عشق به زندگی سالم
با" طب سنتی" چقدر آشنا هستید⁉️ ♻️طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی: 🔆 طب سنتی مجموعهای است از دانست
📚آشنایی با #مبانی_طب_سنتی
🔖 قسمت ۱
✍تقسیمات#علم_طب:
#علم_طب دارای دوبخش کلی است:
❶ #طب_علمی_یا_نظری
❷ #طب_عملی
🔹بخشی از طب که به وسیله آن، علم ذات اشیاء و کائنات و معرفت آن ها به دست می آید، بخش #نظری_طب است.
💠همچنین در این بخش مباحثی طرح میشود که بین آن ها و عمل ارتباط چندانی وجود ندارد و فقط #تئوری هستند، یعنی در مورد بود ها و نبود ها بحث می شود.
🔹در بخش عملی یا تجربی از مسایلی بحث میشود که مربوط به #عمل است؛ مثلأ چگونگی نحوه معالجه مریض. در کل در این بخش درباره بایدها و نبایدها بحث می شود.
📎تقسیمات #علم_طب←بخش علمی(نظری)
🔸بخش#علمی_طب به چهار دسته تقسیم می شود:
1⃣ علم به امور طبیعی
2⃣ علم به حالات صحت و مرض بدن انسان
3⃣ علم به اسباب صحت و مرض
4⃣ علم به علامات صحت و مرض
#طب_سنتی
#مبانی_طب_سنتی
🖊موسسه عشق به زندگی سالم
با ما همراه باشید در 👇
🆔 eitaa.com/hakimshirazi313
عشق به زندگی سالم
🌸🍃 🍃 🔖کوتاه و مختصر پیرامون حجامت 1⃣ هدف از حجامت چیست ؟ 🩺 مهمترین کاری که با حجامت انجام می شود ا
🔴 بهترین زمان #حجامت
♻️ یکی از علومی که طبیب باید بداند #نجوم است. طبیب باید زمان مناسب حجامت، #تولید_دارو، #آمیزش_جنسی، #انعقاد_نطفه، #ستردن_مو و... را بداند.
🔹 حجامت در ۱۴ روز اول ماه قمری (#زائدالنور) ممنوع است، زیرا هم مادهی لطیف خون (#صفرا) و هم مادهی غلیظ خون (#سودا) به اوج رسیده، هردو بالا آمده و در سطح پوست هستند و با حجامت در این زمان صفرا و خون لطیف بسیاری خارج میشود.
🔹 بهترین زمان برای انجام حجامت، از پانزدهم تا بیستوسوم #ماه_قمری میباشد، زیرا در این مدت، مادهی لطیف خون (صفرا) در عمق و بافت بدن است و مادهی غلیظ سوداوی به سطح بدن میآید و حجامت در این زمان، سودای بیشتر و خون غلیظتری از بدن خارج میکند. طبق روایت، هفدهم، نوزدهم و بیستویکم ماه قمری بهترین روز حجامت در ماه قمری است و اگر #سهشنبه باشد بهتر است.(مکارم اخلاق طبرسی ص۷۴)
روز #جمعه و #چهارشنبه نیز حجامت ممنوع است.
🔹 زمان حجامت، هوا باید #بهاری باشد که بستگی به آب و هوای شهر محل سکونت دارد؛ مثلاً در #تهران و #قم اواخر #زمستان و اواخر #تابستان برای حجامت خوب است ولی در #بندرعباس، زمستان زمان مناسب برای حجامت است. در اوج #گرما و #سرما حجامت مناسب نیست.
🔹 در #اضطرار و برای #درمان_اورژانسی میتوان غیر از زمانهای یاد شده با #صدقه و #آیتالکرسی حجامت کرد.
🔹 جالب است بدانید ۷۰ درصد خون حجامت غلیظ است و ۳۰درصدش خون لطیف و صفرا است، ولی خونگیری وریدی، دقیقا برعکس است. پس حجامت دردفع خون غلیظ کثیف با #خون_دادن قابل قیاس نیست.
