سرزنش یا محبت???
🔸اعضای جدید فرقه ها، قربانی هستند و باید با محبت با آنها رفتار شود. آنها افرادی هستند که به کمک نیاز دارند، نه دشمنی.
🔸عضویت افراد در فرقه، همیشه با موجی از ابراز محبت، احترام و عشق از سوی اعضای فرقه و سرکردگان آن همراه است. این مساله به نوع فرقه و ماهیت آن بستگی ندارد و در همه فرقه های سنتی و نو دیده می شود.
🔸یکی از راههای خروج و نجات یک فرد از فرقه، ابراز محبت و تلاش برای بازیابی اعتماد و علاقه فرد به اجتماع، خانواده و محیط اطراف اوست.
توهین، سرزنش و طرد فرد گرفتار شده در فرقه، علاوه بر کم کردن احتمال خروج و بازگشت او، فرد را برای عضویت در فرقه، حتی با وجود مشکلات روحی و جسمی ایجاد شده برای او، مصمم تر می کند. @hanif_news
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکرار تاریخ
«رسانه های اجتماعی ابزار حیاتی جدیدی برای مبارزه در میدان است»
بی رحمی اربابان رسانه، این بار دانش آموزان معصوم ایرانی را هدف قرار داد. کنایه های مبهم سیاستمداران غربی، خبرسازی و جوسازی رسانه های فارسی زبان و اقدامات عوامل منافق، پازل یک جنایت بزرگ را تکمیل کرده است...
#مسمومیت_سریالی
#سواد_رسانه
#جنایت_بزرگ
#پازل_ترور
#بصیرت_رسانه
@hanif_news
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️شهید مطهری: #چهارشنبه_سوری سند حماقت است .این کارجاهلان است..سنت اشتباه پدران شماست...
#در_خانه_بمانید @hanif_news
نظر فقها و مراجع معظم درمورد چهارشنبه سوری:
حضرت آیت الله العظمی خامنهای؛
🔸 نظر جنابعالى درباره چهارشنبه سورى چیست؟ جواب: علاوه بر آنکه هیچ مبناى شرعى ندارد، مستلزم ضرر و فساد زیادى است که مناسب است از آنها اجتناب شود.
🔹 آیت الله العظمی مکارم شیرازی: منفعت حاصل از خرید و فروش مواد محترقه حرام است.
🔸آیت الله العظمی مکارم شیرازی با تأکید بر اینکه چهارشنبه سوری یک مراسم خرافی برگرفته از آیین غلط گذشتگان است و در فرهنگ اسلامی هیچ جایگاهی ندارد، یادآور شد: باید سنت هایی چون دید و بازدید، صله رحم، کمک به دیگران ترویج شود و نباید تسلیم سنت های خرافی گذشتگان شویم. خرید و فروش، حمل و نقل مواد محترقه که به منجر به ایجاد حادثه و مصدوم شدن دیگران میشود جایز نبوده و منفعت حاصل از آن نیز حرام است
🔹آیتالله العظمی بهجت (ره) : این کارها مشروعیت ندارد.
🔸آیتالله العظمی سیستانی: اموری که به جامعه ضرر میزند و موجب ایذاء مردم است مانند استعمال ترقه و خرید و فروش آن جایز نیست.
🔹آیتالله العظمی فاضل لنکرانی (ره) : در فرض مزبور که دارای خطرات جانی و مالی است و موجب اذیت و آزار دیگران است و مخالف مقررات و قانون و نظم جامعه است جایز نیست.
🔸آیتالله العظمی میرزا جواد تبریزی(ره): هیچ یک از این امور، رجحان شرعی ندارد و تشویق مردم به این مورد تشویق به دنیا و غافل کردن از آخرت است و این که تصور میکنند این امور مردم را به حفظ وطن و عزت وا میدارد، تصوری باطل است. آنچه مردم را به عزت میرساند و به حفظ وطن وا میدارد ایمان است و بس.
