⚜ هر روز با کلام خدا
🕋 قُلْ أَذَٰلِكَ خَيْرٌ أَمْ جَنَّةُ الْخُلْدِ الَّتِي وُعِدَ الْمُتَّقُونَ ۚ كَانَتْ لَهُمْ جَزَاءً وَمَصِيرًا
🕊 (اى پیامبر!) بگو: «آیا این بهتر است یا بهشت جاویدانى که به پرهیزگاران وعده داده شده؟! بهشتى که پاداش اعمال آنها، و سرانجامشان است.»(فرقان/۱۵)
💠 این سؤال و داورى طلبیدن، نه به خاطر آن است که: کسى تردید در این امر داشته باشد، و نه این که: آن عذاب هاى دردناک وحشتناک قابل موازنه و مقایسه با این نعمت هاى بى نظیر باشد، بلکه، این گونه سؤال ها و داورى طلبیدن ها، براى بیدار ساختن وجدان هاى خفته است، که آنها را در برابر یک امر بدیهى و بر سر دو راهى قرار دهند.
💠 اگر در پاسخ بگویند: آن نعمت ها بهتر است و برتر است (که حتماً باید بگویند) خود را محکوم کرده اند که اعمالشان بر ضد آن است، و اگر بگویند: آن عذاب بر این نعمت برترى دارد، سند بى عقلى خود را امضاء نموده اند.
📚تفسیر نمونه
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
#تفسیر
#عکس_نوشته_تولیدی
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
مداحی آنلاین - من ابلفضلی ام - نریمن پناهی.mp3
4.35M
🔳 #وفات_حضرت_ام_البنین(س)
🌴همه جا کربلا همه جا نینوا
🌴من ابلفضلیم به امید خدا
🎤 نریمان پناهی
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🏴
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
🔰حضرت باقر علیه السلام فرمودند: «بُنی الإسلام علی خمس: علی الصلاه والزکاه والصوم والحجّ والولایه ولم یناد بشیء کما نودی بالولایه»، اسلام بر پنج پایه بنا شده است: بر نماز وزکات و روزه وحج و ولایت و برای هیچ کدام از چهار اصل قبلی به اندازه ولایت، سفارش نشده است.
🔸سپس امام فرمودند: «فأخذ الناس بأربع وترکوا هذه (یعنی الولایه)؛ ولی مردم، چهار اصل قبلی را گرفته، ولایت را رها کرده اند.
❇️این روایت، اولویت ولایت را بر چهار اصل عبادی اسلام، یعنی بر نماز وزکات وحج و ولایت نشان می دهد. در روایت دیگری از امام باقر علیهالسلام ولایت اهل بیت علیهمالسلام بالاترین حقیقت دینی معرفی شده است.
💦بنابراین، ولایت اهل بیت علیهم السلام فرع دین نبوده، همه دین (غیر از توحید ونبوت) فرع ولایت محسوب می شود.
📚آثار اعتقاد به امام زمان
✍امر ولایت از همه واجبات دینی مهمتر است و پایه اسلام، محبت و ولایت اهل بیت علیهمالسلام است و در همه شرایط بر افراد و مومنین واجب است و در این عصر ولایت و محبت حضرت مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشریف اوجب واجبات است.
👈لطفا با ارسال مطالب؛ در نشر آموزه های دینی ما را یارے کنید.🌹
#امام_زمان
#مهدویت
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
⚜ هر روز با کلام خدا
🕋 لَّهُمْ فِيهَا مَا يَشَاءُونَ خَالِدِينَ ۚ كَانَ عَلَىٰ رَبِّكَ وَعْدًا مَّسْئُولًا
🕊 هر چه بخواهند در آن جا برایشان فراهم است. جاودانه در آن خواهند ماند.
این وعده اى است مسلّم که پروردگارت بر عهده گرفته است.
(فرقان/۱۶)
💠 با توجه به جمله لَهُمْ ما یَشاؤُنَ (هر چه بخواهند در آنجا هست) این سؤال براى بعضى پیدا شده که: اگر مفهوم گسترده این جمله را در نظر بگیریم، نتیجه اش این مى شود: بهشتیان مثلاً اگر مقام انبیاء و اولیاء را بخواهند به آنها داده مى شود، و یا اگر نجات دوستان و بستگان گنهکارشان را ـ که مستحق دوزخند ـ طلب کنند به آن مى رسند، و مانند این خواسته ها.
💠 اما با توجه به یک نکته جواب این سؤال روشن مى شود، و آن این که: پرده ها از برابر چشمان بهشتیان کنار مى رود، حقایق را به خوبى درک مى کنند و تناسب ها در نظر آنان کاملاً واضح مى شود، آنها هرگز به فکرشان نمى گذرد که چنین تقاضاهائى را از خدا کنند.
