هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
☑️طرح ساخت مسکن آپارتمانی و ویلایی در استان قم تصویب شد
🔸 معاون امور عمرانی استاندار قم گفت: طرح ساخت مسکن ویلایی در بخشی از مناطق استان قم تصویب و همچنین مقرر شد آپارتمان سازی در محدوده 560 هکتاری ادامه پیدا کند.
🔸وی با اشاره به برگزاری جلسهای با حضور استاندار، نمایندگان مجلس، رئیس کل دادگستری، رئیس شورای اسلامی شهر، شهردار، مدیران عامل آب و گاز و برق و مدیرکل راه و شهرسازی و سایر مدیران استانی در راستای اجرای مصوبهی جلسه با وزیر راه و شهرسازی گفت: در این جلسه پس ارائه گزارشات و نقطه نظرات کارشناسی و فنی دستگاههای مذکور مقرر شد بنیاد مسکن و راه وشهرسازی و منابع طبیعی زمینهای ملی در محدودههای جاده قدیم اصفهان شمال منطقه سه شهر قم، جاده قدیم کاشان و چند منطقه دیگر را برای افراد متقاضی ساخت مسکن ویلایی شناسایی ومقدمات اجرای طرح را فراهم کنند وبا توجه اینکه بیش از ۳۰ هزار نفر از متقاضیان نهضت ملی مسکن وجوه اولیه خود را پرداخت کرده اند روند ساخت و ساز قبلی درمحدوده ۵۶۰هکتاری با قوت ادامه یابد.
جزییات👇
mehrnews.com/xZ8sm
_________
☑️اخبارموثق |جذاب |فوری قـم👇
💢
http://eitaa.com/joinchat/1031798786C1a8f8517c9
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
دلم میخواهد، لب باز کنم و سه سال تلاش اخیر درباره اصلاح الگوی سکونت و فضای کالبدی ایران را بنویسم و توضیح بدهم که باور ساده عده ای به اینکه غرب ایده های درستی دارد که ما باید از آن استفاده کنیم، امروز به چه بلای بزرگی تبدیل شده و تبدیل به دین و مذهب یک عده از اصولگراها و حتی حزب اللهی ها شده و چشمشان را رو به بدیهی ترین کارهای بومی که میتوان کرد تا این زندگي فلاکت بار کمی سبک شود، را بسته اند
این پستی را هم به قیمت خون شهدا برای این مردم صبور و غیور فاکتور میکنند...
بماند....
📍"چرا کسی باید کاغذ (#دلار) چاپ کند و آنها را به آفریقا تحویل دهد و از ما بخواهد که پول را نه با کاغذ دیگری بلکه با منابع خود جبران کنیم؟! من متوجه شدهام که این یک عمل بردهداری و #استعمار_مدرن است."
🖊پل کاگامه، رئیس جمهور کشور رواندا
باور کردنی نیست، دولت آقای رئیسی با تمام قوا، همه چیز را به #بازار_آزاد می خواهد بسپارد!
میوه شب عید امسال هم می خواهد به سرنوشت خودرو و مسکن درآید!
بسیاری از مردم محروم از خرید و مصرف میوه با قیمت مناسب خواهند شد.
👇
@hokmraniirani
✅ اندر رابطه علم و ایدئولوژی!
گفت این علم است! علم اقتصاد!
از هست و نیستها سخن میگوید! از گزارههای اثباتی! به دنبال کشف واقع است! اصلا با هنجارها کاری ندارد! علم را با ایدئولوژی نباید خلط کرد! ساحت علم متفاوت است از ساحت ارزشها!
آنقدر از این ماخولیا گفت که بیش طاقت گفتنش نماند!
گفت دلاوارا تو هم سخنی بگوی از آنها که دیدهای و شنیدهای! گفتم:
اصلا تو علم بما هو علم!
اصلا تو خود کشف واقع!
اصلا تو نفسِ گزاره اثباتی!
اصلا تو هستِ هستها!
اصلا تو خالی از ایدئولوژی!
ثم ماذا؟
چه کنیم؟
گفت فلان کار را!
گفتم که چه بشود؟
گفت که بیسار شود!
گفتم بیسار شود که چه؟
گفت که بهمان شود!
گفتم بهمان شود چه اتفاقی میفتد؟
گفت بهمان شود ۱۵ درصد تورم پایین میآید و ۲ درصد نرخ بیکاری بالا میرود و ۳ صدم ضریب جینی بالا میرود!
گفتم اگر فلان کار دیگر را بکنیم چه میشود؟
گفت ۱۰ درصد تورم بالا میرود ۲ درصد نرخ بیکاری کم میشود و ۲ صدم ضریب جینی کاهش مییابد!
گفتم حالا بین این دو تا چرا اولی را انتخاب کردی؟
گفت خب بهتر است!
