هدایت شده از حرف حساب📚
#رهبر_معظم_انقلاب
✅ بخشی از بیانات منتشر نشده مقام معظم رهبری در دیدار با جمعی از فعالان حوزه #خانواده و #جمعیت، مورخ پنج شنبه ۲۴ مرداد ماه:
📌همه چیز وابسته به خانواده است. خانواده اساسِ فرهنگ و تمدن و تعالی است. وقتی خانواده نابود و متلاشی و ناکارآمد شود، تبعات متعددی دارد که در کوتاه مدت خودش را نشان نمی دهد. این مساله، تمدن ها را از بین می برد. جوامع غربی خودشان هم این را میگویند. معتقد بودند که این فیلمهای هالیوودی دارد اساس خانواده را از بین می برد و راه علاج را مراجعه به رمانهای خانوادگی میدانستند. ترویج اینها.... درست نقطه مقابل کاری که در کشور ما دارد انجام می پذیرد.
- در بین مسائل خانواده سه چهار مسئله خیلی مهم است.
✅ یک مساله #بقای_خانواده و جلوگیری از متلاشی شدن خانواده است. راه هایی را باید پیدا کنیم. این خیلی مهم است. خانواده را از متلاشی شدن باید نجات داد.
🔹مسئله مهم دیگر، #فضای_داخل_خانواده است. باید فضای داخل خانواده سالم باشد. جنبه غالب زن است اما گاهی به مردها هم ظلم میشود. هنجارهای درست اسلامی باید تنظیم شود و ضوابط و مقرراتی گذاشته شود که این حاکم شود.
🚨مسئله بعدی در خانواده مسئله #فرزندآوری است که خیلی مسئله مهمی است. چند سال است ما گفتیم خیلی از خانم های جوان قبول کردند و عمل کردند، لکن در محیط های عمومی جامعه نخیر، نیست. الان آمارهای ما به قدر جانشینی هم نیست. عدد مرکز آمار خودمان ١/٨ است. در حالیکه حداقل در کشور باید ٢/۵ باشد. یعنی ما تا ٣٠ سال دیگر یک جامعه پیر داشته باشیم که خطر بزرگی است. #از_همه_خطرات_بزرگتر_این_است.
📌وانکحوا الایامی منکم...
باید آدم واقعا دعا کند. یکی از دعاهایی که من دائم میکنم برای دختران و پسرانی است که موقعیت #ازدواج ندارند. بعضی دخترهایی که طالب ازدواج هستند، گاهی نامه می نویسند. فکر کنید ببینید چه کار باید کرد که سن ازدواج بالا رفته، میل به ازدواج کم شده. بله علتش همینهاست که ذکر شد. منتها علاج دارد.
یکی از کارهای بسیار اساسی در این زمینه #فرهنگ_سازی است. با کارهای #هنری خوب می شود. اشاره کردند به سریال ها. این اشکال کاملا درست است. ترویج ازدواج به صورت هنری انجام نمیگیرد. فیلم، سریال، پویانمایی. گاهی پویانمایی مؤثرتر است.
یک #پویانمایی ساده از حرف های من حتی مؤثرتر است در تشویق به فرزندآوری...
مساله فرهنگ سازی خیلی مهم است. یک زمانی ۴ فرزند و ۵ فرزند داشتن عادی بود. در رژیم طاغوت بنا کردند به کم کردن فرزند. تبلیغ کردند. تو کوچه ها خیابان ها می نوشتند. فرزند کمتر... زندگی بهتر...
الان استدلالهای غلطی هم می شود. حرفهای بی ربط و بی منطقی است. خانواده ای که اهل تربیت کردن است ١ فرزند با ۵ فرزند فرقی ندارد. محیط خانواده خوب باشد، تعداد فرزندها تاثیری نمیگذارد.
بعد از انقلاب حرکت موثری صورت گرفت. ولی بعد از #اطراف صحبت هایی شد که این جمعیت مشکل ایجاد میکند. بنده خودم در این مساله مسئولیت دارم، در آن سهیم بودیم. اوایل شاید درست هم بود.(تا ٣/۵ و ۴ درصد) لکن ادامه اش غلط بود. #باید_متوقف_میشد.
