«نامزدهایی که توفیق خدمت در مسئولیت رئیسجمهوری نیافتهاند، نباید احساس خسارت کنند. هرکس بر طبق عقیده خود تلاش کرده است، سرافراز است و آنگاه که این تلاش با نیت خیر و قصد الهی باشد برخوردار از پاداش و قبول خداوند است.طرفداران سایر نامزدهای محترم نیز باید خدا را بر توفیقی که به آنان داد تا بتوانند در پدیدآوردن این فصل درخشان سهیم باشند، شکرگزاری کنند و خود را برای کمک به رئیس جمهور منتخب آماده سازند.»
مقام معظم رهبری
✍️ حرف حساب
📚@harfehessab
🌺🍃🌹🍃🌸🍃🖌
🌿همراه ما باشید با حرف حساب🌿
👌رقبای رئیسی خود را خرج انقلاب کردند
رفقای محترم و عزیز
نکته ای را میخواستم صادقانه و از روی اطلاع خدمتتان عرض کنم و آن اینکه لازم است، توجه داشته باشیم که در این مقطع حساس، لازم است از تلاشهای صبورانه ، جناب آقای محسن رضایی و جناب آقای دکتر امیر حسین قاضی زاده هاشمی ، کمال تشکر را داشته باشیم.
این برادران با وجود فشارهای شدید عده ای و با تحلیل و افکار خاص ، صحنه انتخابات را ترک ننموده و خود را نامزد پوششی فرض نکرده و تا آخر رقابت های انتخاباتی، با انرژی، باور و جدیت در صحنه باقی ماندند، تا انتخابات ۱۴۰۰، علیرغم تبلیغات چندین ماهه و سنگین دشمنان رنگ و بوی واقعی و رقابتی به خود بگیرد و درصد مشارکت، از پیش بینی های حضرات بالاتر برود.
در اینجا لازم است این نکته را اضافه کنم که آقای دکتر همتی هم به این معنا کمک کردند، زیرا ضد انقلاب و دشمنان کشور، انتخابات را تحریم و عده ای هم متاسفانه در داخل، نا آگاهانه و یا از سر غفلت، شعار "رای بی رای" را سر می دادند.
سران جبهه اصلاحات هم با توجه به انتقاد و نارضایتی شدید و عمومی اقشار مختلف مردم از دولت مستقر و با توجه به ضعف عملکرد آنان و تاثیر گذاری گرانی ها و نابسامانی ها بر روی زندگی روز مره آنان، حاضر نبودند آبروی خود را به خطر بیاندازند و رسما و با عنوان جبهه اصلاحات به میدان بیایند و تنها به این بسنده کردند که تعدادی از احزاب و افراد خاص را ترغیب به حمایت از آقای همتی نمایند که نتیجه همه این فرایندها و نارضایتی شدید مردم، برای عدم رای آوری آقای همتی که خود اتفاقا عضوی از دولت مستقر فاقد مقبولیت، به حساب می آمد، کافی می نمود و از قبل هم قابل پیش بینی بود.
امید به رای آوری نامزد غیر رسمی و تحمیلی جبهه اصلاحات بعد از هشت سال تکرار ناکامی و عدم تحقق وعده های انتخاباتی به سرابی بیش نمی ماند.
بنابر این حضور این سه رقیب برای جناب آقای رئیسی ، امداد الهی به حساب آمده و یقینا باید گفت این ها خود را بگونه ای دانسته یا ندانسته خرج انقلاب کردند وگرنه با توجه به شرایط رد صلاحیت ها ، تحریم انتخابات توسط بیگانگان و حتی احمدی نژاد، اگر بعد از کنار کشیدن نامزدهای پوششی، این سه نفر نیز اعلام انصراف کرده بودند، ولو وزارت کشور هم قبول نمی کرد، یقینا چالش بزرگی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی بوجود می آمد.
باید خداوند متعال را شاکر باشیم که مانند همیشه، مردم عزیز از تمامیت ایران سربلند ،دفاع کرده و دشمنان را مایوس نمودند.
دکتر سید وحید حقانیان
✍️ حرف حساب
📚@harfehessab
🌺🍃🌹🍃🌸🍃🖌
🌿همراه ما باشید با حرف حساب🌿
👌صداهای خاموش را هم بشنویم و به دنبال چرایی آن باشیم
چهار سال پیش در چنین ایامی، بیش از 41 میلیون و 300 هزار نفر در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند. در آن انتخابات 56 میلیون نفر واجد شرایط رای دادند بودند.
