نعلبندی در #اصفهان زندگی میکرد. بیست و پنج مرتبه در آن زمان رفت به #کربلا؛ سفر بیست و پنجم در راه با شخصی از #یزد #رفیق راه شد.
رفیق بین راه #مریض شد؛ نعلبند متحیر ماند چه کند؟! بگذارمش؟ چگونه جواب #سیدالشهدا را بدهم؟
ببرمش؟ چگونه با این حال برسانمش.
#وصیت کرد #مرکب من و همهی اموالی که با من است مال تو، جنازهی مرا به کربلا برسان.
#مرد یزدی جان داد، نعلبند او را به مرکب بست، افتاد بر #زمین، دوباره به مرکب بست، افتاد به زمین، مرتبه سوم افتاد به زمین، #اشک جاری شد. رو به قبر سیدالشهدا کرد، گفت: با زائرت چه کنم؟ اگر #جنازه را بگذارم جواب تو را چه بدهم؟ اگر بخواهم بیاورم قدرت ندارم.
در این گیر و دار یک مرتبه دید چهار نفر پیدا شدند سواره؛ یکی از اینها از مرکب پیاده شد، نیزه را به گودال خشک زد، یک مرتبه #آب زلال جوشید، خود اینها جنازهی این یزدی را #غسل دادند، #کفن کردند، بعد بزرگ آن چهار نفر، جلو ایستاد، بر جنازه #نماز خواند، بعد هم که نماز تمام شد، رو کرد به این نعلبند فرمود: جنازه را ببر، در #وادی_ایمن کربلا #دفن کن.
جنازه را اینبار بست، تا چشم باز کرد، دید رسیده به کربلا، بعد از بیست روز #قافله رسید. بعد این قضیه را برای مردم نقل کرد؛ مردم به او خرده گرفتند که این حرفها را چرا میزنی؟ لب فرو بست.
شبی با اهل و عیالش در #خانه نشسته بود، صدای در بلند شد؛ آمد در را باز کرد، دید مردی ایستاده، گفت: #ولی_عصر #صاحب_الزمان تو را میخواهد.
همراه او رفت؛ دید قبلهی عالم امکان در عرشه منبری است، جمعی که پای #منبر نشستند قابل احصاء نیست. صدا زد از بالای منبر: جعفر، بیا! وقتی رفت، فرمود: چرا #لب بستی؟ به مردم بگو و منتشر کن تا بدانند به زائر قبر جدّمان، #حسین_بن_علی علیهماالسلام، چه نظری داریم.
کانال دانستنی های زیبا
🔴 ماکروسفالی با گفتمان عدالت همخوانی ندارد
👤 #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹آقای میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم گفته است: "مالیات هر استان به همان استان اختصاص مییابد و جزو درآمد همان استان محسوب میشود، چون در همان استان این ثروت خلق شده است".
🔸 به نظر میرسد آنچه آقای میرکاظمی بیان کرده، یک ایده یا برنامه باشد چرا که این سخن نه با آنچه در حال حاضر عمل میشود انطباق دارد و نه با قوانین موضوعه کشور. علی ای حال، این ایده و برنامه، حاصلی جز افزایش شکاف طبقاتی و بیعدالتی در کشور نخواهد داشت و به هیچ وجه نباید جامه عمل بپوشد. چرا؟
✅ اگر در آمار درآمدهای مالیاتی کشور دقیق شویم، خواهیم دید که حدود ۸۰ درصد درآمدهای مالیاتی کشور مربوط به ۸ استان کشور است. دلیل این امر نیز پیشرفتهتر و متمکنتر بودن این استانها و فعالیت اکثر شرکتهای بزرگ ملی در این استانهاست. اما سهم ۸ استان آخر از درآمدهای مالیاتی دولت، تنها ۲.۳ درصد است.
🔹 اگر ایده رئیس سازمان برنامه و بودجه عملیاتی شود، استانهایی که از حضور شرکتهای بزرگ محروم هستند و در نتیجه پرداختی مالیاتی کمتری دارند، بودجه کمتری نیز دریافت کرده و در دور باطل محرومیت خواهند افتاد. و در مقابل، استانهایی که درآمد مالیاتی بالایی دارند، بودجه بیشتری دریافت کرده، توسعه بیشتری یافته و فاصلهشان با استانهای محروم روز به روز بیشتر خواهد شد.
🔸 نتیجه این رویکرد، یعنی پیشرفتهتر شدن بخشی از کشور، پدیدهای است که در اقتصاد سیاسی از آن با عنوان Macrocephaly یا "بزرگی سر" یاد میشود؛ به نحوی که یک یا چند استان از کشور به شکلی غیرعادی بزرگ میشود و بخش اعظم منابع مادی و انسانی را در خود جای میدهد و علاوه بر شکاف طبقاتی و بیعدالتی، به بحرانهای اجتماعی متعددی دامن میزند.