باید فرهنگ سازی شود. بروید افکار عمومی را درست کنید. #کار_مردمی درست و باید کار از دست مردم گرفته نشود. گرچه دستگاهها و نهادها مسئولیت دارند. لکن این پویش مردمی و حرکت اساسی مردمی نباید متوقف شود.
#خانواده
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#فرزندآوری
#بحران_جمعیت
✍️ حرف حساب
📚 @harfehessab☄️
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
👌 رسالت طلبگی
✍️ روحانیون،اساتید!
چرا ما از بیان حکم خدا در دنیای امروز میترسیم؟
چرا احکام الهی را به صورت گزینشی بیان میکنیم؟
چرا گاهی اوقات برخی از ما از گفتن احکام الهی که با عرف زمانه سازگار نیست، ابا داریم؟
امروز انسانهای مادیگرا به قدری پا را از گلیم خود دراز تر کرده اند که حرف از روابط آزاد زن و مرد ، چه مجرد و چه متاهل میزنند آنهم بدون کوچکترین استدلالی و یا با استدلالهای خنده داری که با دنیایی از حماقت اما با ژستی عاقلانه مطرح میشود.در مقابل ما با دنیایی از ملاحظات احکام خدایمان را بیان میکنیم و با دنیایی از توجیهات روی برخی از احکام خدا را روپوشی می اندازیم تا نکند کسی ببیند و حرف ناروایی به ما بزند؛
این در حالی است که برخی با نهایت بی شرمی در رسمی ترین شبکه های بین المللی از جایز بودن چند همسری برای زنان دم میزنند و این را نشانه روشنفکری میدانند.
چرا آنها هیچ خجالتی نمیکشند که از همجنس بازی با صدای بلند دفاع کنند ولی ما میترسیم از حرفهایی که خدایمان زده چنان دفاع کنیم که همه بشنوند؟
وظیفه ما بلاغ مبین است رساندن پیام آشکار.
محسن عباسی ولدی
✍️ حرف حساب
📚 @harfehessab☄️
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
.
🌸حضرت آیت الله خامنهای(زیدعزه) :
در سالهای اخیر، این درس گرفته شد که گره زدن حل مسائل کشور بهخصوص مسائل اقتصادی به برجام و خارج از کشور، یک خطای بزرگ است. هنگامی که ما مسائل اقتصادی و کسبوکار را به برجام گره میزنیم، نتیجه این میشود که صاحبان کار و سرمایه چند ماه منتظر امضا شدن یا نشدن برجام میمانند و بعد از آن هم منتظر اجرا شدن و یا اجرا نشدن آن هستند و سپس نیز منتظر اینکه آیا آمریکا در برجام میماند یا نمیماند و در نهایت دستگاه فعال اقتصادی کشور همیشه معطل خارجیها است.
🔹 بیانات در دیدار مسئولان نظام، ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
✍️ حرف حساب
📚 @harfehessab☄️
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
✍ بایدها و نباید های مداحی:
۱- مدّاحی که نام اباعبدالله الحسین علیه السّلام را با حوس حوس و سین سین بگوید، مدّاح نیست ... بی ادب است.
۲- مدّاحی که به جای روضه خوانی و بیان محتوای عاشورا، ادا و اطوار درآورد، مداح نیست ... بی سواد است.
۳- مدّاحی که وسط عزاداری، لخت شود و فراموش کند که روضه خوانهای قدیم، با عبا، وضو، وقار و متانت بودند، روضه خوان نیست، معرکه گیر است.
۴- مدّاحی که صله را شمرده و فکر کند صله، دستمزد است و اگر کم بود، بداخلاقی کند، مدّاح نیست ... کاسب است.
۵- مدّاحی که فکر کند با، کوبیدن پا و کارهای عجیب و غریب، عزاداری کرده، مداح نیست ... مأمور دشمن است.