🖊 عشق به زندگی سالم
عضویت در کانال👇
📡 eitaa.com/hakimshirazi313
عشق به زندگی سالم
🍀 یکی از اهداف مهم طب سنتی اسلامی حفظ سلامتی( #حفظ_الصحه) است. برای داشتن زندگی سالم، ضروری است ک
اصطلاحات تغذیه در طب سنتی ایران✨
به نقل از کتاب: تغذیه در طب ایرانی، اسلامی
حکما با استفاده از قواعد عقلی و انجام آزمایشات مختلف و کسب تجربیات فراوان طی قرنهای متمادی غذاها را به 18 بخش طبقه بندی کرده اند. برای درک بیشتر ، قبل از بیان این 18 بخش به شرح پاره ای از اصطلاحات تغذیه می پردازیم.
لطیف: غذایی است که مواد زاید آن کم بوده ، وقتی بدن روی آن اثر می کند، به سرعت هضم شده و مورد استفاده اندامها قرار می گیرد و قوه مدبره (که به گفته افلاطون قوه ای است الهی موکل بر مصالح بدن) به سرعت آن را آماده مصرف می کند.
کثیف(غلیظ): از ریشه تکاثف و به معنی در هم فشرده بودن است و قوه مدبره برای استفاده از این غذاها باید زحمت بیشتری بکشد تا آن را آماده مصرف در اندامها نماید و مواد زاید آن ها هم زیاد است.
معتدل: از نظر هضم و جذب نسبت به لطیف و کثیف حالت بینابینی دارد.
صالح الکیموس: در اثر هضم این دسته از غذاها، خون طبیعی بوجود می آید و هر چهار خلط به قدر احتیاج و متناسب با هم تولید می شوند مانند آبگوشت
فاسد الکیموس یا ردی الکیموس: غذاهایی که اخلاط غیر معتدل از آنها حاصل می شود و در صورتی که با مقادیر زیاد و مکرر از آنها استفاده شود باعث ایجاد بیماری می گردند.
کثیر الغذا: غذایی که مقدار زیادی خلط ایجاد می کند و در صورت هضم ، انرژی زیادی تولید کرده و بدن مدت قابل توجهی از مصرف غذای مجدد بی نیاز می شود.
قلیل الغذا: غذایی که انرژی کمتری دارد و فقط شکم پر کن است.
متوسط الغذا: مابین کثیر الغذا و قلیل الغذا:
انواع غذاها در طبی سنتی
1- لطیف صالح الکیموس کثیر الغذا: زرده تخم مرغ نیم برشت (عسلی)، گوشت پرندگان مثل کبک
2- لطیف صالح الکیموس قلیل الغذا: انار، سیب، کاهو
3- لطیف صالح الکیموس متوسط الغذا: نان گندم خوب (جیّد)
4- کثیف صالح الکیموس کثیر الغذا: نیم رو، گوشت بره و گوسفند
5- کثیف صالح الکیموس قلیل الغذا: پنیر تازه
6- کثیف صالح الکیموس متوسط الغذا: گوشت گوساله
7- معتدل صالح الکیموس کثیر الغذا: گوشت بره یکساله
8- معتدل صالح الکیموس قلیل الغذا: شلغم
9- معتدل صالح الکیموس و متوسط الغذا: گوشت بچه شتر
10- لطیف فاسد الکیموس کثیر الغذا: جگر سفید، بچه کبوتر
11- لطیف فاسد الکیموس قلیل الغذا: ترب ، پیاز و هر چیز تند و تیز
12- لطیف فاسد الکیموس متوسط الغذا: نان تخمیر نشده و بد پخته شده (فطیر)
13- کثیف فاسد الکیموس کثیر الغذا: گوشت گاو، سوسیس، کالباس
14- کثیف فاسد الکیموس قلیل الغذا: گوشت مانده، بادمجان
15- کثیف فاسد الکیموس متوسط الغذا: اقسام کلم
16- معتدل فاسد الکیموس کثیر الغذا: کلم قمری
17- معتدل فاسد الکیموس قلیل الغذا: زردک
18- معتدل فاسد الکیموس متوسط الغذا: ماهی خشک کرده و دودی
کاربرد مطالب فوق در زندگی
- غذاهای لطیف و با هضم سریع بیشتر برای افرادی توصیه می شود که به علت بیماری، هضم قوی ندارند و یا به تازگی از بستر بیماری برخاسته اند. نمونه هایی از این غذاها عبارتند از : زرده تخم مرغ عسلی، جوجه کباب، شوربای مرغ با نان گندم خوب پخته شده، زیرباج مرغ.
