#مقاله
💢 خودت را نشناس!
آیا فناوری پاککردن حافظه، اخلاقی است؟
📝 نویسنده: متیــو لیـائـو | مترجم: حسین یعقوبی
🔹 #اخلاق_فناوری از آن بحثهای جذاب در فلسفهٔ اخلاق است. فناوری تعدیل حافظه یا پاککردن حافظه، پیشرفتهای چشمگیری کرده. امروزه میتوان هر بخش از خاطرات را که اذیتمان میکند، از مغز پاک کنیم. حتی میشود خاطرهٔ اتفاقات بد را در مغز نگه داشت، اما حس بد از آن اتفاق را از بین برد!
🔹 بهنظر شما، آیا رواج چنین فناوریای اخلاقی است؟ فرض کنید من شاهد قتلی بودهام و پیش از شهادت در دادگاه، حافظهام را پاک کنم. قاتل هرگز به سزای کارش نمیرسد! در این مقاله، نویسنده توضیحاتی را دربارهٔ این فناوری، از منظر اخلاقی بیان میکند.
🌐 مقالهٔ کامل را اینجا بخوانید:
https://ethicshouse.ir/should-we-be-erasing-memories/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎖عموپورنگ، و سویه دیگر استفاده از شبکههای اجتماعی
انصاف حکم می کند در کنار نقد رفتار سخیف برخی بلاگرها، از کسانی چون داریوش فرضیایی (#عموپورنگ) تقدیر شود که با استفاده از این فضا کارهای خوبی چون #احترام_به_والدین را به مخاطبان جوان و نوجوان خود می آموزند.
صفحه او بیش از شش میلیون فالوور دارد اما او با نگاهی مسوولانه ترجیح داده از #شهرت خود به عنوان یک ظرفیت برای ترویج خوبی ها و اصلاح رفتار مخاطبانش استفاده کند.
🪢 همه ما می توانیم از شبکههای اجتماعی چنین بهره برداری هایی داشته باشیم؛ به شرط آن که دنبال بهانه برای فرار از مسوولیت نباشیم.
حسینعلی رحمتی
۲۵ مرداد ۱۴۰۳
💥 اندکی اندیشه ضرر ندارد
🌺با این نسل، مودبانه و غیرمستقیم...اگر خواهان تاثیرید
دختر خانمی که این تصویر را برایم فرستاد گفت با دوستانم رفته بودیم کافی شاپ. #حجاب یکی از بچه ها کامل نبود. مدیر کافی شاپ با خوش اخلاقی آمد و این پاکت را داد و رفت. دوستم بعد از دیدن آن حجابش را درست کرد.
«وَلَو كُنتَ فَظًّا غَليظَ القَلبِ لَانفَضّوا مِن حَولِكَ؛ و اگر تندخو و سختدل بودی از اطراف تو پراکنده میشدند»(آل عمران، ۱۵۹).
حسینعلی رحمتی
۲۶ مرداد ۱۴۰۳
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
🔥گیرم تتلو توبه کند، اما ...
از کوچه صدای نوجوانی می آید که با صدای بلند در حال خواندن یکی از ترانه های #امیرتتلو است که حاوی الفاظی رکیک نسبت به یک خانم است. خود تتلو مدتهاست در زندان است و چه بسا ان شاءالله واقعا توبه کند و مسیر زندگی اش عوض شود؛ ولی چگونه می تواند تاثیرات مخربی که به خاطر رفتارهای زشت و سخنان غیراخلاقی اش بر مخاطبان نوجوان خود داشته اصلاح کند؟ فضای مجازی مگر اجازه می دهد فراموش شود؟
🔻مختص تتلو نیست، در عصر شبکه های اجتماعی #همه_ما باید بدانیم که در درون مان یک تتلو داریم که شاید هنوز فعال نشده است. از این رو قبل از انتشار هر مطلب ده بار آن را بسنجیم. البته کسانی که مشهورترند مثل #سلبریتی های (از هر سنخ: سیاسی، ادبی، هنری، ورزشی) باید به جای ده بار، صدبار بسنجند و یک بار منتشر کنند.