۶- حکایتِ مدّاحی که فکر می کند قرار است فقط اشک مردم را بگیرد، حکایتِ همان شیخی است که دامن خود را پر از سنگ می کرد و به سر پامنبری هایش می کوبید، تا به زور گریه کنند.
۷- مدّاحی که به بهانۀ جذب جوانها، باب هر بدعت و سبکی را به مجلسِ روضۀ اباعبدالله علیه السّلام باز میکند، خداپرست نیست ... مردم پرست است.
۸- مدّاحی که بگوید من سیاسی نیستم، مدّاح نیست ... بی بصیرت است.
چرا که امام حسین علیه السّلام اساساً به خاطر سیاست به شهادت رسید.
۹- مدّاحی که هر سبک و شعر بی محتوایی را از خوانندۀ لس آنجلسی و تکنو، پاپ و رپ را واردِ نوای روضه اش کند، مداح نیست ... حداکثر یک خواننده است.
۱۰- مدّاح امام حسین علیه السلام و بچّه هیئتی اهل تهذیب و مراقبت است و با عمل و رفتار خود، مردم را عاشق امام حسین علیه السّلام می کند.
۱۱- مدّاح امام حسین علیه السّلام، هم "شور دارد و هم "شعور".
او با عقل و احساس و عاطفه، عشق و رسم اهلبیت علیهم السّلام دل مردم روشن نگاه می دارد.
۱۲- مدّاح امام حسین علیه السّلام، اولین گریه کنندۀ مجلسش، خود اوست.
۱۳- مدّاح امام حسین علیه السّلام، اهل سیاست و بصیرت است؛ نه سیاست بازی ... اهل ولایت است؛ چشمش به دهان رهبر و زعیم شیعه است.خط مشی می دهد و آزاده پرور است.
۱۴- مدّاح امام حسین علیه السّلام، دین را به این دولت و آن دولت، نمی فروشد.
۱۵- مدّاح امام حسین علیه السّلام، از کل شهدای کربلا، فقط عباس و اکبر و قاسم علیهم السّلام را نمی شناسد، باسواد و اهل مطالعه است.
۱۶- مدّاح امام حسین علیه السّلام، قیام عاشورا را، درس های کربلا را و زیبایی های آن را در قالب شعرهای پرمغز و روان و حزین، در جان شیعه می ریزد. نه وصفِ چشمِ شهلا، قد و هیکل و اشعار سبک و پیش پا افتاده و بی مغز.
۱۷- مدّاح امام حسین علیه السّلام، عاقل و اصیل است، نه دیوانه ...
۱۸- مدّاح امام حسین علیه السّلام، خواننده و سوپراستار و دیجی و سلبریتی نیست ... روضه خوان، اهلِ طهارت، پاکی، عشق و خلوص است.
۱۹- مدّاح امام حسین علیه السّلام، بیکار، تنبل و تن پرور نیست.
۲۰- مدّاح امام حسین علیه السّلام، روضه خوانی، هنر و عشق اوست، نه شغلش ...
۲۱- هیئت امام حسین علیه السّلام، از تلاوتِ قرآنِ آغاز مراسم آن هم، گریه و عزا می باشد.
۲۲- هیئت امام حسین علیه السّلام، هیئتی است که وقتی از آن خارج شدی، دریافتی داشته باشی؛ به علمت، به فهمت، به معنویتت، به عشقت، به طراوت روحت، به خُلق و رفتارت، افزوده شده باشد.
۲۳- هیئت امام حسین علیه السّلام، هیئتی است که در آن، رزق یک سال و چه بسا یک عمر، فهم و شور و شعور کربلایی دریافت شود.
۲۴- هیئت امام حسین علیه السّلام، هیئتی است که در آن، حسینی شویم نه انکه فقط حسین حسین بگوییم.
✍️ حرف حساب
📚 @harfehessab☄️
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
هدایت شده از حرف حساب📚
🔺 آتش به اختیار به معنی کار فرهنگی خودجوش و تمیز است... به معنی بی قانونی و فحاشی و مدیون کردن جریان انقلابی کشور نیست.