- غذاهای دیر هضم برای کسانی که فعالیتهای بدنی سنگین انجام می دهند مثل ورزشکاران و کشاورزان مناسب است. چون این افراد اگر غذای لطیف استفاده کنند، زود تحلیل می روند و باید از انریی درونی بدن خود استفاده کنند. نمونه هایی از این غذاها عبارتند از: تخم مرغ آب پز یا نیم رو، هلیم، گوشت های پرچربی، حلواهایی که با روغن و آرد و نشاسته و عسل یا شکر تهیه شده باشد.
- گاهی وقتها باید غذا را از نظر کیفیت کاهش داد یعنی از مواد غذایی استفاده کرد که علی رغم کمیت و حجم زیاد، کیفیت و خواص غذایی کمی دارند و به عبارت دیگر قلیل الغذا هستند مانند کاهو و شلغم. این روش برای افرادی استفاده می شود که اشتهای بسیار بالا و هضم قوی دارند و نمی توانند کم غذا خوردن را تحمل کنند. ولی از طرفی اخلاط و مواد نامناسب در بدن آنها زیاد است و به قول بو علی سینا عروق ایشان مملو از اخلاط خام است. در این افراد باید با دادن مقدار زیادی غذا با کیفیت کم، دستگاه گوارش را فریب داد و سرگرم کرد تا خیال کند که غذای زیادی مصرف شده ولی در عمل مواد زیادی وارد عروق نشود و به مواد نامناسب قبلی اضافه نشود و بدین ترتیب باید به بدن فرصت داد که اخلاط نامناسب را آماده دفع کرده و دفع کند.
یکی از مثالهای این قانون، درمان افراد مبتلا به چاقی بیمارگونه است
اما گاهی لازم می شود که غذا از لحاظ کمین کم باشد ولی کیفیت بالایی داشته باشد و به عبارت دیگر کثیر الغذا باشد مانند زرده تخم مرغ نیم پز، آب گوشت گردن بره ، حریره بادام.این روش برای افرادی که توانایی خوردن غذا به مقدار زیاد را ندارند ولی بدن ایشان نیازمند تقویت بالاست مثلاً بیمار سرطانی را در نظر بگیرید. تقریباً تمامی سرطانها سبب بی اشتهایی و لاغری مفرط می شوند
🏡eitaa.com/hakimshirazi
عشق به زندگی سالم
اصطلاحات تغذیه در طب سنتی ایران✨ به نقل از کتاب: تغذیه در طب ایرانی، اسلامی حکما با استفاده از قوا
تدبیر غذا در بیماری✨
با توجه به اهمیت بسیار زیاد تدبیر غذا در حفظ سلامت، و همچنین نقش آن در تدابیر درمانی طب سنتی ایران، مواردی از تدابیر درمانیِ مربوط به غذا در اینجا نیز ذکر میگردد:
قوانین منع غذا
بهطور کلی در هنگام بحران و در انتهای بیماری، غذا منع میگردد تا طبیعت درگیر هضم غذا نشود و از مقابله با بیماری و دفع آن باز نماند زیرا طبیعت در آنِ واحد توانایی توجه به دو جهت مخالف را ندارد.
قوانین کاهش غذا
کاهش غذا میتواند در کیفیت، یا در کمیت، و یا در هر دو اِعمال شود.
