فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تنها زن شهید در کربلا؛
🔹هانیه ۱۷ روز از زندگی مشترکش با وهب نصرانی نگذشته بود که همراه همسر و مادر وهب به کاروان اباعبدالله پیوست .
🔹این نو عروس مسیحی به طور اتفاقی در مسیر کوفه با امام حسین ع آشنا شد ، و چنان شیفته امام شد که همسرش را در راه یاری اباعبدالله همراهی کرد .
✍هانیه سادات محمدی
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰 بچهها مچکریم 👏🌹
👇👇
- - - - -
🔻 ۷۹ ضربه وزارت اطلاعات در رویارویی مستقیم با تروریستها/ بازداشت طراح عملیات تروریستی کرمان
🔹 وزارت اطلاعات:واحد ضدتروریسم این وزارتخانه از اول خرداد تا ۱۵ تیر، ۷۹ ضربه به تروریست ها در رویارویی مستقیم با آنها داشته است.
🔹 از مهم ترین دستاوردهای اخیر این وزارتخانه، دستیابی و انتقال یکی از عناصر اصلی طراح و هادی عملیات تروریستی کرمان به نام «عبدالله کویته» به داخل کشور بود.
🔹 اطلاعات دریافتی از این تروریست در کشف بسیاری از توطئههای تکفیریها، شناسایی دیگر عناصر اصلی و اماکن اختفای آن ها در منطقه، نقش بسزایی ایفا کرده و همچنان مورد بهره برداری است.
@Hasanabbasi_students
🔰 تصاویر «عبدالله کویته» طراح عملیات تروریستی کرمان
@Hasanabbasi_students
هر دو بازیگر ، هر دو سلبریتی ، هر دو جمهوری خواه ، هر دوشومن
وقتی می خوان محبوبیت یکی رو بالا ببرند این کار رو می کنند
این کار یکشوی تبلیغاتی برای رای آوری ترامپ بود
شک نکنید اگر کار بچه های انقلاب اسلامی بود او الآن در تابوت قرار داشت
لینک توییت
📡 @Mohamad_varasteh
پیرامون آسیب شناسی آرا و رفتار قشر مذهبی- انقلابی نکات متعددی وجود دارد که به تدریج منتشر خواهم کرد.
تحلیل چند بعدی و واقع گرایانه ی این انتخابات، خط مشی ما را در آینده مشخص می کند و چنانچه در رفتارشناسی مردم و قشر انقلابی اشتباه و خطا شود، بازهم شکست ها تکرار خواهد شد ...
✅@afsarsalamati
.
سکانس اول: دروغگویی
آنچه در رفتارشناسی انتخابات اخیر بیش از هرچیز به چشم می آید نوعی تعدد و تشتت در تصمیم گیری هاست که می توان رد آنرا از چهره ها و بزرگان سیاسی و مذهبی و اجتماعی تا دانشگاهیان و دانشجویان و سپس مردم عام مشاهده کرد.
علی رغم آنکه در نگاه کلی، پس از شهادت رییس جمهور خدمت، به نظر می رسد مردم شبیه ترین شخصیت را در برگه رای خود بنگارند و انتخابات ساده ای پیش رو خواهیم داشت اما با یکی از پیچیده ترین و نزدیک ترین انتخابات مواجه شدیم که به سختی توانست نظر اکثریتی از مردم را روی یک گزینه تجمیع کند و او را با اقتدار به صندلی ریاست بنشاند!
بزرگان طیف های سیاسی و به ویژه دو طیف اصلی اصولگرا و اصلاح طلب در انتخاب یک کاندیدای واحد ناتوان ماندند و نتیجه انتخابات نیز نشان داد که مردم نه تنها از این دو طیف بلکه تفکرات فرعی دیگری چون جبهه پایداری و اعتدال و... نیز گذر کردند و جامعه ایران (مردم) دچار فقدان مرجعیت سیاسی است.
فقدان مرجعیت سیاسی و اجتماعی برای یک جامعه خطری بزرگ محسوب می شود به ویژه در مورد ایرانیان که در دهه های گذشته به ملتی متحد و با پیوند بالای عاطفی بین مردم و مسئولین خود شناخته می شدند و مشارکت های اختیاری بالا در انتخابات ها را با ارقام 70-80-90 درصد برای خود ثبت کرده است.