گفتم چرا حرف ارزشی میزنی؟ مگر ادعا نمیکردی حرف تو علمی است و کاری با هنجارها نداری؟ چرا از ابتدا گفتی "باید" فلان شود که بعدش بیسار و بهمان شود که بعدا فلان اتفاق بیفتد و اتفاق دیگر نیفتد! خب اگر مردم گفتند ما دومی را انتخاب میکنیم و عادلانه میدانیم چه؟ آنوقت میگویی مردم نمیفهمند؟ آنوقت این ایدئولوژی که فقط تو میفهمی و بقیه آن را قبول ندارند باید بر کشور حاکم شود و تو آن را پشت واژه علم پنهان کنی؟
برعکس تو ما پشت آن پرده جهل پنهان نمیشویم و ایدئولوژی عدالتمحور اسلام را با شجاعت فریاد میزنیم و ادای غیر ایدئولوژیک بودن را در نمیآوریم!
⭕️ جنگ شناختیاقتصادی: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
برای ناکارامدسازی دولتمردان، انگارههای غلط فراوانی تولید شده است. از کنار هم قرار دادن این انگارهها، آنچه نتیجه میشود، قطع ید مدیر در انجام وظایف بزرگ اوست.
در همین حین که دست مدیر را قطع میکنند، با ایجاد موجهای رسانهای سنگین، تکالیف و تعهدات فراوانی را بر او بار میکنند.
بدتر آن است که بسیاری از مدیران، علیالخصوص مدیران انقلابی، و نیز جوامع انقلابی در هر دو طرف فریب میخورند. هم به این قطع ید کمک میکنند و هم با تعهدات بیشماری که مطرح میکنند، زمینه را برای ناکارامدسازی خود فراهم میکنند.
تلاش میکنم برخی از این انگارهها را معرفی کنم که شاید به مذاق عمومی شما هم خوش نیاید. چرا که انگارههای خلاف مشهور، همیشه ناخوشایند هستند.
اولین مورد:
قیس ابن سعد از یاران خیرخواه و همدل امیرالمومنین (ع) بود. زمانی که عثمان کشته شد و آن حضرت به خلافت رسید، قیس را فراخواند و به او فرمود: «راهی مصر شو که فرمانداری آنجا را به تو سپردهام. اول به منزل خودت برو و یاران مورد اطمینان خود و هر کس را که میخواهی با تو همراه شود جمع کن. سپس همراه لشکری به مصر برو. این کار، دشمنت را بیشتر میترساند و باعث عزت بیشتر دوستانت میشود. وقتی به خواست خدا به مصر رسیدی، با نیکوکاران نیکی کن و بر شکاک بدگمان سخت بگیر. با خواص خود و عموم مردم مدارا کن که مدارا کردن خجسته و مبارک است».
منبع: ترجمه الغارات، ص ۵۷
حال نظر شما راجع به این انگارهها چیست؟
۱- اگر فردی مدیر میشود، یاران مورد اطمینانش را با خود ببرد؟
۲- با هیمنه وارد عرصه مدیریت شود که دشمنانش ذلیل و دوستانش عزیز شوند؟
۳- افراد میانه حال و بدگمان را سخت بگیرد؟
۴- با خواص خود و عموم مردم مدارا کند؟
احتمالا میگویید بله این ها درست است ولی...
این ولی ... از ابتدای تاریخ، کند کننده شمشیر انبیای الهی بوده است.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اقتصاد ما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایزدخواه: قدرت پول کشور جنگ زده سوریه 8 برابر از پول ما بیشتر است، چون بازار غیر رسمی را مدیریت می کند/ آقایان افزایش نرخ ارز را به یک ماه اخیر و اغتشاشات حواله ندهند
🔹نماینده مردم تهران در مجلس:در شروع دولت سیزدهم نرخ ارز 26 تومان بود الان 39 تومان؛ یعنی 50 درصد افزایش نرخ ارز داشتیم. دست فرمان شما در مدیریت ارز همان دست فرمان مدیریت دولت های قبلی است.
🔹بازار غیر رسمی نهایت 10 درصد معاملات ارز را به خود اختصاص می دهد. چطور است این 10 درصد بر کل بازار ارز تاثیر می گذارد و شما نمی توانید بازار غیررسمی را جمع کنید. 1100 صرافی غیرمجاز را چرا نمی توانید جمع کنید قدرت پول کشور جنگ زده سوریه 8 برابر از پول ما بیشتر است، چون بازار غیر رسمی را مدیریت می کند. چرا بازار غیررسمی را جمع نمی کنید.
✅کانال اقتصاد ما👇
https://eitaa.com/joinchat/1713963010C09dff8f4a4
نامه و درد و دل یک مادر درباره زندگی آپارتمانی
بسم الله الرحمن الرحیم
محضر محترم رئیس جمهور اسلامی ایران حجه الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی(زید عزه)
سلام و عرض ادب و احترام
چند وقت قبل خبر مسرت بخش به گوشمان رسید که ساخت آپارتمان سازی در پروژه های مسکن مهر متوقف شد! لذا تصمیم گرفتیم ما جمعی از مادران به همراه و همسران و کودکان مان، نامه ی تشکری برایتان بنویسیم که امروز تمام رویایمان دوباره فرو ریخت!
