Quran-page-026.mp3
3.61M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹️صفحه بیست و شش قرآن کریم، سوره مبارکه البقرة
با صدای عبدالباسط محمدعبدالصمد بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید
🇮🇷🕌🇮🇷
🌹روز بزرگداشت احمد بن موسی بن جعفر علیه السلام
♦️بیش از هزار و دویست سال است که منطقه فارس متبرّک به وجود احمد بن موسی است. او یکی از شخصیت های معنوی و از رجال بزرگ شیعه به شمار می رود. حضرت سید امیر احمد (علیه السلام) ملقب به "شاهچراغ" و "سید السادات الاعاظم"، فرزند بزرگوار امام کاظم (علیه السلام) و برادر امام رضا (علیه السلام) است. ایشان در زمان خلافت مأمون بین سالهاى ۱۹۸ تا ۲۰۳ ه.ق با جمعى از نزدیکان و محبان اهل بیت از مدینه به سوی طوس حرکت کرد و در این مسیر در نزدیک شیراز در جنگ با نیروهاى حکومت در محل بارگاه، به شهادت رسید.
♦️احمد از پارساترین و عابدترین صالحان زمان خود بود. می گویند یک هزار بنده در راه خدا آزاد کرد. در تقوا و پارسایی او همین بس که پس از شهادت پدرش، علی رغم این که مردم برای عرض تسلیت نزد او آمدند و با او به عنوان جانشین امام هفتم علیه السلام بیعت کردند، اما او از آنان برای برادرش علی بن موسی (علیه السلام) بیعت گرفت.
♦️منزلت احمد بن موسی سبب گردید، پس از شهادت امام هفتم علیه السلام مردم مدینه به در خانه مادرش بیایند و گمان ببرند که احمد جانشین پدر اوست. احمد بن موسی علیه السلام که متوجه منظور مردم گردید و خود هم می دانست که علی بن موسی الرضا علیه السلام جانشین پدر است، چیزی به مردم نگفت. مردم هم با وی بیعت کردند. پس از بیعت گرفتن احمد بر فراز منبر قرار گرفت و خطبه ای در کمال فصاحت و بلاغت خواند. آنگاه چنین لب به سخن گشود: «ای مردم همچنان که تمام شماها در بیعت من هستید، من نیز در بیعت برادرم، علی بن موسی الرضا علیه السلام می باشم. پیشوا و جانشین بعد از پدرم اوست، آری او ولی خداست. از طرف خدا و رسولش بر من و شما واجب است به هر چه او فرمان داد فرمانبرداری کنیم».
♦️تمام آنانی که شاهد جوانمردی و پارسایی احمد بودند و کلامش را از جان و دل پذیرا شدند و در حالی که احمد بن موسی علیه السلام جلودارشان بود، از مسجد خارج شدند و جلوی خانه علی بن موسی الرضا علیه السلام گرد آمدند و با او بیعت کردند. احمد بن موسی نیز مجددا با امام خویش بیعت کرد و امام رضا علیه السلام در حق او دعا کرد. تا زمانی که علی بن موسی علیه السلام در مدینه حضور داشت احمد بن موسی نیز در خدمت او و یار و یاورش بود.
♦️هجرت به ایران
امام رضا علیه السلام در سال ۱۸۳ ه.ق و در سن ۳۵ سالگی عهده دار امامت شیعیان شد. دوره امامت ایشان که بیست سال بود، مصادف با خلافت هارون الرشید، محمدامین و مأمون بود. بعد از مرگ محمّد امین پس از کشمکش ها و شورش های مختلف خلافت بدست مأمون افتاد. اما او از ناحیه علویان هراس داشت و دلیل اصلی آن نیز موقعیت معنوی امام رضا علیه السلام بود. مأمون تصمیم گرفت، حکومت خود را از ناحیه علویان در امان نگه دارد. مطمئن ترین راه نزدیکی به امام رضا علیه السلام و آرام نگه داشتن علویان، را انتخاب کرد. او در سال ۲۰۰ هجری قمری حضرت رضا علیه السلام را برخلاف میل قلبی اش مجبور کرد تا از مدینه به مرو هجرت کند.