حسینعلی رحمتی
۲۷ مرداد ۱۴۰۳
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
| اندکی اندیشه |
🔥گیرم تتلو توبه کند، اما ... از کوچه صدای نوجوانی می آید که با صدای بلند در حال خواندن یکی از ترانه
دوستانی که علاقه مند به بحث #اخلاق_شهرت در فضای مجازی هستند می توانند در سایت بنده برخی مطالب دیگر در این زمینه را مطالعه کنند. به آدرس زیر:
https://B2n.ir/u45111
📚تدریس نکید برای نسل جدید، اگر...
دوست عزیز، برادر بزرگوار، خواهر گرامی!
اگر شرایط زیر را ندارید به هیچ وجه تدریس برای #نسل_جدید را قبول نکنید؛ چون هم به ضرر خودتان است هم آنها. هر دو ناراضی. اینها بچه های عصر #شبکه_های_اجتماعی و فضای مجازی هستند و اخلاق و روحیات شان با نسل گذشته تومانی هفت صنار توفیر می کند. پس اگر:
1. شفقت و مهربانیِ پیامبر
2. صبر ایوب
3. پشتکار نوح
4. ادب لقمان
5. ایثار ابراهیم
6. منطق و استدلال ابن سینا
7. حکمت و فرزانگی ملاصدرا
را ندارید با این نسل کلاس برندارید؛ به خصوص کلاس های مربوط به #معارف و #انقلاب_اسلامی را. چون آنها را از هر دو زده می کنید. گفتار تند و رفتار نسنجیده شما به راحتی توسط #تلفن_همراه این بچه ها ضبط میشود و بلافاصله در دسترس هزاران نفر قرار می گیرد، و تاثیر منفی آن را صدها برابر می کند... از ما گفتن.
حسینعلی رحمتی
28 مرداد ۱۴۰۳
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
🌀معین زِد، نسل زِد، رابطه ذهن و زبان
وقتی «معین زِد»، از خوانندگان نسل جدید، در کنسرتش لباس پاره پوره و کفش های عجیب غریب پوشید مخاطبان جوان و نوجوانش از آن استقبال و ویدیوی آن را در شبکه های اجتماعی منتشر کردند، برخلاف بزرگترها که چنین کارهایی را زشت، و خلاف فرهنگ ملی و دینی ما دانستند. رمز این تفاوت برخورد را باید به مصداق «رنگِ رخساره خبر می دهد از سرِّ درون»، در #تحولات_نسلی و تفاوت نگرش دو نسل به خوب و بدِ زندگی اجتماعی دانست. اگر #سلبریتی های این نسل به گونه ای متفاوت می گویند، می پوشند و رفتار می کنند، و اگر نسل جدید با این متفاوت بودن همراهی و گاه آن را تقلید می کند، و اگر ما با آن مخالفیم باید در صدد شناسایی «علل، عوامل، زمینه ها، پیامدها و منطق» این تحولات باشیم، و به ویژه از نقش فضای مجازی در این میان غافل نشویم. تابتوانیم روش مواجهه درست وموثر با این نسل را پیدا و خطاهای آنان را اصلاح کنیم.وگرنه،با سرزنش و تحقیر و تمسخر آنها راه به جایی نخواهیم برد؛سهل است که شکاف بین نسلی را عمیق تر هم خواهیم کرد.
حسینعلی رحمتی
29 مرداد ۱۴۰۳
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥فاجعهٔ مشارکت زنانه در بیحرمتی به زنان
رفتار برخی خانم های بلاگر در شبکه های اجتماعی برای جلب فالوور و کسب شهرت و درآمد واقعا تأسف بار و غیراخلاقی است.
این رفتارها جز بی ارزش کردن زن و زنانگی و از بین بردن حرمت خانم ها در جامعه هیچ ثمری ندارد. بعلاوه که راه را برای توهین و تمسخر و خشونت زبانی و فیزیکی علیه زنان در جامعه باز می کند.
آن وقت این افراد باید پیش و بیش از دیگران، خود را سرزنش کنند:
چون نیک نظر کرد پَرِ خویش در آن دید
گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست.