💢انشاءالله ریاست محترم جمهور که دغدغه عدالت دارند و گفتمان این دولت را عدالت اعلام کردهاند، مانع اجرایی شدن چنین ایدههایی خواهند شد.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔 @kh_enghelab
29.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 الیزابت دختری که هیچکس فکرش را هم نمیکرد روزی ملکه انگلیس شود
🔹 ماجرای پر فراز و نشیب ولیعهد شدن الیزابت/ مروری بر زندگی شاه قبلی، یعنی عموی الیزابت که غرق در مسائل جنسی بود، دست آخر هم عاشق زنی روسپی شد
🔹 برشی از مستند رمز_و_راز_ملکه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شادی مردم در ایرلند از به درک واصلشدن ملکه خبیث؛
لزی (الیزابت) در جعبه است
ما که خیلی وقت است از کمبوجیه دوم و داریوش سوم و اردوان اشک هیجدهم گذشته ایم؛ اما اینها هنوز گرفتار جرج ششم و الیزابت دوم و چارلز سوم هستند.
کاخ بلند دمکراسی!
🗣سیدنظام الدین موسوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلمنوشت | خون هرمز در شیشه!
🔸احتمالا شما هم در بین فروشگاههای مختلف صنایعدستی در اینستاگرام، صفحاتی رو دیدید که شیشههایی پر از خاک رنگی هرمز میفروشن.
🔹کارشناسان به این پدیده «خاکخواری تدریجی» میگن.
🔸اتفاقی که باعث میشه در آینده از خاک منحصربهفرد هرمز چیز زیادی نمونه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام جمعه کربلا غوغا کرد ، غوغا کرد غوغا کرد صد بار هم نگاه کنید کمه ، ببینید ، یاد بگیرید و انتشار بدین
#جنگ_شناختی
💠گروه رسانهای تیمورا
درباره عدم تسلیت ایران در فوت ملکه بریتانیا،من مخالف تسلیت برای مرگ رهبر یک کشور نیستم.
ولی طبق اسناد بریتانیایی، پس از قتل رییس جمهور و نخست وزیر ایران در شهریور ۶۰ و بحث مفصل در لندن درباره واکنش باین حادثه نهایتا تصمیم گرفتند که نخست وزیر بریتانیا به ایران تسلیت نگوید و نگفت.
🗣Majid Tafreshi
🔴 #بیداری_ملت
رایزن فرهنگی ایران: امسال عراق هرچه داشت برای اربعین پای کار آورد
🔹غلامرضا اباذری: اگر تعداد زوار اربعین را ۱۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، فقط وعدههای غذایی یک روز آنها ۴۵ میلیون پُرس میشود. عراقیها، هر چه داشتند در اربعین امسال، پای کار آوردند و زبان ما باید زبان قدردانی از عراقیها باشد.
🔹مردم باید بدانند که اربعین، سفری رایگان نیست، بلکه سفری ارزان است. زائران اربعین برای تغذیه و اسکان هزینه نمیپردازند. اما باید توجه داشته باشند که حمل و نقل و سایر خدمات باید هزینه کنند.
@Farsna
☑ رسانه میتواند نظام دیکتاتوی را مردمی و نظام مردمی را دیکتاتوری نشان دهد و دیکتاتور منتقد مردمی شود و خیلی ها باور کنند.
☑ حقیقتا جمهوری اسلامی در رسانه باخته است؛ اگر چندتا کار خوب هم میبینم کارهای خودجوش و جهادی است که قطعا قدرت مقابله با رسانه هایی با بودجه میلیون دلاری را ندارند.
☑ برای خود من این مقدار از بی توجهی مسئولین به فضای رسانه و مجازی عجیب است؛ امروز رسانه قتلگاه جوانان ما است امروز همه مردم مبتلا به فضای مجازی هستند و یک عده هنوز به فکر فیلتر و راههای شکست خورده قبلی هستند.
☑ جبهه باطل با تمام قوا در رسانه است و ما تعطیل هستیم و اگر چهار نفر هم مثل ما خودجوش کار میکنند به جای تشویق میگویند شان شما کار فلان نیست و بیایید کار علمی بکنید. کارهای علمی قبلی شما چقدر موثر بود؟!
☑ مقاله نویسان مهم آنها امروز ۲۴ ساعت در رسانه هستند. اولویت امروز نه کتاب است نه مقاله نه هیچ چیز دیگر. همه این ها خوب است و برای امثال من هم راحتتر است و رزومه هم میشود ولی اولویت امروز رسانه است.
☑ اگر این رویه در رسانه ادامه پیدا کند قطعا بعد از چند سال شاهد نسلی خواهیم بود که آنقدر پر از شبهه است که کسی قادر به رفع آن نخواهد بود. میلیاردها هم آن روز هزینه کنید جواب نخواهید گرفت.
☑ رهبری فرمودند جهاد تبیین ولی بنده حرکتی موثر از هیچ ارگانی در این زمینه ندیدم و اگر چند نفر اهل رسانه مستقل هم نبودند این مطالبه رهبری هم مثل مطالبات دیگر کاملا روی زمین میماند.
