📚این عکس ها هم مربوط به نذر کتاب غدیر پارساله😍
بعد یک عمر ذکر یا حیدر مطمئنیم ساقی کوثر
به دل کوزهگر میاندازد خاک ما را خم شراب کند
قلب ما در لحد که میبویند، به رقیب و عتید میگویند
بندهی حیدراست بگذارید او بیاید خودش حساب کند
خدا به همه بانیان این طرح زیبا، خیر کثیر بده🌸
#نذر_کتاب_غدیر ۱۴۰۲
@hamkhaniketab
🔔 امامان معصوم ما هر کدوم گنجینه ای ناب هستن که می تونیم در حوزه های مختلف از این گنجینه ها استفاده کنیم.
☘️ یکی از این امامان، امام حسن عسکری «ع» هست، تنها امامی که از بین ائمه اطهار، به حج نرفتن.
✍️ حتما خانم نرجس شکوریان فرد را می شناسید، ایشون یه سری کتاب خوب دارن درباره چهارده معصوم، مثل پدر، امیر من و... . امروز یکی از این کتابها را می خوام معرفی کنم
📖 صاحب پنج شنبه ها
📇 انتشارات: عهد مانا
👌 داستانهای خواندنی از زندگی امام حسن عسکری «ع.» از نکات جالب این کتاب اینه که در پایان هر کدوم از این داستانک های ناب، یک روایت یا داستان های امروزی هم آمده...
📃 برشی از کتاب:
دلش یک تبرکی می خواست، یک دارایی، یک تکه نقره، از دست امام! تا انگشتری بسازد و دلش که تنگ شد به آن نگاه کند!
با همین فکرها نزد امام رفت. نشستند و گفتوگوهایشـان گرم شد. آن قدری که خواسته اش یادش رفت. آمده بود چه بگوید؟ چه بخواهد؟یادش نیامد که نیامد.
موقع خداحافظی، امام(ع) انگشتری به دستش دادند. مرد متعجب ماند...
#معرفی_کتاب
#صاحب_پنج_شنبه_ها
#نرجس_شکوریان_فرد
#امام_حسن_عسکری_ع
@hamkhaniketab
🔔 امام هادی را چه قدر می شناسیم؟! یا بهتر بگم امامی که با مراقبت های شدید خلافت عباسی در زمان خود مواجه بودن، اما هیچ گاه از وظایف خود عقب ننشستن. امام هادی «ع» ، از طریق سازمان وکالت و نامهنگاری با شیعیان در ارتباط بودن. در زمان ایشون، قم، مهمترین مرکز تجمّع شیعیان ایران بود و روابط محکمی میان شیعیان این شهر و ائمه(ع) وجود داشت.
📘 یک کتاب خوب و ناب می خوام معرفی کنم درباره زندگی دهمین گل از بوستان باغ امامت و ولایت؛ امام هادی «ع» که هم برای نوجوانان مفیده و هم بزرگسالان
📖 آفتاب در حصار
✍️ به قلم زیبای خانم: زهرا مرتضوی
📇 انتشارات: شهید کاظمی
👌 این کتاب، داستان های زیبا و خوندنی داره از زندگی امامی که با زیارت جامعه کبیره، بیشتر می شناسیمشان.
📃 برشی از کتاب:
رفته بود پیش امام. از صبح انگشتش زخم شده بود، شانه اش هم. لباسش هم پاره شده بود. گفت: « چه روز شومی، خدا شرش را کم کند.» امام رو کرد به مرد، گفت: «آخر شب و روز چه گناهی دارند وقتی که اعمال خودتان دامن گیرتان می شود؟»
#معرفی_کتاب
#آفتاب_در_حصار
#انتشارات_شهید_کاظمی
#زندگی_امام_هادی_ع
@hamkhaniketab
#معرفی_کتاب
#امام_هادی_ع
📖 کودک
۱. قصه هایی از امام هادی «برای کودکان»
🖊️ به قلم: جعفر ابراهیمی
📇 انتشارات: قدیانی
راه و رسم زندگی امام هادی «ع» در قالب قصه برای کودکان
۲. من امام هادی را دوست دارم
✒️ به قلم: غلامرضا حیدری ابهری
📇 انتشارات: جمال
در قالب داستانی به بیان زندگی و سبک زندگی امام باقر «ع» برای کودکان، پرداخته
۳. آی ادم طمع کار
🖊️ به قلم: محمد مهاجرانی
📇 انتشارات: جمال
پنج حدیث از امام هادی (ع) برای کودکان
۴. مسافری از آسمان:
🖊️ به قلم: فاطمه شیخ سیستانی
📇ناشر: محمد و آل محمد (ص)
📚 نوجوان و جوان :
📖 رمان یک دست ها
🖊️ به قلم: سید ناصر هاشمی
📇 انتشارات: کتاب جمکران
زندگی و زمانه امام هادی «ع» در زمان متوکل عباسی
📖 ۱. نوجوان:
داستان هایی از زندگی امام هادی، از مجموعه کتابهای مژده گل
🖊️ به قلم: محمود پوروهاب
📇 انتشارات: کتاب جمکران
📖 ۲. ۱۰ قصه از امام هادی
🖊️ به قلم: جعفر ابراهیمی
انتشارات قدیانی
📖 ۳. امام هادی
🖊️ به قلم: مهدی پیشوایی
📇 انتشارات: کتاب جمکران
زندگی امام هادی «ع»
📚 بزرگسال:
📖 ۱. تنفس در بی نهایت
🖊️ به قلم: شکرالله اسدی مبرهن
📇 انتشارات: کتاب جمکران
رمانی جذاب که ویژگیهای سیاسی و اجتماعی و فرهنگی زمان هادی «ع» را بیان میکند و همهچیز با شخصیت مبارز و شجاعی به نام عبدالرحمان آغاز میشود؛ درست از روزی که میفهمد همه خانوادهاش توسط حکومت کشته شدند..