♦️عموم شیعیان نیت باطنی مأمون را نمی دانستند و همین امر سبب گردید سیل هجرت سادات و علویان به سوی ایران سرازیر شد. در این میان دو کاروان از اهمیت ویژه ای برخوردار بود. یکی کاروانی که سرپرستی آن به عهده حضرت معصومه سلام الله علیها بود و دیگری، کاروانی که به کاروانسالاری احمد بن موسی علیه السلام روانه ایران شد. تعداد جمعیت کاروان احمد بن موسی علیه السلام ظاهرا قابل توجه بوده است. در برخی منابع جمعیتشان را تا پانزده هزار نفر هم نوشته اند. تعداد زیادی از سادات و نزدیکان امام هشتم علاوه بر احمد و محمد و حسین از فرزندان امام کاظم علیه السلام در این کاروان حضور داشتند
🌟🌟🌟علت نامگذاری احمد بن موسی به شاهچراغ
♦️احمد بن موسی(ع) در حجاز به سیدالسادات و در ایران به شاهچراغ معروف می باشد، اما علت نامگذاری آن به سیدالسادات به جهت عبادت و جلالت و وَثاقَتش (معتمد، طرف وثوق مردم بودن) بوده ولی چه علتی باعث گشته که او را شاهچراغ گفته اند؟
♦️قبر مطهر آن بزرگوار تا مدتها مشخص نبود، چون در دوره سلاطین دیالمه که تا حدی طرفداران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) از حالت تقیه بیرون آمده بودند صُلَحاء (صالحان و نیکوکاران) و عباد (عبادت کنندگان) شیراز در مقام یافتن مرقد مطهر آن شاهزاده عظیم الشأن بر آمدند.
♦️در زمانیکه مشغول تجسس و تفحص مرقد منور ایشان بودند پیرزن صالحه ای نزد عضدالدوله دیلمی(قرن چهارم) سلطان فارس آمد و عرض کرد در حوالی منزل من تپه ای است که در روی آن در هر شب جمعه در ثلث آخر شب، چراغی روشن میشود که مانند مشعل پرنوری میدرخشد و همینکه به محل روشنائی میروم چیزی دیده نمیشود. شاه از رجال و درباریان خود و بعضی از علماء و شیوخ شیراز دراین باب تحقیقاتی بعمل آورد و چیزی دستگیرش نشد و گفتند که چون گوینده پیر زن فقیری است شاید در نظر گرفته که بدین وسیله استفاده بنماید
♦️شاه متقاعد نشد و فرمود که من از بیانات این زن بوی حقیقت میشنوم و تصمیم گرفت که خود شخصاً به این قضیه رسیدگی کند تا صحت و سقم مطلب را کشف نماید؛ لذا شبانگاه به منزل آن پیرزن رفته و در آنجا استراحت میکند.
♦️عضدوالدوله مقارن نیمه شب بخواب رفت و آن زن صالحه مترصد روشن شدن چراغ گردید همینکه به طریق شب های گذشته نور چراغ ظاهر شد به بالین شاه دوید و سه مرتبه عرض کرد: شاهچراغ ـ شاهچراغ ـ شاهچراغ یعنی ای شاهچراغ روشن و هویدا شده است.
♦️عضدوالدوله از خواب جسته و صدق اظهارات آن زن صالحه را مشاهده نمود و برخاست به محل چراغ دوید و با کمال تعجب دید که روشنائی بکلی محو گردید و با ترک آن نقطه باز چراغ روشن گردید، هفت مرتبه روشن شدن چراغ و رفتن شاه بدان نقطه تکرار شد، تا اینکه مقارن طلوع صبح صادق دیگر چراغی دیده نشد.
♦️پادشاه محل را علامت گذارده و روز بعد دستور داد که تپه را بشکافند تا از آن سِّر مکتوم پرده برداشته شود و در نتیجه سرداب عظیمی گردید که جسدی در روی تختی درداخل آن گذارده شده بود و هیچکس جرئت وارد شدن سرداب و بررسی امر را نداشت.
♦️شاه تحقیق امر را از شیخ عفیف الدین که مردی زاهد و عابد و تارک دنیا بود را خواستار شد. شیخ آن شب را در عالم رؤیا دیده بودکه به زیارت حضرت امامزاده احمد بن موسی(ع) موفق شده است و لذا تایید کرد که سرداب کشف شده مرقد مطهر آن امامزاده است لذا وضو گرفت و لباسهای پاکیزه پوشید و وارد سرداب شد و از لوحی که در نزد جسد بود و انگشتر آن حضرت که بر روی آن حک شده بود: "العزه لله"، احمد بن موسی معلوم گردید که مشاهدات او در خواب از رؤیاهای صادقه (خواب راست) بوده است.