📚تفسیر نمونه
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
#تفسیر
#عکس_نوشته_تولیدی
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
⚜تربیت_کودک
🔴در برقراری ارتباط با کودکان،بهتر است جملات با سه کلمه ی 👈اگر، تو،چرا 👉 شروع نشود،
✴️این کلمات القای حس منفی در کودک را به دنبال دارد وموجب می شود کودک تصور کند مورد حمله قرار گرفته واضطراب وترس را در او تشدید خواهد کرد.
✅سعی کنید کلمات جایگزین را استعمال کنید تا نتیجه ی بهتری دریافت کنید.
💠مثلاً به جای اینکه به کودک خود بگویید:« تو همیشه نا منظمی»، بهتر است بگویید :«دخترم/ پسرم /عزیزم ،وقتی وسایلت جمع نمی کنی ،...»💫
👈لطفا با ارسال (فوروارد)مطالب،در معرفی کانال به دیگران ما را یاری کنید.🌺
#تربیت_فرزند
#به_قلم_طلبه
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
⚜ هر روز با کلام خدا
🕋 وَيَوْمَ يَحْشُرُهُمْ وَمَا يَعْبُدُونَ مِن دُونِ اللَّهِ فَيَقُولُ أَأَنتُمْ أَضْلَلْتُمْ عِبَادِي هَٰؤُلَاءِ أَمْ هُمْ ضَلُّوا السَّبِيلَ
🕊 (به خاطر بیاور) روزى را که همه آنان و آنچه را که غیر از خدا مى پرستند جمع مى کند، آنگاه به آنها مى گوید: «آیا شما این بندگان مرا گمراه کردیدیا خودشان راه را گم کردند؟!»(فرقان/۱۷)
💠 منظور از معبودها در اینجا کیانند؟
در پاسخ این سؤال، دو تفسیر در میان مفسران معروف وجود دارد:
🔹نخست این که: منظور معبودهاى انسانى (همچون مسیح(علیه السلام)) یا شیطانى (همچون جنّ) و یا فرشتگان است که هر کدام را گروهى از مشرکان براى پرستش انتخاب کرده بودند.
🔹تفسیر دوم که جمعى از مفسران آن را ذکر کرده اند، این است: خداوند در آن روز، نوعى از حیات و درک و شعور به بت ها مى بخشد، به طورى که مى توانند مورد بازپرسى قرار گیرند، و پاسخ لازم را بدهند که: خدایا ما اینها را گمراه نکردیم، بلکه، آنها خودشان بر اثر غرق شدن در شهوات و غرور، گمراه شدند.
🔹این احتمال نیز، وجود دارد که: تمام معبودها را شامل شود، اعم از آنها که داراى عقل و شعورند و به زبان خود واقعیت ها را مى گویند، و معبودهائى که از عقل و شعور برخوردار نیستند و به زبان حال حقیقت را منعکس مى سازند.
⬅️ ولى، قرائن موجود در آیه، با تفسیر اول هماهنگ تر است، چرا که فعل ها و ضمیرها همه نشان مى دهد: طرف صحبت، صاحبان عقل و شعورند.
📚تفسیر نمونه
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
#تفسیر
#عکس_نوشته_تولیدی
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
⭐️☀️⭐️
☀️⭐️
⭐️
❄️ همسرانه
🔆 رازهایی برای ارتباط بهتر با خانواده ی همسر
1⃣ عقایدتان را برای خودتان نگه دارید
🍃بنا به تیپ #شخصیتی تان ممکن است خاموش ماندن و اظهارنظر نکردن برای شما سخت یا آسان باشد، اما در هر حال نهایت تلاشتان را بکنید و در مواقعی که با نظرات #خانواده ی #همسرتان در مسائل نه چندان مهم مخالف هستید، اظهار مخالفت نکنید. امّا در مسائلی که با اصول #مسلمانی ناسازگار است بهتر است اظهارنظر کنید و با #سیاست و ادب، از اصطکاک بین خودتان و خانواده ی همسرتان جلوگیری کنید.🍃
ادامه دارد...
📚 رازهای تسخیر قلب همسر، ص۱۳۷.
👈لطفا با ارسال(فوروارد) مطالب؛ در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
#محبّت_ازدواج
#همسرانه
#زوجین
🌐https://eitaa.com/harimehayat
⚜ هر روز با کلام خدا
🕋 قَالُوا سُبْحَانَكَ مَا كَانَ يَنبَغِي لَنَا أَن نَّتَّخِذَ مِن دُونِكَ مِنْ أَوْلِيَاءَ وَلَٰكِن مَّتَّعْتَهُمْ وَآبَاءَهُمْ حَتَّىٰ نَسُوا الذِّكْرَ وَكَانُوا قَوْمًا بُورًا
🕊 (در پاسخ) مى گویند: «منزّهى تو! براى ما سزاوار نبود که غیر از تو اولیایى برگزینیم، ولى آنان و پدرانشان را از نعمتها برخوردار نمودى تا این که (به جاى شکر نعمت) یاد تو را فراموش کردند و همگى تباه و هلاک شدند».(فرقان/۱۸)
💠 نه تنها ما آنها را به سوى خود دعوت نکردیم، بلکه ما به ولایت و عبودیت تو معترف بودیم و غیر از تو را معبود براى خود و دیگران برنگزیدیم!.
