هدایت شده از تفکر تفریحی
✅ ادامه تحلیل انیمیشن «لئو»
2️⃣ قسمت دوم (پایانی)
این انیمیشن که میتونیم بگیم موضوعش بیشتر شبیه مباحث روانشناسیه خیلی زیرپوستی از نظریات یونگ در مبحث «سایهها» هم استفاده کرده که توضیحش مفصله اما همین قدر بگم که دلیل لئو برای فرار از قفس و آکواریوم شیشهای اینه که میخواد زندگی زیست نشده رو این دم آخری زندگی کنه! و دقیقا «دنیای بیرون آکواریوم» همون زندگی زیست نشده و سایهی لئو هست و همچین بعضی از مشکلات بچهها هم دقیقا جزو سایههاشون بود که با راهنمایی لئو برطرف شد
یک سری نکات و تکنیکهای رفتاری هم توی انیمیشن توصیه میشه که بد نیست بچهها بشنوند. مثلاً لئو درباره اینکه بچه ها چطور میتونن با بقیه دوستان شون همدردی کنن و گاهی فقط گوش شنوا بودن میتونه مفید باشه و... نکات خوبی رو مطرح میکنه (بقیه نکات ساده و روان گفته شده که ببینیدشون)
نکته مهم توی انیمیشن اینه که معلم واقعی برای بچهها لئو هست نه معلم کلاس! و لئو با نوع ارتباطگیریاش میتونه مشکلات خانم معلم پیر و بداخلاق رو هم حل کنه
توی بعضی از قسمتها، انیمیشن لئو تم آثاری مثل «بالا» و «شازده کوچولو» رو داره
جالبه که توی این دست آثار همیشه یک کودک با یک فرد سالمند همراه میشه!😌
این انیمیشن یه سری نکاتی داره که باید حواسمون بهش باشه چون بالاخره انیمیشن آمریکاییه و داستانش توی سبک زندگی آمریکایی تعریف شده و غیر از این کمی بیادبی هم توی دیالوگها و سکانسها هست😬
📢 کانال تفکر تفریحی
https://eitaa.com/tafakortafrihi
پیج اینستاگرام:
Nimavary
🔰هیاهوی بازداشت تتلو که فرو بنشیند، بعد از تمام گمانهزنیها دربارهی علت از دست رفتن استعدادی!
🔹 همچون تتلو، و پیدا کردن همهی مقصرهایی که او را به این مرحله رساندند، کمی هم تصمیمها و انتخابهای خود تتلو را بررسی کنیم که هرکس گروگان کارهایی است که خودش انجام داده، و مسئول انتخاب بین تقوا یا فجور در برهههای مختلف زندگی خویش است.
🔸تتلو در سال ۹۴ با ساخت کلیپ «انرژی هستهای» بر روی ناو جنگی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیز قطعهای دربارهی شهدا، شاید مجازترین دوران زندگی حرفهای خود را تجربه میکرد.
و کسی نمیدانست که چند سال بعد در یکی از محلههای امن ترکیه، با طرفدارانی بیشمار و ثروتی قمارآلوده، درگیر مخدر، تجاوز، آزار دختران و فساد مالی خواهد شد.
🔺او آرام آرام پا جای خطوههای شیطان گذاشت و تسلیم نقشههای او و مطیع نفس خود شد تا به جای الله، هوای نفس خود و شیطان را عبادت کرده و خود را مستحق سجده شدن بداند.
🔻از سوی دیگر، طرفداران تتلو از شدت علاقه به موسیقی و شعرهایی که او میساخت، سر تسلیم در برابر خواستههایش فرود میآوردند و کوچکترین تلنگری کافی بود تا سیل پیامها و فحاشیها را علیه منتقدین و در حمایت از تتلو در صفحههای مجازی سرازیر کنند.
🔺طرفدارانی که اکثر آنان دختران نوجوانی بودند که با سودای عشق و شعر و آهنگ، حاضر به سپری کردن ساعاتی هرچند کوتاه کنار تتلو و در خانهی امنش در ترکیه شده بودند بیخبر از بلایی که قرار است در روزهای بلند آینده بر سر آنها بیاید.
🔻دخترانی که از ترس تهدیدهای تتلو و طرفداران مطیع و تحت امرش، سکوت در برابر جنایات و تجاوزهای تتلو را پذیرفته بودند.
🔹مناسبترین گزینه برای تعریف این نوع از به بند کشیدن افراد در برابر خواستهها و هوای نفس یک نفر، واژهی «عَبَّدَ» است.
