هدایت شده از احمد نبویان
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ خوبیهای وجود بانکهای خصوصی در کشور
🔹کارنامه درخشان بانک آینده:
▪️تخلف بزرگ در خلق پول و تورم
▪️تخلف از دستورالعمل شورای پول و اعتبار در پرداخت تسهیلات به اشخاص مرتبط (که نباید بیش از ۴۰٪ سرمایهی پایه باشد)
▪️اعطای بیش از ۶ برابر تسهیلات کلان و بیش از ۸۰ برابر در پرداخت تسهیلات به اشخاص مرتبط
▪️اعطای بیشترین تسهیلاتِ اشخاصِ مرتبط خود تا پایان آذر ماه، به یکی از شرکتهای زیرمجموعهی خود (۷۰ هزار میلیارد تومان به بنگاه تجاری ایرانمال).
🔹البته این نوع تخلفات مختص بانک آینده و محدود به پروژه ایرانمال نیست متأسفانه و در شبکه بانکی کشور ، امری شایع گردیده است.
👈 اقتصاددانان #نئولیبرال که شبانهروز «نقدینگی» را عامل تورم در جامعه معرفی میکنند و راهکارهای معیشتسوزی مثل «جلوگیری از افزایش حقوق و دستمزد»، «گران کردن انرژی و مایحتاج مردم»، «افزایش نرخ بهره بانکی» و ... را برای کنترل نقدینگی تجویز میکنند (که متأسفانه حرفشان در بین دولتمردان خریدار هم دارد)، چرا در برابر چنین جنایتهای بزرگی که شبکه بانکی بویژه بانکهای خصوصی در خلق پول انجام میدهند، سکوت کرده و علیه آن فریاد نمیکشند؟
❓آیا پولی که بانکهای خصوصی از هیچ خلق کرده و صرف سفتهبازی و دلالبازی در بازارهای مسکن، طلا، ارز، خودرو و ... میکنند عامل تورم نیست؟؟
❗️فقط چندرغاز حقوق کارمند و کارگر را عامل تورم میبینید؟
❓اقتصاد خواندهاید تا توجیهگر سیری ثروتمندان و گرسنگی فقرا باشید؟؟؟
💠 احمد نبویان 🇮🇷
🔗@ahmad_nabavian
الگوی نئولیبرال ها برای کاهش فشار تقاضا...
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴ضرورت «مواجهه ترکیبی» با عفتستیزان
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔶کسانی که فرهنگسازی را منحصر به فعالیتهای تبلیغی، ارشادی و تبیینی میدانند، نه «فرهنگ» را شناخته و نه «فرهنگسازی» را دانستهاند.
«جدیت» و «صلابت» در اجرای قانون و «برخورد بیاغماض» و «سریع» و «علنی» با «قانونشکنان» نیز از جملهی ارکان و مؤلفههای فرهنگسازی است.
🔻هزاران سال است که #حجاب و عفت از مهمترین و آشکارترین ارزشهای ایرانی و اسلامی زنان و دختران ما بوده است. (یعنی حجاب یک ارزش اسلامی و ایرانی است)
🔻افزون بر آن، در مقررات و قوانین جمهوری اسلامی نیز به عنوان یکی از هنجارها و ارزشهای اجتماعی بدان تصریح شده است. (یعنی حجاب یک قانون اجتماعی است)
🔻در عین حال، چند دهه است که جبهه استکبار و دنیای غرب با به کارگیری همه توان تبلیغی و رسانهای و فکری و سیاسی خود، مبارزهای همهجانبه با این هنجار اجتماعی و اسلامی را آغاز کرده است. این مبارزه هم مبارزهای پنهان نیست، بلکه از جملهی آشکارترین و علنیترین راهبردهای دشمنان ایران و اسلام برای تجزیه ایران و ایجاد شقاق و اختلاف اجتماعی در میان ایرانیان و مبارزه با ارزشهای اسلامی و ایرانی است. (یعنی بیحجاب عملاً در جبهه دشمنان ایران و اسلام قرار گرفته است)
🔷با توجه به ترکیبی بودن این هجمه، روشن است که دفاع از این هنجار و جلوگیری از شکسته شدن حرمت آن نیز باید «دفاعی ترکیبی» و «همهجانبه» باشد. که یکی از مهمترین آنها (۱) شناسایی هنجارشکنان و اخطار به آنها است. (۲) بعد از شناسایی لازم است، به صورت مجازی یا حقیقی و به شکلی هدفمند، جلسات تبیینی و ارشادی برای هنجارشکنان گذاشته شود و حقیقت این ارزش اسلامی ایرانی و همچنین برنامههای دشمنان بشریت در این رابطه به آنان تعلیم داده شود. (۳) اگر باز هم تجری کرده و در مقابل این قانون اجتماعی و سیاسی اسلام و این سنت هزاران ساله ایرانیان ایستادگی کردند در آن صورت، معلوم میشود که نه تنها در جبهه دشمنان دین قرار گرفتهاند؛ بلکه به صورتی علنی و آشکار علیه فرهنگ و ارزشهای ملی ایران نیز قیام کردهاند. (۴) اینجاست که باید به دست قانون سپرده شوند و قانون نیز چگونگی مواجهه با چنین افرادی را مشخص کرده است.
