🔺عکس آخرین ضریح امامان بقیع (ع) (ساخت اصفهان) که توسط وهابیها تکه تکه شد!
✔️ وهابیون ضریح فولادیی را هم که ایرانی ها در اصفهان ساخته و با پیگیری زیاد بر مزار امامان بقیع نصب شده بود را کندند و تکه تکه کردند. آنگاه برای ایجاد حصار دور بقیع از آن سود جستند!!
✔️ گفتنی است قبرستان بقیع، در موارد مختلفی مورد تعرض سعودیها و وهابیون قرار گرفت و خسارات فراوانی بر پیکر آن وارد گردید که در این میان٬ دو بار به طور کلی تخریب شد🔻
👈 یکبار در سال ۱۸۰۶ میلادی و یکبار در سال ۱۹۲۶ میلادی
کانال اسرار تاریخhttps://eitaa.com/hafezan_vahy
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری #استاد_شجاعی
✘ اینکارو نکن!
این حرف و نزن!
این لباس و نپوش... به صلاحت نیست!
✘آخه دوست دارم!
آخه خوشم میاد!
چی میشه آدما از چیزی که به صلاحشون نیست، اینقدر خوششون میاد؟
Media.montazer.ir
انسان شناسی ۲۳۸.mp3
11.5M
#انسان_شناسی ۲۳۸
#استاد_شجاعی
#حجهالاسلام_فرحزاد
💢عملها ممکن است خالص باشند،
قبول هم شوند!
اما ماندگار نباشند!
سه مهارت در وجود انسان، لازم است،
که باعث ماندگاری #عمل او میشود!
بدون این سه مهارت، عملها نمیمانند.
※ در این پادکست دومین و سومین مهارت را میآموزیم.
استاد شجاعی https://eitaa.com/hafezan_vahy
تفسیر قرآن-۲.mp3
14.21M
#تفسیر_قرآن
#جلسه_دوم
🔵تفسیر آیاتی که با #یا_ایها_الذین_آمنوا آغاز میشوند.
🔻 سوره ی بقره آیه ی ۱۵۳
🔹برای موفقیت در راه حق از چه چيزهايی می توان کمک گرفت؟
🔸معنای صبر و انواع صبر
🔹خواندن نماز در اول وقت در زندگی شخص چه تأثیری می گذارد؟
🔸منظور از صبر در این آیه چیست؟
🔻سوره ی بقره آیه ی ۱۷۲
🔹منظور از طيب در این آیه چیست؟
🔸چرا اگر از طرف شخصی نعمتی به ما رسید واجب است که شکرش را به جا آوریم؟
🔹منظور از شکر زبانی و شکر عملی چیست؟
🔴 همان طور که غذای جسم انسان باید طيب و حلال باشد ، غذای روح انسان هم باید طیب و حلال باشد.
🔴🔴این صوت جلسه ی دوم تفسیر قرآن، به دلیل کیفیت بد صوت، از کانال پاک شد و دوباره بارگذاری کردیم🔴🔴
⭕️حجم فایل: ۱۳/۶
🎙#حجةالاسلام_عباسپور
#مشهد_مرداد_1401
https://eitaa.com/hafezan_vahy
💠
راه شهود🔸 اخلاق، عمل است نه علم (یک)، عمل روح است كه روح، موجود مجرّد است (دو)، موجود مجرّد هر كاری كه دارد با شهود است با درك است (سه)، چون عقل عملی این راه ها را دارد، علمِ عقل عملی از سنخ حصول نیست، از سنخ حضور و شهود است (چهار)، آن وقت این مسئله شهود كه فرمود: ﴿کلّا لَوْ تَعْلَمُونَ عِلْمَ الْیقِینِ ٭ لَتَرَوُنَّ الْجَحِیمَ﴾ نصیبش می شود (پنج). 🔸 فرمود شما اینجا نشستید بهشت را می بینید؛ در آن خطبه نورانی، حضرت امیر فرمود #مردان_الهی گویا الآن بهشت را می بینند و گویا الآن جهنم را می بینند: «فَهُمْ وَ الْجَنَّةُ كَمَنْ قَدْ رَآهَا فَهُمْ فِیهَا مُنَعَّمُونَ وَ هُمْ وَ النَّارُ كَمَنْ قَدْ رَآهَا فَهُمْ فِیهَا مُعَذَّبُونَ»؛ این می شود #شهود. اینكه در حوزه و دانشگاه پیدا نمی شود اینكه با درس و بحث حاصل نمی شود. مادامی كه فهم است مشكل حل نمی شود، وقتی عمل است راه حلّ مشكل است؛ اخلاق برای همین است. #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #جام_معرفت 📚 درس اخلاق تاریخ: 1392/03/02 🌐 https://eitaa.com/hafezan_vahy