☑ روزها میتوانم در مورد این قصه صحبت کنم ولی در خانه اگر کس است یک حرف بس است. تا دیر نشده رسانه و اهل رسانه را دریابید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #احوالات_جهان ⬆️
♦️"به مناسبت سالگرد یازده سپتامبر"
⬅️شما دروغ گفتید......
نه تروریستی بود نه جنگی نه چیزی
فقط کشتید و کشتید
(صحبت های یک نظامی آمریکایی)
سرنوشت اولین سماور ساز ایرانی !
فریدون آدمیت در کتاب امیر کبیر و ایران ؛ داستان جالبی را از قول محمد علی فروغی نقل میکند ؛ که شنیدنش خالی از لطف نمیباشد . با هم بخوانیم :
آدمیت در کتاب خود میگوید که تلفظ صحیح ؛ سماوار ؛ میباشد .
عوام به آن حمام برنجی میگفتند .
ایرانیان در ابتدای سلطنت ناصرالدین شاه با سماور آشنا شدند .
بدین ترتیب که در بار فرانسه هدایایی برای شاه و صدراعظمش فرستاد .
سماور امیر کبیر کوچکتر و از جنس نقره و منبت کاری شده بود .
غیر از این دو سماور ؛ ملک التجار روسیه نیز ، دو سماور با یکدست ظروف چای خوری برای امیر به ارمغان آورد .
امیر ؛ یکی از زبردست ترین صنعتگران ایرانی را که اصفهانی بود احضار کرد و از او خواست تا نظیر آنرا بسازد .
استاد صنعتگر اصفهانی ، بخوبی از پس کار بر آمد و امیر او را شادمانه نواخت و سپس سرمایه ای در اختیارش قرار داد تا به تولید سماور بپردازد و انحصار ساخت سماور را تا چندین سال به او واگذار کرد .
اما از بد روزگار ؛ امیر از صدارت برکنار شد .
پس از برکناری امیر ؛ کار آن صنعتگر به تباهی رسید .
زیرا ماموران بسراغ سماور ساز رفتند و سرمایه ای را که امیر در اختیارش گذاشته بود ، را مطالبه کردند .
او نیز چون سرمایه را صرف تهیه لوازم کار نموده بود ؛ حتی با فروش کل زندگیش نتوانست تمام سرمایه را برگرداند . و مقداری از آن باقی میماند .
ماموران دولتی ، استاد هنرمند را به بازار برده و میگردانند و آنقدر بر سر و رویش کوبیدند که کم کم رهگذران بر او رحم کردند و هر کس سکه ای پرداخت تا سرانجام، بدهی او پرداخت شد .
اما اصابت ضربات چوب بر سر او باعث نابینایی او گردید و بقیه عمر را به گدایی نشست..
کانال دانستنی های ازاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔 *اربعینیها*
*یادتان باشد که ستون به ستون، مدیون قطره قطره خون شهیـــــــدانید*
😔
💔 *اربعینیها*
*وقتی چشمتان به گنبد زیبای آقا افتاد، یاد کنید از آنانی که با حسرت پشت پیراهنهایشان مینوشتند* :
🌹 *یا زیارت یا شهادت😭*
💔 *اربعینیها*
*میانِ هرولههای بینالحرمین، یاد کنید از شهـــــــدایی که در آرزوی زیارتِ شش گوشهی اربابـــــ پرپر شـــدند*
😔
💔 *اربعینیها*
*نمیدانم از کدام مرز میگذرید اما؛ یاد کنید از شهـــدای مفقودالاثر در مرزهای*
*خسروی... مهران… چذابه… حاج عمران…شلمچه…* 😔
*اربعینیها*
*التمــــــــــــــاسِ دعای فرج برای عزیز دل حضرت زهرا ((س))*
*اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
✨🪷✨🪷✨🪷✨🪷✨🪷✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکار لحظه ها و تاثیر در اقتصاد فردی و اجتماع
📮 #توییت
⭕️ ابراهیم علیزاده، روزنامه نگار اقتصادی:
🔹یک شرکت کانادایی قرار است یک ساختمان ۵میلیارد دلاری در قالب یک استراحتگاه که به شکل ماه است، در دبی بسازد. در ایران هم فرایند توسعه به این مرحله رسیده که دولت برای تامین کسری بودجه خود میخواهد از گردش حساب بانکی ۳۵ میلیون تومانی مردم مالیات بگیرد.
🔺واکنش سید یاسر جبرائیلی، رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام به توییت بالا:
🔹کانادا اگر به توان ساختن چنین ساختمانی رسیده، بی ارتباط با نظم بخشیدن به نظام مالیاتیاش و تشویق تولید و تقبیح دلالی نیست. پیشرفت، آباد شدن به دست دیگران نیست، رسیدن به توان آباد کردن است؛ آباد شدن به دست دیگران، استعمار است. پیشرفت، فرآوردهای وارداتی نیست، فرآیندی طی کردنی است.