عَبَّدَ به معنی «به بردگی و بندگی کشاندنِ افراد» است. یعنی کسی که فضا را مهیّا میکند تا دیگران بندهی او شوند.
🔸و تتلو با موسیقیِ عموما شهوتزده بود که توانست اینگونه زمینهسازی کرده و طرفدارانش را تسلیم خواستههای خود کند تا جایی که بسیاری از آنها حاضر به سجده به هدف و معبودی غیر از الله شدهبودند.
🔹و طبق روایتی از امیرالمومنین علی (ع) ۱ ، که کثرت تقوا را عامل افزایش ظرفیت افراد برای ایستادگی در برابر شهوتهای مذموم برشمرده بودند، اگر طرفداران تتلو تقوا داشتند، مقدّرات و ظرفیت آنها برای مقابله با شهوات افزایش مییافت.
تاب مقاومت در برابر ترانه و خنیای تتلو در آنها بیشتر و علاقهی آنها به موسیقیاش کمتر میشد.
آنها به بندگی و تَعبُّد تتلو در نمیآمدند و کار به سجدههای بینماز نمیرسید.
وارد چنین رابطههای جنسیای نشده و قربانی تجاوزهای تتلو نمیشدند.
🔹و اگر تتلو تقوا داشت، شعرهایش عاری از شهوت و واژههای جنسی بود. کسی را دعوت به سبک زندگی آلوده نمیکرد. رابطههای جنسی افسارگسیخته و متعدد نداشت، و عاقبت او بیماری و حبس نبود.
✍ هانیه سادات محمدی
۱. إذا کَثُرَتِ المَقدِرَة، قَلّتِ الشَّهوَة ،۲۴۵ نهجالبلاغه
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
تو هر ده قدمی خیابونای تهران دارن آزادانه تبلیغ ربا انجام میدن یک نفر نیست یقشونو بگیره!
آیا ما اصلا ارگانی داریم که جلوی رباخواری وایسه؟
اگه هست پس چرا این همه شرکت و اشخاص نزولخور که زندگی مردمرو نابود میکنن، به راحتی دارن میچرخن و تبلیغ میکنن و کسی باهاشون کاری نداره!!!
لینک توییت ✍مجتبی روحیزاده
@mojtabarouhizadeh
🔰 بعد از تـــو، من تنهــاترین مرد جهــانم
🔹 اثر جدید حسن روحالامین به مناسبت ایام فاطمیه
@Hasanabbasi_students
🔰 بیت تراز
🔹 بیت تراز، خانهی حضرت فاطمه (س) و امام علی (ع) است. علی، مرد تراز است و فاطمه، زن تراز است. حسن و حسین، پسران تراز و زینب و امکلثوم، دختران تراز هستند. همچنین روابط بین آنها، مناسبات تراز است.
🔹 باید بیت تراز را در جامعهی بشری فرهنگ کنیم و نمونهی این بیت را در بین مردم رواج دهیم.
🔹 یکی از مقدمات ظهور، تلاش برای شکلگیری چنین خانوادهای است که در آن انسانها آرامش روحی و روانی داشته باشند و بینشان مودت و رحمت قرار بگیرد.
🔖 جلسه ۳۸۶ کلبه کرامت؛ بیت تراز:
📹 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/222
💬 برگرفته از سخنان استاد حسن عباسی
✍ #اختصاصی_اندیشهجویان
@Hasanabbasi_students
هدایت شده از کانال رسمی استاد حسن عباسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ علی (ع) بی مردم تنهاست
فاطمه (س) مردم بود
علی (ع) بی فاطمه (س) تنها شد
@Hasanabbasi_ir
#فصل_سوم
❇️ فصل زندگانی فاطمی، فصلِ شهیدپروریست.
🔸«حسن و حسین (علیهمالسلام) #ثمره_فؤاد_فاطمه هستند.»
حدیث شریف کسا
————————
📌 اندیشسرای کودک و نوجوان اندیشکده یقین
🔊 @strategistkids
🔰 جهاد تبیین در برابر بدعت ها
🔸 حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها در برابر بدعتهای آشکار سقیفه به تنهایی ایستاده و به جهاد تبیین در برابر آن پرداختند.
بدعت عبارت است از زیاد کردن یا کم کردن از دین، با انتساب آن به دین.
📗 الشّریف المرتضی، ج ٣، ص ٨٣.
🔸 بدعت به عنوان اصلیترین آسیب دین و عامل مخرّب ایمان است. اگر امّت اسلامی دچار بدعتها شود، ارکان اساسی دین تخریب و در اصول و فروع دچار تحریف خواهد شد، چنان چه در امت های پیشین همین عامل باعث از دست رفتن حقیقت دین و ایمان آنان شد. بنابراین ردّ بدعت و مبارزه با آن، از مهم ترین دلائل حفظ دین و حقیقت آن است.