✍ حرف حساب
📚 @harfehessab☄
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
🚫 وقتی خواص بی خاصیت میشوند!🚫
و🌺 رهبر معظم انقلاب:
◾️وقتی خواصِ طرفدارِ حق، یا اکثریت قاطعشان، در یک جامعه، چنان تغییر ماهیت میدهند که فقط دنیای خودشان برایشان اهمیت پیدا میکند؛ وقتی از ترس جان، از ترس تحلیل و تقلیل مال، از ترس حذف مقام و پست، از ترس منفور شدن و از ترس تنها ماندن، حاضر میشوند حاکمیت باطل را قبول کنند و در مقابل باطل نمی ایستند و از حق طرفداری نمیکنند و جانشان را به خطر نمیاندازند؛ آن گاه در جهان اسلام فاجعه با شهادت حسینبنعلی علیهالسّلام - با آن وضع - آغاز میشود.
✍ حرف حساب
📚 @harfehessab☄
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
🏴آنچه از حسین که کمتر به ما گفتهاند🏴
⚠️امام حسین را فقط در چند ساعت آخر زندگیاش خلاصه کردهایم در حالی که از ۵۷ سال زندگی او بی خبریم.
✅امام حسین در جنگهای جمل و صفین، مثل سربازهای ساده در میدان جنگ حاضر شد؛ در حالی که میتوانست به بهانه آقازاده بودن، خود را از رزم، معاف کند.
✅امام حسین عاشقانه خانوادهاش را دوست داشت و به آنها محبت میکرد و حتی برای همسرش رباب، شعر عاشقانه میسرود.
✅در حال اعتکاف و طواف خانه خدا، شخص مقروضی از ایشان تقاضای کمک کرد و امام حسین اعتکاف خود را شکست تا از طلبکار، تقاضای مهلت کند.
✅هیچگاه هیچ پست و مقامی را از پدر خود که حاکم تمام ممالک اسلامی بود طلب نکرد. امام حسین کشاورز بود و هر روز بر روی اراضی خود کار میکرد.
✅در ماجرای صلح امام حسن با معاویه، با برادرش همراهی کرد و سخن هیچ مخالفی را نپذیرفت. پس از شهادت برادر نیز تا زمان مرگ معاویه به پیمانی که معاویه بارها آن را شکسته بود، متعهد ماند.
✅هیچگاه هیچ سائلی از خانه او دست خالی بر نمیگشت و نه تنها به فقرا کمک میکرد بلکه آنها را از گدایی بی نیاز میکرد.
✅در ماجرای خاکسپاری امام حسن، به خاطر جلوگیری از نزاع، به دفن نشدن برادرش در کنار رسولالله رضایت داد.
✅کنیز خود را به خاطر اینکه یک دستهگل به ایشان هدیه داد، آزاد کرد.
✅وقتی بردهای را دید که به یک سگ غذا میدهد، او را از اربابش که یهودی بود خرید و همانجا آزاد کرد. مرد یهودی و همسرش با دیدن مرام حسین، همانجا مسلمان شدند.
✅در ماجرای بیعت اجباری با یزید، در حالی که میتوانست مثل عبداللهبنزبیر در مکه پناهنده شود، اینکار را نکرد تا حرمت کعبه خدشهدار نشود.
✅وقتی به سپاه هزار نفری حربنیزید ریاحی برخورد کرد، نه تنها از عطش لشکریان دشمن سوءاستفاده نکرد بلکه همه لشگریان دشمن را سیراب کرد. حتی امامحسین دستور داد که اسبهای دشمن را هم سیراب کنند.
✅وقتی که فهمید مردم کوفه از بیعت خود برگشتهاند، برای جلوگیری از جنگ و خونریزی به دشمن گفت که از رفتن به کوفه منصرف شده و برمیگردد ولی ابنزیاد مخالفت کرد.