البته کسانی که با فالو و لایک و کامنت و فوروارد کردن این افراد، آنان را در تداوم رفتارهای شان تشویق می کنند هم مقصرند.
🤔اما عجیب اینکه کسانی که خود را مدافع حقوق زنان می دانند در اعتراض به این موارد ورود جدی نمی کنند.
حسینعلی رحمتی
۳۰ مرداد ۱۴۰۳
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
💍💍 فضای مجازی و خرافه ای که بیش از طلا خریدار دارد
با انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر خوش یُمن بودن خرید طلا در روز سیزده صَفر، سیل خریداران به سوی طلافروشی ها روان شدند. این در حالی است که در منابع دینی چنین چیزی نداریم و خود طلافروشان هم گفتند تا به حال چنین چیزی نشنیده اند.
انتشار چنین سخنان خرافه و بی مبنایی در فضای مجازی، و از آن بدتر، پذیرش آن از سوی برخی کاربران، نشان می دهد که خرافه گرایی و ساده لوحی همچنان یکی از معضلات فضای مجازی است.
👋🏽 این ساده لوحی ها دندان طمع کاران و شیادان و سودجویان را در زمینه های دیگر هم تیز می کند و آنان هر لحظه ممکن است در عرصه های فکری، فلسفی، دینی، فرهنگی، اخلاقی، و سیاسی با سخنان سست و نامعقول مردم را فریب دهند.
🔻این بار که گذشت، ولی مرتبطان با اخلاق و فرهنگ و فضای مجازی تا بیشتر از این دیر نشده، بایستی برای افزایش سواد رسانه ای، تقویت عقلانیت انتقادی و افزایش آگاهی اخلاقی مردم دست بجنبانند.
حسینعلی رحمتی
۳۱ مرداد ۱۴۰۳
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
26.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢بفرما این هم موضوع مفید: #پیشنهاد_به_بلاگرها (۱)
یکی از رفتارهای زشتی که اخیرا در اینستاگرام زیاد شده،رقصیدن یا زشت گویی و حرکات جلف زن و شوهرهای جوان جلوی دوربین است که باهدف جذب فالوور و کسب درآمد انجام می شود. این کارها هم وقت و هزینه مخاطب را از بین می برد، هم شخصیت و احترام خود این زوج ها را.
🔻به جای این کارها میتوان مجموعه ای از #ایده ها و موضوعات را به این بلاگرها معرفی کرد که براساس آنها هم محتوای مفید و جذاب تولید کنند هم جذب مخاطب (و طبیعتا درآمد) داشته باشند.
🌀 یکی از این ایده ها، #معرفی_مشاهیر منطقه خودشان است. در هر شهر و دیاری افراد هنرمند، شاعر، نویسنده، صنعتگر، روحانی و چهره هایی که به خوشنامی بین مردم شهره اند وجود دارند. کافی است اگر زنده اند با آنها گفتگو شود، و اگر نیستند درباره آنها ویدیوهای کوتاهی تهیه شود.... به همین راحتی.
(ویدیوی ضمیمه، گفتگو با یک پیرمرد درباره شهر صومعه و شاعر معروف آن، #یغمای_نیشابوری است)
حسینعلی رحمتی
1 شهریور 1403
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀بگو به کدام لهجه سخن می گویی؟
#پیشنهاد_به_بلاگرها (2)
کشور عزیز ما #ایران گنجینه ای از گویش ها و لهجه های محلی با زیبایی های گفتاری و بارِ معنایی متنوع است. فرهنگ گفتاری هر منطقه بخشی از فرهنگ غنی ایران و بیان گر #اخلاق و ادب و آداب و رسوم آنهاست. امروزه که فرهنگ های بومی به خاطر سیطره رسانه های اجتماعی شدیدا در حال تهدید و تخریب است، حفظ این فرهنگ و آشنا کردن دیگران با آن ضرورتی دو چندان پیدا می کند.