♦️عضدوالدوله از این موفقیت فوق العاده، مسرور گردید و امر نمود که آن روز را تعطیل عمومی نموده، و برای این موفقیت جشن عظیمی برپا نمود و اولین بارگاه احمد بن موسی(ع) به دست این سلطان به راهنمائی شیخ عفیف الدین برپا گردید و حرم این امامزاده به (شاهچراغ) مشهور گشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ویژه | فردوسی را بزرگ کنید
🇮🇷 شاهنامه یعنی سرودن ایران از دید یک مسلمان...
😎 اسفندیار، مثل بچهحزباللهیهای امروز خود ماست
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
⭕️ تعطیلی شنبه !
🔺در کمال تعجب ، روز چهارشنبه 26 اردیبهشت 1403 ، تعطیلی روز شنبه بجای پنجشنبه ، در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید !
🔺این مصوبه که یکی از آرزوهای دیرین استعمار بوده و پشت صحنه آن نیز خواسته یا ناخواسته به جریان نفوذی یهود بر می گردد ، در ام القرای جهان اسلام ، تعطیلی یهودیان را به تصویب رساند !
🔺چنین اقداماتی در آخرین روزهای مجلس یازدهم و با حمایت های برخی از کسانی که در انتخابات مجلس دوازدهم رای نیاورده اند ، چه معنایی دارد ؟
🔺از شورای محترم نگهبان انتظار می رود این مصوبه ـ که مغایر با قاعده نفی سبیل است و هیچ دستاورد مهم اقتصادی نیز نخواهد داشت ـ را رد کند .
🔺در غیر این صورت ، نمایندگان انقلابی مجلس دوازدهم ، این مصوبه را لغو خواهند کرد .
👤کامران غضنفری ( منتخب مردم تهران)
جبران میکنم!.mp3
14.57M
✘ چند جور حقالناس وجود داره ؟
✘ من از کجا بدونم چقدر حقالناس به گردنم هست؟
✘ چجوری باید اینا رو جبران کنم؟
#پادکست_روز|#استاد_شجاعی|#استاد_انصاریان
منبع : جلسه ۴۵۹ از مبحث خانواده آسمانی
☄️از امام حسن مجتبی علیهالسلام :🔻🔻🔻🔻
۱.🔹سؤال شد: *زُهد* چیست؟ فرمود: دلدادگی به تقوا و دل برگرفتن از دنیا.
۲.🔹سؤال شد: *حِلم* چیست؟ فرمود: فرو خوردن خشم و خویشتنداری و تسلط بر نفس.
۳.🔹سؤال شد: *سَداد* چیست؟ فرمود: بر طرف نمودن زشتی به وسیله خوبی و پسزدن بدی با خوبی.
۴.🔹 سؤال شد: *بزرگوارى* چیست؟ فرمود: در غرامت، عطابخشى و از جرم، چشمپوشى.
۵.🔹سؤال شد: *مردانگى* چیست؟ فرمود: حفظ دین، حفظ عزّت نفس، نرمرفتارى، تداوم نیکى، پرداخت حقوق و اظهار دوستى نسبت به مردم.
۶.🔹سؤال شد: *کَرَم* چیست؟ فرمود: بخششِ قبل از خواهش و طعام دادن به مردم در هنگام قحطى.
۷.🔹سؤال شد: *فرومایگى* چیست؟ فرمود: خُردبینى و دریغ کردن از اندک.
۸.🔹سؤال شد: *پَستى* چیست؟ فرمود: اندک بخشى و بدوبیراه گفتن.
۹.🔹سؤال شد: *بزرگمَنِشى* چیست؟ فرمود: بذلوبخشش در خوشى و در سختى.
١۰.🔹سوال شد: *بُخل* چیست؟ فرمود: آنچه را در دست دارى، مایۀ شرف پندارى و آنچه را انفاق کنى، تلف شده بدانى.
١۱.🔹سؤال شد: *برادرى* چیست؟ فرمود: همراهى در سختى و در خوشى.
١۲.🔹سؤال شد: *ترس* چیست؟ فرمود: گستاخى بر دوست و گریز از دشمن.
١۳.🔹سؤال شد: *توانگرى* چیست؟ فرمود: خرسندى به روزىِ تقسیم شده که نصیبش شده، هرچند کم بوده باشد.
