950814-Sokhanrani-Yaminpour1536755878612.mp3
12.88M
🎤صوت سخنرانی دکتر وحید یامینپور در هیات ماء الفرات. حسینیه چهارده معصوم علیهم السلام.
95/8/14
(بخش اول)
@hamieh_enghelabi
حامی انقلابی🇮🇷
شهید عارف کاید خورده🌷 شهید مدافع حرم @hamieh_enghelabi
🌷هر پنج شنبه با یاد یک شهید🌷
فضیلت زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از خود شهادت نیست.مقام معظم رهبری
.
مادر شهید :"من میدانستم آقاعارف آدم بزرگی میشود. چون خیلی اهل تحقیق و مطالعه بود. بهترینها را انتخاب میکرد و میپسندید. همیشه در هر موقعیتی بهترین بود. خیلی فعال بود. خیلی جاها فعالیت داشت ولی جایی را قبول میکرد که میدانست به بهترین شکل میتواند کارش را انجام دهد.
.
به شهادتش فکر نمیکردم ولی قطعاً میدانستم انسان بزرگی میشود.
.
عموی شهیدش را خیلی دوست داشت. کتابهای زیادی از دفاع مقدس و تاریخ ایران و جهان را مطالعه کرده بود. چند سال پیش وقتی از سربازی برگشت فهمیده بود شهادت بهترین سرنوشت برای آدمهاست. فهمیده بود عاقبت بهخیری آدمها در این راه است اما میگفت هر کسی که شهید نمیشود و همین جوری انتخاب نمیشود و «باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی》
.
در حقیقت باید چیزی که خدا میخواهد، باشی و مردمی و اهل بیت باشی تا پذیرفته بشوی. اواخر عمرش شوق زیادی برای شهادت داشت. خیلی جالب است که بدانید بهترین برنامهریزیها را برای زندگی از آقاعارف میدیدم و با وجود این شوق شهادت طوری زندگی میکرد که انگار ۱۵۰ سال عمر خواهد کرد.
.
شهید مدافع حرم
شهید عارف کاید خورده🌷
شادی ارواح طیبه شهدا و امام شهدا صلوات و فاتحه ای هدیه کنید
@hamieh_enghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽شهید عارف کاید خورده⚘
950814-Sokhanrani-Yaminpour1536756486612.mp3
13.02M
صوت سخنرانی دکتر وحید یامینپور در هیات ماء الفرات. حسینیه چهارده معصوم علیهم السلام. 95/8/14
(بخش دوم)
@hamieh_enghelabi
fathe-khoon.pdf
865.7K
⚘ کتاب فتح خون(روایت محرم)
#شهید_آوینی
@hamieh_enghelabi
🔳 پاسخ دندان شکن «علی علیزاده» به شبکه «من و تو»
◾علیزاده خطاب به مجری این برنامه گفت: «ببینید ما الان در کجا نشستهایم، ما در تلویزیون من و تو نشستهایم. منابع مالی شما از کجا می آید؟ از رضا پهلوی، از عربستان سعودی، اسرائیل یا از کجا؟ چرا شفاف سازی نمیکنید؟»
◾او گفت: درباره حقوق زنان باید این را بگویم، همین خانم مسیح علینژاد که در تلویزیون شما حضور می یابد، باید گفت که در نتیجه این انقلاب اسلامی سال ۵۷ بوده که او توانسته از خانه بیرون آمده و خبرنگار پارلمانی بشود.
◾علیزاده: ارتش رضا شاه در برابر انگلیسیها که از جنوب وارد کشور شدند و شورویها که از شمال، تنها در عرض ۲۴ ساعت فروپاشید اما ایران در ۸ سال جنگ در برابر تمام دنیا حتی همین انگلیسی که ما در آن زندگی میکنیم، ایستاد و حتی یک وجب از خاک کشور را از دست نداد.
@hamieh_enghelabi
15.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ دندانشکن علیزاده تحلیلگر سیاسی به شبکه «من و تو» درباره ایران: «در ۴۰۰ سال اخیر ایران هیچ وقت به اندازه کنونی مقتدر نبوده است»
📡 @hamieh_enghelabi
🔹️واما نکته سوم اینکه چرا حرف های علیزاده که تماما علیه آل سعود و صهیونیستها و الپهلوی بود تا این اندازه اصلاح طلبان و اعتدالی ها را برآشفته ؟!
@hamieh_enghelabi
950814-Sokhanrani-Yaminpour1537032143467.mp3
11.35M
صوت سخنرانی دکتر وحید یامینپور در هیات ماء الفرات. حسینیه چهارده معصوم علیهم السلام. 95/8/14
(بخش سوم)
@hamieh_enghelabi
هدایت شده از وحید یامین پور
💠تربیت و معنویت در شبکههای اجتماعی
🔻مفهوم تشرف در خصوص پیام های دینی و تربیتی و فرهنگی؛
.
