ا3⃣7️⃣2️⃣
حکمت دویست و هفتاد و سوم🍀🍀
قسمت اول:
امام علیهالسلام فرموده اند:
به خوبی بدونید، که خدا واسه بنده اش بیشتر از اون چیزی که در علم الهی واسش مقرر کرده، قرار نداده. - هر چند که اون عبد حسابی چاره اندیشی کنه و سخت کوشی کنه و حسابی نقشه بکشه- .
و خدا هیچ وقت مانع بین بنده ش - هر چند ضعیف باشه و فکرش قد نده - و بین اون چیزی که واسش در علم الهی مقرر کرده نمیشه ......
ادامه دارد
(اعْلَمُوا عِلْماً يَقِيناً، أَنَّ اللَّهَ لَمْ يَجْعَلْ لِلْعَبْدِ -وَ إِنْ عَظُمَتْ حِيلَتُهُ وَ اشْتَدَّتْ طَلِبَتُهُ وَ قَوِيَتْ مَكِيدَتُهُ- أَكْثَرَ مِمَّا سُمِّيَ لَهُ فِي الذِّكْرِ الْحَكِيمِ، وَ لَمْ يَحُلْ بَيْنَ الْعَبْدِ فِي ضَعْفِهِ وَ قِلَّةِ حِيلَتِهِ وَ بَيْنَ أَنْ يَبْلُغَ مَا سُمِّيَ لَهُ فِي الذِّكْرِ الْحَكِيمِ....)
#حکمت
#امام_علی
#نهج_البلاغه
⊰❀🌹❀⊱━━━╮
@harfe110 ╰━━━⊰❀🌸❀⊱
پای حرف امام علی(علیه السلام)/علیرضا مطلب🇮🇷
اینم خرید امروزمون از جمعه بازار 🙂
سلام . صبحتون بخیر و شادی
کتاب امیر کبیر رو تموم کردم.
خیلی متن سخت و مغلقی داشت . ولی کتاب بسیار متقن و مستندی بود .
از دیشب این کتاب رو شروع کردم
خاطرات تاج الملوک، همسر رضا شاهه
یه موسسه ای در آمریکا باهاش طی حدود 40 جلسه مصاحبه کردند و به در خواست و اصرار خودش عین حرفاش رو بدون ویرایش پیاده کردن .
این کتابم خیلی خوندنیه .
من نکات نغز و جالبی که فک می کنم مفید باشه رو واستون اینجا میذارم
مثلا همیشه این گوشه ذهنم بود که چرا وقتی رضا شاه از دنیا میره، تا چند سال جنازه ش رو نمی یارن ایران ؟!!
مگه پسرش شاه این مملکت نبود ؟
چی باعث شده که جسدش رو ببرن چند سالی مصر مومیائی کنن و فعلا امانت اونجا دفن کنن؟؟!!
خوب در این باره تحلیل های متعددی شنیدم و خوندم . اینکه مثلا اینقدر مردم ازش بدشون میومده که موقع رفتنش خوشحالی می کنن و از برگشتنش حتی جنازش متنفر بودن و امکان شورش و انقلاب بوده .
تاج الملوک به صراحت دوتا چیز رو می گه :
1- رضا شاه رو « تبعید» کردند . نه اینکه خودش با میل خودش و به خاطر مردم کنار کشیده باشه .
زنش می گه : اون رو تبعید کردند.
2- انگلیسی ها مانع برگشتن جنازه شاه شدند .
تاج الملوک به صراحت می گه : «موقعی که مرحوم شوهرم در تبعید در گذشت ، انگلیسی ها اجازه ندادند جنازه او به تهران آورده شود»
منبع: خاطرات ملکه مادر . ص 58
ا3️⃣7️⃣2️⃣
حکمت دویست و هفتاد و سوم🍀🍀
قسمت قبلی ⬅️ اینجاااااااااااااااااااا
قسمت دوم :
امام علی علیهالسلام فرموده اند:
.... وقتی کسی بدونه که رزق و روزیش مقدر شده و و کم و زیاد نمیشه ، و به این باورش عمل کنه ( و دست از طمع و حرص و ولع برداره) جزو راحت ترین مردم در کسب رزق و روزی میشه.