#اخلاق_اجتماعی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از زیست شهر نوین مولّد
17.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ آیا میدونستید امام خمینی (ره) چه دستور مهمی به دولت برای خانهدار شدن همه مردم ایران داده؟
♦️ نهادهایی که مسئول بودند آیا به وظیفه خودشون در مقابل دستور امام خمینی (ره) عمل کردند؟!
@zistshahr
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گویا عدم فهم مقیاس دیتا به یک اپیدمی تبدیل شده است.
یا نمی دانند قاچاق چیست، یا نمیدانند ۵۰ میلیون لیتر در روز کدام است!
به نظرم بهتر است این اعداد را در دفاتر اصلی انرژی کشور جستجو کنند نه بار وانت های بیابان گرد.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از جارا
با سلام
🔰 عملیات صد و چهل و چهارم جارا 🔰
💠 تاریخ عملیات:
دوشنبه، ساعت 21:30 تا 21:30 روز بعد
💠 موضوع:
✅ اصلاحات ساختاری در نظام بانکی
💢 هشتگ:
#اصلاحات_ساختاری_نظام_بانکی
#انقلاب_اقتصادی
💠 محور ها:
_بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور ریشه در ساختار نظام بانکی دارد که به هیچ وجه اسلامی نیست و برگرفته از قواعد غربی است.
_سیاست های اقتصادی که قبل از انقلاب اسلامی رایج بود و بعد از جنگ تحمیلی با دستورالعمل های صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی به شدت تقویت شد و همچنان ادامه دارد علت اصلی نابه سامانی های اقتصادی است.
_با حفظ ساختارهای فعلی نمی توان مشکلات اقتصادی کشور را حل کرد، تورم لجام گسیخته و کاهش ارزش پول ملّی را مهار کرد و اقتصاد ملی را در مسیر رشد تولید و اشتغال زایی قرار داد.
_حل مشکلات اقتصادی کشور مستلزم تغییرات اساسی در نگرش دولتمردان،کارشناسان و صاحبنظران اقتصادی است.
_تلاش براي یافتن راهکارهایی براي خروج از آشفتگیهاي اقتصادي با حفظ ساختارهاي اقتصاديِ موجودقطعاً با شکست مواجه خواهد شد زیرا همۀ مسائل حل نشدة ما در حوزة اقتصاد حاصل همین ساختارها بوده و هست.
_انحلال بانکهاي خصوصی و ادغام آنها در بانکهاي دولتی و سپس ادغام بانکهاي دولتی در یک و فقط یک بانک تحت عنوان «بانک ملی جمهوري اسلامی ایران» راهبرد اول براي اصلاحات ساختاري در اقتصاد کشور است. تنهابدینوسیله میتوان اولاً ربا را به صورت اساسی از اقتصاد ملی حذف کرد و ثانیاً تورم را به نحو صحیح مدیریت کرد وثالثاً سرمایه گذاري و تولید ملی را در راستاي استقلال اقتصادي و بهبود معیشت تودههاي مردم رشد و توسعه داد.
_ذات بانکهای خصوصی و دولتی سود آوری است،پس اساسا قادر به تأمین منافع ملی نیستند.
_هیچ دلیل اقتصادی مالی وجود ندارد که نشان دهد تعدد بانکهای دولتی موجبات تثبیت و پیشرفت و استقلال و مقاوم سازی اقتصاد ملی را فراهم کرده است.
_حذف بازار سکه از اقتصاد ملی راهبرد دوم در اصلاحات ساختاريِ اقتصاد است.
_ضرب سکه و تبدیل ذخایر طلا به سکه برای مبارزه با مشتی دلال و سفته بازی و سودجویی، آن هم در جنگ تمام عیار اقتصادی کاری عبث و فقط باعث ضعیف شدن اقتصاد کشور میشود.