👋🏽بنابراین، باید به #بلاگرها و دیگر کسانی که دستی در شبکه های اجتماعی دارند پیشنهاد کرد به جای انتشار مطالب سخیف و رفتارهای جلف، برای تولید محتوا در این زمینه همت کنند. این کار هم موجب افزایش بازدید از صفحات شان در شبکه های اجتماعی می شود، هم انگیزه افراد برای مسافرت به آن منطقه را افزایش می دهد و به نوعی موجب ترویج گردشگری و بهبود وضعیت اقتصادی محل می گردد.
(ویدیو: معرفی برخی اصطلاحات محلی مردم #خوانسار)
حسینعلی رحمتی
2 شهریور 1403
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ مادرند؛ معروف نیستند ولی لایق معرفی اند
#پیشنهاد_به_بلاگرها (3)
یکی از کارهایی که بلاگرها و دیگر کاربران شبکه های اجتماعی می توانند انجام دهند معرفی کسانی است که از یک جهت خاص شایستگی دارند و می توانند به عنوان #الگوی_اخلاقی برای دیگران معرفی شوند. البته لازم نیست این افراد چهره های شناخته شده باشند. به عنوان مثال، بسیاری از #مادران را می توان جزو این گروه دانست. مادری که به رغم معلولیت جسمی خودش، کارهای خانه یا فرزندداری اش را به بهترین وجه انجام می دهد، مادری که در کنار مسوولیت های اجتماعی و شغلی که دارد در خانه نیز به وظایف خود نسبت به فرزندان و همسرش اهتمام می ورزد، و ده ها مورد از این قبیل.
🌀 اگر برخی #بلاگرها و کاربران به جای تحقیر و تمسخر مادران، با ساخت ویدیوهایی کوتاه این گونه مادران را به جامعه معرفی کنند، هم نوعی قدردانی از زحمات آنهاست، هم فرزندان را به مراعات احترام آنها تشویق می کنند، هم شیوه مادری کردن را به #دختران_نسل_جدید می آموزند.
حسینعلی رحمتی
3 شهریور 1403
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر چله تا به چله عشق تو تمدید میکنیم
ما را رسان به #قله_اخلاق یا حسین
#اربعین
#حسین_معلم_اخلاق
#گفت_انسان_باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚗 با دینام و آفتامات هم می شود کار نیک کرد
#پیشنهاد_به_بلاگرها (4)
برخی بلاگرها و کاربران شبکه های اجتماعی که گمان می کنند تولید محتوای خوب و حتی محتوای تخصصی کاری بسیار دشوار است، سعی می کنند با رفتارهای سبک و سخنان زشت برای جلب فالوور اقدام کنند. اما به این نکته توجه ندارند که به جای این کارهای غیراخلاقی می توانند به آسانی محتواهایی تولید کنند که هم برای دیگران مفید باشد هم برای پیج و کانال شان مشتری آور و درآمدزا.
یکی از این کارها آن است که در هر ویدیوی کوتاه با یک نفر که در زمینه کاری اش اطلاعات درست و مطمئنی دارد گفت و گو کنند. مثلا با یک تعمیرکار خبره می شود درباره عیوب مختلف ماشین مثل خرابی تسمه دینام و راه های رفع آن، با یک متخصص آتش نشانی درباره چگونگی مهار آتش، با یک متخصص آسانسور برای استفاده درست از آن، با یک حقوق دان درباره مسائل حقوقی گفت و گو کرد.
🚨به بلاگرها و کاربران باید یادآور شد که شبکه های اجتماعی انجام کارهای خوبی که در گذشته غیرممکن یا بسیار دشوار و پرهزینه بود را بسیار آسان کرده است؛ به شرط این که ما بخواهیم از آنها درست استفاده کنیم. کمی همت و برنامه ریزی می خواهد.
(ویدیوی بالا را ببینید)
حسینعلی رحمتی
4 شهریور 1403
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥با دُرِّ دریای دَری هم می شود برنامه ساخت
#پیشنهاد_به_بلاگرها (5)
بلاگر یا کاربر فضای مجازی هستید و نمی دانید چگونه محتوای مفید تولید کنید؟این یک پیشنهاد:
«زبان و ادبیات»، ابزار مهم انتقال ارزش های اخلاقی و هنجارهای فرهنگی و اجتماعی، یکی از عوامل هویت بخش هر جامعه، و نگهبان #سنت در عصر #تجدد است. از این رو، محافظت از آن یک وظیفه اخلاقی و ملی به شمار می آید؛ به ویژه امروزه که #فضای_مجاز ی موجب کم توجهی به این میراث و مخدوش شدن زبان فارسی شده است.
