هدایت شده از [شیخ محمّدحسن قمی]
روزنامه آرمان از جمله نشریات مهم جبهه اصلاحات آمریکایی است.
آشکارا و بدون هیچ ترسی، پزشکیان را به عنوان گورباچف ایرانی معرفی کرده است.
آیا میدانید گورباچف آخرین رئیس جمهور جماهیر متحد شوروی بود که با اعتماد و گرایش به آمریکا و غرب، موجب فروپاشی و تجزیه شوروی شد؟
جبهه غربگرایان بوضوح هدف خود از حمایت از ریاست جمهوری پزشکیان را اعلام میکند:
فروپاشی و تجزیه ایران!
بله؛ این هدف نهایی جبهه اصلاحات و غربگرایان است. همان چیزی که آمریکا میخواهد.
🌐کانال شیخ محمد حسن قمی
هدایت شده از عمار
✍🏻شماها یادتون رفته ولی من به خوبی یادمه محسن رنانی سال ۱۴۰۱ به رهبری نامه مینوشت میگفت جمهوری اسلامی کارش تمومه
و الان با دوستاشون شدن عضو شورای راهبردی انتخاب وزرا پزشکیان
#محرم #امام_حسین
#امام_زمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#محبان_مهدی_او_خواهد_آمد
#برای_فرج_دعا_کنیم
@ammar1402bahman
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻دیانت در نسخۀ لیبرالهای مذهبی -۲
🖊مهدی جمشیدی
۱. موضع اخیر محمدجواد ظریف در رسانۀ ملی که در آن، سخن از ضریبدهی به غیرشیعیان در امر حاکمیّت به میان آورد، شاهدی دیگری بر رویکرد ساختارشکنانۀ لیبرالهای مذهبی است. چیزی شبیه همین موضع در دولت پهلوی نیز به وقوع پیوست و قرار شد بر اساس مصوبۀ دولت، زینپس هر یک از نمایندگان، به کتاب مقدس خودش قسم بخورد؛ طرحی که در ظاهر، موجّه به نظر میرسید، اما امام خمینی، آشکارا و قاطع در برابر آن ایستاد و آن را نقطۀ آغاز «از رسمیّت انداختن مذهبِ رسمی کشور» دانست. در حقیقت نیز، دولت پهلوی، چنین سودایی در سر داشت و میخواست با تکثّر دینی در لایۀ سیاسی و حاکمیّتی، اسلام را تحقیر و تضعیف کند و تفوّق و تسلط را از آن سلب نماید. مخالف بنیانیِ امام خمینی با این طرح، یکی از ریشههای شکلگیری انقلاب اسلامی بود. امروز نیز بهجای «سیاست هویّت»، رهیافت مقابلش را که «سیاست تمایز» است، در دستورکار قرار گرفته و لیبرالهای مذهبی تلاش میکنند، وجهِ دینی و شیعیِ جمهوری اسلامی را هرچه بیشتر، کمرنگ و رقیق سازند. در واقع، امر دینی در ساحت رسمی، در حال ازدسترفتن و خنثیشدن است و دیانت، در نقطۀ «بازگشت به حریم خصوصی» قرار گرفته است. سکولاریسم، در چنین فضا و موقعیّتی، جان میگیرد و معنا پیدا میکند.