وحدت نگاه و اجماع نیازمند مرجعیتی قدرتمند است که تاریخ جمهوری اسلامی مفتخر است به داشتن چهره های اینچنین که در راس آن ها امام خمینی (ره) و امام خامنه ای حفظه الله می درخشد.
سالهای اصلاحات از خرداد 76 تا پایان دوران روحانی (که با عنوان پوششی اعتدال وارد گود شد) آبستن شعارها و اتفاقات مختلفی بود اما مهم ترین و در راس آن، پایین کشیدن جایگاه رهبری و ولایت فقیه بود. نوک تمام شعارها و انتقادات از کف خیابان ها تا روزنامه ها و مواضع سیاسیون به این جایگاه بود و هاشمی رفسنجانی به عنوان پدرخوانده اصلاحات مواضع بسیار در این باب داشت که از ظرفیت متن بیرون است.
نکته مهم آنجاست که ضرورتا نوک پیکان حملات به سمت آیت الله خامنه ای نبود بلکه آنچه مهم و محوری بود، "جایگاه ولایت فقیه" است.
ولایت فقیه در جامعه ایران نخ تسبیحی است که جامعه رنگارنگ و متنوع فکری و فرهنگی و مذهبی ایران را بهم متصل و یکدست می کند و به آسانی می توان رد مبارزه با این نخ تسبیح را در منشا آن یعنی سفارت انگلستان و فرانسه و کاخ باکینگهام و الیزه جست که درس خوانده های غرب که اغلب از جماعت اصلاحات اند مجریان میدانی آن بودند.
تاکتیک اصلی این مجریان در تحقق بیرون کشیدن این نخ تسبیح همان تاکتیک قدیمی اما بسیار بسیار کارامد "دروغ" بوده است که هرچقدر هم عجیب و باورناپذیر اما طبق فرمول آنقدر تکرارش کن تا باورپذیر شود...
این تاکتیک در سطح وسیع نخست، یاران نزدیک ولایت را و سپس خود او را در سال های 76 تا 84 در سطح رسانه های مکتوب و پس از آن سالها در دنیای مجازی و شبکه های اجتماعی و در دوره های اخیر با کمک سلبریتی های (سیاسی و ورزشی و هنری و...) داخلی و حتی خارجی ها و رسانه های آنان آماج قرار داد.
دروغ پیامدهای روانشناختی فردی و اجتماعی گسترده ای را به دنبال دارد که از جمله آن می توان به سرگردانی و آشفتگی. بی اعتمادی. بدبینی. موتیسم یا سکوت انتخابی. آشوب و اعتراض. بالا رفتن خشونت و پرخاشگری فردی و گروهی. رقابت های ناسالم. تضعیف ارزش های فردی و اجتماعی. تضعیف معنویت و دوپینگ نیازهای قدرت طلبی و آزادی خواهی در بین مردم و... را نام برد که تنها یک مورد از این پیامدها سبب آسیب های بزرگ اجتماعی می شود.
رفتارشناسی انتخاباتی مردم را می توان با نوعی تناقض، تردید، سرگردانی و آشفتگی توصیف کرد و جمعیتی پنجاه درصدی که دست به موتیسم یا سکوت انتخابی زدند.
دروغ، بزرگ ترین پیامدش بیمارسازی فرد و جامعه است. این روش به تدریج هویت فردی و جمعی را سست می کند تا هویتی جدید را به او غالب کند. هویتی که مقصود طراحان این عملیات روانی است. با سست شدن هویت یک فرد و اجتماع، تزریق باورها و ارزش ها و هویت جدید، کار سختی نخواهد بود! تزریق آرا که یک پیامد طبیعی است...
✍زهرا کیایی
✅@afsarsalamati
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
.
سکانس دوم: بی انگیزگی
از خصایص برتر انقلاب ایران و پیامد آن شکل گیری نظام جمهوری اسلامی، پیوند مثال زدنی حکومت و حاکمین با مردم بوده است. حاکمینی که از بطن مردم برمی خاستند و چون مردم زندگی می کردند و همانند آنان و بلکه پیشتازتر از آنان برای آرمان های انقلاب مال و جان و آبرو می دادند، شهید می شدند و شهید می دادند.
فقط در بهشت زهرای تهران یک حکومت شهید خوابیده است که وزیر و نماینده مجلس دارد تا رییس جمهور و نخست وزیر و رییس قوه قضا و...
وقتی مدیران و حاکمان از مردم باشند، زبان مردم و خواست مردم را می دانند و بدون منفعت طلبی های حزبی و گروهی، سعی در تامین آن دارند.