🌀 مثلا #بلاگرها می توانند با تهیه کلیپ هایی کوتاه به معرفی #شاعران و ادیبان و نویسندگان ایرانی بپردازند، آثار آنان را معرفی کنند، نمونه هایی از نظم و نثرشان را برای مخاطب بخوانند، به شرح و بسط و حتی نقد آنان بپردازند، و به این ترتیب هم #نسل_جدید را به گذشته غنی خودش پیوند دهند، هم #ارزش_های_اخلاقی اسلامی و ایرانیِ نهفته در این آثار را به شیوه ای جذاب و غیرمستقیم به آنان منتقل نمایند.
(ویدیو را ببینید)
حسینعلی رحمتی
5 شهریور 1403
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌶 فضای مجازی و آشی با یک وجب روغن
#پیشنهاد_به_بلاگرها (6)
حرکات جلف و سخنان زشت برخی #خانم_ها در شبکه های اجتماعی برای جذب فالوور متاسفانه تصویری نامناسب از آنها نزد مخاطبان ایجاد کرده است. این در حالی است که با #تولید_محتوای مفید و سالم میتوان هم مخاطبان را افزایش داد هم کسب درآمد کرد.
🥘 یکی از این کارها #آموزش_آشپزی است. آشپزی زن و مرد ندارد ولی بسیاری از غذاها را خانم ها بهتر می پزند و تجربه نشان داده از اینگونه برنامه ها استقبال خوبی هم می شود. در کنار معرفی غذاهای معمولی، می توان روش پخت #غذاهای_محلی را نیز آموزش داد. این کار همچنین افرادی را که نمی دانند چه غذایی درست کنند از سرگشتگی نجات می دهد و به سفره خانواده ها هم رنگ و بویی متفاوت می بخشد.
حسینعلی رحمتی
6 شهریور 1403
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🎓دهه نودی ها به مثابه فرصتی برای ارتقای هوش مصنوعی و اخلاق
در کنار انتقادهایی که به گفتار و رفتار برخی ده هشتاد و نودی ها(یا به اصطلاح #نسل_زد) می کنیم نباید از مزیت ها و #ظرفیت های آنان غافل شویم؛از جمله نقشی که می توانند در عرصه #هوش_مصنوعی ایفا کنند. این نسل چون در دامن فناوری بزرگ شده اند بهتر از نسل های گذشته میتوانند این فضا را بشناسند.
🔻 از این رو بایستی از هم اکنون از یک سو زمینه رشد و بالندگی علمی آنان را فراهم، و آنان را به ماندن در کشور تشوق کرد، و از سوی دیگر اهمیت و جایگاه #اخلاق در عرصه هوش مصنوعی را برای آنان تبیین نمود. این بزرگترین میراث برای نسل آینده است؛ به شرط اینکه آنان را فرصت ببینیم، نه تهدید.
(ویدیو: بخشی از سخنرانی یک نوجوان دهه نودی درباره هوش مصنوعی و دنیای آینده، که این روزها پربازدید شده است)
حسینعلی رحمتی
۷ شهریور ۱۴۰۳
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شباهنگام، آن گاه که دست در دست خویشتن در جاده مهتاب قدم می زنید،روی ماه خداوند را ببوسید... عاشقانه.
شبتان در آرامش و شادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌵باور کنید فقط همین یک زمین را داریم
#پیشنهاد_به_بلاگرها (۷)
بلاگرها هم مثل بقیه شهروندان، روی سفرۀ گسترده ای به نام #زمین زندگی می کنندو نسبت به حفظ #محیط_زیست مسوولند.آنان با تولید محتوا در شبکه های اجتماعی می توانند در این زمینه فرهنگ سازی کنند. این کار نوعی امر به معروف و نهی از منکر هم هست.