📖 ۲. هادی
🖊️ به قلم: محمدرضا هوری
📇 انتشارات: کتابستان معرفت
روایت دوره پانزده ساله حضور اجباری امام هادی(ع) در پایتخت اسلامی، سامرا در زمان خلافت متوکل عباسی در قالب رمان
📖 ۳. امام هادی
🖊️ به قلم: محمدرضا حکیمی
📇 ناشر: دلیل ما
چهل حدیث از احادیث امام هادی (ع) و پندها و دستورالعملهای ایشان
📖 ۴. امام هادی
🖊️ به قلم: جواد نعمیمی
📇 انتشارات: به نشر
جلد دوازدهم از مجموعه چهارده جلدی قصههای زندگانی چهارده معصوم (ع) است که به زندگی حضرت امام هادی (ع)، امام دهم شیعیان پرداخته
📖 ۵. مشعل هدایت
✒️ به قلم: علی قائمی
📇 انتشارات: جمهوری
معرفی زندگی و شخصیت حضرت امام هادی (ع) و بیان نظریههای سیاسی و اجتماعی ایشان
#بسته_کتاب
#اهل_بیت
#امام_هادی
@hamkhaniketab
سند ملی خواندن.pdf
1.64M
🔹آخرین متنی که رئیس جمهور شهید #ابراهیم_رئیسی به واحدهای ستادی ابلاغ کرد «سند ملی خواندن و ترویج مطالعه مفید» بود که به موجب آن ۲۱ نهاد در قضیه کتاب و کتابخوانی مسئول شدند.
🔸این سند جایگزین اسناد قبلی یعنی «سند نهضت مطالعه مفید» (مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی دوره احمدینژاد در سال 1389 و «سند ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی» (مصوب شورای فرهنگ عمومی دوره روحانی در سال 1396) میشود.
پ.ن. مرور گذرای محتوای این اسناد خالی از فایده نیست. به ویژه برای فعالان حوزه کتاب.
#سند
#رصد #وضعیت_شناسی
@hamkhaniketab
✳️ سندسازی های بدون اجرا
✍️ شاهد عینی
🔷 «معاون برنامه ریزی پژوهش و فناوری اطلاعات نهاد کتابخانههای عمومی از رونمایی «سند ملی خواندن و ترویج مطالعه مفید» در هفته آینده خبر داد.
باقر میرعبداللهی گفت: تا قبل از آغاز به کار رسمی دولت جدید در تالار وحدت رونمایی میشود. او افزود: آخرین متنی که رئیس جمهور شهید به واحدهای ستادی ابلاغ کرد سند ملی خواندن بود که به موجب آن ۲۱ نهاد مسئول پیگیری آن شدند.» (خبرگزاری صدا و سیما، شنبه ۲ تیر ۱۴۰۳)
🔶 «این همان سندی است که آقای رئیسی آن را شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغ کرده بود. «سند ملی خواندن و ترویج مطالعه مفید» مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی بود که طی نامه شماره ۱۴۰۳/۳۰۶۴/دش مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۹ توسط رییس جمهور و رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ شد.»