۲. در ایران، هیچگاه شکاف دینی و مذهبی، فعّال و مؤثر نبوده و چنین نیست که این رویکردِ لیبرالهای مذهبی، پاسخی به تضادها و اصطکاکهای برانگیخته و تشدیدشدۀ دینی و مذهبی باشد، بلکه مسأله این است که توقع و نارضایتی، از سوی لیبرالهای مذهبی در این لایهها، ایجاد و تقویت میشد. جامعۀ ایران، وجهِ غالبِ شیعی داشته و این وجه، طبیعی و خودجوش بوده و از متن یک انتخاب اجتماعیِ وجدانی و ارادی برخاسته است. در دورۀ پس از انقلاب نیز بر اساس همین وضع اجتماعی، حاکمیّت و نیروهای سیاسی آن، صورتبندی شد. در طول دهههای گذشته نیز اتفاق جدیدی رخ نداده است، جز اینکه لیبرالهای مذهبی در برهههای انتخاباتی و با هدف جذب آرای لایههای دینی و مذهبی، «حس محرومیّتِ سیاسی» را در آنها دمیدهاند و وعدههای ساختارشکنانه دادهاند. تعبیر ساختارشکنانه، بدین جهت است که اینان، نظم سیاسیِ کنونی را برنمیتابند و میخواهند نسبتهای متفاوت و برونگرایانهای در آن به وجود بیاورند. آنچه که لیبرالهای مذهبی در سر دارند، این است که در بلندمدّت، از «نظم سیاسیِ جمهوری اسلامی» به سوی «نظم سیاسیِ لبنان» حرکت کنند و به بهانۀ تکثّر و تعدّد مذهبی و دینی، حاکمیّت را متناسب با وضع اجتماعیِ خیالیِ خویش، بازصورتبندی نمایند. به باور اینان، اگر حزبالله در لبنان، یک اقلیّت سیاسی و دینی است، اکنون نظام جمهوری اسلامی نیز در چنین موقعیّتی قرار گرفته است و باید برای جلوگیری از تضادها و اصطکاکهای مذهبی و دینی، داوطلبانه به سوی قدرتدهی به نیروهای مذهبی و دینی دیگر برود. این در حالی است که نه جامعۀ ایران و نه جمهوری اسلامی، هیچیک شباهتی با آنچه که در لبنان میگذرد، ندارند و کاربست منطق سیاسیِ لبنان در ایران، تنازل و تقلیل موهوم است. در ایران، اکثریّت مطلق از آنِ شیعیان است و پیروان مذاهب و ادیان دیگر نیز، وضع سیاسی را موجّه میدانند و اگر لیبرالهای مذهبی، «تحریکگری سیاسی» را کنار بنهند، ضرورتی برای تغییر عاملیّتی در نظام سیاسی وجود نخواهد داشت.
۳. نظریۀ دولت وحدت ملّی، مبتنی بر پیشفرضهای ناصوابی دربارۀ جامعه و حاکمیّت در ایران است. نخستین خطا این است که جامعۀ ایران، دچار قهر و گسست و شکاف شده است و راه علاج آن نیز این است که دیگریها و اغیار، به حاکمیّت راه یابند. در نظر آنها، ما با یک جامعۀ بهشدّت متکثّر و ناهمساز و چندپاره و تکهتکه روبرو هستیم که دیگر نمیتوان پیرامون روایتهای حاکمیّتی و رسمی، آنها را در کنار هم نشانید، بلکه باید قدرت را توزیع و تقسیم کرد و به هر یک از لایهها، نصیب و بهرهای از قدرت اعطا نمود. اینان از وحدتِ ازدسترفته سخن میگویند و راهحلشان نیز بازآرایی ساختار سیاسی است. این فهم غلط از وضع اجتماعی، «گرۀ اجتماعیِ خیالی» را به «گرۀ سیاسیِ واقعی» تبدیل میکند و بیثباتی و عدمتمرکز و حس محرومیّتِ فزاینده میآفریند. وحدت ملّی، یک سخن غلطانداز برای پنهان نگهداشتن طرحی است که در آن، تشیع بهتدریج از «اعتبار» و «تفوّق» تهی میشود و در عرض ادیان و مذاهب دیگر مینشیند و در نهایت نیز، دین به «متغیّر بیمنزلت» در سیاستِ نظام جمهوری اسلامی تبدیل خواهد شد. این مرحلۀ پایانی، همان «سکولاریسم» است که اگر طرح اینان به جریان افتد، چهبسا در کمتر از یک دهه، تحقّق یابد.
https://eitaa.com/mahdi_jamshidi60
هدایت شده از IranicTV ایرانیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جمعکردن بساط بیخانمانها در فرانسه با نزدیک شدن به تاریخ برگزاری المپیک پاریس
📌 ایرانیکTV را دنبال کنید⚡️
🆔️ @iranictv
🔸مخالفتهایی از خود بنی امیه در پی قتل امام حسین (ع)
[امام حسین (ع)]در عاشورا فرمود که اینها مرا خواهند کشت، اما من امروز به شما میگویم که بعد از کشتن من اینها دیگر نخواهند توانست به حکومت خودشان ادامه دهند، آل ابی سفیان دیگر رفتند. آل ابوسفیان که خیلی زود رفتند، بلکه آل امیه نتوانستند به حکومت خود ادامه دهند، ... حکومت بنی امیه بعد از قضیه کربلا دائماً متزلزل بود. چه اثری از این بهتر و بیشتر که در میان خود بنی امیه مخالف پیدا کرد؟ اینها نیروی معنویت را میرساند.