💠
کار کریمانه🔸 در سوره مباركه «علق» به ما فرمود: ﴿اقْرَأْ وَ رَبُّكَ الْأَكْرَمُ ٭ الَّذی عَلَّمَ بِالْقَلَمِ﴾؛ ما را دعوت كرد كه در #كلاس_كرامت شركت كنیم و كرامت انسان، در سایه بزرگواری اوست. جامعه را نمی شود با مزدوری اداره كرد؛ مزدوری، در اسلام مكروه است، گرچه كار، یا واجب است یا مستحب. وجود مبارك پیغمبر (صلّی الله علیه و آله و سلّم) #دست_كارگر را بوسید نه دست مزدور را؛ فرمود جامعه باید طوری باشد كه انسان برای خود كار كند، طوری باید باشد كه این وام ها و این بانك ها از خطر ﴿یمْحَقُ اللَّهُ الرِّبا﴾ در بیایند. ما باید با كرامت زندگی كنیم و با بانك های ربوی نمی شود جامعه را اداره كرد، زیرا فرمود: ﴿یمْحَقُ اللَّهُ الرِّبا﴾؛ این تازیانه است! این #اصل_اول. 🔸 جامعه باید از ننگ مزدوری به در بیاید و باید برای خود كار كند؛ اما چه وقت برای خود كار می كند؟ در صورتی كه بودجه داشته باشد. هیچ جا شما سند ندارید كه پیغمبر دست مزدور را بوسید, بلکه دست كارگر را بوسید یعنی كسی كه برای خودش كار می كند. پُر كردن شكم مردم هنر نیست, بلکه حفظ كرامت جامعه هنر است و آن در مزدوری نیست؛ این #اصل_دوم. 🔸 #اصل_سوم آن است كه ما در كشوری هستیم كه هم سلسله جبال البرز را دارد هم سلسله جبال زاگرس را دارد، هم دریای شمال را داریم و هم دریای جنوب را داریم, چندین معدن داریم؛ این ضعیف ترین عُرضه است كه نتوانیم خود را اداره كنیم كه از تحریم بترسیم! #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی #روز_جهانی_کار https://eitaa.com/hafezan_vahy
🌹ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز. سهم روز صد و پنجاه و سوم
┄┄┅┅✿❀🌿🌸🌿❀✿┅┅┄┄
📜 #خطبه176
4⃣ ضرورت كنترل زبان
🔻 سپس مواظب باشيد که اخلاق نيکو را در هم نشکنيد و به رفتار ناپسند مبدّل نسازيد. زبان و دل را هماهنگ کنيد. انسان بايد زبانش را حفظ کند، زيرا همانا اين زبان سرکش صاحب خود را به هلاکت می اندازد. به خدا سوگند! پرهيزکاری رانديده ام که تقوا برای او سودمند باشد، مگر آنکه زبان خويش را حفظ کرده بود و همانا زبان مؤمن در پسِ قلب او و قلب منافق از پَسِ زبانِ اوست. زيرا مؤمن هرگاه بخواهد سخنی گويد، نخست می انديشد، اگر نيک بود اظهار می دارد و چنانچه ناپسند بود، پنهانش می کند، در حالیکه منافق آنچه بر زبانش آمد می گويد و نمی داند چه به سود او و چه حرفی بر ضرر اوست؟ و پيامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) فرمود: «ايمان بنده ای استوار نگردد تا دل او استوار شود و دل استوار نشود تا زبان استوار گردد.» پس هرکس از شما بتواند خدا را در حالی ملاقات کند که دستش از خون و اموال مسلمانان پاک و زبانش از عِرض و آبروی مردم سالم ماند، بايد چنين کند.