مردم این سعی را می بینند و "امید" و "اعتماد عمومی" و نیز "احساس تعلق" که سه گزاره روانشناختی مهم پیوند بین حاکمیت و مردم است شکل می گیرد همانطور که این فرمول در حالت عکس آن، پیوندها را می گسلد و امید و اعتماد و تعلق را از بین می برد.
بزرگترین پیامد این فرآیند، کاهش انگیزه است.
در انتخابات اخیر آنچه بیش از هرچیز به چشم می آمد و منجر به نیامدن 50 تا 60 درصد مردم پای صندوق های رای شد، "بی انگیزگی" بود. کم نبودند کسانیکه بر اهمیت حضور واقف بودند و توصیه های دینی را از سوی مراجع پذیرفته اند و... اما انگیزه رای دادن ندارند!
وقتی چهره های سیاسی و هنری و مذهبی و ورزشی و... سطح زندگی هاشان از مردم فاصله می گیرد و دستگاه قضا در مجازات مجرمین در سطح چند شعار و محاکمه تعدادی انگشت شمار آنهم در سکوت اکتفا می کند و مردم در مقابل چشمانشان هرروز و هرروز شاهد فاصله گرفتن مسئولین از خودشان هستند و زبانشان با آنها غریبه تر می شود و در کنار آن اضافه کنیم لگدمال شدن ارزش های دینی چون حجاب و شعائر مذهبی را توسط سلبریتی ها و مردم کف خیابان ها و بدون مواجه ای درخور و...
بی انگیزگی یک دلیل مهم دیگر هم دارد و آن نداشتن رسانه و نه حتی ضعف آن است! نداشتن رسانه یعنی نبودن زبان مردم و البته خود رسانه هم با همان دلایل بالا، از فهم زبان مردم فاصله گرفته و جمعیت مذهبی و غیرمذهبی، هیچ یک آنرا زبان خود نمی دانند! تبیین دستاوردهای دولت و نظام نیز که خود منجر به قدرت و غرور و تعلق می شود، در این بی رسانه ای ذبح شده و جای آن را پمپاژ ناامیدی توسط رسانه های رقیب می گیرد. به این ترتیب هموطنان خارجی به دلیل دیدن قدرت ایران از نگاه دور، انگیزه آمدن و رای دادن به نامزد اصلح را در زیر بمباران فحاشی ها دارند اما ایرانی داخل کشور حتی برای آینده بهتر و وضعیت اقتصادی مناسب تر، انگیزه حضور ندارد.
جملگی این موارد نه آنکه سبب ریزش جمعیت عمومی جامعه بلکه سبب ریزش طرفداران اصیل انقلاب اسلامی شده است که برای عدالت و دین قیام کردند و جنگیدند!
از همینرو علاوه بر جمعیتی که عدم مشارکت را برگزیدند، بسیاری از مردم مذهبی در رفتاری ماکوس و از سر خشم و ناامیدی، آقای پزشکیان را منتخب خود دانستند، درحالیکه نسبت به نزدیکی آن به دولت روحانی واقف بودند.
✍زهراکیایی
✅@afsarsalamati
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
26.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭐️ᤩيامُسَبِّبَالاَسْبابِ
❏واژهلرزه و تخصصهای جدید
❏فصل پانزدهم الوین تافلر.
❏میثم آذربخش.
https://youtu.be/_LZtmmeeIRc
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
فصل پانزدهم در مورد انبوهزدایی کارخانهها و تحول در مدیریت است.
قاعده اصلی در موج سوم، انبوهزدایی از همه چیز است.
☜ حمایت مالی
┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
✎ ᤩ#اندیشکده_صانع
↱𝐣𝐨𝐢𝐧↲🖇
‹ @SaneAndishkadeh ›
🔰 ارزش مقاومت فردی، که به مقاومت جمعی منجر می شود
🔹 زوال حكومت ١٢٠ ساله مغولها در ایران از یک روستا شروع شد.
۱۲۰ سال مغولها هرچه خواستند در ایران کردند، جنایتی نبود که از آن چشم پوشیده باشد. از کشتن ۱۰۰هزار نفر در یک روز گرفته تا تجاوز و غارت برخی از قبایل.
مغولها پس از فتح ایران ساکن خراسان شدند ولی چون بیابانگرد بودند، در شهرها زندگی نمیکردند.