جناب آقای رئیسی!
اگر دغدغه ی امروز کشور جمعیت است ،پیشنهادی داریم! به مدت ۶ماه، آقایان تصمیم گیر در حوزه مسکن را با سه فرزند تحت نظر یک روانشناس خانه نشین کنید! البته به آنها بگویید که لازم نیست خیلی نگران باشند چون مادر ها هستند اما فقط در نقش یک حامی عاطفی ومهمتر اینکه در هر شرایطی البته با رعایت تقوا و حجاب،اجازه خروج از منزل داشته باشند!
بعد از ۶ماه، با تاییده سلامت روان همان روان شناس هم این آقایان حق بازگشت به کار را خواهند داشت
جناب آقای رئیسی!
اگر دغدغه این روزها حجاب است، دختر نوجوان من چرا نباید فریاد آزادی سر دهد؟! درحالیکه آسمانی ندارد که زیر سایه ی امن نگاه از نامحرم موهایش را باز کند و شادی و خنده کند! در حالی که اگر مهمان داشته باشد، باید در فضا و هوای نامطلوب آپارتمان، سختی حجاب را تحمل کند و ساعاتی که در کنار خانواده میتوانست برای او گشایش قلب باشد را با رنج سپری کند!
این حجاب اجباری، اجبار ناجوانمردانه ی این قوطی های آجری و سیمانی است، نه خدای مهربان ما!
یک خانم برای قدم زدن در هوای آزاد دو راه دارد، یا حجاب بگیرد و به خیابان برود و یا با داشتن فرزند کوچه در سرمای زمستان، پشت پنجره، به امید بهار با حسرت به آسمان کوچکی که از لابلای ساختمانهای بلند پیداست ،بنگرد!
و دراین زندانهای سیمانی و تمیز !چقدر برای تربیت نسل انقلابی بی پناه و دست خالی هستیم.....
ما فرصت تحصن هم نداریم اما «انما اشکوا بثی و حزنی الی الله!»
شکایت ما نه از مردان خودمان، نه از مردان دولت و نه از هیچ مرد دیگری نیست شکایت ما از تمدنی ست که ما را به اسارت خود درآورده ست.
از نظام مقدس جمهوری اسلامی و حاج قاسم های آن میخواهیم که صدای ناله زنان و دخترانی که در اسارت این زندانها هستند را بشنوند آنها را از این زندان ها و قفس های ناجوانمرد آزاد کند!
خدا به اخلاص و تلاش و مجاهدت شما برکت دهد
جمعی از مادران این سرزمین
دیماه 1401
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🔺فریب رسانهای به سبک مافیای سیمان برای افزایش قیمت
توئیت سجاد طاهری خبرنگار انرژی خبرگزاری برنا
🔹شرکت ملی پالایش و پخش با انتشار اطلاعیهای عنوان کرد که سوخت موردنیاز صنعت سیمان را به طور کامل با گاز و سوخت مایع تامین کرده است.
🔹 و قیمت سوخت مایع تحویلی نیز معادل قیمت گاز یارانهای تحویلی به این صنعت میباشد. در نتیجه بهانهجویی صنعت سیمان برای افزایش قیمت محصول خود به هیچ وجه قابل پذیرش نیست.
@khate_energy
✳️ پاسخ دکتر جهانبخش:
با کمک آبفای قم حدود 5000 مشترک ویلایی و آپارتمانی مقایسه شدند. مصرف ویلایی ها در شهرک قدس فقط 5درصد بیشتر از آپارتمانی ها بود که اختلاف ناچیز و قابل مدیریتی است. این آمار را به وزارت خانه ارائه دادیم و در جلسه با حضور وزیر یکی از نمایندگان مجلس قم و یکی از مسئولین استانداری گفته بودند که شهرک قدس که اصلا ویلایی ندارد و این آمار معتبر نیست! بعد از جلسه از وزارت خانه تماس گرفتند و عکس ها و نقشه های ویلایی ها را برایشان فرستادیم.
📍نماینده قم در مجلس شورای اسلامی مشکل تأمین آب شرب را مهمترین مانع ویلایی سازی در طرح نهضت ملی مسکن قم برشمرد.