🔷 جالب است بدانید که تقریبا ۱۴ سال پیش نیز چنین سندی در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب و ابلاغ شده بود:
«مصوبه سند نهضت مطالعه مفید که بنا به پیشنهاد شورای فرهنگ عمومی، در جلسه ۶۷۳ مورخ ۴/۸/۱۳۸۹ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است، ۳۰ آذر ۸۹ برای اجراء ابلاغ شد.
منصور واعظي، دبیر وقت نهاد كتابخانههاي عمومي گفته بود: دستيابي به جايگاه ممتاز در جهان، از نظر سرانه مطالعه مفيد، بر اساس سند چشم انداز بخش فرهنگ عمومي در افق ايران 1404 و ايجاد پيوند مناسب، ميان ارتقاي شغلي با سطح مطالعه مفيد و اعتلاي دانش عمومي و تخصصي فرد، از جمله اهداف مد نظر نهضت مطالعه مفيد هستند.»
🔶 بر اساس سند چشمانداز نهاد کتابخانههای عمومی در افق ۱۴۰۴، قرار بود: ایران جزو ۱۵ کشور برتر دنیا در زمینهی کتابخوانی شود. مسئولان نهاد گزارشی بدهند که اکنون وضع کتابخوانی در کشور چگونه است؟
🔷 بر اساس سند چشم انداز نهاد کتابخانهها باید در سال ۱۴۰۴ سرانه فضای کتابخانهها به هشت متر برای هر ۱۰۰ نفر برسد تا در فهرست ۱۵ کشور برتر قرار بگیریم؛ مسئولان نهاد گزارشی بدهند که برای رسیدن به این چشم انداز چه کردند؟
🔶 بر اساس «سند نهضت مطالعه مفید» (که در تاریخ ۴ آبان ۸۹ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده و در تاریخ ۳۰ آذر ابلاع شده است) هر سال باید نیم متر به ازای هر ۱۰۰ نفر به فضای کتابخانههای کشور افزوده میشد. همچنین بر اساس سند چشم انداز افق ۱۴۰۴ و برنامه چهارم توسعه (تا پایان سال ۱۳۸۸) و وعدههایی که مسئولان نهاد در دورههای مختلف بارها اعلام کردند؛ قرار بود همه مراکز استانها و شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت (حدود ۳۳۶ شهر)، کتابخانه مرکزی داشته باشند. برنامه چهارم که هیچ بلکه برنامههای پنجم و ششم هم تمام شده است و دعوا بر سر اجرای برنامه هفتم است، اما هنوز برخی مراکز استانها کتابخانه مرکزی ندارند چه برسد به شهرهای دیگر.
🔷 بر اساس سند چشم انداز افق ۱۴۰۴ تعداد کتابهای موجود در کتابخانههای عمومی کشور باید به ۳۰۰ میلیون جلد کتاب میرسید. به عبارت دیگر سالانه باید ۱۷ میلیون جلد کتاب برای کتابخانهها خریداری میشد. مسئولان نهاد گزارشی بدهند که هم اکنون چه تعداد کتاب در کتابخانههای عمومی وجود دارد و سرانه امانت کتاب در کشور چقدر است؟
🔶 بر اساس «سند نهضت مطالعه مفید» (که در تاریخ ۴ آبان ۸۹ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده و در تاریخ ۳۰ آذر ابلاع شده است) هر سال ۲ درصد از جمعیت کشور عضو کتابخانهها میشد. همچنین بر اساس سند چشم انداز ۱۴۰۴، باید تعداد اعضای کتابخانههای عمومی کشور به ۲۷ میلیون نفر میرسید. این برنامهها چقدر عملی شده است؟ مسئولان نهاد اعلام کنند که هم اکنون چه تعداد از جمعیت کشور عضو کتابخانههای عمومی هستند؟
🔷 بر اساس همین اسناد بالادستی، باید ۱۰ هزار کتابخانه روستایی در کشور راه اندازی میشد؛ مسئولان نهاد گزارش بدهند که در این سالها چند کتابخانه روستایی راه اندازی کردند؟
🔶 آمارهای غیررسمی متفاوتی از سرانه مطالعه در کشور وجود داد. محمدمهدی اسماعیلی اخیرا اعلام کرد: سرانه مطالعه روزانه هر ایرانی ۳۵ دقیقه است. به هر حال مسئولان وزارت ارشاد و نهاد کتابخانهها چرا گزارش دقیق و قابل استنادی از میزان و سرانه کتابخوانی نمیدهند تا افکار عمومی درباره علمکرد آنها در این زمینه قضاوت کنند؟ مسئولان وزارت ارشاد و نهاد کتابخانه ها چرا نمی گویند برای بالا بردن سرانه مطالعه مردم چه کردند و چقدر موفق بودند؟
