هدایت شده از مع لبنان
#فراخوان
🔸کانال #مع_لبنان برگزار میکند:
«پویش روایت جهاد همدلی با مردم لبنان و فلسطین»
🔹 کانال #مع_لبنان در نظر دارد قصهها و روایتهای مردم عزیز ایران از اهدای طلا، جواهرات و هر نوع هدایای نقدی و غیرنقدی دیگر به جبهه مقاومت را جمعآوری و ثبت نموده و پس از ترجمه به زبان عربی، در شبکههای اجتماعی عربزبان منتشر نماید.
🔸 اگر شما هم هدیهای ارزشمند همچون قطعهای طلا یا اموال دیگر خود را به مردم مقاوم فلسطین و لبنان اهدا کردهاید، میتوانید حداکثر در ۱۰ سطر (یا 250 کلمه در WORD) روایت علت ارزشمندی و خاطره از آن هدیه یا انگیزه انساندوستانه از اهدای آن را همراه با بیان دلنوشته و احساس همدلی و مواسات مومنانه خود بنویسید و برای ادمین کانال #مع_لبنان به آیدی
@Lebanon_ir_admin
ارسال کنید.
🔹 در این پویش متنهای برگزیده شما به زبان عربی ترجمه شده و در قالب گرافیکی و در ادامه نیز به صورت کتاب تاریخ شفاهی منتشر خواهند شد.
❤️ به کانال بینالمللی #مع_لبنان بپیوندید 👇
🇮🇷 @lebanon_ir 🇱🇧
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻محقق داماد و موضع نامحققانۀ بیبنیاد
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. پیش از این، در نقد مواضع حجتالاسلام محقق داماد نگاشته بودم اما دریغ از پاسخِ معرفتیِ معادل و محکم. او خویش در پوستینِ مظلومیّت نشانید و تحقیر و تخفیفِ منتقدِ صریح را بر مواجهۀ استدلالی و منطقی ترجیح داد. میگوید بر خوان نعمتِ معرفتِ مرتضی مطهری نشسته است، ولی آنچهکه از سیره و سلوکِ انتقادی و علمیِ مطهری خواندهام، کمترین نسبتی با مشرب و ممشای او ندارد. بیش از ادّعا و انتساب، بهرهای نبرده، وگرنه نیک میدانیم که مطهری، حتی به سراغ مغرضِ جاهلی همچون اکبر گودرزی نیز رفت و با وی به گفتگو پرداخت و زبان به استدلال گشود. محقق داماد، هرگز چنین سعه و بضاعتی نداشته و با منتقد و مخالف خویش، از درِ مباحثه و محاجّه وارد نشده است. گفتگومداری و بلندنظری مطهری کجا و بالانشینی و کوتهنظری اینان کجا؟!
[دوم]. محقق داماد در یادداشتی به نقد قانون حجاب پرداخته و نوشته: «تجربۀ عملی در پیگیری آنچه این قانون در پی آن است نشان داده که رعایت شرایط امر به معروف و نهی از منکر، از جمله عدم توهین و رعایت حرمت و کرامت، در عمل ممکن نبوده است.» وقتیکه وی پیش از تفکّر منطقی، تصمیم خویش را گرفته و میخواهد موضع پیشساخته و سیاسی خود را بر واقعیّت و عینیّت تحمیل کند، چنین میشود که دربارۀ طرحی که فاقد پیشینه و تجربه است و در این قانون، برای نخستین بار بناست به اجرا درآید، از «تجربۀ عملی» مینویسد! در این قانون، «منطق مواجهه» تغییر کرده و این قانون، یکی از فضایل خود را طرّاحی جدید برای نحوۀ مواجهه میشمارد؛ درحالیکه محقق داماد، از تجربۀ عملیِ تلخ در گذشته مینویسد و با این شبهاستدلال، میخواهد آن را باطل میکند!