📍حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنوری در خصوص آخرین تصمیم استان در زمینه طرح نهضت ملی مسکن اظهار داشت: در منطقه ۵۶۰ هکتاری که اخیراً به محدوده شهری قم اضافه شده و برای ساخت خانه در طرح نهضت ملی مسکن در نظر گرفته شده است با احتساب ساخت و ساز به صورت آپارتمانی ۵ طبقه حداقل میتوان، ۳۵ تا ۴۲ هزار نفر را خانه دار کرد؛ اما اگر ساخت و سازها به صورت ویلایی در قطعات ۱۸۰ متری صورت گیرد، در این صورت فقط برای ۱۴ هزار نفر میتوان خانه ساخت و در واقع برای یک سوم متقاضیان زمین تأمین میشود.
📍نماینده قم در خانه ملت بیان داشت: در قم زمین برای ساخت مسکن وجود دارد و مشکلی در این زمینه نداریم، چرا که زمینهای قم برای کشاورزی مناسب نیست که این نگرانی وجود داشته باشد؛ اما تنها مشکلی که با آن مواجه هستیم موضوع تأمین آب است.
📍وی گفت: اگر ساختمانها به صورت ویلایی باشد، ممکن است افراد باغچهای گوشه حیاط ایجاد کنند و از سویی دیگر پارکینگها به صورت غیر مسقف است که با شرایط جوی قم که با پدیده گردوغبار و ریزگرد مواجه هستیم؛ این امر ممکن است شستشوی حیاط و یا خودرو را افزایش داده و مصرف آب بالا رود.
📍حجت الاسلام ذوالنوری افزود: برخی کارشناسان معتقدند میتوان مشکل آب را با ایجاد سیستم تصفیه حل کرد و آبهای غیر نجس همانند ظرفشویی و حمام را در خانه تصفیه کرد و به چرخه مصرف برای شستشو بازگردند که البته در این صورت باید منبع ایجاد و سیستم تصفیه نیز تعبیه کرد که این امر باعث بالا بردن هزینه تمام شده مسکن در روش ویلایی سازی میشود و از طرفی برخیها این آب را نجس میدانند و از نظر فرهنگی استفاده از آن را قبول ندارند.
💠امسال کیفیت آب شرب قم کاهش داشت
📍وی با اشاره به مشکلات آبی استان قم در سال جاری نیز بیان داشت: از ابتدای امسال قم دچار مشکل کم آبی بود و تماسهای متعددی از شهروندان داشتیم که مناطق بسیاری از قم کیفیت آب شرب آنان کاهش یافته است.
📍نماینده قم در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: آب یا از طریق نزولات آسمانی و یا از منابع زیرزمینی تأمین میشود که در این سالهای اخیر سفرههای آب زیر زمینی قم به شدت کاهش یافته و نزولات آسمانی نیز هر سال کمتر میشود.
📍وی ادامه داد: روش سوم تأمین آب، انتقال آب از خارج استان است که این امر نیز فقط از سرشاخههای دز و سدکوچری امکان پذیر است و سایر فرضیهها همانند انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان فعلاً امکان ندارد.
📍حجت الاسلام ذوالنوری گفت: امروز استانهای بسیاری برای تأمین آب شرب دچار مشکل هستند و چالشهای بسیاری در این زمینه وجود دارد و دولت نیز میگوید آب موضوع ملی است و باید به درخواست همه استانها برای دسترسی به آب شرب پاسخ داد و فقط نمیتوان یک استان را در نظر گرفت.
📍نماینده قم در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: پیش بینی میشود قم در سال ۱۴۰۴ با بحران آب مواجه باشد و این چالش وجود دارد که اگر طرح نهضت ملی مسکن ویلایی ساخته شود؛ برای تأمین آب آنچه کاری باید انجام داد که اگر در تأمین آب مشکلی نداشته باشیم مجموعه استان موافق ویلایی سازی طرح نهضت ملی مسکن در قم هستند.
دستاوردهای اقتصادی انقلاب استادرضی فاطمیه دوم1401_1_1.m4a
42.61M
🌴«تحلیل کارآمدی اقتصادی انقلاب اسلامی ایران»🌴
🌳جلسه اول
🖌تحلیلگر: سید محمدرضا رضی بهابادی
🔶این دوصوت مربوط به بحث «تحلیل کارآمدی اقتصادی انقلاب اسلامی ایران» است. این سرفصل طی دوجلسه در جمع برخی از مبلغان در شهر مقدس قم به تاریخ آذرماه ۱۴۰۱ش. ارائه شده است.
🔶این دو جلسه شامل طرح و چارچوبی نو برای بررسی شبهه بسیار مهم «عدم موفقیت انقلاب در عرصه اقتصاد» است.
🔶تلاش شده است با رویکردی علمی، بدون تلاش برای توجیه کورکورانه مشکلات اقتصادی موجود و نیز با شجاعت لازم برای شکست دایره تحریم تبلیغاتی انقلاب به ارائه بحث بپردازیم.
این دو جلسه حاصل حدود ۱۰ سال پژوهش میباشد.
تقدیم به شما...