✳️ در آستانه سال ۱۴۰۴ هستیم و تقریبا ۱۴ سال از تصویب سند نهضت مطالعه مفید می گذرد. چقدر به اهداف «سند چشم انداز» و «سند نهضت مطالعه مفید» در حوزه کتاب و کتابخوانی دست یافتیم؟ قرار بود «نهضت مطالعه مفید» ایجاد شود، آن نهضت به کجا رسید؟ مسولان نهاد بعد ۱۴ سال به جای کارنامه، برنامه جدید رونمایی می کنند. مسئولان نهاد کتابخانه ها بجای پاسخگویی درباره عملکرد خود برای عملی کردن اسناد قبلی، سند جدید تصویب و رونمایی می کنند. کسی و جایی نیست از مسئولان نهاد کتابخانه ها بپرسد که پس شما در این ۱۴ سال چه می کردید؟
ما ید طولایی در سند نویسی داریم اما برای پیاده کردن همان سندی که نوشتیم پای مان بسیار کوتاه است. ما زبان رسا و بلیغی برای وعده و وعید دادن داریم اما برای پاسخگویی، زبانمان الکن و اخرس است. ما در سند سازی دست مان همیشه باز است اما پای رفتن مان همیشه می لنگد. ما اسناد چند ساله می نویسیم اما وقتی زمان آنها به پایان رسید، باز با کمی تغییر اسامی همان ها را به عنوان سندهای جدید رونمایی می کنیم. دو، سه و چند باره سند می نویسیم و رونمایی می کنیم اما این اسناد چقدر عملی می شود، خدا می داند./یکشنبه ۳ تیر ۱۴۰۳/
🇮🇷 وطنم؛ ای شکوهِ پابرجا
در دلِ التهابِ دوران ها
کشورِ روزهای دشوار
زخمیِ سربلندِ بحران ها!
ایستادی به جنگِ رو در رو؛
خنجر از پشت می زند، دشمن
گویی از ما وُ در نهان،بر ما…
وطنم! پشتِ حیله را بشکن
🤔 حتما خیلی از شما فیلم یتیم خانه ایران را دیدید یا از بقیه بزرگترهایی که در این دوران بودن رو شنیدید، ماجراهای تلخی که بر کشور ایران، گذشت مثل قحطی، تیفوس، ظلم های پیش از حدی که بر اثر این اتفاقات توسط خیلی از افراد، شد و.. حالا می خوام یه کتاب خوب و پر از ماجرا برایتان معرفی کنم درباره همین موضوعها.
📖 معلم انگلیسی
✍️ به قلم زیبای خانم: اعظم عینی
📇 انتشارات: کتاب جمکران
🔔این کتاب روایتگر داستان دختری هست که بعد از اتفاقات تلخی که برایش پیش میاد، با خان زاده ای، در حالی ازدواج می کنه با آرزوی اینکه تلخی ها تمام شده و دوران خوشیش شروع شده، اما شروع زندگیش، با قحطی بزرگی که در ایران اتفاق می افته هست و دوری از شوهرش، ماهگل تصمیم می گیره که در کنار همسرش به مردمی که در قحطی، گرسنه مانده اند کمک کنه و این اول مشکلات هست برای او. در کنار این ماجراها، شخصیتی هست در داستان که خیلی خوب داره حال و هوای روباه پیر؛ انگلستان نقشه هایی که در این دوران داشته، برای ایران رو نشونمون می ده...
📃 برشی از کتاب:
ژاکلین بود؛ کسی که حق معلمی گردن ماهگل داشت، کسی که از آداب مهمان بودن و از رعایت حق مردم ایران، از همخون بودن با مردم کشور مادری اش، حرف های قشنگ زیادی می زد...
#معلم_انگلیسی
#رمان_ایرانی
#قحطی
#انتشارات_کتاب_جمکران
@hamkhaniketab
📚پر فروش ترین رمانهای تاریخ
🔸آمار فروش برخی از کتاب ها به دلیل انتشارشان در زمان گذشته، به صورت دقیق در دسترس نیست. از سویی دیگر، برای فروش یک کتاب در طول تاریخ آمارها و منابع متعددی وجود دارند. به دلیل پیوند تنگاتنگ با عامه مردم و نفوذ در لایه های مختلف زندگی انسان ها، داستان ها و قصه ها و کتاب های داستانی پیوسته مورد توجه بوده اند. در لیست بالا ۱۱ عنوان از #پرفروش ترین #رمان ها و کتاب های داستانی جهان در طول تاریخ معرفی کرده ایم.