[سوم]. محقق داماد میافزاید: «مواد زیادی از این قانون، نهتنها غیرقابل اجرا، که نتیجۀ عکس خواهد داد و موجب تنفر نسل جوان از دین میشود.» وی بهجای استدلال و یا دستکم شبهاستدلال، به طرح ادّعا پرداخته و سخنان بیدلیلی را نگاشته است. کسیکه با وی موافق نیست، میتواند در نوشتهای دیگر، عکس از برداشتها و تفسیرها را از قانون حجاب بیان کند. اگر دعوی او، منطق و برهان و علم و اقناع است، پس استدلال او کجاست؟! چرا او در ادّعا، متوقف مانده است؟! کدام شاهد عینی و مؤیّد موجّه، امتناع عملی این قانون را تأیید میکند؟! این نشدن و انسداد، ریشه در کدام گسستگی با واقعیّت دارد؟! و نیز باید گفت مگر نسل جوان، همگی از حجاب عبور کردهاند و به کشف حجاب و برهنگی رو آوردهاند که این قانون، آنها را در بر بگیرد و به واسطۀ آن، متنفّر از دین بشوند؟! بر اساس کدام پیمایش و مطالعۀ تجربی، وی همۀ نسل جوان را در برابر این قانون نشانده و به صدور حکم عام و کلّی، مایل شده است؟! مگر این قانون، منطق پلکانی و تدریجی و مرتبهای در مجازات ندارد؟! و مگر میان توده و خواص، تمایز ننهاده؟! و مگر بر ترجیح و تقدّم فرهنگ، اصرار نورزیده؟! مگر مطهری نگفته که چهبسا باید برخلاف میل جامعه، عمل کرد تا مصلحت جامعه فراهم آید؛ هرچند در کوتاهمدت، مخالفتهایی صورت بگیرد اما در بلندمدت، حقایق آشکار خواهد شد؟! در اینجاست که روشن میشود منطق روششناختیِ محقق داماد بهعنوان یک فقیه، چه بیاندازه بر باد تکیه داده است. وی بهراستی، قایقی کاغذی ساخته و در آب افکنده.
[چهارم]. محقق داماد، در بخش دیگر نوشته است: «موضوع حجاب باید از طریق فرهنگی پیگیری شود، نه با چوب و فلک». باید بسی تأسّف خورد؛ کسیکه جامۀ رسول بر تن دارد و خویش را فقیه میخواند و بساط درس خارج پهن کرده، اینچنین دربارۀ واقعیّت، به تحریف و وارونهسازی و مبالغه و ناراستنویسی رو میآورد و هیجان و حرارتِ بیپایه برمیانگیزند تا مخاطب را منفعل سازد. در کدام دوره از حیات انقلابی، بیحجابان را به چوب و فلک بستهاند؛ جز آنکه بسیاری از همپیالههای سیاسیِ محقق داماد در جریان اصلاحات – یا همان چپ مذهبی در دهۀ شصت - خودسرانه و جاهلانه و بدون مجوز از امام خمینی، در کوچه و خیابان اینچنین کردهاند و امام خمینی نیز، بیدرنگ، گریبان آنها را گرفت. نیروی انتظامی و قوّۀ قضائیه، در کجا به چوب و فلک رو آوردهاند؟! حبس و جریمه و محرومیّت اجتماعی، چوب و فلک است؛ آن هم برای کسانیکه اصرار بر کشف حجاب و برهنگی دارند و تذکّر به آنها، بیاثر است؟! عجبا که چنین روحانیانی، با این حجم از قضاوتهای مبتنی بر ناواقعیّتها و نااخلاقها، سخن از مواجهۀ فرهنگی نیز میگویند ...
در پایان، آمادگی خود را برای مناظرۀ زنده و عمومی با وی، بر اساس اندیشههای حکمرانانه و فرهنگیِ استاد مطهری اعلام میکنم.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 ابوموسی اشعری فریب نخورد؛ وانمود میکرد که فریب خورده ...
💠 یک مدل از زرنگی این است که آدم خودش را در موضوعات به احمق بودن بزند ...!
بنظرتان ابوموسی اشعری زمان ماکیست؟؟؟؟؟
https://eitaa.com/hamafzaii
🔻عقبنشینی غیرتاکتیکی غضب الهی را در پی خواهد داشت
https://eitaa.com/hamafzaii
🔴 امشب؛ برنامه زنده #ثریا | سقوط اسد؛ پیامدها و چالشها
♦️درسهای اتفاقات تلخ سوریه، برای آینده محور مقاومت
🔹آیا میتوان از شکست، پل پیروزی ساخت؟!
🔹جبهه مقاومت چگونه باید طراحی دشمنان و تهدیدهای استکبار و رژیم صهیونیستی را به فرصتی برای جهش محور مقاومت تبدیل کند؟!
🔻باحضور:
🔹 دکتر بیژن پیروز
▫️ استاد روابط بینالملل دانشگاه تهران
🔹 حجتالاسلام سید علی موسوی
▫️ استاد حوزه و دانشگاه
دبیر مجمع همافزایی جوانان انقلابی
🕰 امشب؛ یکشنبه ۱۸ آذرماه، ساعت ۲۳:۱۵
📺 شبکه یک سیما
https://eitaa.com/hamafzaii
هدایت شده از گاه گدار
📌 از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا امروز
طوری سرعت اتفاقات اعجابآور زیاد شده، که ما گاهی حتی فرصت «فهمیدن» هم پیدا نمیکنیم چه برسه به «تحلیل» کردن.