جمعه 28خرداد اما، تعداد رأی دهندگان به کمتر از 29 میلیون نفر کاهش یافت؛ یک افت فاحش 12 میلیون نفری؛ آن هم در شرایطی که تعداد واجدین شرایط 4 میلیون نفر افزایش یافته بود.
به بیان دیگر، در انتخابات ریاست جمهوری سال 1396 ، تعداد 15 میلیون نفر از واجدین شرایط شرکت نکرده بودند اما در انتخابات 1400 این عدد دو برابر شده و به حدود 30 میلیون نفر رسیده است.
بدین ترتیب، برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی میزان مشارکت به حدود نصف واجدین شرایط سقوط کرد و عدد معنی دار 48.8 درصد به ثبت رسید. همچنین در نظر داشته باشیم که انتخابات ریاست جمهوری همزمان با انتخابات شوراها برگزار شد که به دلیل ویژگی محلی بودن، ذاتاً مشارکت زاست.البته اساسا در ادوار مختلف انتخابات ایران حدود20% واجدین شرایط اصلا شرکت نمی کنند ولی آن 30% باقیمانده در این دوره موضوع بحث این نوشتار است.شاید تصور نمی شد روزی در جمهوری اسلامی، آرای باطله با 14 درصد، رتبه دوم انتخابات را به خود اختصاص دهد.
نادیده گرفتن دهها میلیون ایرانی که رأی ندادند یا رای سفید یا اعتراضی دادند و نیز پشت گوش انداختن این واقعیت که خیلی از رأی دهندگان دوره های پیشین، این بار پای صندوق نیامدند، خطای بزرگ استراتژیک خواهد بود. دو برابر شدن تعداد قهر کنندگان با صندوق و رسیدن آرای باطله از 3 درصد اننخابات قبل به 13 درصد، صدایی است رسا که یا باید آن را شنید.در چنین شرایطی، همگان (و بویژه جریان انقلابی که حفظ نظام اصلی ترین دغدغه اوست)باید به بررسی چرایی عدم حضور بیش از نیمی از مردم در انتخابات بپردازند.
✍️ حرف حساب
📚@harfehessab
🌺🍃🌹🍃🌸🍃🖌
🌿همراه ما باشید با حرف حساب🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیام دکتر علی لاریجانی به رئیس جمهور منتخب
✍️ حرف حساب
📚@harfehessab
🌺🍃🌹🍃🌸🍃🖌
🌿همراه ما باشید با حرف حساب🌿
⭕️باشگاه تحریمی های ایران
#انتخابات_۱۴۰۰
✍️ حرف حساب
📚@harfehessab
🌺🍃🌹🍃🌸🍃🖌
🌿همراه ما باشید با حرف حساب🌿
👌رایهای باطله با حرفهای حسابی!
✍️ حرف حساب
📚@harfehessab
🌺🍃🌹🍃🌸🍃🖌
🌿همراه ما باشید با حرف حساب🌿
حرف حساب📚
پیروز انتخابات 1400 رئیسی یا اصولگرایان
👌پیروز انتخابات 1400 رئیسی یا اصولگرایان؟؟؟؟
انتخابات 1400تمام شد و قرعه انتخاب مردم به نام ابراهیم رئیسی افتاد. گرچه پیروز اصلی هر انتخابات در کشور عزیزمان ملت ایرانند ولیکن به خاطر حمایت های اصولگرایان و هوادارانشان از رئیسی این جریان خود را پیروز انتخابات می داند.
سوالی که قابل طرح است اینکه آیا پیروز این انتخابات ابراهیم رئیسی است یا جریان اصولگرایان که حامی رئیسی بودند؟
نیم نگاهی به ادوار انتخابات کشور بعد از انقلاب نشان دهنده آنست که از دور اول تاکنون گاهی اشخاص پصیروز بوده اند و گاهی جریانات بویژه هر چه از اوائل انقلاب فاصله میگیریم نقش جریانات پر رنگتر می شود.