امروزه شبکه های مجازی و اجتماعی و نرم افزارهای نوین ارتباطی ،امکان انتشار سریع اطلاعات را برای ما در هر عرصه ای مِن جمله در عرصه و قلمرو دین و معارف دینی و عرفان و سیر و سلوک و تعلیم و تربیت فراهم کردند. پیام(چه صوت چه تصویر و چه متن) مستقلاً واجد معنایی است.
🔸️از چه زمانی ما این معنا را درک می کنیم ؟رسیدن به این معنا ،نیاز به تشرف دارد. در شبکههای اجتماعی این پیام ها مسلسل وار و با تکرار زیاد به سمت ما هجوم می آورد. اتفاقی که میافتد نوعی همه چیز خواری است.
این همه چیز خواری، ما را دچار سوء هاضمه در درک میکند. پیام های که مسلسل وار به ما میرسد از معانی تهی میشوند؛ در واقع ما با دنیایی با اطلاعات بیشتر و معانی کمتر مواجه شدهایم.
🔸️مشکل امروز ما، مشکل اطلاعات نیست؛مشکل ما، تشرف حاصل نکردن به معانی پیام هاست. ما وقتی وارد شبکه های نوین ارتباطی میشویم با همنشینی معانی متعارض مواجه می شویم. همنشینی پیام ها و سرعت ظهور پیام ها در مقابل ما باعث شده تشرف به این پیامها را از دست بدهیم و در واقع از پیامها معنا زدایی بشود. این معنا زدایی نوعی نهیلیسم ناشی از تکنولوژی های نوین ارتباطی است.
به عبارتی گاهی صدها پیام را که واجد معنایی معنوی و تربیتی است در کنار هم و با سرعت دریافت میکنیم ولی معنای آنها فرصت تهنشین شدن در ذهن را ندارند. از طرفی همنشینی پیامها مقدس با پیامهای مبتذل، به نفع ابتذال است.
#سواد_رسانه_ای
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از Aminikhaah
💠 حسین ع شب عاشورا اصحاب را وادار کرد دور خیمه ها خندق بکنند؛ خندق ها را از هیزم پر کنند و هیزم ها را آتش بزنند؛ تا دشمن شبیخون نزند و تنها از یک مجرا درگیری رخ دهد. (ارشاد، ج 2، ص 98)
این آتش ، امنیت خیمه ها را تامین کرد؛ ولی بر گرما و عطش افزود.
حسین ع ، امنیت را از نان و آب مهم تر می دانست!
✅ @Aminikhaah
حامی انقلابی🇮🇷
شهید حاج ابراهیم همت🌷 @hamieh_enghelabi
هر پنج شنبه با یاد یک شهید🌷
فضیلت زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از خود شهادت نیست.مقام معظم رهبری
.
سردار رحیم صفوی :
« او انسانی بود كه برای خدا كار میكرد و اخلاص در عمل از ویژگیهای بارز اوست. ایشان یكی از افراد درجه اولی بود كه همیشه مأموریت های سنگین برعهده اش قرار داشت. حاج همت مثل مالك اشتر بود كه با خضوع و خشوعی كه درمقابل خدا و در برابر دلاورمردان بسیجی داشت، درمقابله با دشمن همچون شیری غرّان از مصادیق «اشداء علی الكفار، رحماء بینهم» بود.
پدر بزرگوارش میگوید :
.
« محمدابراهیم از سن ۱۰ سالگی تا لحظه شهادت در تمام فراز ونشیبهای سیاسی ونظامی، هرگز نمازش ترك نشد. روزی از یك سفرطولانی و خسته كننده به منزل بازگشت. پس از استراحت مختصر، شب فرا رسید. ابراهیم آن شب را با همه خستگیهایش تا صبح، به نماز ونیایش ایستاد و وقتی مادرش او را به استراحت سفارش نمود، گفت: مادر! حال عجیبی داشتم. ای كاش به سراغم نمی آمدی و آن حالت زیبای روحانی را از من نمیگرفتی.»
این انسان پارسا تا آخرین لحظات حیات خود، دست از دعا ونیایش برنداشت. نماز اول وقت را برهمه چیز مقدم میشمرد و قرآن و توسل برنامه روزانه او بود. او به راستی همه چیزش را فدای انقلاب كرده بود. آن چیزی كه برای او مطرح نبود خواب وخوراك و استراحت بود. هر زمان كه برای دیدار خانوادهاش به شهرضا میرفت، درآنجا لحظهای از گره گشایی مشكلات و گرفتاریهای مردم بازنمیایستاد و دائماً در اندیشه انجام خدمتی به خلق الله بود.