کاهش کیفیت و افزایش کمیت غذا: هنگامی بهکار میرود که با وجود امتلاء و انباشتگی بدن بیمار از اخلاط فراوان، اشتها و قدرت هضم او زیاد باشد و تحمل غذا نخوردن برایش دشوار یا غیر ممکن باشد. در این حال، کاهش کیفیت و افزایش کمیت غذا از سویی موجب فرونشستن اشتها و درگیر کردن معده به هضم میشود، و از سوی دیگر بهعلت کم بودن مواد مغذی آن، کمیت اخلاط را افزایش نمیدهد. اکثر سبزیجات و میوهجات را میتوان بدین منظور بهکار برد.
کاهش کمیت و افزایش کیفیت غذا: در مواقعی کاربرد دارد که اشتها و قوت هاضمه کم، ولی بدن به غذا نیازمند باشد. در این حال، کاهش کمیت غذا موجب هضم راحتتر، و افزایش کیفیت غذا سبب تغذیه و تقویت بدن میشود. آب گوشتهای مختلف و زردة تخممرغ عسلی را میتوان بدین منظور توصیه کرد.
کاهش توأم کمیت و کیفیت غذا: هنگامی کاربرد پیدا میکند که کماشتهایی و ضعف هاضمه با امتلاء همراه باشد، تا مقدار غذا با میل و اشتهای بیمار و قدرت هاضمة وی متناسب باشد، و از افزونی اخلاط و زیادتر شدن امتلاء نیز جلوگیری شود.
افزایش کمیت و کیفیت غذا: در ابتدای بیماریهای مزمن کاربرد دارد؛ بهشرطی که اشتها زیاد، و هضم قوی باشد و بدن نیز به غذا و تقویت نیاز داشته باشد. دلیل بهکار بستن این تدبیر آن است که بدن بتواند بیماری را تحمل کند و قوای آن تا رسیدن به مرحله بحران باقی بماند.
غذای سریعالنفوذ هنگامی بهکار میرود که بدن نتواند تأخیر رسیدن غذا را تحمّل کند.
غذای غلیظ (مانند پاچة گوسفند) برای کاهش حس در افرادی که حس آنها افزایش یافته است[1] استفاده میشود. زیرا از غذای غلیظ، دم غلیظ و نهایتاً روح غلیظ تولید میشود و نفوذ قوه نفسانی کاهش مییابد.
اصول تدابیر درمان بیماری با دارو (دارو درمانی)
درمان به وسیله دارو بر سه اصل استوار است:
اصل اول ـ بررسی کیفیات چهارگانه دارو
اصل دوم ـ بررسی کمیت دارو و انتخاب مقدار لازم از داروی مشخص
اصل سوم ـ بررسی وقت مناسب برای تهیه و مصرف دارو
اصل اول: پس از شناخت بیماری لازم است پزشک دارویی را انتخاب کند که کیفیتش مخالف کیفیت بیماری باشد. بهعنوان یک قانون کلی، تندرستی با کیفیت مشابه حفظ میشود و بیماری با کیفیت متضاد درمان میگردد.
اصل دوم: برای انتخاب مقدار مناسب دارو لازم است طبیب موارد زیر را تشخیص دهد و سپس اقدام به درمان کند:
1. مزاج عضو بیمار
2. درجة بیماری
3. تناسب دارو با حالات مختلف بیمار و شرایطی که بیماری در آن رخ داده است، مواردی مانند جنس، عمر، عادات، فصل، شهر، حرفه، قوت بیمار و هیئت ظاهری بیمار.
بر این اساس باید به چهار نکته توجه داشت:
الف) مزاج عضو: طبیب مزاج عضو بیمار را با مزاج طبیعی عضو مقایسه میکند و تشخیص میدهد این موازنه تا چه حد به هم خورده است و با چه دارویی و با چه مقدار از آن دارو میتواند آن مزاج را به حال طبیعی خود باز گرداند. مثلاً اگر عضوِ سرد مزاجی دچار سوءمزاج گرم گردد، پیداست که سببی قوی در کار بوده است، بنابراین نیاز به تبرید بیشتری میباشد، ولی اگر عضوِ گرم مزاجی دچار سوءمزاج گرم شود تبرید کمتری لازم است.