مغولها همه گونه حقی داشتند، مجاز بودند هرکه را خواستند بکشند، به هرکه خواستند تجاوز کنند و هر چه را خواستند غارت کنند.
ایرانیان برایشان برده نبودند، احشام بودند.
در تاریخ دورهٔ مغول چنان یأسی میان مردم ایران وجود داشت که حتی در برابر کشتن خودشان هم مقاومت نمیکردند
ابن اثیر مینویسد:
یک مغول درصحرایی به ۱۷ نفر رسید و خواست همه را با طناب ببندد و بکشد هیچکس جرات نکرد مقاومت کند جز یک نفر که همان یک نفر او را کشت...!
داستان از روستای باشتین و دو برادر که همسایه بودند شروع میشود چند مغول بیابانگرد به خانهٔ این دو میروند و زنان و دخترانشان را طلب میکنند برخلاف رویه ۱۲۰ سال قبلش دو برادر مقاومت میکنند و مغولان را میکشند مردم باشتین اول میترسند ولی مرد شجاعی بنام عبدالرزاق دعوت به ایستادگی میکند.
خبر به قریههای اطراف میرسد حاکم سبزوار مامورانی را میفرستد تا دو برادر را دستگیر کنند عبدالرزاق با کمک مردم روستا ماموران را نیز میکشد.
در نهایت حاکم سبزوار سپاهی چندصد نفره را به باشتین میفرستد، ولی حالا خیلیها جرأت مقاومت پیدا میکنند.
عبدالرزاق فرمانده قیام میشود در چند روستا، مردم مغولان را میکشند و خبرهای "مغولکشی" کمکم زیاد میشود.
عبدالرزاق نام سربداران را بر سپاهیان از جان گذشتهاش میگذارد. فوج فوج مردمانِ بستوه آمده از ستم مغولها به باشتین میروند تا به عبدالرزاق بپیوندند و در برابر سپاه ارغونشاه (حاکم سبزوار) بایستند.
عبدالرزاق بر ارغونشاه پیروز میشود و سبزوار فتح میگردد و پس از ۱۲۰ سال ایرانیان بر مغولها فائق میشوند.
آنروز حتماً پرشکوه بوده است.
طغای تیمور ایلخان مغول یک ایلچی مغول را میفرستد تا سربداران از او اطاعت کنند سربداران او را هم میکشند و به جنگ طغای میروند و او را شکست میدهند و این نقطهٔ پایان ایلخانان مغول است.
سیف فرغانی که از شعرا و مشایخ قرن هفتم و هشتم هجری بود، این قصیده را خطاب به سپاهیان مغول سروده است:
هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد
هم رونق زمان شما نیز بگذرد
باد خزان نکبت ایام ناگهان
بر باغ و بوستان شما نیز بگذرد
آب اجل که هست گلوگیر خاص و عام
بر حلق و بر دهان شما نیز بگذرد
ای تیغتان چو نیزه برای ستم دراز
این تیزی سنان شما نیز بگذرد
بادی که در زمانه بسی شمعها بکشت
هم بر چراغدان شما نیز بگذرد
زین کاروانسرای بسی کاروان گذشت
ناچار کاروان شما نیز بگذرد
این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید
نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد
آنکس که اسب داشت غبارش فرو نشست
بادِ سُم خران شما نیز بگذرد
بر تیر جورتان ز تحمل سپر کنیم
تا سختی کمان شما نیز بگذرد
در مملکت که غرش شیران گذشت و رفت
این عوعو سگان شما نیز بگذرد.
@Hasanabbasi_students
🔰 مستحبّی که هزار واجب در آن است!
💬 آیت الله بهجت (ره):
🔹 معلوم میشود نماز شب مستحبّی است نظیر روضه خوانی، که وقتی در زمان رضاخان - روضه خوانی را - منع کردند، یکی از اصحاب و اطرافیان حاج شیخ عبدالکریم حایری رحمه اللّه به ایشان عرض کرد: چیزی نیست، روضه خوانی یک عمل مستحبّ است که پهلَوی آن را منع کرده است.
🔸 حاج شیخ رحمه اللّه فرمود: بله مستحبی که هزار واجب در آن است.
خدا میداند که چه قدر احکام واجب و چه چیزهایی از حالات، سیره و کلمات سیّد الشّهدا و سایر معصومین علیهم السّلام که در مقدمه ی روضه نقل میشود، که - این مطالب - سبب تقویت دین و موجب افزایش ایمان مردم است!