💠 علت انحراف آنها این بود که: آنان و پدرانشان را از نعمت ها و مواهب دنیا برخوردار نمودى (آنان به جاى این که شکر نعمتت را به جا آورند در شهوات و کامجوئى ها فرو رفتند) تا یاد تو را فراموش کردند و به همین دلیل فاسد شدند و هلاک گشتند.
📚تفسیر نمونه
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
#تفسیر
#عکس_نوشته_تولیدی
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
هرثمه بن سلیم یکی از یاران امیر مؤمنان (ع) بود که در جنگ صفین در رکاب آن حضرت می جنگید.
وی می گوید: وقتی از کوفه به جبهه صفین حرکت می کردیم به سرزمین «کربلا» رسیدیم هنگام نماز بود پس به امامت امیرمؤمنان( ع) نماز جماعت را اقامه نمودیم، پس از نماز، حضرت مقداری از خاک کربلا را برداشته و بوئید و فرمود:
🌹🌹«خوشا به حالت ای خاک، قطعاً از میان تو جماعتی بر می خیزند و بدون حساب وارد بهشت می شوند.»🌹🌹
پس از آن به جبهه صفین رفتیم و سپس به خانه ام باز گشتم و به همسرم گفتم:
از علی( ع) ماجرایی را برایت تعریف کنم آنگاه ماجرای فوق را برایش گفتم و اضافه کردم که علی (ع) ادعای علم غیب می کند.
🌼همسرم گفت: ای مرد! دست از این ایرادها بردار، آنچه امیرمؤمنان بگوید حق است.
هرثمه می گوید: من همچنان در شک و تردید بودم تا سرانجام ماجرای عاشورای سال ۶۱ هجری رخ داد و سپاه دشمن برای کشتن امام حسین( ع)بسوی کربلا لشکر کشید.
من ابتدا از سربازان لشکر عمر بن سعد بودم، یکباره به یاد سخن علی( ع) افتادم که براستی حق بود، از این رو از لشکر عمر سعد جدا شدم و در یک فرصت مناسب سوار بر اسب به سوی امام حسین (ع)گریختم.
همین که بر حضرت وارد شدم حدیث پدرش امیرمؤمنان (ع) را برایش باز گو کردم حضرت فرمود: اکنون که این خبر غیبی را محقق یافته دیدی تو از موافقین ما هستی یا از مخالفان؟
گفتم: هیچکدام فعلًا در فکر اهل و عیال خود هستم…
حضرت فرمود: بنابراین به سرعت از این سرزمین فرا کن، زیرا کسی که در اینجا باشد و صدای ما را بشنود و به یاری ما بر نخیزد جایگاهش آتش🔥 دوزخ است.
هرثمه، این انسان سیه بخت بیچاره در این نقطه حساس راه بی تفاوتی را پیش گرفت و در حالی که امام زمانش غریب و تنها بود، از آن سرزمین گریخت.
📚کرامات الحسینیه،ج ۱
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
#داستان_کوتاه
🌐 https://eitaa.com/harimehayat
⚜ هر روز با کلام خدا
🕋 فَقَدْ كَذَّبُوكُم بِمَا تَقُولُونَ فَمَا تَسْتَطِيعُونَ صَرْفًا وَلَا نَصْرًا ۚ وَمَن يَظْلِم مِّنكُمْ نُذِقْهُ عَذَابًا كَبِيرًا
🕊(خداوند به آنان مى گوید: ببینید معبودهایتان،) شما را در آنچه مى گویید تکذیب کردند. اکنون نمى توانید عذاب الهى را برطرف سازید، یا از کسى یارى بطلبید. و هر کس از شما ستم کند، عذاب شدیدى به او مى چشانیم!(فرقان/۱۹)
💠 بدون شک ظلم مفهوم وسیعى دارد، هر چند موضوع بحث در آیه شرک است که یکى از مصداق هاى روشن ظلم مى باشد، اما با این حال، کلى بودن مفهوم آیه را از بین نمى برد.
💠 مَنْ یَظْلِمْ به صورت فعل مضارع آمده است و این نشان مى دهد، قسمت اول بحث ـ اگر چه مربوط به گفتگوهاى رستاخیز است ـ اما جمله اخیر، خطابى است به آنها در دنیا، گوئى همین که دل هاى مشرکان بر اثر شنیدن گفتگوهاى عابدان و معبودان در قیامت آماده اثر پذیرى مى شود سخن را از قیامت به دنیا کشانده و به آنها مى گوید: هر کسى ظلم و ستمى انجام دهد او را شدیداً کیفر مى دهیم .
📚تفسیر نمونه
👈لطفا با ارسال مطالب ؛در نشر آموزه های دینی ما را یاری کنید.🌺
#تفسیر
#عکس_نوشته_تولیدی
🌐 https://eitaa.com/harimehayat