🔹آیتالله علوی گرگانی: چهارشنبه سوری یكی از سنتهای غلط است كه از لحاظ عقلی و شرعی هیچگونه جایگاهی ندارد و از رسوم جاهلیت است و لذا لازم است كه مؤمنین از برپایی اینگونه برنامهها اجتناب كنند. مخصوصاً اگر مشتمل بر محرمات باشد و در صورتی كه موجب وحشت مردم و زیان و ضرر شود، ضمانت هم دارد.
🔸حضرت آیتالله صافی گلپایگانی: استفتاء جمعی از مردم در خصوص استفاده از مواد محترقه در ایام نوروز: چنانچه این مواد موجب آزار مردم باشد، حرمت آن شدیدتر است و مراسم چهارشنبه سوری از این قبیل است و چون استفاده از این مواد،از مصادیق لهو و اسراف است ،جایز نمی باشد.
@hanif_news
انجمنحجتیه در خاطرات استاد حمید سبزواری
📖یک سفری آقای شیخ #محمود_حلبی که در رأس انجمن بود به سبزوار آمد. یک شب در منزل حاج آقا فخر (یکی از علمای سبزوار) بود. در منزل ایشان من یک شعر در رابطه با امام زمان(عج) خواندم. ایشان خوششان آمد و بسیار تعریف کردند و گفتند: ما فردا میخواهیم برویم نیشابور، با ما به نیشابور بیایید.
روز دیگر به نیشابور رفتیم. در نیشابور در خانه مجللی از ما پذیرایی کردند. به نظرم سه اتاق بود پر از جمعیت. من در آنجا شعری خواندم که دقیقاً حمله به دستگاه سلطنت بود. قصیدهای بسیار طولانی بود که آن را تا آخر خواندم و نشستم. یک قندان کنارم بود. آقای حلبی اشاره کرد که آقا حمید، آن قندان را اینجا بیاورید. قندان را برداشتم و جلوی ایشان گذاشتم. او در گوشم گفت: ما بنا نداریم با این بابا (شاه) در بیفتیم. من واقعا سرد شدم. نشستم و به این فکر افتادم که خیر، این انجمن جای من نیست، من اسلام را منهای #سیاست نمیتوانم بپذیرم.¹
۱. حال اهل درد، مروری بر خاطرات و اشعار حمید سبزواری، صفحه ۱۲۰.
@hanif_news
مهمترین ادعا در قانون جذب
آنچه در #قانون_جذب روی آن تأکید میشود، قدرت خداگونه ذهن است که از آن با عنوان تجسم یاد میشود. ادعای اصلی در قانون حذب دو محور دارد:
🔸 اول اینکه ذهن انسان قادر است بر پدیدههای خارج از وجود انسان تأثیر گذارد و امور بیرون از وجود انسان را به سودش تغییر دهد؛ به عبارت دیگر، قانون جذب ادعایی در مورد تأثیر افکار بر روان و درون انسان ندارد، بلکه ادعایش در مورد تأثیر افکار بر امور خارج از وجود انسان است.
🔸 محور دوم این است که تأثیرگذاری #ذهن بر پدیدهها، از نوع تأثیرات عادی نیست، بلکه از نوع تأثیر علت بر معلول است. منادیان جذب، تنها از تأثیرگذاری و تأثیرپذیری میان ذهن و پدیدهها سخن نمیگویند، بلکه از خالقیت ذهن میگویند و خلق و آفرینش را به ذهن نسبت میدهند و ادعا میکنند که ذهن انسان، هر چه را اعم از مثبت و منفی تجسم نماید، به صورت یقینی و قطعی در عالم خارج به وقوع میپیوندد.
طبق محور دوم، مدعیان قانون جذب، رابطه بین ذهن و امور تجسم شده را رابطه علت تامه نسبت به معلولش میدانند و مدعیاند ذهن انسان قادر است تصویرهای ذهنی را تبدیل به حقایق عینی و خارجی نماید.
@hanif_news
☑️ژنرال مصری: اگر اسرائیل بخواهد به تهران حمله کند، مسلمان و مسیحی در کنار ایران خواهیم بود...