🔹از میان ۳۶ رمان پرفروش و بهترین رمان های جهان ، ۱۳ کتاب متعلق به ۸ نویسنده آمریکایی است. بریتانیا نیز با ۱۰ نویسنده و ۱۰ کتاب در مقام دوم این لیست قرار دارد که در میان آنها، «جی.کی.رولینگ» با رمان بلندآوازه #هری_پاتر ، جادوگر ماهری در عرصه رماننویسی این کشور است.
🔸زبان انگلیسی به دلیل عمومیت داشتن میان مردم جهان و همچنین ادبیات جهانی، زبانی بود که بیشتر عناوین پر فروش ترین کتاب های جهان را به خود وابسته میساخت. ۲۷ عنوان کتاب از ۳۶ کتاب پرفروش جهان ، به زبان انگلیسی نوشته شده اند.
🔹آمارها حاکی از آن هستند که داستان های #فانتزی در میان مخاطبان محبوبیت ویژهای دارند. در میان پرفروش ترین رمان های تاریخ و همچنین کتاب های داستانی جهان ، ژانر فانتزی درصد بالایی را به خود تعلق داده است. ژانر #معمایی و سپس #کودک و #نوجوان نیز در مقام های بعدی هستند
🔸هفتگانه فانتزی ” هری پاتر ” پرفروش ترین رمانی است که به صورت مجموعه چندجلدی منتشر شده است. هر ۷ جلد این مجموعه، در لیست ۳۶ عددی اشاره شده، قرار گرفته اند
#وضعیت_شناسی
@hamkhaniketab
#معرفی_کتاب
#شهید_حسن_رجایی_فر
🌹 امروز ۴ تیرماه، سالروز ولادت شهید مدافع حرم؛ حسن رجایی فر هست
📖 حواله عاشقی
✍️ به قلم: مصیب معصومیان
📇 انتشارات: شهید کاظمی
خاطرات مرد خستگی ناپذیر خان طومان؛ مدافع حرم، شهید حسن رجایی فر
📃 برشی از کتاب:
بهنظرت شروع مسیر شهادت کجاست؟ جنگ؟ جبهه؟ ثبتنام در نیروهای مسلح؟نه جانم! شروع راه شهادت از همین جاییه که ایستادی.اگه دنبال فیض شهادتی، باید منش شهدا رو داشته باشی. به قول سردار شهید قاسم سلیمانی: «شرط شهید شدن، شهید بودنه.» شهید رجاییفر از خیلی وقت پیش از شهادتش، حوالۀ عاشقی رو گرفته بود
#حواله_عاشقی
#انتشارات_شهید_کاظمی
#سالروز_ولادت_شهید_حسن_رجایی_فر
@hamkhaniketab
⚠️رشد نویسنده و افول خواننده در صنعت نشر
🔍 شمارگان یا تیراژ کتاب شاخصی برای تخمین مصرف کتاب است و تعداد عناوین، شاخصی برای تخمین تولید آن. شمارگان به ما میفهماند میزان استقبال از یک کتاب به چه میزان بوده و آن کتاب چقدر در بازار خواهان دارد. از این رو ناشران، اگر کتابی شمارگان بالایی داشته باشد، سعی میکنند به هر نحوی عدد آن را به مخاطبان نشان دهند.
🔍به طور کلی از سال 1385، ناشران کتابهای خود را با شمارگان کمتری راهی بازار کردهاند. افزایش قیمت کتاب و بهصرفه نبودن خرید کتاب فیزیکی باعث شده روند نزولی شمارگان تا همین امروز ادامهدار باشد.
🔍اما روی خوب ماجرا اینجاست که علاقه به خلق کتاب چه به صورت تألیف و چه به صورت ترجمه همواره در کشور رو به رشد بوده و هرگز روی افول به خود ندیده است. گویی در صنعت نشر نویسندهها قوی شدهاند و خوانندهها ضعیف و عواملی مثل قیمت کتاب، کاهش کتابخوانی تحت تأثیر سبک زندگی و پدیده کتابهای الکترونیک، اجازه نداده رشد خلق کتاب همراه با رشد خرید آن باشد.
#وضعیت_شناسی
#رصد
@hamkhaniketab
1_1988841730.pdf
454.3K
با سلام
عید سعید غدیرخم مبارک💚🌻
هدیه به شما فرهیختگان عزیز گروههمخوانی؛
✅ برنامه ۱۱۰ روزه نهج البلاغه خوانی با تنها روزی ۱۰ دقیقه صرف زمان
در ۱۱۰ روز، فقط با صرف ده دقیقه، کل نهجالبلاغه را بخوانید.
#سنّت_حسنه
#عید_غدیر
#نهج_البلاغه
@hamkhaniketab