ب) خلقت عضو: انتخاب دارو از نظر قدرت نفوذ، لطافت، تعیین مقدار و درجة دارو، برحسب توخالی یا توپُر بودن عضو، فشردگی و تکاثف عضو یا تخلخل آن متفاوت است.
ج) محل و وضعیت عضو: وضعیت عضو تحت تأثیر جایگاه عضو و همچنین اعضای مشارک آن است. آگاهی به مشارکت اعضاء موجب میشود که طبیب بداند چگونه دارو را به عضو درگیر برساند، مثلاً اگر ماده بیماری در قسمت مقعر کبد باشد -که با رودهها مشارکت دارد- ماده را باید از طریق اسهال دفع کرد؛ و اگر ماده در قسمت محدّب کبد باشد -که با سیستم ادراری مشارکت دارد- ماده را باید از طریق ادرار بیرون راند.
استفاده از جایگاه عضو به دوری و نزدیکی آن نیز بستگی دارد:
اگر عضو مانند معده نزدیک باشد، داروهای معتدل خوراکی در کوتاهترین زمان به آن میرسند و بر آن اثر میگذارند در حالیکه هنوز قوت دارو باقی است. ولی اگر عضوی مانند ریه دور باشد، قوت دارو قبل از رسیدن به موضع اثر کاهش مییابد، بنابراین لازم است قوای دارو افزایش یابد.......
🌹eitaa.com/hakimshirazi313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالگرد ازدواج حضرت علی علیه السلام وحضرت زهرا سلام لله علیهما مبارک❤️❤️
eitaa.com/hakimshirazi313
عشق به زندگی سالم
🌸🍃 🍃 🔖تدابیر حفظ تندرستی درفصل بهار(۱) مقدار غذای مصرفی درفصل زمستان درمقایسه با سایر فصل ها کمی ب
🌸🍃
🍃
🔖فصل بهار
🔅دو زمان در سال از اهمیت بسیار بالایی در تاثیر بر حالات و سلامتی انسان برخوردار است: آغاز پاییز و آغاز بهار؛ چون در این دو وقت، حرارت هوا به طور فاحش تغییر میكند، اما بین فصول پاییز و زمستان یا بین بهار و تابستان تغییر حرارت خیلی زیاد نیست و فقط قدری حرارت تغییر می کند. بنابراین رعایت تدابیر سلامتی در این دو زمان هم بسیار مهم است.
🔅فصل بهار، مزاج گرم و تر دارد، یعنی طبیعت و بدن به سمت گرمی و تری حركت میكنند، بنابراین باید مصرف خوردنیها و نوشیدنیهای گرم و تر (مانند نان، گوشتها، برنج، مواد شیرین و شیرینیها) كاهش پیدا كند. در زمستان امکان خوردن غذاهای پرحجم و پرانرژی تا حدی وجود دارد (چون هوا سرد بوده و قدرت هضم نیز بالاست)، اما در بهار نه!
🔅بهار، فصل پاكسازی بدن از مواد زائد جمع شده در آن بر اثر مصرف خوراک های سنگین در فصل زمستان میباشد و لذا باید ورودی بدن محدود شود. شاید یكی از علل خوردن ماهی دررسم شب عید به همین دلیل باشد، چون ماهی یك گوشت سبك و خنك است.