🔹 قصد داریم ۱۰ میلیون گردشگر ایرانی را به کشورمان بیاوریم. @hanif_news
خدای غیر شخصی در جنبشهای نوپدید
❌یکی از ویژگیهای #جنبشهای_نوپدید_دینی که آنها را از ادیان ابراهیمی مثل اسلام و مسیحیت متمایز میکند، دور شدن از اعتقاد به خدای شخصی است. خدای مطرح در این جنبشها، روحی است که در سراسر عالم جاری و ساری است.
این نگرش به خدا، نوعی وحدت بین خدا و عالم مادی را در پی دارد که مخالف با نگرش جدایی خدا از عالم مادی است که در #ادیان_ابراهیمی بیان میشود؛ اما با نگرش ادیان شرق مثل #هندویسم و #بودیسم هماهنگ است.در ادیان شرق، نگرش وحدت عالم معنوی و مادی غلبه دارد؛ زیرا در ادیان شرقی هویت خدا، هویتی غیرشخصی قلمداد میشود.
◀️اتحاد عالم معنوی و مادی در جنبشهای نوپدید دینی به سوی احترام فوقالعاده برای طبیعت کشیده شده که یادآور نسبت #طبیعتپرستی است که به ادیان ابتدایی داده میشود و با بررسی جایگاه خدا در این جنبشها نشان میدهد که آنها با تأثر از آموزههای ادیان شرقی به سوی خدایی غیرشخصی روی آوردند.
@hanif_news
🔺دعوت طرفداران "محمدعلی طاهری" (سرکرده فرقه عرفان حلقه) به آشوب و آتش افروزی در شبهای پایانی سال
@hanif_news
♨️دیدار صمیمانه رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با پاپ فرانسیس در واتیکان
🔶حجتالاسلام و المسلمین «سید ابوالحسن نواب» رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب 21 اسفند با حضور در محل اقامت «پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیکهای جهان در واتیکان با وی دیدار و گفتگو کرد.
حجت الاسلام نواب با تشریح فعالیتها و رویکرد دانشکاه ادیان و مذاهب رسالت آن را آموزش همه ادیان به جهت گسترش صلح و دوستی در جهان عنوان کرد.
🔹«پاپ فرانسیس» نیز ضمن آشنایی بیشتر با فعالیتهای علمی و بین المللی این دانشگاه، روابط امروزه اسلام و مسیحیت را به مراتب بهتر از گذشته دانست و آن را یکی از ثمرات تلاشهای ارزنده همه تلاشگران این عرصه عنوان کرد.
🔹پاپ در بازدید از آثار منتشره این دانشگاه با ابراز شگفتی از آنها این کار را همان رسالت انبیاء در تبیین وحی دانست.
🔸در این دیدار آثار منتشر شده این دانشگاه به پاپ اهداء شد.
@hanif_news
برای ایران اینترنشنال هنوز آبان ادامه داره 😅😅
نوشته سه شنبه ۱۳ آبان چهارشنبه سوری 🤣🤣
ضمنا، هرجای دنیا یه نفر چنین کاری کنه همون نارنجک رو همراه با اون باتوم ها میکنن تو حلقش .
@hanif_news
از نظر اینستاگرام این استوری های علی کریمی و فرخ نژاد دعوت به خشونت نیست ولی عکس کت شلواری حاج قاسم دعوت به خشونته:)
@hanif_news
بهائیت و مصادره نوروز
🌱جشن #نوروز از جمله آیینهایی است که علیرغم فراز و فرودهای بسیار، جایگاه فرهنگی و منزلت تاریخی خود را در طول سدههای متمادی حفظ کرده است.
⚠️فرقه #بهائیت به دلیل بیهویتی و عدم پشتوانه تاریخی، همواره سعی در جعل تاریخ و هویتبخشی به عناصر فرقهای خود دارد. گستره نوروز در تمدنهای معروف تاریخی موجب شده بهائیت توجه ویژهای به آن داشته باشد و با سرمایهگذاریهای بالا تلاش کند این آیین باستانی را با نام خود آمیخته کند. توجه بهائیت به نوروز، دو جنبه کلی دارد:
🔸 نوروز به منزله مناسبتی حائز اهمیت در میان ایرانیان؛ برخی گروههای اجتماعی نظیر فرقهها، برای شکلدهی به سازمان قدرت، #هویت فرقهای را با هویت ملی گره زده یا خود را ذیل آن تعریف میکنند و از آنجا که جشنهای ایرانی مانند نوروز، پایههای مستحکم هویت ملی ما هستند، بهائیت نیز با تعریف آن به عنوان یکی از ایام مهم تقویم خود، سعی میکند در قلب هویت ایرانی برای خود جایی باز کند.