📒 در محضر بهجت، جلد اول، نکته ۳۳۲
@Hasanabbasi_students
چله زینبی
🔹 از عاشورا تا اربعین، چهل روز است که اهل معرفت، این چهل روز را چله میگیرند اما نه به معنای گوشهنشینی بلکه چلهای معرفتی برای همراهی با زینب سلام الله علیها. این چهل روز تمرینی است برای تغییر نگرش و تغییر نگاه به زندگی و عالم هستی و حرکت به سمت جامعه هجری. چهل روز اخلاص در عمل منتج به جوشش چشمههای حکمت و سیر در منازل روشنفطری میشود.
🔹 این چله را سعی کنیم در جبهه امام حسین باشیم و همراه با زینب کبری و حضرت رقیه سلام الله علیها مراتب معرفت توحیدی را طی کنیم. اساساً منازلی که اهلبیت در این چهل روز طی کردند و رنجهایی که کشیدند و استقامتی که کردند، آیتی است از منازل و مراتب معرفت توحیدی و وصول به حقیقت ازلی انسان. چهل منزلی که رقیه سلامالله علیها، بابا را صدا میکرد و نهایتاً به او رسید، آیتی است از چهل مرتبهای که ما باید در معرفت توحیدی طی کنیم و نهایتاً به الله برسیم.
🔹 اشک بر حسین علیهالسلام باید معرفتی باشد و اشک معرفتی اشکی است که هدف قیام حضرت را بدانیم و در راه آن هدف حرکت کنیم. اباعبدالله شهید نشد که ما در احکام خرد و مسائل کوچک شرعی بمانیم بلکه همراهی با او به معنای قیام انفسی و آفاقی علیه رذائل و حرکت مردانه به سمت اقامه همه شعائر الهی در آفاق عالم است. اشکی که معرفتی نباشد در بزنگاههای سیاسی اجتماعی بصیرت بخش نیست و موجب میشود انسان فریب لیبرالها را بخورد.
🔹 پس، چله زینبی که منجر به روز اربعین میشود چلهای معرفتی و معنوی است. نقش پیادهروی اربعین نیز یک نقش تمدنی و بینالمللی برای حرکت به این جهت است که در کشاکش مسائل حاشیهای جامعه مورد غفلت واقع شده است. اربعین الگویی کوچک است برای مدلسازی جامعه مهدوی؛ و شاید برای همین است که در اولین قدمی که زائر اربعین برمیدارد همه گناهانش میریزد و هنگامی که به حرم میرسد، خود الله از بالای عرش خود با وی تکلم میکند. شاید یکی از راههای کلیم الله شدن در عصر امروز همین باشد. موسی به طور سینین رفت و ما به طور حسین.
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تصاویری از نبرد سنگین و خاموش سربازان گمنام امام زمان با تروریستها در ۵۰ روز اخیر
@Hasanabbasi_students
Tragedy of Karbala (Audio-Book) - @Rahimi_f_s.mp3
13.88M
🔺کتاب صوتی مصائب کربلا
برگرفته از مقتل لهوف نوشته سیدبن طاووس
#انگلیسی
🩸Tragedy of Karbala
✴ Listen to this short audio book to know who Imam Hussain was and how he could shake the world by his sacrifice for humanity.
Based on "Lohoof: Sighs of Sorrow" by Sayyid Ibn Tawus
در شبکههای اجتماعی به فرشته سادات رحیمی بپیوندید👇: @Rahimi_f_s
🌸 ایتا / آپارات/ ایکس/ یوتیوب/ تلگرام/ بله🌸
🔰 بصيرت حضرت اباالفضل در روز تاسوعا و عاشورا
💬 رهبر انقلاب:
🔹 بصیرت اباالفضل العبّاس کجاست؟همه یاران حسینی، صاحبان بصیرت بودند؛ اما او #بصیرت را بیشتر نشان داد.
🔹 در روز تاسوعا، مثل امروز عصری، وقتی که فرصتی پیدا شد که او خود را از این بلا نجات دهد؛ یعنی آمدند به او پیشنهاد تسلیم و اماننامه کردند و گفتند ما تو را امان میدهیم؛ چنان بر خورد جوانمردانهای کرد که دشمن را پشیمان نمود. گفت: من از حسین جدا شوم!؟ وای بر شما! اف بر شما و اماننامه شما!