🔹 بدعتهای دینی از نگاه قرآن، عبّاس اشرفی و نرجس امیدی.
شافعی از علمای اهل سنت نقل می کند: كلّ سنن رسول اللّه قد غيّرت حتي الصلاه.
📗 كتاب آلام، ج۱، ص ۲۰٨.
تمام سنت های رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم تغییر کرد حتی نماز!!
🔹 انحراف آشکار
امروزه هم متأسفانه ما شاهد هستیم که برخی از احکام دین خدا به تدریج در حال تغییر است و تهاجم فرهنگی غرب به کمک نیروهای داخلی آنها در حال ایجاد بدعتها در احکام دین و اعتقادات مردم هستند و چنانچه مجموعه نظام و عموم مردم با پیروی از حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و الگو قرار دادن ایشان به مقابله جدی با آن نپردازند، به تدریج جامعه اسلامی دچار آسیبهای فراوان و غیر قابل جبرانی خواهد شد.
جامعهای که عموم مردم، خود را پیرو حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها میدانند و به آن بانوی بزرگ اسلام عرض ارادت مینمایند، برخی تلاش می کنند فرهنگ دینی و مذهبی را تغییر دهند.
🔹 سیره فاطمی
از حضرت فاطمه زهرا صلوات الله علیها نقل شده که به اسماء بنت عمیس فرمودند: إنّی قَدِ اسْتَقْبَحْتُ ما یُصْنَعُ بِالنِّساءِ، إنّهُ یُطْرَحُ عَلیَ الْمَرْئَةِ الثَّوبَ فَیَصِفُها لِمَنْ رَاءی ، فَلا تَحْمِلینی عَلی سَریرٍ ظاهِرٍ، اُسْتُرینی، سَتَرَکِ اللّهُ مِنَ النّارِ.
📗 تهذیب الا حکام، ج١، ص ۴٢٩.
من شيوه تشييع جنازه زنان را بسيار ناپسند مى دانم، پارچه اى بر روى او مى كشند كه برجستگي هاى بدن او را براى بينندگان به نمايش گذاشته و برای دیگران تعریف میکنند! اى اسماء مرا بر تابوت آشكار نگذار بدن مرا بپوشان كه خدا تو را از آتش بپوشاند.
🔹 ظهور بدعت های جدید
برخی تلاش میکنند روشهای غربی را جایگزین اجرای عقد شرعی در ازدواج نمایند و با خواندن چند خط دکلمه یا شعر و سوگندنامه، عروس و داماد را به یکدیگر محرم نمایند، در حالی که اگر صیغه عقد شرعی خوانده نشود زوجیت محقق نمیشود.
در حالی که مسئولین نظام و نهادهای مربوطه نسبت به شیوع کشف حجاب گسترده سکوت کردهاند، این پدیده ناهنجار اجتماعی و حرام شرعی به تصاویر نابهنجار زنان مکشفه در اعلامیههای ترحیم یا سنگ قبور آنها سرایت پیدا کرده تا جایی که برای سنگهای قبور زنان کهنسال از تصاویر جوانی آنها استفاده میکنند یا تصاویر رنگی از آلبومهای خانوادگی را بر روی سنگ قبرها حک نموده و به جای خیرات و مبرات، گناه و معصیت برای اموات خود می فرستند.
هم چنین در برخی مزارها به جای خواندن قرآن و فاتحه یا مدح و ثنای اهل بیت علیهم السلام و مرثیه سرایی که یادآوری مرگ و هشدار دهنده و عبرت آموز است، گروه نوازنده و مطرب دعوت میکنند و با کف و صوت و..مراسم ختم، تبدیل به مبتذل ترین مراسمها می شود.
این معضلات فرهنگی به مراسمهای مذهبی هم کشیده شده است و متأسفانه در برخی هیئتها که فلسفه وجودی آن آشنایی با معارف اهل بیت علیهم السلام است، به جای دعوت از سخنران مذهبی و تشکیل مجلس وعظ و خطابه و بیان احکام شرعی، جلسات روانشناسی، جامعه شناسی، و ... برگزار میشود و یا از بانوان جهت سخنرانی در مجالس مردانه دعوت میکنند و استناد به سخنرانی و خطبه خوانی حضرت زهرا و حضرت زینب کبری سلام الله علیهما مینمایند، در حالی که آن موارد استثناء بوده و دفاع از اصل ولایت و اصل دین منحصر در وجود حضرت فاطمه زهرا و زینب کبری سلام الله علیهما بوده است و خطبه خوانی ایشان در شرایط خاص و اضطراری با رعایت شرایط کامل بوده است.