🔸 نوروز برای معرفی خود به جهانیان؛ آیینهای نوروزی، پیامرسان آشتی، پاک و پاکیزهداشتن طبیعت و صلح جهانی است، بهخصوص اینکه سازمان جهانی #یونسکو نیز با چنین اوصافی، میراث نوروزی را به ثبت جهانی رسانده است.¹
بهائیان با داعیه ریاکارانه صلح، نوروز را از آن خود دانسته و این مناسبت را به وزنهای برای تبلیغ در سطح جهان تبدیل کردهاند و با نفوذ بالای خود در سازمان ملل، سعی در تحریفی آشکار دارند.
۱. ویکی پدیا، روز جهانی نوروز.
@hanif_news
کلیسای جماعت ربانی
⛪️ کلیسای #جماعت_ربانی از جمله کلیساهای قدرتمند پیرو جنبش #پنطیکاستی است. این جنبش از ابتدای قرن بیستم شکل گرفت و تأثیر بسیاری بر حرکت و سمت و سوی جریان #تبشیر در جهان گذاشت، چرا که با وارد کردن برخی از آموزههای فرق شبهعرفانی و ترکیب آن با آموزههای #مسیحیت، جذابیت کاذبی برای پیروان کلیساهای مختلف مسیحیت به وجود آورد.
📈مجموعه کلیساهای جماعت ربانی سریعترین رشد را در خلال صد سال گذشته در بین فرقههای مختلف #پروتستان داشته و اکنون چهارمین گروه مسیحی عمده در جهان به شمار میرود.
🌐هرچند کلیساهای جماعت ربانی در نقاط مختلف دنیا به صورت اسمی مستقل هستند، اما به شکلی قابل توجه تحت هدایت و پشتیبانی کلیسای جماعت ربانی #ایالات_متحده میباشند. کلیسای جماعت ربانی از کلیساهای عمده آمریکاست و پیوند تنگاتنگی با جریان #صهیونیسم یهودی دارد. کلیسای جماعت ربانی به طرز مشهود، پیرو سیاستهای کلان ایالات متحده بوده و به نوعی یکی از بازوان قدرتمند مذهبی سیاستمداران کاخ سفید با هدف نفوذ در جهان است.
🔻این جریان، به منظور پر کردن خلأ معنوی انسان معاصر، تمرینهای متافیزیکی را در آموزشهای #میسیونر پروری خود گنجانده است تا احساس ارتباطگیری با ماوراء و روحالقدس و بهنوعی برگزیدگی توسط خداوند به پیروان دست دهد. از جمله این به اصطلاح عطایا، عطیه «پری از روحالقدس» است. «عطیه تکلم به زبانها»، «عطیه خنده» و «عطیه گریه» از جمله عطایای دیگر در آموزههای کلیسای جماعت ربانی است.
@hanif_news
مجموعه ترسا
📚خلاقیت و نوآوری در تولید محتوا، به ویژه آسیبشناسی جریانهای تبلیغی همچون مسیحیت #تبشیری که همواره اهتمام خاصی بر رسانه مکتوب و تبلیغات با کتب مصور دارد، یک ضرورت است.
ترسا، مجموعهای ۱۸ جلدی، مزین به نقاشیهایی کلاسیک از هنر کلیسایی است. ✍ترکیب متن و تصویر در هر صفحه کتاب، اثری با سبک و سیاق متفاوت را نشان میدهد که هم آموزشدهنده نکات کلیدی از #مسیحیت است و هم پاسخی به شبهات همیشگی جریان تبشیری علیه اسلام.
🔰مطالعه این اثر، دیدگاه بهتری در خصوص آموزههای دین مبین اسلام از رهگذر شبههزداییها به دست میدهد که میتواند برای عموم افراد، بهویژه قشر جوان که در هجوم دادههای مجازی، کمتر فرصتی برای مطالعه عمیقتر دارند، مفید باشد.
