💠 #یادداشت_سیاسی
📌 چشم طمع به خاک ایران؛ ابتدا جزایر سه گانه و اکنون میدان گازی آرش (بخش 2)
✍️ #محمدصادق_خرسند
💢 بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، رژیم پهلوی به عنوان ستون نظامی دکترین دوستونی نیکسون فروپاشید، ولی ستون اقتصادی آن یعنی عربستان سعودی باقی ماند و از آن زمان همواره سعی کرده است، با خریدهای نجومی تسلیحات مدرن اعم از جنگنده های پیشرفته و سیستم دفاع ضد موشکی خلاء نظامی ایجاد شده را پر نماید و تهاجم به یمن، مشارکت در ویرانی سوریه و مواردی از این دست برای قانع کردن طرف غربی و در همین راستا ارزیابی می گردد.
🔘 اما در این راه با یک مانع عمده به نام جمهوری اسلامی مواجه است که همواره با نفوذ روزافزون در منطقه و افزایش توان دفاعی مشغول بر هم زدن طرح و نقشه های اعراب و غربی ها بوده است. قدرتی که سرشاخ شدن با آن مترتب هزینه های سنگینی خواهد بود و حمله پهپادی یمن به آرامکو شاید در مقابل آن، بازی دستگرمی به نظر برسد. این موارد باعث شده حتی ابرقدرتی چون آمریکا در برخورد با ایران جانب احتیاط را رعایت کند.
▪️ بدون تردید ورود شورای همکاری خلیج فارس به پرونده میدان گازی آرش و صدور رأی به نفع عربستان و کویت، چیزی را تغییر نمی دهد. حدود ٪۴۰ محدوده میدان گازی آرش در آبهای ایران قرار دارد. از سال 2001 و در پی اقدامات اکتشافی ایران در این میدان، اختلافات بر سر آن شروع گردید و کویت ایران را به شکایت در مجامع بینالمللی تهدید نمود. در مارس ۲۰۲۲ دو شریک دیگر ایران یعنی کویت و عربستان قراردادی برای تقسیم منابع میدان گازی آرش امضا کردند که این اقدام اعتراض ایران را به دنبال داشت. وزیر خارجه کویت در پاسخ به اعتراض ایران، اعتراف کرد که میدان گازی آرش، یک میدان سهجانبه بین کویت، عربستان و ایران است. حالا پس از گذشت چند سال و گسترش دیپلماسی نفتی و منطقه ای ایران، دوباره بحث میدان گازی آرش داغ شده است. به طور قطع ایران از حق خود در این میدان نخواهد گذشت و راه را برای بررسی حقوقی باز گذاشته است. انکار حق ایران و گره زدن میدان گازی آرش به مسأله جزایر سه گانه بدعت خطرناکی است که پایان خوبی برای آن نمی توان متصور بود.
➖به طور مسلم، بیانیه ای که در هر بند آن، نامِ ایران به عنوان اشغال کننده، متجاوز، تهدید صلح جهانی و مدعی استفاده از منابع انرژی فراسرزمینی آمده است، بیانیه دوستانه ای نیست و بوی تلاش برای شعله ور کردن دوباره اختلافات از همه جای آن به مشام می رسد. نقش اصلی و مهم نهاد مقابله کننده با چنین تهدیداتی، دستگاه دیپلماسی است که باید با تأکید بر حقوق مسلم ایران در موارد یاد شده، تکرار آن را با عواقب غیرقابل پیش بینی همراه نماید. درست است که امارات متحده عربی با طرح مسأله جزایر سه گانه به دنبال اقناع ایران برای پذیرفتن حضور در دادگاه بین المللی است، اما همین کشور خوب می داند که جمهوری اسلامی هرگز تن به چنین امری نخواهد داد و این جزایر را خاک ابدی خود می داند.
🔖در مجموع باید گفت، شورای همکاری خلیج فارس به شورای همکاری ضد ایران تبدیل شده است. یک روز با حضور پوتین و روز دیگر با دعوت از شی جین پینگ جلسه این شورا برگزار می شود و معلوم نیست در ازای واگذاری چه امتیازاتی، سعی می کنند آنان را نیز در ادعاهای ارضی خود علیه ایران همراه نمایند که البته تمامی این موارد با واکنش شدید ایران مواجه گردیده است. ایران بر سر تمامیت ارضی خویش با هیچ کشوری تعارف ندارد و این را در واکنش های دیپلماتیک خود هم اعلام نموده است. اما آن چیزی که باید مورد توجه وزارت امور خارجه قرار گیرد، هزینه دار کردن چنین اقداماتی برای سران شورای همکاری خلیج فارس است. بی توجهی به طرح دعوا علیه ایران در قضیه میدان گازی آرش، می تواند این شورا را وارد فازهای خطرناکی نماید. فازهایی که شاید گسترش حضور بیگانگان در منطقه یک از عواقب آن باشد.