🔹[برادر ابن زیاد]
همین ابن زیاد با آن شقاوت، برادری دارد به نام عثمان بن زیاد. عثمان آمد به برادرش گفت: برادر! من دلم میخواست تمام اولاد زیاد به فقر و ذلت و نکبت و بدبختی دچار میشدند و چنین جنایتی در خاندان ما پیدا نمیشد.
🔹[مادر ابن زیاد]
مادرش مرجانه یک زن بدکاره است. وقتی که پسرش چنین کاری را کرد، به او گفت: پسرم! این کار را کردی ولی بدان که دیگر بویی از بهشت به مشامت نخواهد رسید.
🔹[برادر مروان]
مروان حَکم، آن شقی ازل و ابد، برادری دارد به نام یحیی بن حکم. یحیی در مجلس یزید به عنوان یک معترض از جا بلند شد، گفت: سبحان الله! اولاد سمیه (یعنی اولاد مادر زیاد)، دختران سمیه باید محترم باشند ولی آل پیغمبر را تو به این وضع در این مجلس حاضر کردهای؟! آری، ندای حسینی از درون خانه اینها بلند شد.
🔹[زن یزید]
داستان هند، زن یزید را هم شنیدهاید که از اندرون خانه یزید حرکت کرد و به عنوان یک معترض به وضع موجود به سوی او آمد و یزید مجبور شد اصلًا تکذیب کند، بگوید اصلًا من راضی به این کار نبودم، این کار را من نکردم، عبیدالله زیاد از پیش خود کرد.
🔹[پسر یزید]
...پسرش معاویة بن یزید- که خلیفه و ولیعهد اوست و معاویه ایناوضاع را برای اینها تأسیس کرده بود- بعد از چهل روز رفت بالای منبر و گفت: ایهاالنّاس! جدّ من معاویه با علی بن ابیطالب جنگید و حق با علی بود نه با جدّ من، پدرم یزید با حسین بن علی جنگید و حق با حسین بود نه با پدرم، و من از این پدر بیزاری میجویم. من خودم را شایسته خلافت نمیدانم و برای اینکه مثل گناهانی که جدّ و پدرم مرتکب شدند مرتکب نشوم، اعلان میکنم که از خلافت کناره گیری میکنم. کنار رفت. این نیروی حسین بن علی علیه السلام بود، نیروی حقیقت بود. در دوست و دشمن اثر گذاشت.
📚شهید مطهری، حماسه حسینی، ج ۱، ص ۲۲۶
https://eitaa.com/joinchat/800129715C77dcfa5f39
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 آقای پزشکیان! ریاست جمهوری را به ظریف اجاره داده اید؟!
✍حسین شریعتمداری
1⃣آقای ظریف که چهارشنبه شب، در اقدامی غیرمتعارف به صدا و سیما دعوت شده بود تا از جایگاه حزبی (و نه رسمی) رئیس شورای راهبری دولت چهاردهم درباره فرایند انتخاب وزرا سخن بگوید، به نکاتی اشاره کردند که اولاً، از سوی کسی که سالهای متمادی در مسئولیتهای بلند پایه نظام اسلامی بوده است، تعجب آور و تأسفآور بود و تأسفآور تر آنکه ایشان در حالی به نمایندگی از جانب آقای پزشکیان سخن میگفت، که اظهاراتش نه فقط با قانون اساسی و مبانی صریح اسلامی در تناقض بود بلکه با آنچه از رئیس جمهور منتخب به وضوح دیده و شنیده شده است نیز یکصد و هشتاد درجه تفاوت داشت. بخوانید!
2⃣ آقای ظریف درباره معیارها و ملاک های مورد نظر برای گزینش اعضای کابینه می گوید: «از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز می گیرید، شیعه باشید امتیاز نمی گیرید»!
باید از آقای ظریف پرسید؛
▪️الف: از کِی تا به حال «شیعه بودن» در جمهوری اسلامی خصوصیت و به اصطلاح، امتیاز منفی تلقی می شود؟!
▪️ب: میفرمایيد؛ «از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز میگیرید، شیعه باشید امتیاز نمیگیرید»! آیا منظورتان این است که شیعه جزو مذاهب و ادیان رسمی نیست؟!