🇮🇷 توی این شرایط که ما آدمهای معمولی فهم کاملی از میدان نداریم، مهمترین وظیفهای ما میشه خوب سربازی کردن و اعتماد داشتن به فرمانده.
🔴 سختترین خطرهایی هم که ما رو تهدید میکنه دو چیزه:
ترسیدن و به جون هم افتادن.
شک کردن و به فرماندهی بد بین شدن.
📈 حتما روزهای پیچیدهتری در پیش داریم، پس هم باید شجاعتر باشیم، هم رسانهفهمتر، هم بیشتر از همیشه اهل گفتگو.
.
«محمدرضا جوان آراسته»
zil.ink/mrarasteh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضی اوقات مومنین نیاز به سیلی دارند! اتفاقی که در سوریه افتاد یک سیلی بود
حجتالاسلام موسوی، استاد حوزه و دانشگاه
دبیر مجمع همافزایی جوانان انقلابی:
🔹اگر جنگ وجودی است ما باید با قدرت بیشتری وارد شویم، ترامپ ابدا اهل مذاکره نیست.
https://eitaa.com/hamafzaii
امروز که اوضاع جهان مایه شرم است
ای عشق دلافروز دل ما به تو گرم است
سخنرانی علمدار مقاومت
ولی امر مسلمین امام خامنهای (مدظله)
درباره تحولات منطقه و راهبرد انقلاب اسلامی
چهارشنبه ۲۱ آذر ماه
https://eitaa.com/hamafzaii
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 هماکنون، ورود حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی به حسینیه امام خمینی(ره) و آغاز دیدار هزاران نفر از اقشار مختلف مردم. ۱۴۰۳/۹/۲۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ #فیلم | دکتر سعید جلیلی:
عرصه روابط بین الملل حتما عرصهی مسائل واقعی است اما شما خیلی رمانتیک هستید و فکر میکنید با هر گفتگو و توافقی میشود همه مسائل را حل کرد
https://eitaa.com/hamafzaii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: خالی کردن دل مردم در داخل کشور جرم است، باید دنبال شود.
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار اقشار مختلف مردم در سخنان پیرامون تحولات اخیر منطقه:
✏️ یک عدهای البته همتشان این است که تو دل مردم را خالی کنند. این نباید اتفاق بیفتد.
✏️ حالا بعضی در خارج این کار را میکنند، تلویزیونهای خارجی، رادیوهای خارجی، روزنامههای خارجی به زبان فارسی با مردم حرف میزنند، جوری تصویر میکنند قضایا را که مردم را بترسانند، تو دل مردم را خالی کنند. آن حالا تدبیرش جور دیگر است. با آنها جور دیگری باید برخورد کرد. اما در داخل کسی نباید این کار را بکند.
✏️ در داخل اگر کسی در تحلیلی، در بیانی جوری حرف بزند که معنایش خالی کردن تو دل مردم باشد، این جرم است. باید دنبال بشود. ۱۴۰۳/۹/۲۱
https://eitaa.com/hamafzaii
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
قصه پرغصه منوّرالفکرها
🔹جناب محسن رنانی در یادداشتی با عنوان "حکمرانی بیقِصه" چنین نگاشته است: "هیچ سازمان و نظامی بدون قصه باورپذیر، دوام نمیآورد. بشار اسد اگر سقوط کرد چون سالها بود حزب بعث سوریه به پایان قصه خود رسیده بود؛ یعنی قصه قدیمیاش دیگر باورپذیر نبود و بشار نیز نتوانست و نکوشید تا برای حکومت خویش و برای آینده سوریه قصه تازهای خلق کند. بهگمانم جمهوری اسلامی نیز سالهاست که دیگر قصهای ندارد. قصهای که بنیانگذار در سال ۱۳۴۲ نوشتنش را آغاز کرد و سپس مرحوم دکتر شریعتی نسخه مدرن آن را در دهه پنجاه خلق کرد، یک قصه دوجلدی شد که انقلاب ۵۷ روح و معنا و سپس شکل خود را از آن گرفت. آن قصه اکنون دیگر سالهاست که برای اکثریت نسل جدید، معنا و باورپذیری خود را از دست داده است...".
🔹کاش جناب رنانی به جای این همه آسمان به ریسمان بافتن، اندکی میاندیشید که اگر جمهوری اسلامی دیگر هیچ قصه جذابی ندارد پس چرا وقتی رهبرش در جمعه نصر، نماز جمعه را اقامه میکند جمعیت میلیونی حاضران، رکورد جمعیت نماز جمعه در تمام ادوار اخیر جهان اسلام را میشکنند؟!