١۴.🔹سؤال شد: *فقر* چیست؟ فرمود: سیرى ناپذیرىِ نفس نسبت به هرچیزى.
١۵.🔹 سؤال شد: *جود* چیست؟ فرمود: بخشش دسترنج خود.
١۶.🔹سؤال شد: *کَرَم* چیست؟ فرمود: خویشتنبانى در سختى و خوشى.
١۷.🔹 سؤال شد: *دل و جرأت داشتن* چیست؟ فرمود: دستوپنجه نرم کردن با حریفان هموزن خود.
١۸.🔹سؤال شد: *نیرومندى* چیست؟ فرمود: سخت نبرد کردن و ستیزه با پرقدرتترین مردمان.
۱۹.🔹سؤال شد: *خوارى* چیست؟ فرمود: هَراس از راستى و اظهار حقیقت.
٢۰.🔹سؤال شد: *کجفهمى* چیست؟ فرمود: مبارزه با فرماندۀ خود و آن کس که مىتواند به تو زیان رساند.
٢۱.🔹سؤال شد: *جلال و شکوه* چیست؟ فرمود: انجام کار نیک و ترک کار زشت.
٢۲.🔹سؤال شد: *دوراندیشى* چیست؟ فرمود: صبر طولانى و مدارا با کارگزاران و هوشیارى نسبت به تمام [ترفندهاى] مردم.
٢۳.🔹 سؤال شد: *شرف* چیست؟ فرمود: همراهى با برادران و حفاظت از همسایگان.
٢۴.🔹سؤال شد: *محرومیت* چیست؟ فرمود: از دست دادن بهرهاى که به تو عرضه شده بود.
٢۵.🔹 سؤال شد: *سَبُک سَرى* چیست؟ فرمود: پیروى از فرومایگان و همنشینى با گمراهان.
٢۶.🔹سؤال شد: *درماندگى در سخن* چیست؟ فرمود: با ریش خود بازى کردن و بسیار سینه صاف کردن هنگام سخن گفتن
.
٢۷.🔹 سؤال شد: *شجاعت* چیست؟ فرمود: دستوپنجه نرم کردن با حریفان هموزن خود و شکیبایى به هنگام شنیدن سخن نیشدار.
٢۸.🔹سؤال شد: *به زحمت افتادن* چیست؟ فرمود: اظهار نظر در امورى که به تو مربوط نیست.
۲۹.🔹سؤال شد: *سفاهت* چیست؟ فرمود: احمقانه از دست دادن مال و بىاعتنایى نسبت به آبروى خویش.
📚📚📚📚
منبع، تحف العقول ص ٢٢۵ الی ٢٢۶
*🔴 سوال از آیت الله جوادی آملی درباره تعطیلی شنبه🔴*
در متن پاسخ حضرت آیت الله جوادی آملی آمده است: «بسم الله الرحمن الرحیم به نستعین
از آنجا که تعطیلی روز شنبه هماهنگ شدن با بازار داد و ستدهای اقتصاد جهانی است و موثر در حل برخی مشکلات اقتصادی و مهار تورم است و قصد تشبه با مخالفین نیست، بلکه تعامل است،لذا تعطیلی روز شنبه علاوه بر روز جمعه مانعی ندارد.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سردار قاآنی هشدار داد: فرانسه و آلمان و انگلیس که شب عملیات وعده صادق هواپیما آوردند فکر نکنند همه چیز تمام شد رفت؛ حساب آنها سرجای خودش است
https://eitaa.com/mahdixxv
🇮🇷🕌🇮🇷
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹️امروز؛ صفحه بیست و هفت قرآن کریم
سوره مبارکه البقرة
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
🇮🇷🕌🇮🇷
Quran-page-027.mp3
3.94M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹️صفحه بیست و هفت قرآن کریم، سوره مبارکه البقرة
با صدای عبدالباسط محمدعبدالصمد بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید
🇮🇷🕌🇮🇷
📕#داستان_کوتاه
*بهرام گرامی ،
معروف به "بهرام قصاب" ، میلیاردر ایرانی که بزرگترین کوره آجر پزی خصوصی در منطقه "تمبی" مسجدسلیمان را با بیش از 200 هزار سفال و آجر ، وقف خیریه کرده است ...*
*او داستان جالبی از زمانی که در فقر زندگی کرده است ، بازگو میکند .*
*میگويد : من در خانوادهای بسیار فقیر و در روستای "گلی خون" در حوالی "پاگچ امام رضا" زندگی میکردم .*
