مولود مبارک
✍مجید ابطحی
➖➖➖
تنها سه روز از تولدش گذشته بود؛
کودکی سه روزه!
چشم به آسمان گشود و گفت: «اَشْهَدُ اَنْ لا اِلهَ اِلاَّ اللّهُ»، «أَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّداً رَسوُلُ الله».
حکیمه میگوید: با شنیدن این دو جملهی زیبا و پرمعنا از کودک سهروزه، ترسان و ناخواسته بلند شدم و به سوی برادرم علیبنموسی علیهالسلام رفتم، عرض کردم: از این کودک ارجمند سخنانی شگفت انگیز شنیدم! فرمود: چه گفت؟ جریان را به او گزارش دادم.
فرمود: در آینده بیشتر از آنچه شنیدی ،گفتار و رفتار شگفت انگیز خواهی دید!
📚 مناقب/ابنشهرآشوب/ج۴/ص۳۹۴
#میلاد_جواد_الائمه
#مولود_مبارک
@howzavian_eastazarbaijan
19.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | گسترش شبکه شیعیان از دوران امام جواد(علیهالسلام) تا امام عسکری(علیهالسلام)
✅ رهبر انقلاب: دایرهى نفوذ ائمّه و وسعت دایرهى شیعه در زمان این سه امام[-از حضرت جواد تا حضرت عسکرى (علیهم السّلام)-]، نسبت به زمان امام صادق و امام باقر (علیهم السّلام) شاید دَه برابر است؛ یعنى این چیز عجیبى است.
🔹شاید علّت این هم که اینها را این جور در فشار و ضیق قرار دادند، اصلاً همین بود. بعد از حرکت حضرت رضا به طرف ایران و آمدن به خراسان، یکى از اتّفاقاتى که افتاد همین بود که شاید در محاسبات امام هشتم (علیه السّلام) وجود داشته؛ چون قبل از آن، شیعه تَکوتوک همه جا بودند امّا بیارتباطِ به هم، ناامید، بدون اینکه هیچ چشماندازى داشته باشند، بدون اینکه امیدى داشته باشند؛ سلطهى حکومت خلفا هم که همه جا بود...
بیانات مقام معظم رهبری
۲۰/۲/۱۳۸۲
یادداشتهای یک طلبه 👇
@yaddashtthayeyektalabeh
.
بسم الله الرحمن الرحیم
💠 میلاد مبارک إبن الرّضا جواد الائمّة امام محمد تقى عليهم السّلام بر شما مبارک باد
🔹 عن الإمام الجواد علیه السلام :
۱. مَنِ اسْتَحْسَنَ قَبیحاً کان شریکاً فیه
هر کس کار ناپسند و حرامی را تحسین و تأیید کند در گناه و آثارِ منفیِ مترتّبِ بر آن شریک می باشد
( عزل و نصب بیجا باشد
- و یا حیف و میل و چپاولِ بیت المال
- و یا سوء استفاده از پست و مقام
- و یا ایجادِ تورّم و گرانی و فقر
- و یا فراهم کردن بسترِ بیحجابی و بیحیایی و ولنگاری
- و یا توصیه و تشویق و حمایت نسبت به برگزاری مجالسِ خلافِ شرع و ضدّ سنّتِ نبویّ و سیره علویّ ، همچون کنسرت های کذایی
- و یا . . . )
۲. لاتَكُنْ وَليّاً لِلّه فِی الْعَلانيةِ عَـدُوّاً لهُ فِى السِّـرِ
در ظاهر دوست خدا و در نهان دشمن او مباش
بهاءُ الوجهِ مع خُبث النّفوسِ
کمِصباحِِ علی قبر المجوسی
به گورِ گبر مانَد زاهدِ زور
درون مردار و بیرون مشک و کافور
" سعدی ره "
حوزه علمیه آية الله العظمى
سبط الشيخ الانصارى ره . دزفول
رضا سبط الشیخ
۱۰ رجب المرجّب ۱۴۴۶
۲۲ دی ماه ۱۴۰۳
https://eitaa.com/joinchat/1023934486C0b0c914d99
﷽
مقاومت دربرابر نفاق!