یکی دیگر از ویژگیهای این اثر، موجز بودن است؛ متن کتاب، مختصر و دربردارنده نکات اصلی است و تا حد امکان از زواید خودداری شده تا هر جلد را بتوان با صرف زمان اندکی مطالعه کرد.
@hanif_news
💢توییت خبرنگار مشهور اسرائیلی منتقد نتانیاهو: ایران از طریق چین با کشورهای اتحادیه عرب کانال مالی اختصاصی ایجاد کرده،،
▪️نشست زودهنگام ایران و کشورهای عرب در پکن برای بررسی ایجاد خط مالی جدید با میانجیگری چین برگزار خواهد شد. جزئیات این خط مالی همچنان نامعلوم است.
@hanif_news
معنویت؛ عامل پویایی
🔹 رهبر انقلاب:
معنویت میتواند عامل حرکتدهنده برای ملتها باشد.(۱)
برنامه حرکت و پیشرفت اقتصادی همراه با رشد انسانی، فقط با پیوست معنوی محقق می شود.
کشورهای غربی و شرقی زیادی هستند که رشد اقتصادی خوبی کردند ولی به جای اینکه انسانیت و معنویت مردم هم رشد و شکوفا شود، حیوانیت مردم رشد کرده است.
رشد اقتصادی و رفاه باید همراه با عدالت اجتماعی باشد که فقط با پیوست برنامه توسعه معنوی محقق می شود.
(۱).دیدار رئیسجمهور بلاروس با رهبر انقلاب؛ 22 اسفند 1401.
@hanif_newa
📀کی پاپ کرهای اکسو
💢صنعت کیپاپ کره، یک صنعت تجاری است و شرکتهای مالی، برای کسب درآمد گروههای موسیقی ایجاد میکنند؛ کمپانی اسام انترتینمنت یکی از شرکتهائی است که گروه موسیقی به نام اکسو را ایجاد کرد.
💢یکی از آسیبهای اکسو داشتن طرفدارهای افراطی آن، مانند سایر کیپاپها میباشد. در شبکههای اجتماعی فضای مجازی، طرفداران این کیپاپها با تشکیل پیج، کانال و گروه؛ کلیپها، موسیقی و مطالبی در مورد اکسو به اشتراک میگذارند و بین اعضای آن پیج و... یک همدلی به خاطر علاقه و هدف مشترک (عضویت و طرفداری از اکسو) شکل میگیرد و دشمن مشترک این اعضا هم گروههای موسیقی دیگر و مخالفان اکسو میباشند.
💢کمترین آسیب گروه موسیقی اکسو و سایر کیپاپها تبلغ سبک زندگی غلط است.
📎 #کی_پاپ
📎 #شبه_معنویتهای_شرقی
@hanif_news
⭕️ طاهری: من باید در شورای گذار باشم!
♦️صفحه اینستاگرامی عرفان حلقه – شعبه سوئیس، 23 اسفند پستی را از «محمدعلی طاهری» بنیانگذار فراری فرقه عرفان حلقه منتشر کرده است، که در آن ویژگیهای افرادی را که باید در «شورای گذار از جمهوری اسلامی» حضور داشته باشند، ذکر شده است.
🔻در این پست از قول طاهری افرادی که در این شورا حضور داشته باشند را از کسانی که سابقه مبارزه، درک مردم و نظایر آن را دارند، دانسته است. وی کسی را که درد و زجر مردم، حبس و سلول انفرادی و رفتن پای چوبهدار را ندیده، ناتوان از نظارت بر اداره امور مملکت عنوان کرد.
🔻با توجه به ادّعاهای طاهری مبنی بر «اجرای نمایشی حکم اعدام برای او»، «حضور در سلول انفرادی» و دیگر موارد، به روشنی میتوان گفت که وی با انتشار چنین مطالبی به دنبال زمینهچینی جهت مطرح کردن خود برای حکومت بر مردم است.