ابوالحسن بنی صدر، منتخب اولین انتخابات ریاست جمهوری گرچه با حمایت طیفهای مختلفی از انقلاب پیروز شد ولیکن برخی از شاخصه ها که باعث شهرت فزاینده او بویژه در جریان پر هیجان پیروزی انقلاب اسلامی شده بود باعث پیروزیش شد واتفاقا حامیانش از کسانی بودن که به لحاظ فکری تفاوت زیادی با او داشتند.
شهید رجایی منتخب دومین دوره ریاست جمهوری بود که عنوان نخست وزیری بنی صدر را داشت و به واسطه این مسئولیت برای مردم شناخته شد و به واسطه منش ساده زیستی که در پیش گرفته بود شهره عام و خاص گردید.لذا در دومین انتخابات ریاست جمهوری با رای قاطع مردم به پیروزی رسید
سومین وچهارمین روسای جمهور ایران نیز بر همین منوال و بواسطه امامت جمعه تهران که همه هفته مردم شنونده خطبه های ایشان از تلویزیون بودند آیت الله خامنه ای بودند. نفوذ و شهرت ایشان به حدی بود که حتی رقبای ایشان در روز رای گیری به ایشان رای داده اند و تمامی نیروهای چپ و راست آن زمان حامی آیت الله خامنه ای بوده اند.
هاشمی رفسنجانی پس از ریاست جمهوری آیت الله خامنه ای و اولین رئیس جمهور پس ار رحلت امام خمینی بودند که ایشان هم بواسطه مسئولیت های مهم کشوری و بویژه سه دوره ریاست مجلس شورای اسلامی و جانشینی فرمانده کل قوا در اواخر جنگ شهرت شخصیتی فراوانی داشت و به همین دلیل رقیب مطرحی در دوره اول در کنار ایشان حاضر نشد و حتی در دور دوم هم با وجود رقبای مطرح پیروز میدان بود.
اما از ریاست جمهوری هفتم به بعد ورق برگشت و کاندیدای مشهور وشناخته شده یعنی ناطق نوری در برابر کاندیدای کمتر شناخته شده(محمدخاتمی) شکست سختی خورد و این نبود جز حمایت مجموعه جریان اصلاح طلب، اعم از کارگزاران و مجمع روحانیون و.. در واقع در این انتخابات جریان اصلاح طلب با استفاده از نارضایتی عمومی از دوران سازندگی و فضای بسته سیاسی توده مردم را با خود همراه کرد و به پیروزی رسید.
در ادوار نهم و دهم ریاست جمهوری با وجود رجالی مثل قالیباف و لاریجانی اما این احمدی نژاد تازه از راه رسیده بود که گوی سبقت را ربوده و حتی بر کسانی مثل هاشمی رفسنجانی پیروز شد. که این پیروزی عمدتا مرهون ساده زیستی + حرکات پوپولیستی و عوام پسند احمدی نژاد بود
وقتی نوبت به دولت یازدهم رسید حسن روحانی که اصالتا یک اصولگرا بود با کمترین شانس پیروزی اما به یک مرتبه با حضور جریان اصلاح طلب به رهبری خاتمی و هاشمی پشت سرش تبدیل به پیروز انتخابات شد و حتی دور بعدی که هاشمی هم نبود با حمایت خاتمی و جریاناتش با رایی بالاتر به پیروزی رسید.
و بالاخره پیروزی ابراهیم رئیسی در انتخابات سیزدهم را باید مرهون شهرت دو ساله اش در قوه قضاییه وتحولات ملموس در آن دانست.در حالیکه انقلابیون مستقیم وغیر مستقیم پشتیبانی خود را از رئیسی اعلام کردند اما او در همان ابتدا و در متن تبلیغات به فرا جناحی بودن خود تاکید داشت. رئیسی سال 96 جریان انقلابی بود وانتخاب نشد و رئیسی 1400 ابراهیم رئیسی بود و متتخب مردم.
به طور کلی می توان نتیجه گرفت در دولتهای اصولگرا این کاندیدا بوده که رای آورده اند و نه جریان حامی اما در دولتهای اصلاح طلب این جریان بوده که پیروز شده نه شخصیت کاندیدا
#انتخابات | #رئیسی
✍️ حرف حساب
📚@harfehessab
🌺🍃🌹🍃🌸🍃🖌
🌿همراه ما باشید با حرف حساب🌿