✍صدیقه طهماسبی نژاد
ایام حج فرا رسید. علما، بزرگان و اشراف از اطراف جهان به سوی کعبه، قلب تپنده اسلام روانه شدند. مناسک حج ابراهیمی را به جا آوردند. همگی به محضر امام(ع) شرفیاب شدند. خیلیها هنوز در دلشان شک و شبهه جولان میداد. برخی باورشان نشده بود که ایشان با این سن کم امام شیعیان جهان باشند. چند روز پشت سر هم از آن معدن فیض و علم سوالات گوناگون پرسیدند تا جایی که میگویند سی هزار مساله را امام پاسخ دادند. پس از آن زنگار شبهه از ذهنها و دلهایشان رخت بربست؛ به دل و زبان اقرار به امامتش کردند.
اینها شیعیانی بودند که محبت اهل بیت _علیهمالسلام_را به دل داشتند اما شک به دلشان افتاد بود. با شنیدن پاسخ از امام و حتی دیدن کراماتی از امام دلهایشان آرام گرفت.
کسی که به خوبی امام را میشناخت اما حاضر به پذیرش امامت و ولایت ایشان نبود "مأمون" خلیفه عباسی بود و امام در مقابل طغیان این خلیفه به جهاد پرداخت.
دشمن گاهی رو در رو به مبارزه با انسان میپردازد و به روشنی دشمنی خود را ابراز میکند. با چنین دشمنی کار راحت تر است اما دشمنی که با نفاق و ریاکاری به میدان میآید،مبارزه و جهاد با او سختتر است.
مأمون عباسی خودش را طرفدار اسلام نشان داده بود؛ از این رو شناخت دشمنی او با امام برای مردم مشکل بود. امام جواد _علیه السلام_ باید این نفاق و حلیهگیری خلیفه وقت را برملا میکرد.
از مهمترین کارهایی که جواد الائمه _علیهالسلام_ برای اثبات حقانیت سخنان خود انجام دادند این بود که در مجالس مناظره و گفتوگو که مأمون عباسی تشکیل میدادبا علما و کسانی که مدعی بودند به بحث مینشستند و با استدلال سخنشان را بیان میفرمودند.
در یکی از مجالسی که مأمون برپا کرده بود شخصی به نام "یحیی بن اکثم" که از علمای آن زمان و قاضی بغدادبود از امام جواد_علیهالسلام_ سوالی پرسید، امام فروعات مختلف آن سوال را مطرح کردند به گونهای که یحیی از شنیدن آنها متعجب شد.
امام محمدتقی _علیهالسلام_ برای ما اسوه هستند، زندگی حضرت را که واکاوی میکنیم مثل این است که درمحضرایشان هستیم و راه و رسم جهاد را به ما میآموزند.
در این دوران ما نیاز به اجرا کردن سیره امام نهم شیعیان در مقابل دشمن حلیهگرمان داریم.
امام خامنهای با درس گرفتن از مکتب پیشوا و مقتدای شیعیان امر به جهاد تبیین فرمودند، دراین برهه دشمن با جنگ ترکیبی وارد میدان شده با کار تبلیغات و رسانه، تشخیص را برای مردم سخت کرده است از این رو تمام کسانی که میتوانند از خواص ،صدا وسیما ،مطبوعات وحوزویان و... باید جهاد تبیین کنند یعنی درمقابل کاری که دشمن انجام میدهد در همان زمینه فعالیت کنند.
درحال حاضر بزرگترین و مهمترین کار دشمن ایجاد ناامیدی است دربرابر آن وظیفه ما امید آفرینی میباشد. امام خامنهای دربیانات اخیرشان به این نکته اشاره فرمودند:
" ما بایستی به هدایت الهی امیدوار باشیم، به کمک الهی امیدوار باشیم، به نیرویی که خدا به ملّتها داده امیدوار باشیم. درست نقطهی مقابل آن کاری که دشمن میخواهد بکند که امید را از دل جوانهای ما خارج کند، آنها را مأیوس کند، همهی کسانی که در زمینههای تبلیغاتی مخاطبی دارند، میتوانند حرف بزنند، زبان گویایی دارند، یکی از بزرگترین و اوّلیترین اهدافشان بایستی این باشد که امید را در دلها زنده کنند و حرف ناامیدکننده بر زبان جارینکنند."
*محمدباقرمجلسی،جلاءالعیون،ص۱۲۱۶.
https://eitaa.com/loh_ghalam
#نویسندگان_حوزوی_خوزستان
@howzavian_khuzestan