✅وقتی حربنیزید ریاحی به دستور ابنزیاد، اجازه بازگشت به امام حسین نداد، اصحاب به ایشان پیشنهاد دادند که با لشکر کوچک حُر بجنگند و از مهلکه فرار کنند ولی حضرت سیدالشهداء فرمود:
من شروع کننده جنگ نیستم.
✅زمین کربلا را شصت هزار درهم از صاحبان آن خرید و به همانها بخشید تا خون او در زمین دیگران ریخته نشود.
✅مردم در هنگام دفن امامحسین، آثار زخمهایی کهنه بر دوش ایشان دیدند. امام سجاد فرمودند این زخمها اثر کیسههایی است که پدرم شبانه به منزل نیازمندان میبُرد.
#امام_حسین
✍ حرف حساب
📚 @harfehessab☄
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
⚫️عبرتهای عاشورا /شریح قاضی
◾️▪️ رهبر معظم انقلاب:
تاریخ مىنویسد: «مسجد کوفه مملو از جمعیتى شد که پشت سر ابن زیاد به نماز عشا ایستاده بودند.» چرا چنین شد؟ بنده که نگاه مىکنم، مىبینم خواصِ طرفدارِ حقْ مقصرّند و بعضىشان در نهایتِ بدى عمل کردند. مثل چه کسى؟ مثل «شریح قاضى». شریح قاضى که جزو بنىامیّه نبود! کسى بود که مىفهمید حق با کیست. مىفهمید که اوضاع از چه قرار است. وقتى «هانى بن عروه» را با سر و روى مجروح به زندان افکندند، سربازان و افراد قبیلهى او اطراف قصر عبیداللَّه زیاد را به کنترل خود درآوردند.
◾️▪️ابن زیاد ترسید. آنها مىگفتند: «شما هانى را کشتهاید.» ابن زیاد به «شریح قاضى» گفت: «برو ببین اگر هانى زنده است، به مردمش خبر بده.» شریح دید هانى بن عروه زنده، اما مجروح است. تا چشم هانى به شریح افتاد، فریاد برآورد: «اى مسلمانان! این چه وضعى است؟! پس قوم من چه شدند؟! چرا سراغ من نیامدند؟! چرا نمىآیند مرا از اینجا نجات دهند؟! مگر مردهاند؟!»
◾️▪️شریح قاضى گفت: «مىخواستم حرفهاى هانى را به کسانى که دورِ دارالاماره را گرفته بودند، منعکس کنم. اما افسوس که جاسوس عبیداللَّه آنجا حضور داشت و جرأت نکردم!»
◾️▪️«جرأت نکردم» یعنى چه؟ یعنى همین که ما مىگوییم ترجیح دنیا بر دین! شاید اگر شریح همین یک کار را انجام مىداد، تاریخ عوض مىشد.
◾️▪️اگر شریح به مردم مىگفت که هانى زنده است، اما مجروح در زندان افتاده و عبیداللَّه قصد دارد او را بکشد، با توجّه به اینکه عبیداللَّه هنوز قدرت نگرفته بود، آنها مىریختند و هانى را نجات مىدادند. با نجات هانى هم قدرت پیدا مىکردند، روحیه مىیافتند، دارالاماره را محاصره مىکردند، عبیداللَّه را مىگرفتند؛ یا مىکشتند و یا مىفرستادند مىرفت. آن گاه کوفه از آنِ امام حسین علیهالسّلام مىشد و دیگر واقعهى کربلا اتّفاق نمىافتاد! اگر واقعهى کربلا اتّفاق نمىافتاد؛ یعنى امام حسین علیهالسّلام به حکومت مىرسید. حکومت حسینى، اگر شش ماه هم طول مىکشید براى تاریخ، برکات زیادى داشت. گرچه، بیشتر هم ممکن بود طول بکشد.
◾️▪️ اى شریح قاضى! چرا وقتى که دیدى هانى در آن وضعیت است، شهادتِ حق ندادى؟! عیب و نقصِ خواصِ ترجیح دهندهى دنیا بر دین، همین است.
۲۰خرداد۷۵
✍️ حرف حساب
📚 @harfehessab☄️
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