_تعطیلی تمامی صرافیهاي خصوصی در کشور و تمرکر معاملات ارزي در «بانک ملی جمهوري اسلامی» راهبرد سوم دراصلاحات ساختاري اقتصادي است.
_صرافی های بخش خصوصی با دروغ تامین ارز اقشار مختلف، خود به سودجویی و سفته بازی میپردازند و هیچ واردکنندگان و صادرکنندگان بزرگ کشور ارز خود را صرافان بخش خصوصی تامین نمیکنند.
_راهبرد چهارم ممانعت از هرگونه فعالیت پولی و مالی براي سودآوري از وجوه کارنکرده است ،درآمد یا سود حاصل از وجوه کار نکرده را میتوان عامل اصلی در ایجاد بحرانهاي اقتصادي دانست.
_به لحاظ عقلی و با استناد به آموزههاي علم اقتصاد واقعی (و نه اقتصاد علم نماي غربی) میتوان ثابت کرد که سودهاي بادآوردهاي که حاصل وجوه کار نکرده است سرچشمۀ اصلی تورم و بیکاري و رکود تولیدات ملی است.
🔸🔸عملیات هم زمان در پیام رسان ویراستی انجام میشود.
❌ کسانی که تمایل دارند محتوای آماده دریافت کنند
در ایتا به آی دی زیر پیام بدهند
🆔 @Mgharibshahi
🔰 جارا در سایر پیام رسان ها:
✴️ ایتا:
eitaa.com/jarapublic
💠 بله:
https://ble.ir/jarapublic
🔷 توییتر:
https://twitter.com/jarapublic?t=y02pJy7kN-s17Mpmq7JScA&s=09
💎 تلگرام:
t.me/jarapublic
⭕️ اینستاگرام:
https://instagram.com/jara_irutm_medium=copy_link
هدایت شده از جهان آرا
📺 برنامه زنده جهان آرا
👈🏼 موضوع: سیاست های ارزی و نقش آن در مهار تورم
📌مهمان: دکتر حسین صمصامی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی
✅ دوشنبه 28 فروردین 22:00
تکرار فردا 14:30
🆔 @ofogh_tv
🆔 @JahanaraOfoghtv
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
شومپیتر (رئیس وقت انجمن اقتصاددانان آمریکا)
امروزه اقلیتِاندکی هستند که تاثیر ایدئولوژی بر علم اقتصاد را منکر میشوند. اکثر اقتصاددانان وجود
تعصبات ایدئولوژیک در علم اقتصاد را میپذیرند.
فلذا نئولیبرالهای ایرانی یا اقتصاددان نیستند یا جزء اون اقلیت اندک هستند!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
اقتصاد؛ توتولوژی و نظریه مقداری پول.
چنانچه اقتصاددانان تعریف می کنند، تولید ملی، برابر با ارزش کل تولیدات یک کشور است.
در این معنا خواهیم داشت:
GDP=PQ
یعنی تولید برابر است با قیمت مجموع کالاهای تولید شده ضربدر مقدار تولید در یک کشور.
همه بازی نظریه مقداری پول از همین تعریف آغاز می شود (انشاالله در زمانی دیگر توضیح خواهم داد که همین تعریف تا چه حد مضحک است).
اگر طرف اول معادله فوق را در مقدار نقدینگی ضرب و تقسیم کنیم، به نظریه مقداری پول می رسیم.
یعنی:
M×(GDP/M) = PQ
و تعریف می کنند که عبارت داخل پرانتز، همان سرعت گردش پول است. یعنی اگر تولید را بر نقدینگی تقسیم کنیم، مشخص می شود که هر واحد پول در اقتصاد در طول یک سال چند بار در تولید چرخش می کند (که انشاالله توضیح خواهم داد که همین تعریف هم تا چه حد نادرست است).
از این نظریه در مکتب شیکاگو برای تبیین مقدار تولید و تورم استفاده می شود بی آنکه متغیر دیگری وارد بازی تورم و تولید شود.
تنها در اینجا در صدد تبیین یک توتولوژی هستم. یعنی ساخت معادلات اقتصادی با استفاده از منطق ریاضی و بر اساس نظریاتی که می توانند با نظریات دیگر جایگزین شوند. چنانچه متغيرهاي دیگری انتخاب شوند، نظریه کاملا متفاوت می شود.
نظریاتی که ساخته مفروضات ذهنی بخشی از اقتصاددانان است، به عنوان نظریات حاکم بر رفتار متغيرهای اقتصادی معرفی می شوند و به نحوی وانمود می شود که این نظریات اثبات شده هستند. حال آنکه تنها یک توتولوژی هستند.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi