است که عربستان پیشتر از پذیرش بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی سر باز زده بود و حالا هم رافائل گروسی، مدیرکل آژانس گفته که آژانس تاکنون تنها مشاورههایی محدود درباره تهیه سوخت از اورانیوم به عربستان ارائه داده و هماکنون در حال رایزنی با مقامات سعودی در خصوص اعطای دسترسی بازرسان به افراد، مکانها و اطلاعات بیشتر است تا بدین وسیله بتواند بر نحوه استفاده از اورانیوم بالقوه در این کشور نظارت و کنترل کند. گروسی با اشاره به برنامههای هستهای عربستان گفته است: «این بسیار مهم است که آژانس حضور داشته باشد و با هر کشوری که میخواهد هر فعالیت مرتبط با چرخه سوخت هستهای داشته باشد، همکاری کند.»
🔸 ایران پیش از این بارها از آژانس بینالمللی انرژی اتمی خواسته بود که درباره برنامه «پنهانی» هستهای عربستان شفافسازی کند. عربستان سعودی یکی از ۳۱کشور جهان است که با استناد به مجموعه مقررات قدیمی آژانس بینالمللی انرژی اتمی اجازه بازرسی از تأسیسات هستهای خود را به این نهاد نظارتی سازمان ملل متحد نمیدهد. آژانس روز دو شنبه نیز اعلام کرد که در تدارک یک ابتکار عمل تازه برای ملغی کردن مقررات قدیمی است، زیرا به اعتقاد آژانس این مقررات نمیتواند ضامن صلحآمیز بودن همه فعالیتهای هستهای باشد. کارشناسان سازمان منع گسترش سلاحهای هستهای بارها هشدار دادهاند که بدون تضمینهای قوی و بازرسیهای متناسب، همکاری فنی آژانس بینالمللی انرژی هستهای میتواند ناخواسته به کشورها در توسعه ظرفیت و توانایی تولید تسلیحات اتمی کمک کند.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ حذف تورم از بودجه و بانکداری ۱۴۰۰
🔹بودجهریزی تورمی یکی از عوامل اصلی خلق نقدینگی بدون پشتوانه در اقتصاد ایران به شمار میرود، به طور نمونه حجم پول که تا خرداد سال ۹۷ تنها در حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بود، در خرداد سال ۹۹ به محدوده ۵۰۲ هزار میلیارد تومان جهش داشتهاست که رشد این رقم و در آمیختهشدنش با ضریب فزاینده پولی ۷ درصد به خوبی نشان میدهد که چه جهشی به حجم نقدینگی دادهاست.
🔸از آنجایی که رشد حجم پول و نقدینگی طی سالهای اخیر با کاهش رشد اقتصادی و افزایش تولید کالا و خدمات همراه بوده، از ارزش و قدرت خرید پول ملی کاسته شدهاست، بدین ترتیب در شرایطی که قدرت خرید دارندگان درآمد و پسانداز ریالی همچون نیروی کار، بازنشستگان، مستمریبگیران و سپردهگذاران در بانک کاهش داشتهاست بر ارزش داراییهای صاحبان داراییهای غیر نقدی، چون زمین و ساختمان، سهام، طلا، خودرو، ارز و لوزام خانگی افزوده شدهاست.
🔹اینجاست که باید با ابزار مالیاتی بیعدالتی را که سالهاست در حوزه سیاستگذاری پولی و مالی در جریان است، جبران کنیم و با اخذ مالیات از عایدی سرمایه و مجموع دارایی و درآمد از محل اخذ مالیات از ثروت، فقر را در جامعه از بین ببریم و هزینههای دولت را نیز از محل مالیاتهای مذکور پوشش دهیم.
🔸از اینرو، انتظار میرود بودجهریزی و بانکداری تورمی در سال ۱۴۰۰ پایان یابد و با ابزار مالیات مانع از کاهش ارزش پولی ملی شویم، زیرا اگر قرار باشد همچون گذشته بودجهریزی و بانکداری کنیم، عملاً قدرت خرید طبقات پایین به واسطه کاهش ارزش پول ملی محدود و ارزش دارایی صاحبان دارایی افزون میشود که تکرر این وضعیت آسیبهای قابلملاحظهای را پدید آوردهاست که خروج تولیدکنندگان از دایره تولید و حضور آنها در حوزه خرید و نگهداری کالاهایی، چون زمین و ساختمان، ارز، طلا، سکه، خودرو و سهام تنها بخشی از آن است، زیرا میدانند اعمال سیاستهای پولی و مالی تورمی در اقتصاد، ارزش این داراییها را رشد میدهد و آنها با نگهداری این داراییها در ترازنامه خود ثروتمندتر میشوند.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ فازجدید مقاومت در عراق