#عرفان_های_نوظهور
🆔@hanif_news
تحقق«تمدن نوین اسلامی» از اهداف متعالی اتحاد شیعه و سنی است
به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین سعید صلح میرزایی در نشست علمی «بررسی دیدگاه تمدنی رهبر معظم انقلاب با تأکید بر تقریب مذاهب اسلامی» اظهار کرد:
🔸نهادینه شدن جریان توحید به معنای واقعی کلمه در جامعه جهانی بشریت از دغدغههای مهم رهبر انقلاب است و این حقیقت با مطالعه خط فکری ایشان نیز به وضوح مشخص میشود.
🔸برخی هدف حفظ وحدت شیعه و سنی را فقط جلوگیری از خونریزی و کشتار میدانند در حالیکه این مورد، کف قضیه است و اهداف متعالیتری از جمله تحقق تمدن نوین اسلامی وجود دارد که باید مورد توجه واقع شود.
🔸تمدن نوین اسلامی امتداد خط بعثت است و انقلاب اسلامی بدون تحقق تمدن نوین اسلامی ناقص است.
🔸رهبر انقلاب فرموده است هر چه وحدت شیعه و سنی به صورت جدیتر عملی شود، عقلانی بودن اعتقادات شیعه برای همگان از جمله برادران اهل سنت بیشتر روشن خواهد شد و نتایج بهتری حاصل خواهد شد.
🔸امید است با وحدت قویتر شیعه و سنی اهداف متعالی جهان اسلام از جمله شکلگیری و توسعه تمدن نوین اسلامی تحقق یابد، همانطور که آرزوهای دیگری همانند تجهیز کرانه باختری تحقق یافت.
#تمدن_اسلامی
#وحدت
@hanif_news
⭕️ معنویتهای نوپدید و تضعیف هویت ملی(بخش اول)
⚛ آسیب های معنویت های نوپدید بر هویت ملی و انسجام اجتماعی را می توان در موارد ذیل دسته بندی کرد:
🔰 قوت زدایی از دین مداری و ایجاد سطحیت و روبناگرایی در دین ورزی؛ چون یک رکن اصیل هویت ملی ما دینداری است، نتیجه این قوت زدایی، تضعیف هویت ملی خواهد بود.
🔰 تضعیف شعائر و آیین های مشترک؛ شعائر و مراسم دینی، مایه اشتراک جمعی و یادآور مشترکات اجتماعی است که اخلال در مناسک جمعی، موجب آسیب بر هویت ملی است.
🔰 اخلال در ارزش های مشترک جمعی و ایجاد نظام های ارزش و ضدارزش تازه
🔰 هماهنگ با معیارهای پست مدرنیته_ که وحدت رویه اقشار دارای طرز فکر و سبک زندگی سنتی را مختل ساخته، هویت ملی را تضعیف می نماید.
🔰ابهام در مرزهای تمایزیابی دینی از طریق ترویج معانی چون صلح کل، تسامح، تساهل و پلورالیسم دینی؛ وقتی افراد بر اثر مواجهه با خیل کثیری از ایماژهای معنوی بیگانه، تمایز میان ما به عنوان ایرانی های دیندار با آتئیست ها، هندوها، تائوئیست ها، یوگیست ها، مسیحیان و...را از دست دادند، هویت ملی(چیستی ما متمایز از اغیار) نیز کمرنگ خواهدشد.
🆔 @hanif_news
✅ کمک ۷۰۰ میلیونی جامعه مسیحیان آشوری ایران به زلزله زدگان خوی
▪️نماینده مسیحیان آشوری و کلدانی در مجلس شورای اسلامی گفت: جامعه آشوریان و کلدانیان ایران ۷۰۰ میلیون تومان به زلزلهزدگان شهرستان خوی کمک کردند.
▪️"انویه" ابراز کرد: «با توجه به زلزله اخیر در شهرستان خوی که بسیاری از هموطنان عزیز ما را گرفتار و بی خانمان کرد، براساس وظیفه ملی هر ایرانی در جهت کمک به هموطنان خود، جامعه آشوریان و کلدانیان ایران نیز از این امر غافل نبود و با جمع آوری هدایای نقدی و خرید وسایل و اقلام غیر نقدی به ارزش ۷۰۰ میلیون تومان در این اتحاد و انسجام ملی به عنوان یک ایرانی اصیل انجام وظیفه کردند.»