🖊موسسه عشق به زندگی سالم
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔eitaa.com/hakimshirazi313
عشق به زندگی سالم
🌸🍃 🍃 🔖فصل بهار 🔅دو زمان در سال از اهمیت بسیار بالایی در تاثیر بر حالات و سلامتی انسان برخوردار است:
🌸🍃
🍃
🔖نوشیدنی های مناسب فصل بهار
🔸در فصل بهار مصرف میوهها، شربتهای کم شیرین رو به خنكی (مانند شربت به لیمو، آبلیمو، سكنجبین رو به ترش، زرشك، انار، آلو و تمبرهندی تازه) مفید است. برای تهیه این شربتها باید مثلاً مقداری تمرهندی یا زرشك را چند ساعت خیس كرد. بعد دستها را شسته و دستكش یكبار مصرف به دست کرده و آنها را در ظروفی كه حالت توری مانند دارند، چنگ بزنند تا لِه و با هم مخلوط شوند.
🔸با صاف كردن آن از صافی، عصاره خارج میشود. مقداری (حدود یك سوم تا یک پنجم حجم آن، بسته به اندازه تمایل به شیرینی و ترشی) شكر یا پودر قند به آن اضافه شود. روی حرارت ملایم آن را هم بزنند تا كم حجم و غلیظ شود. به این ترتیب شربت به دست میآید. مصرف این شربت در روزهای آخر زمستان و اول بهار مفید است.
🔸میتوان به این شربت مقداری خاكشی هم افزود. خاكشی تمیزكننده و دفعكننده مواد زائد و خنككننده بدن است و برای كبد نیز بسیار مفید است. استفاده از خاكشی در آب دمای اتاق یا كمی ولرم، نیز لینت مزاج میدهد که خود باعث پاکسازی بدن از مواد زائدی که در طول زمستان در بدن جمع شده اند می شود.
🖊موسسه عشق به زندگی سالم
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔eitaa.com/hakimshirazi313
با "طب سوزنی" چقدر آشنا هستید⁉️
⚜طب سوزنی یا سوزن درمانی که به زبان چینی به آن" ژن جیو (ZHEN JIU)" گفته میشود
💢 مهمترین شاخه طب سنتی چینٰ TCM است.
⚜ با فروکردن سوزنهای بسیار نازک به نقاط خاصی از بدن که " گذرگاه انرژی" دانسته میشوند باعث تسکین درد یا درمان مشکل خاصی از بیمار میشود.
⚜ براساس تئوری طب سوزنی، این نقاط خاص بر روی مسیرهای خاصی از بدن با نام گذرگاه"meridian" قرار دارند.
که انرژی حیات که در زبان چینی به آن «چی» (QI) گفته میشود در آنها جریان دارد.
⚜ پس از آن که طب سوزنی نیز به مانند سایر روشهای طب سنتی در دنیا، از سیستمهای پزشکی و بهداشتی چین حذف و با طب کلاسیک جدید جایگزین شده بود، در زمان مائو و به دلیل کمبود پزشک در چین، مجدداً برسر زبانهاافتاد.
♨️ طب سوزنی از اواخر قرن بیستم توسط پژوهشگران مورد پژوهش جدی علمی قرارگرفتهاست🔍
☑️ هم از جهت نحوه اثر آن وپایههایش
☑️ هم از جهت اثرهای بالینیاش.
♻️ در گذشتههای نه چندان دور توافقی میان پزشکان و درمانگران بر علمی بودن و مؤثر بودن اثرهای ناشی از درمان طب سوزنی حاصل نمیشد.
♻️اما اکنون با آزمایشهای بالینی گوناگون بر اثباتپذیری درمان و تسکین بیماریهای مختلف دیگر اثر طب سوزنی چیزی فراتر از دارونما گشتهاست.
🔴 در ادامه ی .... مبحث طب سوزنی با ما همراه باشید☑️
#طب_سوزنی
🖊موسسه عشق به زندگی سالم
عضویت در کانال👇
📡 eitaa.com/hakimshirazi313
عشق به زندگی سالم
با "طب سوزنی" چقدر آشنا هستید⁉️ ⚜طب سوزنی یا سوزن درمانی که به زبان چینی به آن" ژن جیو (ZHEN JIU)"
📌طب سوزنی📌
🔗امروزه #طب_سوزنی واژهی ناشناختهای محسوب نمیشود.