🔹گروه سرایا المنتقم از عملیات مهم امنیتی علیه گروهی از آمریکایی هایی که به گفته آنان ، افسران سازمان جاسوسی آمریکا به شمار می رفتند ، خبر داد.همچنین در بیانیه این گروه آمده است : در این عملیات سه نفر از افسران آمریکایی که درون خودروی محافظت شده حضور داشتند، به هلاکت رسیدند.نکته مهم اما این جاست که دوربین های امنیتی خیابان فرودگاه ، حدفاصل فرودگاه تا میدان عباس بن فرناس ( صرفا مسیر رفت و نه برگشت ) لحظات عملیات خاموش شده بودند. 🔸این عملیات چند نکته و پیام مهم در بطن خود داشت :۱- با توجه به فاصله بسیار کم میدان عباس بن فرناس تا فرودگاه بغداد ، باید گفت افسران CIA از بدو پیاده شدن از هواپیما ، تحت نظر نیروهای سرایا المنتقم قرار داشته اند و به همین علت در یک عملیات دقیق لحظاتی پس ازخروج از فرودگاه بر اثر انفجار بمب هدایت شونده کشته می شوند.۲- در سطح بالاتر باید سوال کرد چگونه این گروه مبارز عراقی از تاریخ و ساعت ورود این نیروها و خودروی حامل آن ها اطلاع دقیق داشته است؟۳- چرا صرفا دوربین های مسیر رفت فرودگاه تا میدان عباس بن فرناس خاموش شده و دوربین های مسیر مجاور روشن بودند ؟ سطح دسترسی امنیتی و شاید فناوری گروه های عراقی تا کجاست ؟۴- چطور در یک مسیر پر رفت و آمد و بسیار محافظت شده ،نیروهای عراقی توانسته اند بمب کنار جاده ای را جاسازی کنند بدون آن که کسی متوجه شود ؟پس از حمله چند روز پیش گروه های مقاومت عراقی که برخلاف دفعات پیشین با موشک سنگین به مواضع نیروهای آمریکایی در بغداد حمله شد ، بسیاری از صاحب نظران معتقد بودند مقاومت علیه حضور آمریکا در عراق وارد فاز جدیدی شده و عملیات اخیر نشان داد برخلاف پیش بینی آمریکایی ها گذشت زمان ، کمیت و کیفیت عملیات علیه آنان را کاهش نداده است بلکه این حملات ،پیچیده و دقیق تر شده اند و به نظر می رسد تا انتخابات نوامبر ، ایالات متحده شاهد تعرضات بیشتر و گسترده تری علیه کارکنان و نظامیانش خواهد بود. 🔹هدف این حملات هم قاعدتا دو چیز است؛اول این که گستره زمانی انتقام عراقی ها از قاتلان شهیدان قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس محدود نیست و دوم وقوف یافتن سران کاخ سفید بر این تحلیل که نخست وزیری امثال الکاظمی برای آنان امنیت فراهم نخواهد کرد و هزینه باقی ماندن در عراق بر فواید آن به شدت می چربد.
⭕️ انتخاب میان بد و بدتر در آمریکا
🔹 در نظرسنجیهای صورت گرفته در ایالاتی مانند مینه سوتا ، نوادا ویسکانسین و فلوریدا ، بایدن بر ترامپ غلبه کرده است، اما رمز برتری او، خشم شهروندان آمریکایی از ترامپ است! ترامپ هنوز در عرصه اقتصادی( در نگاه شهروندان) نسبت به بایدن برتری دارد اما نامزد دموکراتها، در موضوع مبارزه با کرونا وضعیت بهتری در خصوص رئیسجمهور آمریکا دارد.
🔸 این نظرسنجیها نشان میدهد که شهروندان آمریکا ناچارند میان بد و بدتر، در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر دست به انتخاب بزنند. اکثر رأیدهندگان آمریکا با موضع بایدن در مورد ویروس کرونا موافق هستند و میگویند اولویت دولت فدرال باید محدود کردن شیوع آن باشد ، حتی اگر به اقتصاد آسیب برساند. با این حال عدهای دیگر از شهروندان معتقدند که اقتصاد باید نسبت به کرونا اولویت داشته باشد.
🔹دو نامزد حزب دموکرات وجمهوریخواه تلاش میکنند تا به هر نحو ممکن نظرسنجیها را به سود خود تغییر دهند. ترامپ هشدار داده است که دموکراتها موج ملی بینظمی، هرجومرج و غارت را به راه میاندازند. درحالیکه نظرسنجی نیویورکتایمز نشانههایی از نگرانی رأیدهندگان در مورد خشونت را نشان میدهد، اما اکثر شهروندان این خشونتها را با ترامپ و جمهوریخواهان مرتبط میدانند! 🔸درمجموع ، رأیدهندگان درمورد اینکه کدامیک از کاندیداها برای رسیدگی به «قانون و نظم» و جرائم خشن اعتماد بیشتری دارند، اختلافنظر داشتند .آنچه در نظرسنجیهای صورت گرفته در آمریکا به چشم میخورد، نشانه و نمادی دال بر بیقانونی و آنارشی در آمریکاست. شهروندان آمریکایی بهخوبی میدانند که هیچیک از دو نامزد ریاست جمهوری، افرادی مؤثر و موفق در کاخ سفید نخواهند بود و باوجود آنها در رأس معادلات سیاسی کشورشان، بحرانهای بیشتری گریبانگیر آنها خواهد شد.
هدایت شده از جهادگران تبیین
⭕️ جریان نوید افکاری اوباش با چند هدف انجام شد:
🔹تحت الشعاع قرار دادن کشتارهای پی در پی پلیس آمریکا و سوق دادن ذهن مخاطبان از موضوعی به موجی دیگر
🔸فشار به حاکمیت برای بالا بردن هزینه های اقدامات امنیت زا (قوه قضا، نیروهای امنیتی و پلیس مانند مدل مجبور شدن حاکمیت برای اضافه کردن گرم و کلیو توزیع شیشه مواد مخدر در حکم اعدام از گرم به ۲ کیلو)
🔹 استفاده از این پتانسیل برای انباشت خشم در ایجاد فتنه های جدید در آینده
🔸در صورت وجود فضایی مناسب برای تحریم ورزشی ایران
🔹 در نهایت هدف قرار دادن اصل مشروعیت نظام
🔸برای همین است که تمام ظرفیت جبهه دشمن از میدانی و مجازی گرفته تا سیاسی، حقوقی و ورزشی و ... پای کار آمده است.
🖊 مهندس آل داود