بینش سیاسی بُعد دیگری از شخصیت والای او به شمار میرفت. به مسائل لبنان و فلسطین وسایر كشورهای اسلامی بسیار می اندیشید و آنچنان از اوضاع آنجا مطلع بود كه گویی سالیان درازی در آن سامان با دشمنان خدا و رسول (ص) درستیز بوده است. او با وجود مشغله فراوان از مطالعه غافل نبود و نسبت به مسائل سیاسی روز شناخت وسیعی داشت.
نحوه شهادت :
شهید همت در جریان عملیات خیبر به برادران گفته بود: «باید مقاومت كرده و مانع از بازپس گیری مناطق تصرف شده، توسط دشمن شد. یا همه اینجا شهید میشویم ویا جزیره مجنون را نگه میداریم.» رزمندگان لشكر نیز با تمام توان دربرابر دشمن مردانه ایستادگی كردند. حاجی جلو رفته بود تا وضع جبهه توحید را از نزدیك بررسی كند، كه گلوله توپ در نزدیكی اش اصابت میكند و این سردار دلاور به همراه معاونش، شهید اكبر زجاجی، دعوت حق را لبیك گفتند و سرانجام در ۲۴ اسفند سال ۶۲ در عملیات خیبر به لقاء خداوند شتافتند.
شهید حاج ابراهیم همت🌷
شادی ارواح طیبه شهدا و امام شهدا صلوات و فاتحه ای هدیه کنید
@hamieh_enghelabi
حامی انقلابی🇮🇷
@hamieh_enghelabi
هر پنج شنبه با یاد یک شهید🌷
فضیلت زنده نگهداشتن یاد شهدا کمتر از خود شهادت نیست.مقام معظم رهبری
.
حسن باقری یکی از فرماندهانی بود که در پی تحول در شیوه نبرد بود و توانست آن را گام به گام به مرحله اجرا درآورد. حاج «قاسم سلیمانی» درباره وی چنین گفته است: «حسن واقعاً یک رهبر بود. تعبیرم این است که او بهشتیِ جنگ بود؛ یعنی همان نقشی که مرحوم بهشتی برای انقلاب و امام داشت، حسن باقری همان نقش را برای جنگ و جبهه داشت. قطعاً همه فرماندهان قدیمی جنگ نظرشان این است که اگر حسن زنده می ماند، در وضعیت جنگ قطعاً تأثیر داشت. او پرورش دهنده همه ما بود».
.
او فرماندهی در میدان جنگ را با تعهد و اعتقاد دینی در هم آمیخت و توانست یکی از فرماندهان صاحب سبک در نبردها باشد. او خودسازی انقلابی را از سالهای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی آغاز کرد. این خودسازی و تربیت درونی، موجب شد تا بتواند از تزکیه روح در ارائه شیوه های الهی در فرماندهی بهره جوید.
.
قدرت تفکر و طراحی و ارائه شیوههای نو در نبرد و همچنین قدرت تجزیه و تحلیل قوای خودی و دشمن، از مشخصههای او برشمرده شده است.
.
شهید «مهدی زین الدین» در این باره چنین گفته است: «از جهت قدرت فکری، قدرتی داشت که میتوانست همه مسائل را تجزیه و تحلیل و برای آنها برنامه ریزی کند که در توان کسی نبود. این ذهن خلاق و روشن او بود که خیلی از طرحهای جدیدی را که به فکر دیگران نمی رسید، مطرح می کرد».
حسن باقری از کسانی بود که با قدرت بالا در تجزیه و تحلیل، شیوه نبرد را براساس واقعیات پیشرو تعیین می کرد؛ آنچنان که سه ماه پس از آغاز جنگ و در اوج ناامیدی فرماندهان نظامی نوشت: «باید به خود جرأت داد که این نوع جنگیدن به درد نمی خورد و لازم است که استراتژی این جنگ عوض شود.»
.
شیوههای نوین جنگی که براساس مقدورات و با حضور داوطلبان جنگی پِی ریزی شد، توانست روند جنگ را از حالت رکود خارج کند و عملیات پیروزمند بعدی براساس این شیوه ها طراحی و اجرا شد. او از ارکان تغییر شیوه نبرد با دشمن بود.
حسن باقری کم در جنگ ۸ ساله حضور داشت؛ اما خوب زیست. فرزند زمانه خود بود و گویی همه آرمانهای انقلاب دست به دست هم داده بودند، تا چنین نمونه هایی به نمایش درآیند.
.
شهید حسن باقری🌷
شادی ارواح طیبه شهدا و امام شهدا صلوات و فاتحه ای هدیه کنید
@hamieh_enghelabi