*هنگامی که از بچههای مدرسه خواستند که برای رفتن به اردو یک ریال با خود بیاورند ، خانوادهام به رغم گریههای شدید من ، از پرداخت آن عاجز ماندند .*
*یک روز قبل از اردو ، در کلاس به یک سؤال درست جواب دادم و معلمِ من که از اهالی "کلگیر" بود و از وضعیت فقرِ خانواده ما هم آگاه بود ، به عنوان جایزه به من یک ریال داد و از بچهها خواست برایم کف بزنند . غم وغصه من ، تبدیل به شادی شد و به سرعت با همان یک ریال در اردوی مدرسه ثبت نام کردم .*
*دوران مدرسه تمام شد و من بزرگ شدم و وارد زندگی و کسب و کار شدم و به فضل پروردگار ، ثروت زیادی هم به دست آوردم و بخشی از آن را وارد اعمال خیریه نمودم . در این زمان به یاد آن «معلم کلگیری» افتادم و با خود فکر میکردم که آیا آن یک ریالی که به من داد ، صدقه بود یا جایزه ؟!*
*به جواب این سئوال نرسیدم و با خود گفتم : نیتش هرچه که بود ، من را خیلی خوشحال کرد و باعث شد دیگر دانش آموزان هم نفهمند که دلیل واقعی دادن آن یک ریال چه بود .* *تصمیم گرفتم که او را پیدا کنم و پس از جستجوی زیاد ، او را در بازار "نمره یک" یافتم . در زندگی سختی به سر میبرد و قصد داشت که از آن مکان هم کوچ کند .*
*بعد از سلام و احوال پرسی به او گفتم : "استاد عزیز ، تو حق بزرگی به گردن من داری" . او گفت : "من اصلاً به گردن کسی حقی ندارم" . من داستان کودکی خود را برایش بازگو نمودم و او به سختی به یاد آورد و خندید و گفت : "لابد آمدهای که آن یک ریال را به من پس بدهی" ؟ گفتم : " آری" و با اصرار زیاد ، او را سوار بر ماشین خود کردم و به سمت یکی از ویلاهایم در "چم آسیاب" به راه افتادم .*
*هنگامی که به ویلا رسیدم ، به استادم گفتم : "استاد ، این ویلا و این ماشین را باید به جزای آن یک ریال از من قبول کنی و مادام العمر هم حقوق ماهیانه ای نزد من خواهی داشت" . استاد که خیلی شگفت زده شده بود گفت : "اما این خیلی زیاد است" .*
*من گفتم : "به اندازه آن شادی و سروری که در کودکی در دل من انداختی نیست" . من هنوز هم لذت آن شادی را در درونِ خودم احساس میکنم ...*
*مرد شدن ، شاید تصادفی باشد ، ولی مرد ماندن و مردانگی ، کار هر کسی نیست !*
*ﻫﻤﻪ ﻣﯽﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﭘﻮﻟﺪﺍﺭ ﺷﻮﻧﺪ ...*
*اما ﻫﻤﻪ ﻧﻤﯽﺗﻮﺍﻧﻨﺪ "ﺑﺨﺸﻨﺪﻩ" باشند .*
*که ﭘﻮﻟﺪﺍﺭﯼ ﯾﮏ ﻣﻬﺎﺭت است .*
*ﻭ اما ﺑﺨﺸﻨﺪﮔﯽ ﯾﮏ ﻓﻀﯿﻠﺖ ...
🇮🇷🕌🇮🇷 https://eitaa.com/hamkaran12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 آیت الله بهجت (ره) خاک کفش زوار حضرت معصومه سلام الله علیها را به سر و صورت میکشید.
🎙 آیت الله مصباح یزدی (ره)
📌انتشار به مناسبت ۲۷ اردیبهشت، سالروز درگذشت عالم ربانی آیت الله بهجت (ره)
🔷🔸💠🔸🔷
آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
https://eitaa.com/mahdixxv
🇮🇷🕌🇮🇷
🔘داستان کوتاه
ماهی سرنوشت
صبح تازه شروع شده بود، مرد جوان سوار بر اسب شد تا به بازار شهر برود، در بین راه و کنار رودخانه پیرمردی را دید که نشسته است، از اسب پایین آمد و به سمت آن پیرمرد رفت، سلام کرد و به پیرمرد گفت: غریبه هستی؟
من شمارا هرگز این حوالی ندیده ام، اگر کمکی از دستم بر میاید بگو، پیرمرد گفت: فقط گرسنه ام ، مرد دستش را داخل بقچه ی که همراه داشت کرد و مقداری نان و پنیر و سبزی به پیرمرد داد و کنار او نشست.