▪️ج: در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، از مذهب شیعه به عنوان مذهب رسمی کشور یاد شده است. جنابعالی چه کارهاید و از کدام جایگاه، شیعه بودن را در گزینش اعضای کابینه، خصوصیت منفی تلقی کرده اید؟! چه کسی به شما چنین اجازه ای را داده است؟!
▪️د: آقای ظریف لطفا بدون سفسطه و از این شاخه به آن شاخه پریدن که عادت شناخته شده جنابعالیست بفرمایيد که این دیدگاه شما درباره شیعه با آنچه که پیوسته و بیوقفه از سوی آمریکا و صهیونیست ها تبلیغ می شود چه تفاوتی دارد؟! حتما می دانید و بارها خوانده و شنیدهاید که صهیونیستها اصلیترین مشکل خود را دیدگاه و گفتمان تشیع میدانند و بارها بر مقابله با آن به عنوان یک خط استراتژیک و غیر قابل تغییر تاکید ورزیده و میورزند.
3⃣عجیبترین و سؤال برانگیزترین نکته در اظهارات چهارشنبه شب ظریف، مغایرت و تناقض آشکار دیدگاه اعلام شده ایشان با دیدگاه رسماً اعلام شده و به وضوح دیده شده جناب دکتر پزشکیان، رئیس جمهور منتخب است. آقای پزشکیان در طول یک هفته اخیر بیشترین حضور را در مراسم عزاداری حضرت اباعبداللهالحسین علیهالسلام داشته و در هیئتها و مراسم مختلف حضور یافته و در سوگ امام حسین بر سینه و سر زدهاند. اظهارات آقای ظریف علیه تشیع با ارادت رسماً و بارها اعلام گردیده و دیده شده جناب پزشکیان در تناقض و مخالفت آشکار است.
4⃣ اصلیترین سخن در این وجیزه پرسشی است که از رئیس جمهور محترم و منتخب در میان است و آن پرسش این که؛ آقای پزشکیان! آیا ریاست جمهوری را به آقای ظریف اجاره داده اید؟! پاسخ به یقین منفی است ولی اگر خدای نخواسته مثبت باشد! باید خاضعانه به جناب پزشکیان گفت: آقای ظریف مستأجر خوبی نیست. ریاست جمهوری را از ایشان پس بگیرید!
5⃣و بالاخره سخنی نیز با دستاندرکاران برنامه در صدا و سیما در میان است. اظهارات ضد شیعی ظریف (چه عامدانه و چه نا آگاهانه) بسیار صریح بود و از مجری برنامه و سردبیر پشت گوشی مجری در برنامه انتظار میرفت که سخنان سخیف آقای ظریف را بیپاسخ نگذارند و در حالی که هنوز یک روز بیشتر از عاشورای حسینی علیهالسلام نگذشته بود از کنار این اهانت بیتفاوت عبور نکنند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از [شیخ محمّدحسن قمی]
بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
به ساحت مقدس بقیة الله ارواحنافداه تسلیت عرض میکنیم..
به ساحت مقدس صدیقه طاهره سلام الله علیها تسلیت عرض میکنیم..
در مملکت امام زمان(ع) و در نظامجمهوری اسلامی که تنها مذهب رسمی آن، تشیع جعفری اثنی عشری است، کار به جایی رسیده که برای وزیر شدن در دولت، اولویت با کسانی است که شیعه نباشند..
دقیقا فردای عاشورا، ظریف در تلویزیون اعلام میکند که در انتخاب وزراء، اگر شیعه باشید هیچ امتیازی برای شما لحاظ نمیشود اما اگر شیعه نباشید (یهودی باشید، سنی باشید، ارمنی باشید) ۱۰ امتیاز برای شما لحاظ میشود!
سؤال بنده خصوصا از شورای نگهبان است. این آبروریزی و ننگ را چگونه توجیه میکنید؟
بعد از ۴۵ سال از استقرار نظام جمهوری اسلامی، حالا اولویت در انتخاب اعضای دولت جمهوری اسلامی، با کسانی است که شیعه نباشند.
حضرات اعلام: جناب آقای جنتی! جناب آقای شب زنده دار! جناب آقای مدرسی یزدی! جناب آقای خاتمی! جناب آقای اعرافی! جناب آقای حسینی خراسانی..