🔹 وظیفه خطیر علمای دین
امام صادق عليه السّلام فرمودند: علماى شيعۀ ما همچون مرزداران، مانع حمله شياطين به شيعيان ناتوان شده و جلوى غلبۀ ناصبان شيطان صفت را مىگيرند. پس بدانيد هر كه اين گونه در مقام دفاع از شيعيان ما برآيد فضيلتش از مجاهدان در راه خدا، هزاران بار بيشتر است، زيرا علما از دین پيروان ما دفاع مىكند و مجاهدان از جسم آنان.
📗 الاحتجاج، ج ١، ص ١٧.
🌷 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ولعن أعدائهم اجمعین 🌷
@Hasanabbasi_students
🔰 امامحسن و امامحسین(ع) ، ثمره فؤاد فاطمه (س)
❤️ پیاز وجود انسان (یعنی آنچه که روح مینامیم) بر بستر فطرت او، دارای چهار لایه است:
#صدر: محل فرح و حزن،
#شغاف: محل حب و بغض،
#قلب: محل انقلاب و محل شک و یقین،
#فؤاد: محل حق و باطل
🔹 مهمترین کارکرد فؤاد ثبت است. انسانی که به تثبیت فؤاد میرسد بالاترین آرامش را پیدا میکند و اینکه گفته میشود امام حسن و امام حسین ثمره فؤاد حضرت فاطمه هستند به همین معناست.
🔹 در مطالعات انسانشناسی قرآنی، اغلب انسان ها در صدر و شغاف میمانند و کمتر کسی می تواند فؤاد خویش را شکوفا کند و بسیاری فؤاد وجودی خود را در دوران جوانی کور میکنند.
🔹 حضرت فاطمه همچون انبیاء، به لایهی چهارم وجود خویش رسیدند و آن را روشن کردند، طبیعی است بانویی که به این آرامش وجودی رسیده باشد فرزندانی چون امام حسن و امام حسین و حضرت زینب کبری را تربیت میکند.
🔹 الگوی تربیت نسل بعدی ما به این باز می گردد که در چه سطحی هستیم، فردی که به مرحله فؤاد برسد قطعا فرزندانش از یاران امام حسین (ع) در کربلا چیزی کم نخواهند داشت.
💬 برگرفته از سخنان استاد حسن عباسی
✍ #اختصاصی_اندیشهجویان
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارکنان گوگل هم به وحشیگری رژیم کودککش اعتراض کردند اما هنوز دانشگاهای جمهوری اسلامی نتونسته به این جمعبندی برسه و سکوت اختیار کرده!
خداییش چی به خورد این بچهها در دانشگاهای ما میدن که قدرت تشخیص حق و باطل رو ازشون گرفته!!
لینک توییت ✍مجتبی روحیزاده
@mojtabarouhizadeh
🔰 آقای طهماسب، شما جزو گروه سوم، یعنی گروه حیوانات ناظر صحنه جنگ هستی.
@Hasanabbasi_students
30.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕸 چپاولگری و بی اهمیتی نسبت به زندگی شهری مردم فقیر در عصر پهلوی.
این فیلم بخشی از وضعیت ایران پیش از انقلاب است که در سال ۱۳۵۷ از تلویزیون شوروی پخش شده است.
🔸 فقر و فلاکت در محلههای تهران موج میزند در حالی که شاه روزانه ۶ میلیون بشکه نفت میفروخت، هیچ تحریمی وجود نداشت، روابط با آمریکا و اروپا در بالاترین سطح بود و جمعیت ایران فقط ۳۵ میلیون نفر بود.
فیلم مربوط به عصری است که در بازهای از آن فقط ۹ وزیر به همراه تعداد بسیاری از فرماندهان و سران کشوری را افراد بهایی تشکیل میدادند.
و نهایتا در آخر این فیلم پیداست که یک برج یادمان به نام شهیاد با هزینه گزافی، برای خودنمایی شاه ساخته شد. از قضا این برج هم طرح یک فرد بهاییمسلک بود که پس از انقلاب از ایران گریخت. با این هزینههای گزاف و اینگونه برجسازیها فقرا فقیرتر شدند و ثروتمندان ثروتمندتر...
امروز نیز، اگر حواسمان نباشد سرمایهسالاران و طاغوتمسلکان، دوباره ما را به آن سمت خواهند برد.
🏙 معماری هجری
@MemariHejri_ir