#جهاد_تبیین
🇮🇷آنسوتَر
@seyedrazy
دستاوردهای اقتصادی انقلاب جلسه دوم استاد رضی.m4a
35.1M
🌴«تحلیل کارآمدی اقتصادی انقلاب اسلامی ایران»🌴
🌳🌳جلسه دوم
🖌تحلیلگر: سید محمدرضا رضی بهابادی
🔶این دوصوت مربوط به بحث «تحلیل کارآمدی اقتصادی انقلاب اسلامی ایران» است. این سرفصل طی دوجلسه در جمع برخی از مبلغان در شهر مقدس قم به تاریخ آذرماه ۱۴۰۱ش. ارائه شده است.
🔶این دو جلسه شامل طرح و چارچوبی نو برای بررسی شبهه بسیار مهم «عدم موفقیت انقلاب در عرصه اقتصاد» است.
🔶تلاش شده است با رویکردی علمی، بدون تلاش برای توجیه کورکورانه مشکلات اقتصادی موجود و نیز با شجاعت لازم برای شکست دایره تحریم تبلیغاتی انقلاب به ارائه بحث بپردازیم.
این دو جلسه حاصل حدود ۱۰ سال پژوهش میباشد.
تقدیم به شما...
#جهاد_تبیین
🇮🇷آنسوتَر
@seyedrazy
پایان حیرت آور گفتگوی ویژه خبری مورخ ۱۴۰۱/۱۰/۴ و سه علامت تعجب! :
نمی دانم چند نفر از عزیزان، این گفتگوی ویژه خبری را دیدند؛ معاون محترم عمرانی استاندار قم درخصوص دلایل جایگزینی آپارتمان سازی به جای ویلایی سازی در نهضت ملی مسکن شهر قم دلایلی را مطرح کردند. هر آنچه ایشان فرمودند را کارشناسان محترم برنامه با عدد و رقم پاسخ دادند و مشخص شد که هیچ یک از دلایل مدافعان آپارتمان سازی و متراکم سازی شهرها، صحت ندارد. زیرا مشخص شد که هم در خصوص مجموع هزینه های ساخت و زیرساخت، واحدهای ویلایی نسبت به آپارتمانی مقرون به صرفه تر است؛ هم مصرف آب واحدهای ویلایی و آپارتمانی تقریباً برابر است و هم توسعه افقی در مقایسه با توسعه عمودی و آپارتمانی، به مراتب آسیب های زیست محیطی کمتری به شهر وارد می کند و مهمتر از همه، مسکن ویلایی با سبک زندگی ما تناسب بیشتری دارد و آسیب ها و مسائل اجتماعی و فرهنگی آن نیز به مراتب کمتر است.
اما بعد از این همه بحث کارشناسی، معاون محترم استاندار در پاسخ به سوال مجری محترم که از او پرسید که آیا با توجه به مباحث مطرح شده، قول تجدید نظر در آپارتمان سازی را می دهید، خیلی واضح و در پایانی حیرت آور فرمودند خیر!
تعجب اول حقیر از این برادر بزرگوار و سایر دوستانی است که بعد از مباحث کارشناسی، باز هم بر نظرات غلط خود پافشاری می کنند! خدمت این دوستان عرض می کنم که بخش عمده ای از مشکلات مملکت ما برای همین نوع تعصبات بی جا است.
تعجب دوم حقیر از نهادهای نظارتی است که به رغم مصوبه شورای عالی مسکن و فرمایشات شخص رئیس جمهور و حتی منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم تحقق سبک زندگی اسلامی ایرانی در زمینه شهرسازی، برخی مدیران میانی مملکت حتی در پایتخت مذهبی کشور به این مصوبات و منویات و فرمایشات رسماً بی توجهی می کنند و همان روال های اشتباه سابق را ادامه می دهند و در عین حال، نهادهای نظارتی نیز صرفاً نظاره گر این بی توجهی به سیاست های رسمی نظام هستند! خب دقیقاً باید چه اتفاقی بیفتد که شما احساس مسئولیت کنید و به موضوع ورود نمایید؟!
تعجب سوم حقیر هم این است که چطور ممکن است چهل و چند سال از انقلاب اسلامی گذشته باشد و بیش از سیصد هزار شهید برای اقامه دین خدا در حوزه های مختلف فرهنگی و اعتقادی و اقتصادی و غیره داده باشیم ولی هنوز شهرهایمان را با همان الگوهای دین ستیزِ برگرفته از نظام سرمایه داری غربی بسازیم و اغلب مدیران متشرعی که حتی جای مهر بر پیشانی دارند نیز متوجه نباشند که با این نوع شهرسازی، در حال ویران کردن باورها و ارزشهای بومی و اعتقادی مردم هستند؟! آقایان و خانمها، فأین تذهبون؟!
@baladetayyeb
کریسمس سیاه در هلند!
این یک مغازه بزرگ لوازم بهداشتی بود.
دیدم بسته شده و این برگههای سیاه به شیشه آن زده شده.