پایان🔚
#امنیت
#خلیج_فارس
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 معرفی کتاب حقیقت عظیم
مجموعه بیانات
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی)
دربارهی حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها)
از سال ۱۳۵۱ هجری شمسی
توسط آقای حاج سیدرضا نریمانی
در دومین شب
مراسم عزاداری
حضرت فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها)
در حسینیه امام خمینی(ره)
ثبت سفارش:
https://shop.khameneibook.ir/product/کتاب-حقیقت-عظیم
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
هدایت شده از حقیق
23.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨معادشناسی✨
✨استاد دکتر عزیزان✨
🍃 قسمت چهاردهم: بهشت
کاری از مرکز فضای مجازی حقیق
#معادشناسی
#استاد_دکتر_عزیزان
#کلیپ_اعتقادی
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
موضوعات-پیشنهادی-مطالعات-زنان.pdf
906.5K
✅ بالغ بر ۱۵۰۰ موضوع و مسئله در عرصه مطالعات زن و خانواده 🤩
✅ مناسب برای انجام تحقیقات، پایاننامه و مقاله 👏
✍️منبع: کتابخانه دیجیتال دفتر تبلیغات اسلامی
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
♨️چرا برخلاف دفعات گذشته، اسراییل حمله هکری به پمپ بنزین ها را برعهده گرفت با اینکه میداند چنین حمله ای قطعا بی پاسخ نخواهد ماند؟
۱. فشار شدید افکار عمومی رژیم صهیونیستی به نتانیاهو برای پاسخ به جبهه مقاومت
۲. تلاش برای تحریک ایران با بمباران پایگاه های سپاه در سوریه، حمله هکری به زیرساخت های ایران، انفجار در پالایشگاه نفت اصفهان و حمله کور به پایگاه نیروهای مرزبانی نیروی انتظامی برای کاهش اثر ضربات دردناک دریافتی از حماس و انصار الله یمن
۳. خالی بودن دست این رژیم در پاسخ موثر به ایران
⚡️بدون تردید باز هم باید منتظر اقداماتی از این دست در ایران باشیم. اما به نظر می رسد باز این رژیم جعلی دچار خطای محاسباتی شده و بد زمانی در حال امتحان صبر استراتژیک ایران است. چون هم می داند و هم تجربه کرده که هر ضربه ای به ایران با ده ضربه جبران شده است.
💥 به نظر می رسد آرامش بعد از طوفان (الاقصی) در حال انقضاست و طوفانی شدیدتر در راه است، طوفانی که انصارالله یمن طلیعه دار آن شده و خانه سست عنکبوت را در خواهد نوردید.
✍ محمدصادق خرسند
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
معرفی کتاب
📙 اینجا هتل نیست
🖋 فرزاد یوسفی و وحید لحمی
📚انسان در حرکت است و اولین چیزی که هر متحرکی باید بداند، این است که در کجاست و چرا اینجاست؟ این ساختار برای چه هدفی برپا شده و چگونه پیرامون این هدف نظام یافته است؟ دینداری، جهتدار کردن حرکت آدمی است در راستای هدفی که برایش خلق شده است و دین، ابعاد این حرکت را تشریح میکند. کتاب اینجا هتل نیست از مجموعه کتابهای دریچه ای به حقیقت دنیا بهسراغ قرآن و عترت رفته و نسخهای از نگرش عمومی و مبنایی را درباره دین و دنیا عرضه کرده است.
📖این اثر تلاشی برای نزدیک شدن به نگرشی صحیح و واقعی و برخاسته از متون دینی است تا بلکه گامی باشد برای رسیدن به تمدنی که در آن، دین تا حد ممکن دستورالعمل زندگی شود و مردمان باور کنند که دین آمده است تا درست زندگی کردن را در همه عرصهها به ما بیاموزد.
برای تهیه کتاب کلیک کنید👇
🛒https://ketabejamkaran.ir/133926
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
💠 #یادداشت_سیاسی
📌 جایگاه پژوهش مسأله محور در رشد و توسعه پایدار
✍️ #محمدصادق_خرسند
📚امروز روز ملی پژوهش است. پژوهش رکن اصلی و اساسی توسعه است. اهمیت پژوهش و تحقیق به حدی است که در دین سلام نیز، یک ساعت تفکر برابر با هفتاد سال عبادت عنوان گردیده است. در قرآن مجید نیز بخش زیادی از آیات، مربوط به تفکر و تعقل درباره آفرینش، نشانه های خداوند در آسمان ها و زمین و موارد دیگر می باشد.
📎بررسی سرانه پژوهش کشورهای پیشرو در حوزه های مختلف علمی، نشان می دهد بخش ثابتی از درآمد سرانه ملی آن ها به تحقیق و پژوهش اختصاص دارد. تخصیص مبالغ نجومی به مراکز پژوهشی، استفاده از آخرین دستاوردهای معماری و مهندسی و همچنین جلوه های هنری برای ایجاد جذابیت در ساختمان های مربوط به این مراکز، شناسایی و جذب نخبگان علمی از سراسر دنیا با وعده های جذاب برای رونق بخشیدن به حوزه تحقیق و پژوهش از سیاست های دائمی کشورهای مذکور برای دستیابی به توسعه پایدار بوده است.