🔹 نمونه دیگرِ بصیرت او این بود که به سه نفر از برادرانش هم که با او بودند، دستور داد که قبل از او به میدان بروند و مجاهدت کنند؛ تا اینکه به شهادت رسیدند. میدانید که آنها چهار برادر از یک مادر بودند: اباالفضل العبّاس - برادر بزرگتر - جعفر، عبداللَّه و عثمان. انسان برادرانش را در مقابل چشم خود برای حسینبنعلی قربانی کند؛ به فکر مادر داغدارش هم نباشد که بگوید یکی از برادران برود تا اینکه مادرم دلخوش باشد؛ به فکر سرپرستی فرزندان صغیر خودش هم نباشد که در مدینه هستند؛ این همان بصیرت است.٧٩/١/٢۶
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 فقط یهودیها روی تاریخ قدیم کار بکنند و تاریخ من و تو رو بنویسند؟!
💬 استاد محمدحسین فرجنژاد
#دشمن_شناسی
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
eitaa.com/farajnezhad110
@Hasanabbasi_students
هدایت شده از پاتولوژی فرهنگی
هوالحکیم
🔺 | مردی که غیرت با او معنا میشود.
✍ | نویسنده: سرکار خانم مهدیه منافی
🔬 | کانال پاتولوژی فرهنگی
@cupathology
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 جوانِ بیتاب در کار و حرکت
💬 حضرت آیتالله خامنهای:
🔹 یک جوان بسیجی در نزدیکی تهران تلاشی دارد، فعّالیّت دارد، مثل شهید مصطفیٰ صدرزاده. دو سه کتاب دربارهی ایشان نوشته شده که من خواندهام؛ خب [آنجا] آدم میبیند که چطور بیتاب است در کار کردن و حرکت کردن. انسان اینها را نگاه کند و پیش برود.
🖤 ویژه سالروز شهادت شهید مصطفی صدرزاده
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 جوان فداکار و انقلابی
💬 حضرت آیتالله خامنهای:
🔹 «ارادهی قوی، فهم درست، روحیهی ایثار، شجاعت، خستگیناپذیری، ادب، دلِ انباشته از محبت و صفا، و بسی دیگر از خصوصیات برجسته، بخشهائی از شخصیت این جوان فداکار و انقلابی نسلهای دوم و سوم انقلاب است.» اسفند ۱۴۰۱
🖤 ویژه سالروز شهادت شهید مصطفی صدرزاده
@Hasanabbasi_students
هدایت شده از خانواده ایرانی
✅ شخصیت ممتاز!
📌 مهم ترین نکته در دو تقریظ رهبر انقلاب بر کتب شهید صدرزاده تبیین برجسته ترین ویژگی های آن شهید والامقام بود:
1️⃣ ترجیح رضای حضرت حق بر همه چیز
2️⃣ صِدق
3️⃣ اخلاص
4️⃣ ایثار
5️⃣ اراده و عزم راسخ در راه خدا
6️⃣ فهم درست
7️⃣ خستگی ناپذیری
8️⃣ عشق به اهل بیت
9️⃣ صَفا
🔟 شجاعت
💐 کانال خانواده ایرانی
@khanevadeye_irani
🔰 شهدای مدافع حرمی که در روز تاسوعا به شهادت رسیدند
🌷شهید عبدالله باقری
🌷شهید مصطفی صدرزاده
🌷شهید پویا ایزدی
🌷شهید امین کریمی
🌷شهید حجت اصغری
🌷شهید ابوذر امجدیان
🌷شهید سجاد طاهر نیا
🌷شهید روح الله طالبی اقدم
🌷سید محمد حسین میردوستی
🌷شهید محمد جاودانی
📿 شادی ارواح طیبه شهدا صلوات
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 کاخ سفید که هیچ،
کل آمریکا را حسینیه می کنیم،
بحول قوه الهی 🌹🤲💪
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 در خیابانهای لندن و... دستههای امام حسین (ع) راه میافتند، اما پلیس فقط حاملان پرچم فلسطین را ضرب و شتم میکند!
🔹 پرچم حضرت حسین پرچم مبارزه با طاغوت است. ما شاید ندانیم امروز کدام پرچم چنین معنایی دارد، اما پلیس انگلیس خوب میداند...
❌ هیئت سکولار، بیمعناست.
#نه_به_هیات_غیر_سیاسی
@Hasanabbasi_students