وقتی خواندم بلک کریسمس. فکر کردم مثل بلک فرایدی (جمعه سیاه) به معنای حراجی و تخفیف هست! اما گفتم پس چرا بسته است؟! خوب که دقت کردم و ادامه متن را که خواندم خیلی ناراحت شدم.
نوشته: « ما بخاطر قرارداد کاری و دستمزد کم به سمت سیاهی میرویم. مغازه ما بسته شد بخاطر شرایط بد کاری... کاری انجام دهیم...»
✍️ مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
کار جالب یک خشکشویی
خدمات مربوط به چادر مشکی به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) واحترام به چادر حضرت مادر، به صورت صلواتی پذیرفته میشود🖤
☫به جمع سربازان گمنام بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3617980416C11748e2114
سربسته عرض کنم تا بعد مفصلتر بنویسم:
رابطه فرهنگ و اقتصاد با تعریف متعارف به این شکل است!
هر چقدر جامعه اقتصادیتر و بازاریتر شود، فرهنگ و نابازار کوچکتر میشود.
هرچقدر فرهنگ و نابازارها رشد کنند، زندگیِ بازاری کمرنگتر میشود!
هرجا بازاری شد فرهنگی نیست و هر جا فرهنگی شد بازار حذف شده است!
پن: اگر تعاریف متعارف را تغییر دهیم این رابطه متفاوت میشود اما وضعیت امروز اینگونه است.
⭕️ جنگ شناختیاقتصادی: 🇮🇷
💠https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
203K
پاسخ
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
پیام وارده
سلام
در مورد اینکه آیا ویلا سازی مسکن قیمت هزینه بیشتری دارد یا ویلاسازی
حرف شما درسته که هزینه ساخت خانه های تک واحدی و چند واحدی کمتر از مجتمع سازی هست
اما هزینه خدمات رسانی از جمله خیابان و انشعاب گاز و آب و بقیه خدمات عمومی بیشتر از هزینه خدمات رسانی به مجتمع هست
هزینه ساخت مجتمع رو مردم پرداخت می کنن و هزینه بخش عمده خدمات رسانی رو ارگانهای حاکمیتی
پس ارگانهای مسول ترجیح میدن در ساخت خانه و در شهرسازی بیشتر هزینه ها رو مردم پرداخت کنن و خودشون حداقل هزینه رو پرداخت کنن
کاسبی مسولین شهری و وابستگان و دلالها از تراکم سازی و فروش زمینهای دولتی و غیره هم جای خود داره
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
پیام وارده
با تایید حرف شما استاد گرامی
شهر سازی متراکم تبعات منفی زیادی داره
علاوه بر تبعاتی که فرمودین
اضافه کنم
هزینه ترافیک و هدر رفت وقت و فشارهای عصبی ناشی از آن
هزینه رفت آمد مردم
بالا رفتن هزینه ساخت و اجاره مراکز تجاری و اداری و مسکونی و به تبعش گران فروشی برای جبران این هزینه ها
بالا رفتن هزینه بازسازی شهری
مثلا برای عریض کردن یه کوچه و خیابان باید ملک معارض رو دها برابر ارزش واقعی اون خریداری کنن
گرانی ساخت پارکینگ و ایجاد ترافیک مضاعف
کوچک شدن خانه ها و مغازه ها و به تبع آن ایجاد سد معبر در پیاده رو ها
و دهها مشکل دیگه
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
پیام وارده
به جد مطمئن هستم مسئولین مسکن اصلا به زنان در مسئله ی مسکن فکر نمیکنند
ومتاسفانه از مدیران حزب الهی بیشتر میترسم
نمو نه اش آقای چمران در شورای شهر تهران
من از ایشون نمیگذرم ،چون تیشون به عنوان یه متخصص علمش رو داشت ولی در دوره ای که در شورای شهر بود این فجایع در ساخت آپارتمان ومسکن اجرا شد
دنبال یه آپارتمان کوچک برای پسرم بودیم در مرکز وشرق واونجا هیچ چیزی جز هتک حرمت خانه وزن ندیدم
من به شخصه دعای خیر برای امثال چمران وقالیباف نمیکنم
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
پیام وارده
سلام وقت بخیر در مورد آپارتمان سازی
به عنوان یک زن ،که در آپارتمان زندگی کرده میگم
ارتباطمون با آسمون قطع شد
باید نگران باشه اگر سوار آسانسور شد با کدوم یکی از همسایه های نامحرم چشم در چشم میشیه وکلی ملاحظات دیگه
واگر کسی وقت نداشت دیگه براش عادی میشه وخیلی مسائل دیگه هست که روم نمیشه مطرح کنم
ومسئله ی خیلی مهم ،بچه دار شدنه ،از اینطرف به بهانه ی آب و خرج اضافه ،ویلایی نمیسازن ازون طرف باید میلیاردها خرج کنن برای تشویق بچه داری
تو آپارتمان نمیشه یه بچ بیشتر بزرگ کرد ،هر کی بیشتر داره دائم در حال جنگه
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🔻شورش پوتین علیه سرمایه داری در خدمت تحریم کنندگان غربی
در روسیه پول در میآورند، کشتی تفریحی و ملک در لندن و نیویورک میخرند
#پریسا_نصرآبادی
🔸در کنفرانس خبری پایان سال رئیس جمهور روسیه با خبرنگاران در کرملین، ولادیمیر پوتین در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران، سخنانی ایراد کرد که بیسابقه بود. او به صراحت علیه سرمایهدارانی که منافع شخصی را بر منافع ملّی ارجح میدارند سخن گفت و آنان را دشمن روسیه و مردم این کشور نامید.