@RoshangarMedia
@hanif_news
🔺اوشو: خداوند، خالق گناه است
♈️ « #اوشو » در یکی از جملات شبهه افکن خود درباره خدا و گناه ابراز میدارد: «میگویند خداوند، شیطان را آفریده است و شیطان گناه را! پس گناهکار اصلی کیست؟» و با این عبارت می کوشد نقش خالق هستی را زیر سوال ببرد.
✴️ اما این عبارت اوشو، نشاندهنده عمق کمسوادی وی در درک مبانی توحیدی است. زیر اولاً، #شیطان خالق گناهان نبوده و صرفاً دعوتکننده به گناه است و ثانیاً، حتی اگر گناه مخلوق شیطان باشد، نمیتوان نقش «اختیار» که از سوی خداوند و با کیفیتهای گوناگون به مخلوقات اِعطا شده را در این زمینه نادیده گرفته و در یک رابطه طولی خداوند (نعوذبالله) را خالق گناهان دانست.
@hanif_news
@RoshangarMedia
☮🕉 شریعتگریزی و توریسم معنوی در معنویتهای نوپدید
☢ معنویتهای نوپدید عمدتاً شریعتگریز هستند. شریعت با #اومانیسم همخوان نیست. زیرا تعبد انسان در برابر فرامین خداوند را می طلبد، حال آنکه اومانیسم، انسان را بر فراز می نشاند. این شریعتگریزی در معرض انتقادات فلسفی و الهیاتی وارد بر اومانیسم قرار دارد.
⭕️ از دیدگاه #عرفان سلوکی نیز همین طور. اگر سلوک تحت نظامی موجه قرار نگیرد، احیاناً سر از جستجوگری صرف و بی هدف در میآورد. این کوچ بی مقصد که میتوان آن را «توریسم معنوی» خواند، التذاذاتی دارد و میتواند شخص را سالکی فعال و مطلع از بصیرتهای جذاب معنویتهای رنگارنگ سراسر جهان نشان دهد اما چیزی جز نقض غرض نیست چون از هدف غایی یعنی حقیقتیابی دور است.
👁🗨 جستجوگری معنوی بدون نظاممندی شرعی، می تواند به افراط، تفریط و بزرگنمایی یکی از ابعاد انسان تبدیل شود.
از منظر #عرفان_سلوکی، کارکرد اصلی شریعت، نظامبخشی به طریقت است. ذکر در چارچوب #شریعت، قالب نماز مییابد، ریاضت به صورت #روزه در میآید و رفع تعلقات در دفع خمس و زکات متجلی میگردد. بدین سان، سالک جستجوگر در نظام یک دین قرار می گیرد و همه اجزای دین به طور منسجم در خدمت رشد معنوی و اخلاقی وی در میآید و گام به گام به هدف نزدیک می سازد.
@hanif_news
🚫 تبلیغ مدرس کوچینگ به نفع عربستان سعودی!
🔹️صفحه اینستاگرامی "ماهان تیموری" از مدرسین دورههای موفقیت و کوچینگ، ۲۵ اسفند با انتشار ویدئویی به تمجید از ولیعهد عربستان و تبلیغ پیشرفتهای سعودی پرداخت.
🔹️در این ویدئو تیموری با اشاره به حضور "کریستیانو رونالدو" ستاره مشهور فوتبال در عربستان سعودی، دبی را رو به افول و آینده اقتصادی عربستان را درخشان توصیف میکند.
🔸️وی همچنین به تمجید از "محمد بن سلمان" پرداخته و او را جوانی "باهوش" و "ساختارشکن در حال ایحاد تغییرات مثبت در عربستان" معرفی میکند.
#عرفان_های_نوظهور
📣
🆔@hanif_news
💠امام حسن عسکری (علیه السلام) فرمود:💠
🌸دو خصلت و حالتی که والاتر از آن دو چیز نمیباشد عبارتند از: ایمان و اعتقاد به خداوند، نفع رساندن به دوستان و آشنایان.🌸
📜 تحف العقول، صفحه ۴۸۹
🆔@hanif_news