5⃣ پرهيز از بدعتها
ای بندگان خدا! آگاه باشيد! مؤمن کسی است که حلال خدا را هم اکنون حلال و حرام خدا را هم اکنون حرام بشمارد و آنچه را مردم با بدعت ها تغيير دادند، چيزی از حرام را حلال نمی کند زيرا حلال همان است که خدا حلال کرده و حرام همان چيزی است که خدا حرام شمرده است. پس شما در امور و حوادث روزگار تجربه آموختيد و از تاريخ گذشتگان پند گرفتيد، مَثَل ها برای شما زده اند و به امری آشکار دعوت شده ايد، جز ناشنوايان کسی ادّعای نشنيدن حق را ندارد و جز کوران و کوردلان کسی ادّعای نديدن واقعيّت ها را نمی کند. آن کس که از آزمايش ها و تجربه های خدادادی سودی نبرد، از هيچ پند و اندرزی سود نخواهد برد و کوته فکری دامنگير او خواهد شد، تا آنجا که بد را خوب و خوب را بد می نگرد. و همانا مردم دو دسته اند: گروهی پيرو شريعت و دين و برخی بدعت گذارند که از طرف خدا دليلی از سنّت پيامبر(صلی الله علیه و آله) و نوری از براهين حق ندارند.
6⃣ ويژگيهای قرآن
🔻همانا خداوند سبحان کسی را به چيزی چون قرآن پند نداده است که قرآن ريسمان استوار خدا و وسيله ايمنی بخش است. در قرآن بهار دل و چشمه های دانش است؛ برای قلب جلايی جز قرآن نتوان يافت، به خصوص در جامعه ای که بيداردلان در گذشته و غافلان و تغافل کنندگان حضور دارند. پس هرجا کار نيکی ديديد، ياری کنيد و هرگاه چيز بد و ناروايی مشاهده کرديد، دوری گزينيد، زيرا پيامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) همواره می فرمود: «ای فرزند آدم! کار نيک را انجام ده و کار بد را واگذار، اگر چنين کنی در راه راست الهی قرار خواهی داشت.»
7⃣ اقسام ظلم و ستم
🔻آگاه باشيد! که ظلم بر سه قسم است: ظلمی که نابخشودنی است و ظلمی که بدون مجازات نمی ماند و ظلمی که بخشودنی و جبران شدنی است؛ امّا ظلمی که نابخشودنی است، شرک به خدای سبحان است که فرمود: «خداوند هيچ گاه از شرک به خود در نمی گذرد.» و امّا ظلمی که بخشودنی است، ستمی است که بنده با گناهان بر خويشتن روا داشته است؛ و ظلمی که بدون مجازات نيست، ستمگریِ بعضی از بندگان بر بعض ديگر است که قصاص در آنجا سخت است؛ مجروح کردن با کارد يا تازيانه زدن نيست، بلکه اينها در برابرش کوچک است! پس مبادا در دين دورويی ورزيد، که همبستگی و وحدت در راه حق گرچه کراهت داشته باشيد از پراکندگی در راه باطل گرچه مورد علاقه شما باشد بهتر است، زيرا خداوند سبحان نه به گذشتگان و نه آيندگان، چيزی را با تفرقه عطا نفرموده است.
8⃣ ضرورت خودسازی
♦️ای مردم! خوشا به حال کسی که عيب شناسی نفس، او را از عيب جويی ديگران باز دارد و خوشا به حال کسی که به خانه و خانواده خود پردازد و غذای حلال خود را بخورد و به اطاعت پروردگار مشغول باشد و بر خطاهای خويش بگريد، همواره به خويشتنِ خويش مشغول باشد و مردم از او در امان باشند.
┄┄┅┅✿❀🌿🌸🌿❀✿┅┅┄┄
https://eitaa.com/hafezan_vahy
ختم نهج البلاغه در ۲۷۰ روز 153.mp3
7.35M
🔊 ختم گویای نهج البلاغه در ۲۷۰ روز
🌺 سهم روز صد و پنجاه وسوم خطبه ۱۷۶ بند ۴ تا ۸
https://eitaa.com/hafezan_vahy