فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بصیرت افزایی با توسل به یک تحریف! متاسفانه ظاهرا برخی دوستان به نام بصیرت و انقلابیگری با حذف قسمت مشارالیه مصاحبه ظریف به دروغ مدعی شده اند«ظریف از سردار خواسته که عذرخواهی کند و توبه»
درحالیکه منظور وزیر خارجه گویا یکی از نمایندگان مجلس هست که ادعایی علیه ظریف داشته در خصوص سردار سلیمانی
👌بصیرت با راستگویی محقق می شود نه با توسل به هر ابزاری
#ظریف
#حاج_قاسم
✍️ حرف حساب
📚@harfehessab
🌺🍃🌹🍃🌸🍃🖌
از روز دوشنبه جنگ به معنای واقعی آن بین رژیم اسرائیل و گروههای مقاومت فلسطینی و در رأس آنها حماس آغاز شد.
و موشکهای مقاومت در واکنش به اقدامات جنایتکارانهای که اسرائیلیها علیه فلسطینیان در کرانه باختری مرتکب شده بودند، به سوی مناطق اشغالی شلیک شد.
از هر منظری که به این شرایط نگاه کنیم وقوع آن امری حتمی و غیر قابل پیشگیری بود.
بنبست سیاسی در اسرائیل، بحران سیاسی میان محمود عباس و حماس به دلیل لغو انتخابات، جنایات اسرائیل علیه فلسطینیان در شیخ جراح و دیگر مناطق کرانه باختری و بنبست شکل گرفته در ادامه روند سازش هر یک به تنهایی میتوانستند شعلههای این آتش را به نقطه اوج خود برسانند.
گرچه منطقه شیخ جراح جرقه اصلی این انفجار بود، اما به اعتراف تحلیلگران اسرائیلی گروههای مقاومت خود را به طور کامل برای این نبرد آماده کرده بودند، امری که به شدت اسرائیلیها را غافلگیر کرد.
با نگاهی به تحلیلهای منتشر شده در رسانههای اسرائیلی شاهد آن هستیم که اسرائیلیها از اینکه اینگونه در چنین تهاجمی دچار غافلگیری شدهاند، سردرگم هستند.
اینکه یکی از اضلاع محور مقاومت که شاید ضعیفترین ضلع آن هم محسوب میشود بتواند به این راحتی سامانههای پدافندی اسرائیل به ویژه گنبد آهنین را دور زده و به اهداف بسیار دورتر از نوار شهرکهای احداث شده در اطراف نوار غزه برسد، خود یک غافلگیری بزرگ محسوب میشود.
اینکه موشکهای نه چندان پیشرفته گروههایی همچون حماس و جهاد اسلامی بتوانند سامانههای پیچیده و چند میلیون دلاری را دور زده و موشکهای زمین به هوای این سامانهها که شلیک هر کدام از آنها چند ده هزار دلار برای خزانه اسرائیل هزینه دارد نتوانند موشکهای چند صد دلاری فلسطینیان را سرنگون کند هم امری تاملبرانگیز است.
امروز ۲۱ سال بعد از انتفاضه مسجد الاقصی مجدداً شاهد شکلگیری انتفاضهای در فلسطین اشغالی هستیم. انتفاضهای با ابعادی جدید و جامعتر که حضور میدانی در کرانه باختری را همانند انتفاضه ۱۹۸۷ (یا انتفاضه سنگ) به همراه داشته و حضور مسلحانه مبارزان فلسطینی را هم همانند انتفاضه مسجد الاقصی با خود یدک می کشد. این روند همانند انتفاضههای سابق توانسته به نوعی جوامع عربی و اسلامی و حتی شماری از جریانهای غربی را هم با خود همراه کرده و در عین حال ابزارهای سایبری را نیز به شکل قابل توجهی با خود بسیج کرده است.
اینکه فرار به جلوی بنیامین نتانیاهو تا مرز جنون به حمله زمینی به نوار غزه منجر شده یا آنکه هیات مصری فشار خود را بر رهبران گروههای فلسطینی جهت پذیرش آتشبس اعمال خواهد کرد، نقش چندان مهمی در معادلات فعلی نخواهد داشت، چرا که طی چند روز گذشته مشخص شد این بار ابتکار عمل در اختیار گروههای فلسطینی است و آنها قواعد بازی را تعیین میکنند تا به نوعی سال ۲۰۲۱ سال خروج مساله فلسطین از انفعال لقب بگیرد. چنین تحولی در تاریخ کشمکش فلسطینی-اسرائیلی امری بسیار حائز اهمیت محسوب میشود.
✍️ حرف حساب
📚@harfehessab
🌺🍃🌹🍃🌸🍃🖌
#دموکراسی بدون رای گرفتن از مردم، ممکن نیست اما هر رای گرفتنی، به معنای اجرای دموکراسی نیست.
#انتخابات_1400
#انتخابات
✍️ حرف حساب
📚@harfehessab
🌺🍃🌹🍃🌸🍃🖌
✍ احمدی نژاد و دمکراسی
چرا انتخاب احمدی نژاد را مقابل دموکراسی می دانیم و ازآن شرم داريم؟
تایید صلاحیت وحتی انتخاب احمدی نژاد برای دست گرفتن قدرت، مسئله دموکراسی نیست.مسئله وچالش زمانی خود را نشان می دهد که افرادی مانند احمدی نژاد یا ترامپ وقتی که به قدرت می رسند خودخواه می شوند و توانایی حق انتقاد را از جامعه به شدت محدود می کنند و دیگر نمی توان نه تنها آنها را عزل کرد بلکه در مواردی دروغ گویی,تناقض و شرارت چاشنی دولت های آنها می شود.
آنها از طریق دمکراتیک(صندوق رای)انتخاب می شوند اما هرگزبه حکومتی دموکراتیک اعتقاد ندارند و نهادها ، قوانین و دستگاههایی که از دموکراسی و مدنیت دفاع می کنند را تضعیف می کنند.
صندوق رای و پارلمان، دموکراسی را تضمین نمیکند؛همین طور که در آمریکا تضمین نکرد و ترامپی از آن زائید که " به صورت مدام به دموکراسی آمریکا ضربه زد."
درست است که دموکراسی بدون رای گرفتن از مردم، ممکن نیست اما هر رای گرفتنی، به معنای اجرای دموکراسی نیست.
تجربه احمدی نژاد گویای آنست که علیرغم کاریزما بودنش برای توده ها، هرگز به نهادهای مدنی و برنامه ریزی اعتقاد ندارد.
جهان بینی و تفکر احمدی نژادیسم عاملی مزاحم ومتغیری مخدوش کننده برای دموکراسی است ومانند ترامپ درک آمریکا به اعتبار دموکراسی لطمه می زند، حتی اگر این تیپ وتفکر از دل یک دموکراسی ناب و انتخاباتی کاملا رقابتی و سالم بیرون آمده باشد.
#دموکراسی بدون رای گرفتن از مردم، ممکن نیست اما هر رای گرفتنی، به معنای اجرای دموکراسی نیست.
نقل از عصر ایران
#انتخابات_1400
✍️ حرف حساب
📚@harfehessab
🌺🍃🌹🍃🌸🍃🖌
صفحات اجتماعی مربوط به اصلاح طلبان و به نام سید محمد خاتمی وقتی افتضاح 8 ساله گذشته را نمی توانند بپوشانند. همچنان به لکه های گذشته اصولگرایان چشم دوخته اند.
#انتخابات | #رئيسي
✍️ حرف حساب
📚@harfehessab
🌺🍃🌹🍃🌸🍃🖌