🔖 این طب با قدمتی ۲۰۰۰ ساله، گره درمان بسیاری از دردهای آزاردهنده را بازمیکنددردهایی
مثل ↪️
🔵 کمردرد
🔵درد شانه
🔵 مچ دست
🔵حتی دنداندرد.
📜با وجود تاریخچهی طولانی در چین، تنها کمتر از ۴۰ سال است که از #طب_سوزنی در ایران استفاده میشود.
با ما همراه باشید🤝تا با یکی از قدیمیترین روشهای درمانی در دنیا آشنا شوید.
💢چگونگی درمان با طب سوزنی💢
📑نظریهی اصلی #طب_سوزنی وجود کانالهای انرژی است.
این کانالها کل بدن ما را فرا گرفتهاند.
🔖 انرژی که چیQi(خوانده شود chi) نامیده میشود، در این کانالها جریان دارد.
🉐 پزشکان چینی تحقیقات چند سالهای را برای پیدا کردن نقاط ورودی سوزن به بدن، انجام دادهاند.
☯هر نقطه، مربوط به یک عضو یا اندام خاص است.
🗣 به عقیدهی متخصصانِ #طب_سوزنی، زمانی فرد بیمار میشود که کانالهای انرژی بسته شوند یا انرژی بهصورت نامتعادل جریان پیدا کند.
🔷 #طب_سوزنی راهی برای رفع انسداد و متعادل کردن جریان انرژی است.
🔘همچنین با ورود سوزن در بدن، اندورفین در مغز آزاد میشود.
((اندورفین یک مسکن طبیعی است و به تسکین درد کمک میکند.))
🔶 گاهی اوقات برای تحت تأثیر قرار دادن جریان انرژی، سوزن حرارت داده میشود یا طول بیشتری از سوزن را به بدن وارد میکنند.
✳️ در مواقع حادتر و تشخیص متخصص، جریان الکتریکی خفیف نیز به متعادل کردن جریان انرژی کمک میکند.
سوزن ها چه حسی در ما ایجاد میکند⁉️
❓یکی از موارد سؤالبرانگیز این طب، ورود همزمان سوزنها برای مدت نسبتا طولانی است.
❕ سوزن مورد استفاده در #طب_سوزنی و سوزنهای تزریقاتی بهترتیب ضخامتی بهاندازهی ۰٫۳۱-۰٫۱۶ و ۲-۰٫۶ میلیمتر دارند.
🌀از مقایسهی این اعداد متوجه میشویم ضخامت ضخیمترین سوزن #طب_سوزنی از نازکترین سوزن تزریقاتی بسیار کمتر است.
💠 دلیل این اختلاف، وجود شیاری در سوزنهای تزریقاتی است که برای تزریق دارو تعبیه شده است، در صورتی که در #طب_سوزنی دارویی به بدن وارد نمیشود.
🔺از نظر بسیاری از مراجعهکنندگان، ورود سوزن به بدن مانند ضربه زدن سوزن خیاطی با فشار بسیار کم است.
🔺گاهی اوقات ممکن است سوزش، خارش، بیحسی یا درد کمی نیز احساس شود.
👤به عقیدهی متخصصان علت این احساسات، جاری شدن انرژی در کانالهاست.
🔸 البته در مواردی که عمق ورودی سوزن بیشتر شود یا زمانی که به سوزن گرما و جریان الکتریکی وارد میشود، ممکن است این احساسات تشدید شوند.
♨️در ابتدا شاید ترسناک ب نظر برسد اما بعد از وارد شدن سوزن ها این ترس از بین خواهد رفت.
حتی بعد از درمان خواهید دید ک ترس این سوزن ها توهمی بیش نیست.
#طب_سوزنی
🖊موسسه عشق به زندگی سالم
آرزوی ما ســـ🍏ــلامت شماست 🔻
💎eitaa.com/hakimshirazi313