آیا شما علماء و فقهاء کسی را تایید صلاحیت کرده اید که اولویت وزیرانش این است که شیعه نباشند؟
التفات دارید چه اتفاقی افتاده؟ متوجه هستید چه دولتی را به قدرت رسانده اید؟
چه پاسخی برای حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها دارید؟ در مملکت امام زمان ارواحنافداه، در انتخاب وزراء ، اولویت با کسانی است که شیعه نباشند!
🌐کانال شیخ محمد حسن قمی
به نام خدا
🔴راهبَر یا راهبُر؟
📌ملانصرالدین را گفتند خرت کو؟
گفت: مدتی لنگ میزد و درست راه نمیرفت و خواستم تا بصورت کارشناسی و علمی مشکل را حل کنم. عده ای آمدند و گفتند ما کارشناس راهبَری هستیم. خرم را کول کردند و راهبَری کردند.
به ملا نصرالدین گفتند: خب پس خرت الان کو؟
ملانصرالدین گفت: الحق که کارشناس بودند اما کارشناس راهبُری بودند، و خرم را بردند.
♦️پدیده ای نوظهور در ایران رخ داده که به نظر میرسد صدا و سیما دانسته یا ندانسته، با آوردن ظریف روی آنتن از این پدیده نوظهور در سپهر سیاسی ایران، رونمایی کرد که جای تشکر هم دارد.
🔷راهبَری یعنی هدایت بسوی هدفی و جنبه عملی و اجرایی دارد و نه مشورتی. در حالی که مردم به یک شخص رای داده اند عده ای تحت عنوان مشورت دهی، با عنوان راهبَری اعلان موجودیت کرده تا آراء جمهور را به اهداف مشخص هدایت کنند. و تحت عنوان مشورت دهی بر منتخب مردم و در واقع بر کل آحاد کشور تحمیل کنند. همان اهدافی که تاکنون نتوانستهاند بطور کامل آنرا محقق سازند.
♦️نکته قابل توجه در این شورا که خود را راهبَر اعلام کرده این است که هنوز پرونده های راهبُری، کرسنتشان و برجامشان و نزدیکانشان، در زندان مشخص نشده که با نام جعلی راهبَری با خزعبلاتی تحت عنوان سنجه های انتخاب کابینه دولت !!! میدان دار شدند. فاجعه اینقدر سنگین و مسخره است که کار از تحلیل و حتی گریه گذشته است و باید خندید.
📌نقل است در روزگاری عده ای نزد چوپانی که آدم ساده ای بود رفتند تا از قلب ساده و صادق او درخواست دعایی به درگاه خدا کنند، جهت رفع بلایی که نازل شده بود. چوپان ساده و صادق بعد از شنیدن واقعه و درخواست دعا؛ به آن جمع گفت:
اینطور که من میبینم کار از دست خدا هم در رفته؛ مگر حضرت ابوالفضل بفریاد تان برسد.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
🔴 صحبتهای محمدجواد ظریف، #مو_به_مو، در راستای اجرایی کردن منویات سند 2030 است.
🔺سخنان ظریف در خصوص نحوهء امتیازبندی افراد برای عضویت در کابینه، دستکم به ۳ هدف از اهداف هفدهگانهء سند ۲۰۳۰ مرتبط است: اهداف ۵، ۱۰ و ۱۶.
📌پررنگترین و آشناترین آن، همان هدف پنجم یا برابری جنسیتی است که اجرای این هدف، منجر به استخدام هرچه بیشتر زنان در کابینه و معالاسف، استخدام اعقاب قوم لوط یا همان جامعهء رنگینکمانی خواهد شد. شایان ذکر است که حمایت از حقوق همجنسبازها، در میثاق نامهء انتخاباتی اصلاحات، قید شده بود.
🔸بخش ۵.۱.۱ سند توسعه پایدار ۲۰۳۰، به بررسی موارد مختلفی در برابری جنسیتی میپردازد، از جمله اینکه: آیا زنان و مردان از حقوق برابر در دسترسی به تصدی مناصب عمومی و سیاسی (قوای سهگانه) برخوردارند؟
🔹اما کلیت حرفهای ظریف به بخش دیگری از سند ۲۰۳۰ هم مربوط است:
🔸عنوان هدف شانزدهم از اهداف هفدهگانهء سند ۲۰۳۰ -که زیربخشها و جزییات بسیار دارد- عبارت است از:«ترویج جوامع صلح آمیز و فراگیر برای توسعه پایدار، دسترسی به عدالت برای همه و ایجاد نهادهای موثر، پاسخگو و فراگیر در تمامی سطوح».