🔹و اگر حکومت جمهوری اسلامی دیگر هیچ قصه جذابی ندارد پس چرا جوانها و نوجوانها برای حضور در مراسم اعتکافی که از ثمرات همین جمهوری اسلامی است سر و دست میشکنند؟!
🔹و اگر جمهوری اسلامی دیگر هیچ قصه جذابی ندارد پس چرا سالهاست که ایران به مسئله اول مناظرات انتخابات ریاست جمهوری ینگه دنیا تبدیل شده است؟!
🔹و اگر جمهوری اسلامی دیگر هیچ قصه جذابی ندارد پس چرا وقتی روسای جمهور ما (چه چپ و چه راست) به کشورهای مختلف جهان اسلام سفر میکنند با چنان استقبالی از طرف ملتهای مسلمان مواجه میشوند که حسرت حاکمان خودشان را برمیانگیزند!
🔹و اگر جمهوری اسلامی دیگر هیچ قصه جذابی ندارد پس چرا بعد از فرمان رهبرش برای کمک به جبهه مقاومت، تنها طی چند روز دهها کیلو طلا روانه لبنان شد که گرم گرمهایش را مردم سخاوتمند و وفاداری دادند که بعضا خودشان محتاج معیشت روزانهشان بودند؟!
🔹آری آنچه نیازمند بازنگری در قصهاش است نه قصه جمهوری اسلامی، بلکه قصه پرغصه منوّرالفکرهایی است که دستگاه محاسباتیشان چنان دچار اختلال شده که حتی از دیدن و شنیدن چنین واضحاتی نیز عاجزند: "لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا: آنان دلهايى دارند كه با آن نمیفهمند، و چشمانى دارند كه با آن نمىبينند، و گوشهايى دارند كه با آن نمىشنوند"(اعراف/۱۶۹).
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
هدایت شده از مسعود براتی
اصحاب همیشگی «بده بره» همان چیزی را میخواهند که ترامپ و نتانیاهو میخواهند.
دیروز متنی از سایت عصر ایران دیدم که تیترش این بود: «جلیلی، نتانیاهو؛ هماهنگی پشت پرده یا همرنگی تصادفی؟!»
بماند که وقاحت به حدی رسیده است که به نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی تهمت هماهنگی با جنایتکار کودکان غزه را میزند و صدای کسی هم بلند نمیشود.
اما برایم جالب بود، آنهایی که تنها حرفشان در تمام زمانها و در تمام فصول این است که بده بره! چه با توافق چه بی توافق؛ چه اوباما باشد، چه بایدن باشد و چه ترامپ؛ اینقدر رو دارند که باز هم حرف خودشان را تکرار میکنند میگویند بده بره و صداهایی را که با منطق ساده سوال میپرسند چرا تجربه شکست خورده را میخواهید تکرار کنید؟ سرکوب رسانهای میکنند.
برای اینها تجربه معنا ندارد، توافقی کردند که علی رغم اینکه ایران به آن پایبند بود و هستهای را داد رفت، اما آمریکا از آن خارج شد و تحریمها کم که نشد بیشتر هم شد، بعد ایران حتی نتوانست شکایت کند و حقش را بگیرد، چرا؟ چون برجام مکانیزم ماشهای دارد که همیشه ایران محکوم است و قطعنامهها علیه ایران بازمیگردد. این مورد در طول تاریخ بشریت سابقه نداشته و حتی قرارداهای استعماری هم به پای آن نمیرسند.
تا دیروز که ترامپ نبود، میگفتند ترامپ و نتانیاهو مخالف توافق هستند، اما حالا که ترامپ مقابلشان هست میگویند اشکال نداره به ترامپ هم بده بره! اینها حتی نتانیاهو هم باشد میگویند بده بره!
کافیست به نتیجه حرفهای این جماعت نگاه کنیم، یعنی ببینیم که نتیجه «بده بره» چه میشود؟ افزایش تحریم و خالی شدن دست ایران از ابزار قدرت چه در اقتصاد، یا فناوری، یا منطقه و یا در توان نظامی!
حالا این نتیجه را با خواست ترامپ و نتانیاهو مقایسه کنید. آنها هم همین را میخواهند. یعنی میخواهند ایران بده بره! چه با توافق چه بی توافق! تا بتوانند هر بلایی که میخواهند سر مردم ایران بیاورند.
✍مسعود براتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر سعید جلیلی:
سخن گفتن از «تله جنگ» یا «تنش زدایی»،
باعث تعرض بیشتر دشمن خواهد شد
https://eitaa.com/hamafzaii