💢بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، شعار تحقیق و توسعه یکی از اصول اساسی و مهم نظام جمهوری اسلامی عنوان گردید و از قانون اساسی به عنوان عالی ترین قانون بالادستی گرفته تا قوانینی نظیر برنامه های توسعه، همواره توجه به ویژه ای به این امر مهم شده است. االبته نباید فراموش کرد، به رغم وجود قانون، جهت گیری دولت های مختلف با گفتمان های متنوع، به مسأله پژوهش متفاوت بوده است. جایگاه پژوهش بعد از انقلاب، جایگاه رفیعی بوده و دستاوردهای شگفت انگیز جمهوری اسلامی در همه زمینه ها به ویژه در حوزه های هسته ای، دفاعی و پزشکی این امر را ثابت می نماید. بی شک، بدون اهمیت دادن به تحقیق و پژوهش و سرمایه گذاری های سنگین در این بخش ها، ایستادن بر لبه فناورهای روز دنیا در بسیاری از حوزه ها امکان پذیر نبود.
🔆در بررسی مسائل مربوط به حوزه پژوهش، یکی از مهمترین مسائلی که باید مورد توجه متولیان این حوزه قرار گیرد، توجه به اولویت های پژوهش، به ویژه پژوهش مسأله محوراست. سالانه 417 هزار مقاله علمی، پژوهشی در دانشگاه های دولتی تولید می شود و در كنار آن 100 هزار پایان نامه كارشناسی ارشد و 5000 رساله دكتری دفاع می شود، اما سوال این است كه چه تعداد از این ها كاربردی و رفع كننده نیازهای جامعه هستند؟ به عبارت دیگر چند درصد از این پژوهش ها، کاربردی و براساس مسأله جامعه صورت گرفته است؟ به طور قطع، هدف اصلی انجام پژوهش تولید علم و ارائه راهكار اجرایی برای حل مسائل نهادها و دستگاه های مختلف دولتی و خصوصی است؛ بنابراین ضروری است دولت به عنوان متولی اصلی حوزه پژوهش، زیرساخت های آن را به طور دقیق طراحی، مدیریت و ارزیابی نماید.
✅در مجموع، باید گفت پژوهش در تمامی ابعاد آن، چه موضوع محور و چه مسأله محور نقش مهمی در نیل به توسعه پایدار ایفا می نماید. اما برای دستیابی به این مهم، باید ضمن بررسی دقیق چالش های حوزه پژوهش و ترسیم یک نقشه راه جامع، به نیازسنجی و احصای مسائل و مشکلات جامعه پرداخته و برای برون رفت از این مسائل، تدبیر علمی اندیشیده شود. بدون تردید، مسیر توسعه و رفاه، از تحقیق و پژوهش می گذرد و هیچ کشوری بدون چشم انداز علمی به پدیده ها و مسائل روز جامعه روی پیشرفت و آبادانی را نخواهد دید.
#هفته_پژوهش
#پژوهش_مسالهمحور
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
اولین انیمیشن شرکت دیزنی با نقش اول همجنسباز
امروز دیگر با لایتیر طرف نیستیم که در یک سکانس یازدهثانیهای، چشم بچهمان را بگیریم تا تماس لبهای دو زن را نبیند.
در این انیمیشن والت دیزنی، شخصیت اصلی آن را یک نوجوان همجنسباز قرار داده است.
روشن و صریح؛ جوری که از دل داستان قابل حذف نباشد.
پدر او از این انحراف فرزندش کاملاً راضی و خوشحال است و اتفاقاً تلاش میکند دست پسرش را بگذارد توی دست کراشش که یک پسر همجنسباز دیگر است!
پ ن: آیا حواسمان هست، کودکان ما را چه کسانی تربیت می کنند؟
#انیمیشن
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center
هدایت شده از حقیق
19.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨معادشناسی✨
✨استاد دکتر عزیزان✨
🍃 قسمت پانزدهم: جهنم(۱)
کاری از مرکز فضای مجازی حقیق
#معادشناسی
#استاد_دکتر_عزیزان
#کلیپ_اعتقادی
⛱با حقیق همراه باشید
🔻 @haqiq_center
🌱 اندکی درنگ
✍ باید بدانیم که از خدا چه میخواهیم
🔹از حکیم مرشدی پرسیدند:
چگونه بدانیم به مرتبه نهایت کمال و معرفت خدا رسیدهایم؟!
🔸حکیم گفت:
هرگاه که دانستی چه چیز از خدا بخواهی و چگونه آن چیز از خدا بخواهی.
#درنگ
⛱با حقیق همراه باشید
@haqiq_center