پیرمرد بعد از خوردن صبحانه ی تعارفی، به مرد گفت: تو از آنچه در بقچه داشتی به من بخشیدی و من نیز از آنچه در بقچه دارم به تو خواهم بخشید.
مرد گفت: ای پیرمرد مرا شرمنده نکن ای کاش که طعامی ارزشمند همراه خود داشتم و از آن به تو میدادم.
پیرمرد تُنگ شیشه ای را از بقچه اش بیرون آورد و روبروی مرد گذاشت، دستش را در آب رودخانه برد و چهار عدد ماهی زیبا بیرون آورد و در ظرف ریخت، مرد متعجب نگاه میکرد که چگونه بدون تور و قلاب توانست این کار را انجام دهد.
در این فکر بود که پیرمرد دستش را روی دست مرد جوان زد و گفت: این ماهی بزرگ تو هستی و ماهی کوچکتر همسرت و آن دو ماهی کوچک پسران تو اند.
دوست داری بدانی که کدام از شما زودتر خواهید مُرد، مرد اول از حرف پیرمرد ناراحت شد ولی بعد کنجکاو شد تا ببیند نتیجه ی کار چیست و علی رغم میلش قبول کرد، پیرمرد دستش را روی تُنگ شیشه ای گذاشت و گفت هر زمان که دستم را بردارم یکی از ماهی ها خواهد مُرد نگاه کن تا ببینی اول نوبت کدام ماهی خواهد شد، تمام وجود مرد را نگرانی فراگرفت، صدای طپش قلبش از بیرون سینه شنیده میشد، ناگهان پیرمرد دستش را به آرامی از روی ظرف برداشت و هر دو دیدند که ماهی بزرگ دیگر حرکت نمیکند و مُرده است.
مرد بی آنکه چیزی بگوید لبخندی زد و به سمت اسب رفت و با خوشحالی سوار شد، پیرمرد گفت آیا نمیخواهی از سرنوشت بقیه ی اعضای خانواده ات با خبر شوی، مرد لگام اسب رو کشید و گفت بهترین هدیه را از تو گرفتم، همین که میدانم داغ همسر و فرزندانم را نخواهم دید برای من کافیست.
از این پس زندگی برایم زیباتر خواهد بود، مرد اسب را تازاند و رفت.
─┅─═इई 🌸🌺🌸ईइ═─┅─
https://eitaa.com/mahdixxv
🇮🇷🕌🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هشدار / این کلیپ حاوی صحنه های دلخراشی برای دشمنان ایران است!
🔺 وقتی با ناوشکن دنا، تاریخ را به سبک ایرانی نوشتیم...
🔺بازنشر به مناسبت سالروز بازگشت ناوگروه ۸۶ نداجا
#دورافتخار
https://eitaa.com/mahdixxv
🇮🇷🕌🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | اقیانوسنوردان سرافراز
🔹️ روایت رهبر انقلاب از کار بزرگی که برای اولین بار در تاریخ دریانوردی ایران انجام شد
✏️ رهبر انقلاب: حرکت ناوگروه ۸۶ مصداق آیهی «وَ اَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم» بود.
💗این کار شما مصداق این آیهی شریفه بود؛ آمادگیها را افزایش دادید، تواناییها را به رخ کشیدید.
🌷 این کار شما اعتماد به نفس نیروهای ما را ارتقا داد، سطح تواناییهای نظامی ما را بالا برد، #ما_میتوانیم را که بنمایهی پیشرفت است، در ذهنها تقویت کرد.
🌷 بخش دفاع مقدس رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت سالروز بازگشت افتخار آمیز ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به آبهای سرزمینی کشورمان، پس از انجام مأموریت تاریخی و گردش ۳۶۰ درجه به دور کره زمین، نماهنگ "اقیانوسنوردان سرافراز" را منتشر میکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
4_6037248495046365709.mp3
1.07M
شنیدم سجیّتکم الکرم امام رضا
شما رو رها کنم کجا برم امام رضا...
#حاج_قربان
#صوت_شب_جمعه
https://eitaa.com/mahdixxv
🇮🇷🕌🇮🇷