( البته معلومه که مقدّرات خداوند ، تابعی از اختیار و عملکرد انسانه و نه جدای از اون . اما همچنین آدمی دیگه حرص این رو نمی خوره که چرا اینجور شد و یا اونجور نشد. اون طبق وظیفه شرعی و عرفی و عقلانیش تلاش خودش رو می کنه و اقدام به کسب و کار می کنه ولی از عمق جان به مقدرات الهی باور داره و ریشه ی حرص و طمع رو توی وجودش می خشکونه)
اما کسی چنین باوری رو توی دل خودش از بین ببره و در اینکه رزق و روزی دست خداست شک کنه، گرفتار ترین مردم در خصوص کسب درآمد میشه و مدام در ضرر و خسران خواهد بود.( چون مدام فکر می کنه کلاه سرش رفته و میتونسته بیشتر پول در بیاره و نشده و... که این چیزا روح و روان اون رو بهم میریزه و از لحاظ روحی اون رو گرفتارش می کنه . اون دیگه آرامش خاطر نداره و همیشه اعصابش خورد خواهد بود)
...ادامه دارد
(.... وَ الْعَارِفُ لِهَذَا الْعَامِلُ بِهِ أَعْظَمُ النَّاسِ رَاحَةً [رَحْمَةً] فِي مَنْفَعَةٍ، وَ التَّارِكُ لَهُ الشَّاكُّ فِيهِ أَعْظَمُ النَّاسِ شُغُلًا فِي مَضَرَّةٍ؛....)
قسمت بعدی⬅️. اینجااااا
#حکمت
#امام_علی
#نهج_البلاغه
⊰❀🌹❀⊱━━━╮
@harfe110 ╰━━━⊰❀🌸❀⊱
ا3️⃣7️⃣2️⃣
حکمت دویست و هفتاد و سوم🍀🍀
قسمت قبلی ⬅️ اینجاااااااااااااااااااا
قسمت سوم( پایانی) :
امام علی علیهالسلام فرموده اند:
.... اینقدر کسانی هستند که خدا بهشون نعمت داده ،ولی اونا گول این رو کردن نعمت به خودشون رو خوردن و دارن یواش یواش به سمت عذاب خدا پیش میرن( سنت استدراج) .
از اون طرفم اینقد آدم گرفتار داریم که خدا اونا رو داره آزمایش میکنه( تا ظرفیت دریافت نعمت های بزرگ رو پیدا کنن)
پس اونی که حرف من به گوشش می رسه ، شکر اون نعمتایی رو که داری زیادترش کن، و (واسه کسب درآمد بیشتر) عجله نکن (و به اونی که خدا بهت داده راضی باش) و انتظار بیشتر از اون رو نداشته باش.
( وَ رُبَّ مُنْعَمٍ عَلَيْهِ مُسْتَدْرَجٌ بِالنُّعْمَى، وَ رُبَّ مُبْتَلًى مَصْنُوعٌ لَهُ بِالْبَلْوَى؛ فَزِدْ أَيُّهَا الْمُسْتَنْفِعُ [الْمُسْتَمِعُ] فِي شُكْرِكَ، وَ قَصِّرْ مِنْ عَجَلَتِكَ، وَ قِفْ عِنْدَ مُنْتَهَى رِزْقِكَ)
#حکمت
#امام_علی
#نهج_البلاغه
⊰❀🌹❀⊱━━━╮
@harfe110 ╰━━━⊰❀🌸❀⊱
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید تازه تفحص شده ، امشب میدان بزرگمهر
شهید رمضانعلی استکی
میگن پدر و مادرشون در قید حیات نیستند
والدینشون ، با چشم به راهی از دنیا رفته اند😔
من از نزدیک چشم به راهی پدر و مادر شهداء رو دیده ام و با عمق وجودم لمس کردم.
پدر شهید، هیچوقت نتونست تصاویر روایت فتح رو از تلوزیون ببینه.
چون همیشه با گریه فراوان در بین تصاویر در جست و جوی فرزندش بود
مادر شهید ،هر وقت زنگ خونه رو میزدند،اولین جمله ای که به زبونش میومد می گفت:
برید ببنید از بنیاد شهید، خبر از بچه ام نیوردن؟؟؟😭😭😔😔
3.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به به
بچه هامون پرچم گردون امام حسین شدند
الحمدلله ❤️❤️❤️
هدایت شده از خبرگزاری فارس
391.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برای خودت با یک شوخی بیجا شر درست نکن
#اندرز_مولا
@FarsMaaref 💠
ا4⃣7️⃣2️⃣
حکمت دویست و هفتاد و چهارم🍀🍀
امام علی علیهالسلام فرموده اند:
«دونستتون( از چیزی رو) به نادونی تبدیل نکنید و یقینتون رو با شک و تردید از بین نبرید.
(یعنی )وقتی چیزی رو میدونید، بهش عمل کنید؛ و وقتی به چیزی یقین پیدا کردید، برای انجامش اقدام کنید.»
( لَا تَجْعَلُوا عِلْمَكُمْ جَهْلًا، وَ يَقِينَكُمْ شَكّاً؛ إِذَا عَلِمْتُمْ فَاعْمَلُوا، وَ إِذَا تَيَقَّنْتُمْ فَأَقْدِمُوا)
#حکمت
#امام_علی
#نهج_البلاغه
⊰❀🌹❀⊱━━━╮
@harfe110 ╰━━━⊰❀🌸❀⊱