🔹خبرنگار در ادامهی پرسشهای خود حول اقتصاد و تأمین اجتماعی روسیه، از پوتین پرسید:
در پایان هر سال، شما با صاحبان سرمایه و اَبَربنگاهداران روسیه ملاقات میکردید. اما امسال چنین نکردید. چرا؟ آیا اکنون شما تلاش آنان را متمرکز بر رشد سرمایهگذاریهای خصوصی [منافع شخصی] میبینید؟
🔸پوتین: «ببینید، بنگاههای تجاری و صنعتی نیز شرایط سختی را پشت سر می گذارند؛ ما و تمام مردم این را خوب میدانیم. اولاً همهی آنها تحریم شدهاند. چه بنگاههای غربی، چه غربگرا و چه غیرغربگرا، همگی تحت تحریم قرار گرفتهاند. برای چه؟ برای وادار کردن بیزنسها به مقابله با دولت.
🔹اما مردمی که در این کشور زندگی میکنند، باید در خدمت منافع ملّی باشند و این کشور نیز علاقهمند است که آنها به طور موثر کار کنند و مالیات بپردازند. آنها نباید کشتی تفریحی در خارج از کشور داشته باشند که دولتهای غربی مصادرهاش کنند یا صاحب قلعه در دریای مدیترانه و لندن باشند.
🔸نکته این است: اگر کسی اینجا زندگی کند و زندگی خود، فرزندان و خانوادهاش را به این کشور گره بزند، این یک بحث است.
🔹 اما اگر فردِ صاحب سرمایه و بنگاه، زندگانی شخصی خود را به این کشور گره نزند و صرفاً از اینجا پول دربیاورد تا زندگی خود را در خارج از کشور بسازد، این بحث دیگری است.
🔸این بدان معنی است که او برای کشوری که از آن درآمد کسب میکند و از آن منتفع میشود ارزش قائل نیست، بلکه برای آن مکانی که داراییها و حسابهای بانکی فربه او در آن قرار دارد [یعنی کشوری به غیر از روسیه] ارزش قائل است. اینجور اشخاص برای ما و [منافع ملّی روسیه] خطر ایجاد میکنند.
#سرمایه_دار_زالو_صفت
#ایران_پول_در_می_آورد_کانادا_سرمایه_گذاری_می_کند
🔻مکشوفات
@makshufateita
هدایت شده از حسین عباسی فر
بسمهتعالی
با استعانت از حضرت حق و حضرات معصومین علیهمالسلام گروه عمومی #اندیشکده_قصد، جهت هماندیشی، اطلاعرسانی، برگزاری جلسات مجازی و ارتباط با مردم عزیز راه اندازی شد.
امیدواریم در کنار شما و با همراهی شما دوستان، در راستای مطالبات مقام معظم رهبری، آرمانهای اصیل امام و انقلاب، عدالتخواهی و خدمت به مستضعفین و محرومین قدمی برداریم.
قوانین گروه جهت استفاده بیشتر خودِ عزیزان تنظیم شده است و از همه بزرگواران درخواست داریم تا به ما در مدیریت بهتر گروه کمک کنند.
🔶🔹🔶
١. احترام متقابل شرط لازم حضور در این جمع مومنانه است و توهین به دیگران چه در جمع حضور داشته باشند و یا حضور نداشته باشند، به هر شکلی ممنوع است.
٢ گفتگوهای دو طرفه در صورتی که بیش از ده پیام شود به قسمت پیامهای خصوصی منتقل شود و در گروه عمومی ادامه پیدا نکند.
٣. همهبزرگواران ظرفیت نقد را تا حد ممکن بالا برده و از عصبانیت بپرهیزند.
۴. گروه در شبانه روز چند ساعت به صورت محدود فعال میباشد تا بتوانیم به صورت منظم و مدیریت شده از حضور استادان عزیز حاضر در گروه بهرهمند شویم.