🦀 این گونه کارها اولا بسیار بهتر از ساختن کلیپ های بی ارزش یا حتی #غیراخلاقی است، ثانیا موجب تشویق دیگران به حفظ محیط زیست میشود. بویژه اگر همراه با چاشنی خلاقیت باشد.
🐳 ویدیو: این بلاگرگفته به ازای هر یک دنبال کننده یک #زباله را از روی زمین بر می دارد،و به ازای هر دویست دنبال کننده یک #نهال می کارد.
حسینعلی رحمتی
۸ شهریور ۱۴۰۳
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️مگه طلبه هم بلاگر می شود؟
#پیشنهاد_به_بلاگرها (۸)
فضای مجازی ارث پدری کسی نیست، و همانطور که همه از آن استفاده می کنند همه هم موظف اند برای تولید #محتوای_سالم در آن تلاش کنند. طبیعتا در این میان #طلبه ها به خاطر مسوولیتی که در قِبال تربیت اخلاقی جامعه دارند باید تلاش مضاعفی داشته باشند. از این رو وجود #طلبه_های_بلاگر که به طور هدفمند، منظم و مداوم در این زمینه فعالیت کنند امری لازم و ضروری است. این کار الگویی از #تولید_محتوا را به دیگران (اعم از طلبه و غیرطلبه) معرفی می کند.
🔻با توجه به امکانات فراوان فضای مجازی برای امر تبلیغ، و کثرت مخاطبان آن، امروزه هیچ طلبه ای برای عدم فعالیت در این فضا عذر موجه ندارد و عدم استفاده از آن نوعی #کفران_نعمت به شمار می آید.
(ویدیو: استفاده از شبکه های اجتماعی برای معرفی فعالیت برخی طلاب در دوره #کرونا)
حسینعلی رحمتی
۹ شهریور ۱۴۰۳
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد
#معرفی_مقاله
«مروری بر چالش های اخلاقی هوش مصنوعی»، مجموعه نویسندگان، سال 2023.
مقاله حاضر که از مقالات نسبتا جدیداست، ضمن مروری بر کارکردهای فعلی #هوش_مصنوعی از قبیل ماشین های خودران و مراقبت های پزشکی، چشم اندازهای آینده آن را تبیین و برخی از خطرات و چالش های اخلاقی ناشی از فراگیری هوش مصنوعی مثل نقض #حریم_خصوصی و ایجاد بیکاری را معرفی ,و برای حل آن ها راهکارهایی را ارایه میکند.
مشخصات:
"An Overview of Artificial Intelligence Ethics",IEEE TRANSACTIONS ON ARTIFICIAL INTELLIGENCE, VOL. 4, NO. 4, AUGUST 2023
آدرس دانلود:
https://ieeexplore.ieee.org/stamp/stamp.jsp?tp=&arnumber=9844014
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💈فضای مجازی و نانآورانِ غیرِنامآور
#پیشنهاد_به_بلاگرها (۹)
راه اندازی هر کارگاه و کارخانه کوچک یا بزرگ زمینهساز درآمدزایی چندین خانواده و زندگی آبرومندانه و عزت مند آنها میشود. همه کاربران شبکه های اجتماعی به ویژه #بلاگرها می توانند به جای تولید محتواهایی که هیچ سود و ثمری ندارد به معرفی این کارگاه ها بپردازند تا هم برای هم وطنان شان نان آوری کرده باشند هم برای خودشان.
🔻در این میان، تبلیغ تولیدی هایی که توسط برخی اقشار خاص مثل زنان سرپرست خانواده، #نابینایان و افراد کم توان راه اندازی می شود هم دارای اولویت بیشتر است هم از نظر اخلاقی ارزشمندتر. چرا که اینان نوعا با سرمایه ای اندک و رنجی بسیار چنین کارگاه هایی را سرپا کرده اند و کمک به موفقیت تجاری شان، وابستگی آنها به دیگران را کاهش و اعتماد به نفس و #عزت_نفس شان را افزایش می دهد.
🛠ویدیو: تبلیغ صنایع دستی «شد» جامعه نابینایان و کمبینایان کاشان
حسینعلی رحمتی
۱۰ شهریور ۱۴۰۳
💥اندکی اندیشه ضرر ندارد