🔹ذیل این عنوان زیبا و خوش ظاهر، البته جزییات بسیار ظریفی به کشورها دیکته شده که باید اجرایی شوند. برای مثال، زیر هدف ۱۶.۷ عبارت است از: اطمینان حاصل شود که تصمیمگیریها در تمامی سطوح، پاسخگو، همهشمول، مشارکتی و با نمایندگی از همگان باشد (به دو عبارت همهشمول و با نمایندگی از همه، دقت ویژه مبذول دارید).
🔸شاخص ۱۶.۷.۱ در این هدف، به بررسی نسبت پُستها در نهادهای ملی و محلی، از جمله در قوای سهگانه در مقایسه با توزیع ملی جمعیت بر اساس جنسیت، سن، افراد دارای معلولیت و گروههای جمعیتی میپردازد (به اصطلاح گروههای جمعیتی دقت کنید، توضیح آنرا خواهم داد).
🔹در دل همین قسمت، به ارتباط این بخش از سند ۲۰۳۰، با هدف ۵ اشاره شده و عنوان شده که شاخص ۵.۵.۱ ، به بررسی آمار نسبت حضور زنان در دولتها میپردازد. به علاوه این هدف، با هدف دهم هم مرتبط است. زیر هدف ۱۰.۲ در مورد «ارتقاء شمول اجتماعی، اقتصادی و سیاسی همه، صرف نظر از سن، سابقه، معلولیت، نژاد، قومیت، منشاء، مذهب، وضعیت اقتصادی یا هر وضعیت دیگری» به صورت کلی بحث میکند.
♨️امیدوارم همینجا روشن شده باشد که حق تحفظ در سند در هم تنیدهء ۲۰۳۰، چه قدر بیهوده و ناکارآمد است، چرا که در صورت رد بخشی از سند ۲۰۳۰، این بخش در سایر قسمتهای سند، با همان روح، با عناوینی مشابه/ متفاوت، گنجانده شده و بدین ترتیب، گریزی از اجرای آن نیست!
🔸در قسمت توضیحات زیرهدف ۱۶.۷.۱، در خصوص گروههای جمعیتی آمده: جمعیت یک کشور، موزاییکی از گروههای مختلف جمعیتی است که بر اساس نژاد یا قومیت، زبان، وضعیت مهاجرت، تعلقات مذهبی و جنسی قابل شناسایی است.
🔺دقت کنید! بر اساس همین تعریف و با در نظر گرفتن شاخص ۱۶.۷.۱ بود که آقای ظریف عنوان کرد که شیعه نبودن، برای عضویت در کابینه، امتیاز محسوب میشود، چرا که در این حالت، گروههای جمعیتی برای شمول در کابینه، در نظر گرفته میشوند.
‼️با توجه به سیر حرکت دولت اصلاحاتی پزشکیان (ظریف)، در صورتی که قرار باشد به شاخص ۱۶.۷.۱ به خوبی عمل شود، به زودی باید شاهد حضور مهاجران غیر ایرانی هم در بدنهء دولت باشیم.
🔸همچنین اگر شاهد حضور فردی معلول در بدنهء دولت بودیم، باید بدانیم که این امر، دستور سند ۲۰۳۰ است که اجرایی میشود و در این میان، توانمندی فردی که پستی را اشغال کرده، اهمیت ندارد.
#تا2030
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir
⭕️ اصل 12 قانون چی میگه؟!
مذهب رسمی کشور شیعه اثنی عشری است.
ملاک انتخاب، #شایستگی و صلاحیت است و اگر فردی از سایر مذاهب مصرح در قانون اساسی، شایستگی بیشتری داشت منصوب خواهد شد؛ همچون حکم رهبرانقلاب برای امیر شهرام ایرانی، فرمانده نداجا.
لذا آنچه #ظریف در ترجیح بیدلیل غیرشیعه گفت، خلاف قانون اساسی است.
@rozaneyeagahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لحظه اصابت پهپاد به تلآویو
▪️حدود ساعت ۳:۴۰ دیشب یک پهپاد موفق شد وارد آسمان تلآویو شود و به هدف خاصی اصابت کند.
▪️گفته میشود این عملیات تا این لحظه یک کشته و ۸ زخمی برجای گذاشته است.
▪️ انصارالله یمن مسوولیت این حمله را برعهده گرفت.
🔴 @fasle_bidari | فصل بیداری