لینک گروه:
https://eitaa.com/joinchat/382075118C7691a2f941
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دلار در فضای مجازی ۴۱ هزار تومان، در میدان فردوسی ۳۶ هزار تومان! ما با یک جنگ ترکیبی پر فشار روبرو هستیم
🔹در شرایطی که کانالهای فضای مجازی قیمت دلار را ۴۱ هزار تومان اعلام میکنند، خبرنگار ایسنا ویدئویی را از میدان فردوسی تهران - یکی از بازارهای ارز - گرفته است که نشان میدهد قیمت خرید و فروش واقعی صرافیها بیش از چهار هزار تومان ارزانتر است!
http://eitaa.com/moghavemat_news313
13.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هیتلر و فمینیسم
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
📩 فوری و مهم / نامه ی جمعی از اساتید دانشگاه در پاسخ به اظهار نظر غلط و غیر کارشناسی آقای ذوالنّور !
🔸جناب آقای ذوالنور، نماینده مردم شریف قم، در اظهاراتی مشکلِ تأمین آب را مانع ساخت خانه های ویلایی در قم دانستند.
⭕️ این سخنان موجب واکنش چندتن از اساتید دانشگاه های کشور شد.
🔻در این جوابیه آمده است:
جناب آقای ذوالنور !
ای کاش قبل از اظهار نظر، تحقیقات و بررسی هایی که در رابطه با مصرف بالای آب و برقِ خانه های آپارتمانی در مقایسه با خانه های حیاط دار، در کشور ما و برخی از کشورهای جهان توسط نهادها و دولتها صورت گرفته و دردسترس همگان قرار دارد را مطالعه می کردید.
١- بر اساسِ تحقیقات صورت گرفته توسط وزارت نیرو، بلند مرتبه ها ٨ درصد بیشتر آب مصرف کرده اند.
٢- تیمی از اساتید دانشگاه قم و اصفهان با کمک آبفای استان قم حدود ۵٠٠٠ مشترک ویلایی و آپارتمانی در قم را مقایسه کردند. مصرف ویلایی ها در شهرک قدس قم فقط ۵ درصد بیشتر از آپارتمانی ها بود که این اختلاف، ناچیز و قابل مدیریت است.
٣- در زندگی آپارتمانی بازیافت آب های مصرفی به منظور جلوگیری از اسراف و بازگشت آب به چرخه ی تولید و مصرف، به صورت خانگی و غیرمتمرکز ممکن نیست و بازیافت آب تنها به صورت متمرکز امکان دارد. بازیافتِ آب به صورت متمرکز، ضمنِ هزینه ی بالا، در بسیاری از موارد، امکان تصفیه ی فاضلاب و مواد صنعتی در این روند وجود ندارد. یا بایستی با مسامحه نسبت به سلامتی مردم، کشت و تولید با آب های فاضلاب و صنعتی انجام گیرد ( که متأسفانه در برخی مناطق شاهد این موضوع هستیم) یا آنکه فرصتِ جلوگیری از اسرافِ بخش زیادی از آب شهری را از دست بدهیم. اما در شهرسازی مبتنی بر خانه های یک طبقه و حیاط دار، امکان مدیریت، کنترل و بازیافت آب با هزینه ی کم و امکان بهره برداری از عمده ی آب مصرفی و بازگشت آب به تولید خانگی در جهت کسب درآمد موّلد وجود دارد.
۴- طبق برنامه، سرانه ی اختصاص یافته فضای سبز برای هر شهروند قمی ٢٠ متر است. و حجم آب مصرفی کل فضاهای سبز قم سالانه ٢٠ میلیون مکعب می باشد. معقول است به جای آن که سرانه ی فضا و آب، در بیرون از خانه لحاظ شود این سرانه در خانه لحاظ گردد تا از آسیب های فراوان آپارتمان نشینی بر پیکره ی خانواده و جامعه هم جلوگیری شود.
۵- روش های تجربه شده و موفقیت آمیز بسیاری برای کنترل مصرف آب در خانه های ویلایی در دنیا وجود دارد که با جستجوی ساده در تحقیقات بین المللی قابل مطالعه و بررسی است.
۶- امکان الزام خانوارها به استفاده از آب خاکستری در خانه های ویلایی وجود دارد که این امکان برای کنترل و کاهش مصرف آب در خانه های آپارتمان به هیچ عنوان وجود ندارد.
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
🎥 آمریکا، سرما، غارت و فقدان فرهنگ!
🔺اینجا بوفالو و نیویورک است. اشتباه نکنید این فروشگاهها قصد انبارگردانی یا تغییر دکور نداشتند. آنها توسط مردم غارت شده و به این شکل درآمدهاند.
🔹همزمان با موج شدید سرما و یخبندان، مردم بوفالو و نیویورک به فروشگاهها حمله کردهاند تا به تامین مایحتاج خود بپردازند.
🔹در همین زمینه اسپوتنیک هم گزارش داد؛ برف و یخبندان در آمریکا تاکنون جان ۳۴ نفر را گرفته است و این رقم افزایش خواهد یافت.
🆔 @Masaf